Roliga jag

Tjooohoooo :) 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Händer ju inte så mycket på denna båt just nu. Det är sjukt fint väder, men jag hinner ju somna varje dag innan jag ens har hunnit mig ut. Så tyyypiiiist! Aja, nu är det inte många dagar kvar och det skriver jag nu när det inte ens har gått halva passet. Roliga jag liksom.

Btw :D :D :D :D :D Fick ett sms av min syster nyss! GRATTIS Biina och Jocke!! <3 <3 Nu kan jag bo hos er ;) 

Nää om skulle avrunda detta med att man saknar folket hemma !

Trollet

Hopp hopp, ajaj, blå blå.... 

Lilla jag lever men hoppar rundor på ett ben känns det som. Ligge dag idag i Stockholm och jag hörde något om att vi har vi studiebesök här idag så ska förska gömma mig undan. Ser ju ut som ett troll just nu .. :P 

Vii hörrrsssss!

SeaWind

Nu är jag på båten igen och än så länge har det varit en bra dag. 

Suttit ute ett bra tag och läst samtidigt som  pojkarna har målat och det har blåst lite färg på mig, men palla klaga. Lite färg på bena fick jag :)

Nu ska jag kolla TV ett tag =)

God morgon

Precis lämnat Södertälje med bussen så snart är man framme i självaste Stockholm och jag är såååååå taggad till att börja jobba igen or nooot! Vill krypa ner i min säng och sova fast då får man inga pengar. 

Jag ska äta det första jag ska göra för min mage skriker mat sen jobba. Ja det låter som en bra ide, eller vad säger ni folket? Nää jag hoppas verkligen att dessa två veckor går snabbt för jag har redan hemlängtan. Om ni frågar mig så är det sjukt att jag redan har det. Hade det innan jag ens åkte. 

Nää nu är det nog dags att runda av detta och packa ner min dator och tagga jobb!!! 

Klockan är sex och imorgon börjar jag fem!



Fullsatt buss

Sitter just nu på en fullsatt buss upp till Stockholm. Sen när jag kommer fram så ska jag mönstra på min båt.

Det luktar sjukt mycket parfym och hej huvdvärk så ja, jag kommer verkligen vara död imorgon. Någon som vill jobba åt mig imorgon så jag får sova? (A) 

Nää nu ska jag försöka sova om det nu går. Vi hörs väl senare.

En woppsi


Snart mot jobb








Orka packa

Det är sommar i Helsingbirg. Det är grönt och fint och det har varit sjukt varmt och det är slutet av April. I alla fall så var jag borta hos Emma ett tag innan jag drog hem och somnade i soffan. Nu ska jag få mina fingrar ur röven och packa inför jobb i två veckor, men jag orkar inte! 

Vi får väl höras sen (:

Upp och hoppa

Här får man då inte sova. Jäkla telefon .... nää lika bra att gå upp så får jag sova sen. Ska kila bort till Malmen och lägga mig i solen medans Emma städar ;)

VISKAN

Kom hem till Hbg idag och drog ganska så snabbt till Viskeängen där efter och myst med mina vänner. Blev lagom trött vid tjugo i två på natten och vandrade hem. Alltså med andra ord så kom jag nästan precis innan för min dörr. 


Ny badade hundar













Vår eller mer sommar














Hos mamma

Nu är jag hemma från Walter och grabbarna. Som jag sa så skulle jag komma förbi och hälsa och jag gjorde det i tre timmar, mer tid än vad jag bruka lägga när jag bara ska förbi och hälsa ;) 

Nu sitter jag i köksoffan och skriver detta och ska snart sätta mig och kolla på tv med mamma :) Funderar på om jag ska till Hbg imorgon eller om jag stanna en dag till. Har ju lite folk som jag vill hinna träffa innan jag åker på jobb igen. Måste funderas på under natten. 

Ni får ha det så bra ! :D


En typiskt låt man hör hos Walter.

Mot Walter


Just nu


Morgon

God morgon, eller mer god middag. Klockan är ju rätt mycket och jag kom nydligen upp ur sängen. Om man skulle ta och käka lite frukost. 

Ja det gör jag, sen får se vad som sker. Har ju lovat grabbarna att komma förbi en stund hos dom :)

Nya ögon




Ryd


Min pappa kommer

Min pappa är på väg och det är första gången han hälsar på sen jag flyttade ner till Hbg för snart fyra år sedan :o :D

Wiiieeee :D

Me


Musik med bas

Sitter just nu i min soffa och har musik på hög volum tillsammans med basen. Undra vad granna säger (A) Ähh jag är aldrig hemma så jag skiter i det. 

