Sova kanske?

Nej nu har jag fått nog på datorn och ska ta och göra mig lite mat kanske innan man går och sover. Har ju som sagt en dag imorgon också.


Ibland vet man inte alltid vad som spökar inom sig, men jag ha nog tagit reda på.


Andrea 18<3

Idag är det ingen vanlig dag för är det Andreas födelsedag ! <3
Grattis på din 18års dag ! <3 <3 <3


Just nu ligger jag i soffan och funderar på att hoppa i duschen eller om jag ska göra det imorgon när jag vaknar. Vilket dilemma man har då. Sen borde man ta och plugga en anig ocskå fast så långt har man inte kommit och man har inte diskat eller något idag! Skärpning på mig här va!

Imorgon kommer Bodil! Över glad för det ja!

Nej seriös nu ska man ta och diska och göra lite nytta är det tänkt.

HRSJ3 Brand


Här kopplar vi ihop slangar


Hum Jokke försöker få bort något från slangen


Mimi och Stoffe rullar ihop en slang


Bättre plats ute!


Vissa trivs bättre att vara ute i buskarna ;)


Elli hon kämpar på för livet för att få ihop slangen!
Tillsist så skulle vi spruta vatten


Till Anna

Nu blir det filkväll hemma hos Anna. ska dra till bussen i vilken sekund som helst nu. Funderar bara på om man har glömt något, men det tror jag inte på att jag har.

Nu får ni ha det bra så hörs vi imorgon :)

Bästa kommentaren

Jag: Sara du liknar en av dom där fjortisbloggarna!
Vi: Hahahahahaha


Sist

Otroligt! Idag är det en sådan dag jag hade egentligen legat hemma för jag mår hel konstigt. Typ ont i magen och vill spy. Fattar inte vad det är och hoppas på att det snart går över! Skola snart med andra ord. Gissar på att vi ska prata med Janne och typ kolla upp hur mycket vi har glömt om grönsaker osv. Det är så tråkigt för en sak vet jag om att namn fastnar intei mitt huvud. Folk kan säga namn, men det kopplar inte fören dom visar vad det är. För jag har egna namn ;)

Nej om man ska ta och dra snart så man kan komma i tid. Hata att komma bland de sista !

Ruben

Morgon morgon !
Imorgon lutar det åt att jag ska köpa mig en ny kamera med Ruben om hon kommer i tid då med andra ord och senare på dagen blir det massa kuligt med Jacke och Ruben!

Jag sitter här och vart har mitt pluggande tagigt vägen? Nej nu måste jag ta tag i det eller äta eller vad som. Vilket liv man har.

Kan det bi fredag nu och att Ruben är här !

HRL

Idag har det varit en spännande dag i skolan. Vi lärde hos Hjärt och lugn räddning idag.


Vakna?

Jag är vaken och ska snart ta och dra. Börjar 8.30 idag och det käns skönt. Så just nu sitter jag här och äter lite frukost. Lite yogurt, men nu börjar det smaka bajs! Så blir tänderna sen skolan.

Efter skolan blir det till banken där jag ska föra över pengar till min moder. Så have fannny idag !


Sov så gott

Nu väntar sängen för mig. Tro det eller ej, men jag är sjuk trött.

Imorgon får jag min lön :D

Skillnaden är orket

Skolan: Man tar till tron och bestämmer sig
för att man verkligen ska fixa dagen och ingen ska få
förstöra den för en.

Hemma: När man väl kommer hem och är klar med pluggandet
och slappnar av så kommer allt och man vill bara krypa under täcket
och gömma sig. Man känner att man inte orkar längre.


Cold can kill

Att sitta och lyssna på en massa i skolan i en skolbänk kan få en så mycket tröttare än stå i köket och alltid vara igång. Det är just de dagar jag sitter stilla i skolbänken som är så himla trött och sen de dagar jag är i köket är de dagar jag orkar med så mycket annat.


I skolan idag så pratade vi om helikopter räddning och sådant. Cold can kill. Fick veta idag de flesta som dör i fartygsolyckor är de som fryser till döds. Kylan dödar. Nog om skolan.


One morning

Man vaknar upp en morgon och allt börja bra. En god vän skickar sms och väcker en. Man känner på sig att man kommer fixa dagen. Morgonen går som en raket. Musiken högt i öronen och man känner sig taggad för att sitta i skolbänken hela dagen.

Man kan ändra sig från ena sekunde till den andra.

