Vovvsen :)
Huset

Har varit i huset i Nybro. Barndomshuset där jag bodde när jag var liten. Var trädgårdsmäsatre ett tag där sen fick jag ställa upp och köra till sjukan i Orskashamn för att hämta min extra morfar. 


Detta är det jävla land jag har fått rensa :o

Dött

Så tyst min blogg alltid blir när jag åker iväg! alltid samma visa ^^

I alla fall imorgon kommer det vara helt dött här. Ska till Nybro då.

God natt!

Nää nu ska jag hoppa i säng. Ska försöka komma upp i tid imorgon och inte sova till klockan tre! 

Natti!

Citat

du ser ut som en förvuxen broccolistjälk

av: Pernilla

Hampan

Vaknade efter tre idag och sen slöat mig hela dagen tills Elli sa att hon skulle komma. Så det blev laga mat och leta fram något att ha på sig. Alltså seriöst bytte nog kläder 40gånger innan jag kunde bestämma mig :o

Sen ramlade Elli och Maxi in.


Gympapass

Var och bowla med Pernilla, Fatima och Zarah och jag kom två! :D Sen drog jag och Fatima till Mezo för en fika och jag fick lära mig käka arbisk mat. Mums! Sen när vi sitter där så kommer lilla Fatima på att vi ska dra till Tempel och skaka lite rumpa. Blev skaka en massa rumpa. 

Kom typ nydligen och har precis tagit mig en dusch. Min mage skriker MAAAAT och snart kommer väl Nilla hem också. Hon kom ju till Tempel hon med, men pallade inte dansa visare (a)
jävla cpe fitt kö.
Dom måste skaffa bättre kösysten! :o


till och med svampbob var där ;) Bowla

Ikväll blir det att bowla! 
Maaaat !Potatis
Morötter
Färska champinjoner
Paprika
Rödlök
Pressad vitlök
Olivolja
Smör
Salt
Peppar
Orogano
Tillagas i ugnen

Fläskkotlett
Salt
Peppar
Grillkrydda
Steks

Serveras med beasås och en god salld.

Sallad
Gurka
Tomat
Rödlök
Avocardo
Salt
Peppar
Olivolja
Balsamvinäger

Smaklig måltid!

Konstnär PernillaFörst så ritade Nilla en fitta för hon skulle se vart man skulle ha en percing, men sen slutade bilden som en E.T.

Dagens citat

Jag är i vecka 11 och är sugen på fiskpinnar!

Klar

Allt på stan är nu fixad och intervjun gick hur bra som helst.

Tagga

Dags att hoppa i sängen, ska ju på intevju imorgon. Så vi får se hur det kommer att gå. Inte direkt drömjobbet om man säger så. 

Jag har funderat på en sak, jag hade kunnat sitta och skriva värsta romanen för jag har typ aldrig något att säga, utan att jag babblar bara på. Tänk om man skulle ta och skriva ner allt det. Det hade blivit värsta romanen av absolut inget alls. Vad är egentligen viktigt av det som kommer ut ur min mun? Liskom seriöst funderar på det en hel del, men jag har svårt att vara tyst. Tycker inte om när det är för tyst. Tycker om att vara social, kanske lite väl mycket ibland, fast det tycker jag att folk kan ta ;) för det finns ju stunder då jag är knäpp tyst och folk undrar vad det är för fel på mig. 

Se nu snackar jag bara på igen. Dags att hoppa ner i sängen! Goooood Naaaaatt!

Ellis naglar


Nya rosa naglar


Hopp hopp ner till stan

Duschat och ätit frukost. Nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl innan man ska hoppa ner till stan för att möta upp Elli. Vi har lite saker att göra idag :) 

Mitt dumma ben gör så sjukt ont. Tror jag amputerar bort det snart! :o

Galen katt

Tabbis har demoner i huvudet...Promenad genom stan

Det är just det jag och Elli har gjort. Tagit oss en promenad genom stan idag. Mysigt värre. Nu sitter jag i soffan och kollar på Idol med Nilla. Och här blir jag resten av kvällen. 

Frukost ?

Finns tallrikar men ändå så bestämmer sig Pernilla att äta ur en skål eftersom hon äter för tre personer! 