Frågan är vad man ska hitta på nu? Kolla film eller vad... tänkte kolla på BB men det funkade inte :/

Citat

ska vi måla ägg?
Av: janet

Nykterist

Jag ska sluta dricka och bli nykterist. Trött och sliten dag idag och fast jag inte drack så mycket igår.....

Nää ingen bra dag idag.

Gylene, Hampan och Crom


























Uteserveringen på Hampan




Crom




Träffade på lite folk vi kände

Överraskning

Jag och Emma har fixat en överraskning till hennes mamma. Det blir middag på Gyllene Prag och nu ska jag kila. 

Jag ser ut såhär: 




Estexx^^





Klart

Nu har jag betalat alla räkningar och dags att hoppa in i duschen sedan ut och träffa Nushe ett tag (:

jobb


Ryd och Växjö....

... med Emma och Jackie blev det.




Hej svejs

Nu blir det en hel dags road trip :D
Med vem och vart avslöjar jag senare.

Hur många lingon finns det i världen



Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös.

När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.




Måste verkligen medge att jag grät lika mycket som jag skratta. Hur fin film som helst och har ett jätte bra budsakp. Man borde verkligen se den.

Dag med emz

Emma kom och hämtade mig och hemma hos henne så myste vi i solen ett tag innan vi börja bära lite möbler. Drog vidare hem till mig en snabbis för sedan dra till Väla en snabbvända innan vi drog på Bio där vi såg "Hur många lingon finns det i världen" Sen hamnade vi hemma hos Emma igen och kollade på film. 

Bilderna får säga resten... 














emz & stayup

Lite trasiga
och knasiga!
Är vårt trasdocksgäng
Lite trasiga
och knasiga!
Det är vår refräng


puss & kram från lilla emz

;D <3



Snart så :)

GOOOOOOD MOOOORGON!

Solen lyser som bara den där ute och jag är fast här inne ett tag till :/ Buuuhuuuu! Ska ner och tvätta lite till idag innan man ska leka med Emma. Vi har saker inplanerat vett ni ;) 

Vet ni vad? Imorgon har jag varit hemma en vecka och det kändes precis som att jag kom hem igår eller något. Det är sjukt vad tiedn går....! 


Snart sommar ju ;)

The OC

Legat typ hela dagen och kollat på The OC och sen tvättat. Sedan gick jag och Bodil över gatan och käkade pizza.

Morgondagen ser lite mer fullspäckad ut än idag, men jag måst everkligen medge att det är sjukt skönt att bara vara hemma och inte göra något. Har behövt detta!


Btw middagen hos Emma

Emma lagade sjuk god middags i fredags efter vi hade hållt på hela dagen. 








Me








Slappt

Slappa dag till :)

Skulle

Skulle ha blivit fixare eller matros......!!

Mot Malmen

Det är fredag och idag är det mer eller mindre en slappa dag för mig. Ja förutom att jag ska kila bort till Malmen idag och hänga där och dö i deras soffa. Ska ju hjälpa till och städa, men njaa vet i katten. Ska nog bara kolla på (A) 

Så nu ska jag hoppa i mina kläder och kila till bussen :) 


BLÄÄÄÄÄ

TRÖTT GÅNGER HUNDRA!!!


I min soffa

Varit igång hela dagen och den är inte slut än. Hanna är på väg hit och vi ska ha en massa mys. 

Har gjort en massa saker idag. Sjukan, akuten, ätit, solat, kollat butiker, optiken och kom nyss hem. 

Btw Emma har fått lite presenter fårn mig och om Emma är duktig så lägger hon upp bilder på det när hon kommer hem (: Länkar när hon har gjort det! 


Middag

Har haft en  väldigt mysig dag idag. 

Emma kom förbi och d¨drog vi och handla till en super god middag som jag skulle bjuda Emma och Emil på.
Det blev rostbiff, kroketter, rödvinsås, sallad och till efterätt marängswisch. Till detta drack vi ett gott vin. Hur mysit och trevligt som helst. 












Morgon

God morgon, eller jag vaknade ju vid halv åtta idag fast man är ledig. 

Legat och kollat på BB på nätet och nu kollar jag på I Mumindalen :) Minnen ! 


Äkta skitsnack

En dag när jag låg och sov så vaknade jag av skitsnack. Då menar jag ordagrant skitsnack. 

Jag hör hur Tobias skriker från toaletten att han behöver toalettpapper för att han hade skikit så mycket. Och ordagrant han snackade om han skit så alla hörde! 

Kul och vakna alltså ... :P

Granne

Sitter här och fundera på hur det ska gå för mig att sova nu när jag är så van med en massa ljud. 