Idag bstämde jag mig verkigen för att inget skulle kunna förstöra min dag i skolan och det gjorde ingen heller. Det spelar ingen roll hur många gånger du ska titta på mig och inte säga hej. Det spelar ingen roll hur många gånger du går förbi mig och säger hej. Du kommer aldrig förstöra för mig.


Ännu en dag

Nu har man tagit att plugga ett tag och ja känner mig hemskt duktig.

Jag ha typ kommit på vad man ska göra för projektarbete, men frågan är bara den framföra den.

Nuska jag bara ta kvällen och ta det lugnt. Blir sängen tidigt så man orkar ännu en dag.

PLUGGA

Ja nu var man hemma från skolan. Det blir inte så mycket tid här idag för idag drar det igång. PLUGGA!


Ska kunna detta om ca två veckor!

Back back back

nu sitter man i skolan och har värsta rasten. Har haft överlevnad sen imorse och nu är det brand. Nu vill man nästa bara slut, men ändå vill man vara kvar i skolan för att då vet man att man har något att göra (:

Nu ska jag dra !

don´t believe in one smile

Jag kollar mig runt och ser saker. Frågan jag ställer mig själv är om folk verkligen ser mig?  Ser mig för den jag är och att jag verkligen kämpar mig framåt fast det ALLTID händer saker som tynger ner en. Jag kan inte låta det förstöra för mig så på något vis så går jag framåt med tunga steg. Orken finns ännu kvar.


Jag vill dra dit där känslor inte bestämmer
 


Jag kommer inte in!

Seriöst jag får rycket på skolinloggningen! Jag har skrivit in rätt på allt, men jag kommer likförbannat inte in. Så nu måste jag be dom i skolan och fixa det. Det som stör mig mest är att jag måste in där för jag har viktiga mail från lärare. Nej detta måste jag fixa!

Nytt schema

Nytt schema varje vecka fram till vecka 39 då man drar ut på praktik på havet på en båt. Jag längtar!

Som sagt så var det första skoldagen idag och det gick hr bra som helst och jag ser verkligen framemot detta året. En massa nya möjligheter och äventyr.


Festival javistt


 

Jens och Jennie på tåget ner till Malmö


Jag på tåget ner


Felicia


Promoe


FamiljenJennie är en fisk

Nu är Jennie verkligen en sen fisk. Hon är på väg till mig först nu!

Fast det gör inget för jag har haft världens j*vla mensvärk idag så har knarkat tabletter. Nu mår jag myket bättre och Jennie sitter på bussen på väg hem tll mig just nu så hon är snart hos mig. Så jag gissar på att vi ska ta hos en sväng till Wllys och handl lite gott tills ikväll.Fast vi får se om det händer.

Första skoldagen imorgon och jag längtar. Vill ha något att göra. Är ju så van efter allt jobb. Så nu blir jag lätt ratlöst efter en till två dagar. Så skola nu tack.

JAA :D Idag kommer bilderna också fast först blir det engelska för min del. Plugg varje dag när det gäller engelska.

Som det aldrig skulle ta slut

Hemma efter en natt hos Jacke. En kväll/natt med en massa skratt och en massa skit snack. Jag kan verkligen lova att detta var just det jag behövde. Sen innan vi somnade kollade vi på PeterPan :D


Nu ligger i min soffa och ska snart ta och kolla på en film innan jag tar fram min engelskabok. Jag gissar på att Jennie dyker upp senare idag också. Fast när det har ingen om faktiskt. Så hoppas jag på att hon inte glömmer kameran och sladden. Då slår jag henne ;)


Nej nu ska jag kolla film :D

Fast först ska jag lyssna klart på


Wieeeeeee

Som sagt så var Aleks och Dakki här hos mig. Det var bestämt att vi skulle spela laserdome, men folk drog sig ut så vi sket i det. Så nu sitter jag här ensam hemma och väntar på Jacke ska höra av sig. Jag hoppas verkligen på att hon hör av sig så man kan dra och säga hej och snacka lite skit. Det känns som det behövs just nu.  Få henne att orka i hundra år till. Vi ses ju typ aldrig längre ju och det är faktiskt synd. Om jag jade fått bestämma så hade jag låst in henne hemma hos mig så jag vet att vart hon finns och att man kan träffa henne. Fast Jacke är lite så att hon gör en massa annat och jag blir över typ. Fast jag kan förstå det. Jag älskar Jacke ! <3


Jag har en känsla i kroppen som vill bli full, men sen så har jag en som säger att jag bara ska ta det lugnt. Lugnt det har jag gjort hela sommaren. Har ju inte festat en ända gång.  Det är för att jag jobbat så sjukt mycket eller så har jag varit iväg. Jag vill hitta någon man kan dricka lite med. Hade funkat med Jacke fast som sagt så är hon barmvakt och det är lite svårt då. Sen har vi Ruben, men hon är ju hemma så det går ju inte. Jag får nog vänta tills nästa helg med andra ord.