Allingsås

Efter Liseberg och bakis som jag var så drog vill Allingsås på en fest. Träffade en mycket gammal vän! 
Bakis på Liseberg

Gå bakis på Liseberg var ju ingen höjdare vände sig fint i magen, men kul var det. Min syster tvingade upp mig i karuseller som jag aldrig skulle ha åkt annars. Bla den nya Atomsfear och jag har så sjuk mycket höjdskräck. Jag lovar jag dog efter den! 

Liseberg äger typ ;) 


Dans :)


Paaaarty in Göteborg!


I am back

Tillbaka i Helsingborg

Old me


Götet :)

Sitter nuj hemma hos min syster My. Hon har dargit till sion praktik och här sitter jag och ska snart kolla på film. 

Haft en sjuk bra dag än så länge. Thomas mötte upp mig vid tåget och efter ett litet tag kom My och hennes kompis. Sen gled vi in till stan för att hitta lite kläder till Thomas. Vi hittade en sjukt snygg tröja och ett par byxor till honom innan vi tog in på ett fick för att käka lite innan vi dumpade av Tohams för att sedan dra hem till My! Jiiihoooooo! 

Saknat min syster och Thomas så satans mycket <3


Mot Göteborg

Tjena tjena :) 

Nu ska jag göra ett litet avbrott från Helsingborg för att åka till Göteborg! :)

Sant så sant

”Till alla tjejer och killar”

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.


Sparka igång livet

Det är måndag och ny vecka och det är dags att ta tag i livet. Två veckors vilande och nu är det dags att sparka i gång detta livet så man gör lite nytta. 

Varit i full gång sen jag vaknade och det kommer fortsätta såhär veckan ut :) 

Nu väntar jag bara på att Nushe ska sluta, sen ska man dra hem till henne! Sen får jag inte glömma att jag ska upp imorgon på morgon för jag ska till läkaren!

Bara en massa snack

Klockan är lika mycket som alltid och jag har gått och blivit natt människa och min kära lilla mor tycker jag ska börja vända tillbaka på dygnet. Fast jag vet inte om jag pallar det (a) 

Ligger i soffan och kollar på tv och ska väl snart hoppa ner i min säng och sova lite granna får man hoppas. Tabbis ligger just nu i mitt knä och tycker inte alls att jag ska ta och skriva här. . . snäll hon är ... ;) 

Har haft värsta hemmadagen idag med städning, tvätt och lagat mat. Fattar inte hur jag har orkat det idag efter den galna natten! 

Nää dags att hoppa i säng!

Fri som en fågel!

Så sjuk jävla kul kväll! <3

Dagens tabbe

Nu har jag lyckas spola ner min näspecing i toaletten. Smart är jag nog va?!?!? Hahaha , får gå och köpa mig en ny. Ska ju ändå in till stan så det är lugna puckar!

Nice dag i Lund


Estexx^^

Nu drar jag mot Lund :)

Hösten <3

Det har verkligen varit den värsta sommaren i mitt liv, men nu är hösten kommen (: Den bästa årstiden <3

Andre Zuniga


Det är Okej att känna


film

ligger i min soffa och kollar på film :)

Fika på stan


Melissa Horn


Gossip Girl

Jag har värsta maratonet på Gossip Girl, men vad ska man annars hitta när man är lagom sjuk och inte har någon kust att smitta ner folk. Tror jag smittade tillräckligt med folk igår när jag var ute höhö (a) visst är man snäll ;) 

Nää nu ska fortsätta kolla vidare :)

Lagom sjuk, men värt det ;)

Känns som det var år och dar sen jag och elli hade tid och dra ut och cpa loss totalt på dansgolvet och igår var vi verkligen på g. Sjuk lyckad kväll med en massa skratt och dans! Resultatet slutade med en ännu sjukare Estelle, men lätt värt det.
Aleksandra <3

Jag har väntat ända sen jag flyttade hit till Helsingborg att Aleksandra skulle flytta hit och nu har hon gjort! Min älskade underbara barndoms vän bor här! Har intre fattat det ännu att hon bor tio minuter ifrån mig! Så ser fram emot alla våra hyss vi kommer hitta på som vi alltid gör. Slippa planera in lov och helger och betala en massa för att kunna ses!

I alla fall hon var nyss på en kopp kaffe mums

!


RSS 2.0