På båten så har jag en grannen som tycker om att smälla "lite" i sin hytt dörr och böka och hålla på i sin hytte. Hörde i stort sätt alltid TV:n. På något sätt så tyckte jag om att höra alla ljud. Fråga mig inte varför. I alla fall så blev min granne rätt tyst i slutet och då fick jag helt plötsligt svårt att sova! :s 

Så om du läser detta min granne så kom ihåg att jag inte bryr mig så mycket att du smäller i din dörr och vad du nu håller på med. Bara kul och jävlas med dig och säga att jag stör mig ;) .... 

Så nu är frågan. HUR SKA SKA KUNNA SOVA I DET TYSTA LUGNET!!!???
Granne flytta hit och smäll i dörrar ;)

Kan sopor vara kul?!

Jag har en liten rolig historia att berätta. Rätt kul om kan sätta sig in i det. 

Lägger in två bilder så ni hänger med lite bättre på från början.


sopcontainen


Papperspressen

Vi kommer in till hamnen och där är dags att byta ut sopcontainen. Bruka gå på fem sekunder ;) Fast inte denna gången.... 
Jag och kocken börjar fundera på vad dom håller på med där ute på däck så vi går ut och kollar och ser hur dom håller på att böka med sopcontainen. jag tänkte inte mer på det. 

Efter ett tag så ringde telefonen i köket och Anja svarade. När hon hade lagt på så sa hon att papperspressen var sönder. Så nu var både sopcontainen och papperspressen sönder. Komiskt tyckte jag laegom tills man skulle hem. 

Kommer ner igen till köket och då fick jag veta en till sak. Nu får vi inte lägga in kartongerna där man ska i papperspressen, utan nu skulle man gå in underifrån. Enligt Anja, för det var så hon hade uppfattat det. Och som ni ser så är detta rätt så roligt. Hur ska man kunna sätta in kartongerna underifrån på papperspressen. Så där stod jag som ett stort frågetäcken och fattade inget. Tills kocken tog ut mig och visade att det inte alls var papperspressen som var sönder utan sopcontainen. 

Det var i sopcontainen som vi var tvugna att gå ner och in i den för att kasta soporna. Så där slog det mig hur kul det lät med att gå in underifrån på papperspressen.

Efter ett tag så kom båsen och ska visa vad dom har gjort. Så vi tala om hur Anja hade uppfattat det så när han gick förbi papperspressen så stannade han och böjde på sig och kollade på papperspressen och funderade på hur det skulle gå till. Och den synen fick mig att skratta ännu mer. 

Poängen är den att jag tyckte att allt lät så kul och själva synen, sen kan det va att jag var sjuk trött också. Ni kanske inte tycker det låter så kul, men synen och orden får mig att skratta jag bara tänker på det. 

Sen i slutet så började jag och kocken överdriva det hela. Om dom kastade i soporna där uppe så skulle hela bildäck vara täckt med sopor sen skulle det rinna ner på tågdäck sedan skulle det bildas maskar och tillslut så skulle det komma stora råttor ... :o

Hemma

Nu är jag hemma igen efter två veckors jobb på båten. Så nu ska det bli fart i denna blogg igen får vi hoppas. 

Kan ju tala om att jag är jätte trött och vill bara dö i  min säng, men jag har bestämt att idag ska klättra på väggarna och bara vara hemma för en gång skull. Skulle till Nuche, men seriöst jag orkar inte det när jag inte har sovit något alls idag på vägen hem. Så kommer ju inte alls vara social eller något. Då är det bättre att jag stannar hemma och är social med Bodil som kommer hem om en timme typ. 




I:et

Detta känns som pricket övet i:et. Inte nog med att jag har varit så himla trött dessa två veckor så börjar nu min huvudvärk sakt men säkert krypa sig fram. Älskar verkligen den eller inte.....

Tisdag kommer jag hem ! =) Dö i min säng = JA TACK!

En massa jobb

Flitiga Estelle idag har gjort en massa! 

Blodbudding, bacon, paj, köttbullar, korvmix, gröt, 6 olika sallader, dressing, morotskaka, diskat, städat, proviant och säg mig vad jag inte har gjort nu på morgonen. Man kanske ska hoppa i säng så man får lite vila innan man ska upp och äta och sen ner i igen till byssan och fodra lasstbilsgubbarna. 

Jaa vi säger så sålänge och så kommer jag hem igen på tisdag :) 


Brännskador

Det nya modet är verkligen brännskador ;) Har fått två nya nu.

bara ...

Nu är jag en död råtta och snart har en vecka gått. Då har man bara en kvar.

RSS 2.0