Nej nu får ha det toppen :D För nu ska jag skicka iväg ett sms till Jacke och höra om hennes farmor har gått så man kan sätta sig på bussen.


Ha det toppen !


Puss och nyp

Hejsan gott folk.  Nu är det så att Estelles kompis Aleksandra sitter här och ska skriva hennes blogg inlägg ;) Vi håller på att slappa och ha det mysigt ;) Samtidigt ligger min kille sängen och latar sig :)

Så länge sen jag såg estelle asså, inte på hela sommaren, känns underbart skönt att få se henne igen.  Sen ska vi alla dra till laserdome eller något sånt XD ska bli kul som fan : )

Puss och nyp /Aleks


I väntan

Sitter just nu på mitt rum och ska bara ta och bädda in sängen innan Aleks och Dakki kommer. Fick nyss veta att de sitter på bussen på väg hit. Så får räkna med ca 30min innan dom är här. Får se vad vi hittar på. Funderar på om ska fixa någon slags mat, men vad det vet jag inte riktigt. Måste ju tänka på hur mycket pengar jag har. Får ju inte pengar fören på torsdag då jag får min lön. Jag bara längtar. För måste köpa hem en massa. Sen blir det lite nya kläder nu också till hösten bill jag tro.

Som sagt jag vr nere i Malmö igår och eftersom jag inte längre tycker om min kamera så får den ofta vara hemma och så snår jag bilder av alla andra. Nu ska jag snå bilder av Jennie. Hon har lovat att hon ska med sig sin kamera och sldd imorgon så jag kan få bilderna så jag kan bjuda på några.

Jag borde, men är inte

Gråten finns inom mig.
Smärtan den tär.
Det ska inte få mig att sjunka.
Jag ska stiga som en våg.

Ibland så vet man inte alltid vad det är so spökar inom sig.
Man känner av smärtan och sorgen. De som får hjärtat
att falla sönder.

Är du..
Glad: Nej, men borde
Lycklig: Nej
Ledsen: Ja
Rolig: Inte just nu
Förvirrad: Ja
Arg: Nej
Besviken: Ja

Bilder från igår kommer imorgon. Jennie hade med sig kameran.Mot Malmö

Nu är man i stort sätt klar. Nu är det bara tänderna och jag kör på platt hår idag.
Det är lättast ifall man får för sig att sätt upp det sen. Jag ska snart springa ut
till bussen för att ta mig till Knutan där jag ska möta upp Jennie och resten. Sedan
blir det tåget till Malmö. Vid sju sen sk vi kolla på Promoe.

Blir en lugn kväll för mig för det bli er plugg imorgon och så ska man träffa Aleks
så måste vara pigg.

Nej nu måste jag rusa.


Vi kör med en vit neutral tröja.

Ny dag nya händelser

Just nu sitter jag här i Helsingborg. Kom hit igår. Hann med hur mycket som helst igår. Till och med packa upp allt och vara en vända till Jennie.

Som sagt så har jag kommit in på sjö och jag är sjuk glad, fast kanske inte märks så tydligt på mig nu. Att en sak kan knäcka mig så. Jag har verkligen bestämt att jag ska fixa detta och gå min väg. Så som jag alltid gjorde innan. Så som jag gjorde för tre år sedan. Jag sket i vad alla sa och tyckte. Jag gjorde alltid som jag tyckte var bäst och då var jag som gladast och starkast. Jag ska tillbaka och jag är på väg. Nu hoppas jag bara på att det blir bättre. För ja har till och med börja plugga på min engelska. Pluggat på den i en vecka nu och jag ska bara fortsätta med den. För jag vill kunna prata ute på båtarna.I will not say good bye, but i dont know who you are


Början är bra

Sitter just nu och inte gör något mer än att det snurrar i huvudet på mig när det gäller packningen och hur det blir på fredag. Jag har ingen aning om det ännu. Plus jag får panik på mig själv om inte engelskan är klar och jag skulle ha gjort samhälle nu under sommaren också. Man tänker så mycket, men det blir typ aldrig av när man har sommarlov. Man tänker bara "Klart jag hinner skolan börjar inte ännu" Sen sitter man där sista veckan och bara "Just det skolarbeterna jag skulle göra under sommaren är ännu inte gjorde"
Seriöst jag måste ta mig själv i kragen nu sista året och få saker och ting gjort innan sista minuten. Det bruka gå bra i början, men sen rinner allt ut i sanden. Det måste verkligen bli skärpning i år för min del. Se hur bra det börjar. Vrken gjort klart engelskan eller samhällen.

Fast en sak har jag lovat mig själv.
Mer kusse !

Kan våra hjärtan riva murar av betong

Om det är så ska vi cykla till månen om inte längre som till Jupiter!

Med vilja och envisheten så går allt tillslut. Bara man vekligen vill.
Du ska inte ge upp. Bara leva upp till det du säger <3

Engelskan går fint fint. Snart är boken slut och jag är stolt. Fast sen
kommer ju den biten då man ska skriva och det kommer gå bajs bajs
bajs. Hur många gånger har jag egntligen sagt det och sen i slutet
har det gått hur bra som helst? Alldels för många gånger.

Packar också nu. För på fredag så flyttar jag tillbaka till mitt kära hem
i Hbg :D

En annan värld

Man lever som man vore i annan värld.

Ena stunden är man i en värld och i nästa stund så är man i en annan. Allt går verlikgen som i en berg och dalbana.
Jag vill verkligen från detta ställe och komma till Helsingborg nu. Framför allt med en cykel. En cykel så man kan ta
och cykla iväg och så jag och min vän kan ha ännu mer sjuka nätter. Så ska fjäska med mamm och höra om jag kan
ta med den ena cyklen om inte så ska jag höra om jag kan köpa den så hon kan köpa en ny. Hoppas på det. Så när
Ruben kommer så kan vi cykla :) Vi är lite lata till att gå.

Det är en sak som är säker.
Man vet aldrig riktigt vart man har sina vänner. För allt kan vända på en sekund.

Jimmy Jansson - Min sång

En annan tid
En annan plats
En annan värld där inga känslor håller vakt
I samma takt
På samma gång
Kan våra hjärtan riva murar av betong

När det är mörkt
Och vägen känns för lång
När alla längtar hem
Då sjunger jag min sång

För vännerna
För svikarna
För sökarna
För tvivlarna
För alla som vill höra på
För vinnarna
Förlorarna
För lögnarna
För drömmarna
Och hoppas att ni kan förstå

åå åå förstå

Ett annat liv
En annan sfär
Ett annat facit i en annan atmosfär
I samma båt
På samma hav
Kan våra drömmar bli till en helt utan krav

När det är mörkt
Och vägen känns för lång
När alla längtar hem
Då sjunger jag min sång

För vännerna
För svikarna
För sökarna
För tvivlarna
För alla som vill höra på
För vinnarna
Förlorarna
För lögnarna
För drömmarna
Och hoppas att ni kan förstå

åå åå förstå

åå förstå

För vännerna
För svikarna
För sökarna
För tvivlarna
För alla som vill höra på
För vinnarna
Förlorarna
För lögnarna
För drömmarna
Och hoppas att ni kan förstå

åå åå, kan förstå..


Jobbat klart för denna sommaren

Nu var var det klar för denna sommaren :D Skööönt !


Nu är jag full av liv och jag lyssnar på muuuusiiiiik :D Det är nu man ska vara

med Jennie och lyssna på sjuka bra låtar på hennes rum eller på bussen.

Fråga mig inte vad jag snackar om mer än att jag saknar min Jennie ! :O <3

Fredag nu tack :O Man kan hoppa över alla dagar fram tills på fredag.


Bara så alla vet så Jennie nanan hos mig på söndag :D:D:D:D:D <3


Eyy, man kanske ska börja äta och från och med imorgon ska jag göra världens

jobbigast magövningar.


Nu okar jag inte tjata här mer. Nu ska man ta och göra lite nytta. Försöka ringa

till Planteringen och se om dom svarar nu.


Ha det bäst :D


Hjärtat slår

Vad fint skrivet!

men du ska veta att jag också finns vid din sida <3
och kommer alltid hålla din hand fast du inte känner det. fast du saknar någon, är arg, känner dig ledsen och jag inte är där så håller jag din hand endå. det finns många som bryr sig om dig, mer än vad du tror! för du är en sån person, en person man inte kan sluta älska, en person man kan öppna sig för, ha roligt, göra roliga saker som man inte hade gjort annars. du får mig iallafall att krypa fram under täcket när jag annars hade stannat kvar.

det är okej att sakna någon..

men vi är många som saknar dig! /Jaqueline

Jacke jag verkligen saknar dig sjuk myket <3
Dina ord värmer mig mer än vad du kan tro.
Längtan efter dig gör mig ibland galen.
Våra minnen. Våra sjuka dagar. Våra sjuka nätter. Allt.
Framför allt du en vän som värmer upp mitt frysna hjärta.
ÄLSKAR DIG <3


En massa jobb

Aj mitt huvud :/ . Man går och spänner sig hela dagen och när man kommer hem så slppnar man av och då gör det ännu mer ont.

Jobbat hela dagen idag då och Biina har kommit hem, fast nu är hon iväg igen.
Själv ska man sova i tid idag så man orkar med sitt jobbpass imorgon. Är ju
själv imorgon sen kommer Åberg vid 12.

Man kanske säger att man vet, men inerst inne så vet man.
Det handlar ännu om intresse.


Lollo <3

Sitter just nu hemma hos Lollo och ska snart ta och krypa ner till sängs för att sova. För det blir att jobba hela dagen imorgon och jag har ingen lust. Fast jag måste. Vill typ bara SOOOOOOOVA eller dra till skåne!

Lollo och jag vi har sett film. ätit och så har vi pratat en massa :D <3

Fem min

Hinner verkligen inte skriva här nu.
Ska packa det sista sen ta bort nagellacket och borsta min tänder plus vakna ännu mer till liv.
Allt detta ska ske på fem min ! Lyckat.

Nej nu måsta jag dra.

Det handlar om att visa intresse ...

Olofström

Dag i Olofström.

Åkte mc ner och vi körde genom ett regn och jag var ganska så blöt när man kom fram. Så bästis och ungarna letade byxor till mig. Det blev ett par svart mjukis :D 

Just nu är jag sjuk trött och ska snart ta och packa till imorgon. Ska jobba och sedan blir det hem till Lollo :D <3 <3

Stockholm (Basta)

På väg ner till stallet


På vägen ner så hittade vi en död orm. Konstig nog så flög jag inte.


En massa roliga minnen. Den stora gula byggnaden.

Hemma

Ja nu var man hemma igen och man är hemma igen.
En dag på en buss. Kvällen är lyckad med Alex, mamma och My:D <3

Man tröttnar tillslut...

Relaxxx

Phillieeep-| säger:

hahaha men det är bara att relaaaxxaaa ^^

Phillieeep-| säger:

chill out!

Phillieeep-| säger:

men no drugs! Med kanske ett glas rött

Phillieeep-| säger:

och en macka

Phillieeep-| säger:

med räksallad ;D

Phillieeep-| säger:

eller skagenröra..

Phillieeep-| säger:

hm..

Estexx ~ ! . ・c Kom och ge mig livsmotiv säger:

Hahahhahah xD Du jag borde lyssna på dig hädanefeter ;)

Phillieeep-| säger:

hahaha ja!! ;D Vissa filosoferar om meningen med livet! Andra om det ska vara skagenröra eller räksallad! ;D

Estexx ~ ! . ・c Kom och ge mig livsmotiv säger:

Jaa precis :D Jag kommer leva livet nu :D Kommer överleva ett helt år nu :P

Phillieeep-| säger:

gött!! ;D så ska det låta! :D

Jag älskar verkligen Philip alltså !
Han får mig alltid på bra humör :D <3


Stockholm bilder (Golö)

Bilder från Golö eller vad det hette


Jenna


Kusin Nina
Kusinerna Linda och Nina


Åke och moster Jenna


Kusin Nina och jag


Vi grillar


Väntar på att maten ska bli klar


Linda gjorde en paryhattSista kvällen

Sista kvällen i Stockholm. Kommer verkligen sakna detta ställe. Ska tillbaka så fort jag kan. För hit måste man fler gånger. Någon som hänkar på nästa gång?

jag har ju alltid haft ett mål och det har jag än idag. Samma mål. Jag letar bara vart detta ska ske. Fast en sak vet jag. Jag är villig att söka jobb överallt. Jag är inte fast vuxen. Jag flyttar dit där jag får jobb samtidigt jag letar efter ett dröm ställe där jag kan stanna i bra tag  framöver. Än idag är jag inte säkert vart jag vill, men en dag kommer jag på vart jag vill. Fast det är inte dagen idag.

Stockholm, Uppsala, Mora, Kiurna, Malmö, Åhus, Kalmar, Jönköping osv. Vart som. Från en litet skit ställe till något stort. Mig spelar det ingen roll. Bara jag huttar ett ställe där jag verkligen trivs på.

Nu tjatar kusse på mig och snart ska man ta ett kort på honom till Jenna. Sen ska man ta och sätta in bilderna på hennes dator tror jag. :)

Vi ses imon :D

Hem imorgon

Ja det är ganska så tyst i min blogg. Fast imorron kommer man hem och då kommer bilder och så blir bloggen bättre. Jag lovar.

Var nyss ute och gick med Jenna och hunden:) Varmt som f*n. Man dog nästan när man kom in.

Hum ja finns att säga mer?

Jag har en jobbig magkänsla. Detta är inte bra.


Gone

hallå nu får det fan ta mi vara nog. Jag är trött på skiten och jag är glad att jag är i Stockholm. Man beter sig verkligen inte så som du gör. Jag är verkligen piss off på dig. jag fattar inte varför jag inte gick efter min magkänsla. Jag visste detta detta för länge sedan. Fast är man dum så är man. Jag vet vad du är för något och jag ber en annan om ursäkt fast jag inte borde. Den ända jag ber om ursäkt är till mig själv varför jag var så dum. Fast nu är det som det är och du är inte välkommen tillbaka i mitt liv igen. Aldrig. Leva på lögner får du göra med någon annan, men inte hos mig. Du skäms som en liten barn unge. Du har ingen stake. Synd om dig nästan.

Nu orkar jag inte lägga mer energi på dig. Du är gone gone gone gone !

Basta

Idag har man varit på återbesök på Batsa. Det var sig lik där. Man
saknar det lite granna.

Bullbak nu på gång :) Väntar på att de ska bli klara så man kan
smaka :D

Skärgården

En dag ute i skärgåden idag :) En massa mys.
Grilla och kortspel med kusinerna Åke och Jenny.
Nu är man hem kommen och mitt internet på min
data fungerar inte så lånar Jennys data.

Bilder från Stockholm kommer komma när jag
kommer hem.

Stockholm

Nu sitter man hemma hos kusse och Jenny. Lånar hennes dator för jag orkar inte starta min egna.
Precis ätit och snart ska man ta och vara social med kusse :) Åkte buss i sju timmar. Det var ju kul
det eller inte. Fast nu är man här och man är glad :)

Var det verkligen värt att det skulle förstöras för en sådan sak?

Snabbvister Me like :D

Hann inte ens komma till Helsingborg igår innan man träffade den första.
Philip hoppade på i Bjuv och redan då kännde man att detta kommer bli
väldigt få dagar i Helsigborg :D När man kom in till Helsingborg så
mötte Berlina upp mig och sedan blev det hem till Jennie :D <3 <3

Jacke :D träffade man också :D JIPPI! <3 <3 <3 Var hemma hos en
stund innan vi alla skulle iväg. Inne i stan träffade vi på Johanna :D <3
Vilken underbar dag liskom :D <3 Kan det bli bättre? Tydligen. För idag
när jag och Jennie hoppade på bussen så hoppade även Alex på. :)
Hej hej på honom :D Jennie jag och han pratade lite om allt möjligt,
Sedan hoppade han och hans kompis av.

Inne på Knutan så träffade vi på Philip :D Umgicks med honom ett tag.
Sedan kom Nina :D:D:D:D:D <3 Sen dök Jacke upp mitt i allt :D <3

Snabbvister alltid bäst :D Man träffar dom man vill träffa utan att man har
bestämt något. De gillar jag en massa. Då blir det bäst.

Nu är Jennie iväg och fyller i sin tatuering medans jag ligger här hemma
hos henne och bara tar det lugnt :)
Hbg

Hemma hos Jennie (: Värsta dagen alltså. Har gjort en massa.
Fast kan inte tell that nu för ska se film :D

Mys mys mys

Hej alla glada :D Idag så har man jobbat och snälla Sandra
stannade längre idag :D <3

Igår så var jag och bätis.Vi slog på stort och drack folköl på
gröna ön :) Mycket mys och nyss kom jag hem från en promenad
med bästis. Ska snart packa för jag åker imorgon:) <3


Miss him


Saknar farfar <3

hemma

Då var man hemm igen. Var hos Becca igår. Snart ska man ta och
gå med bästis. Väntar bara på att hon ska höra av sig så man kan
gå. Fast måste ta och fixa håret. Hörs !

RSS 2.0