En vecka

Visste ni att det är bara en vecka kbar tills jag kommer hem? ! Så skönt det ska bli att få komma hem igen efter sex veckor på en båt. En sak vet jag säker att jag kommer göra. Sakna båten och de härliga människorna. Synd nog har jag varit väldigt dålig med att ta kort. Käns som det som händer på båten får vara minnen i mig. Det får liksom stanna där.

Just nu är jag ledig fram till sju. Ska jobba ikväll med Carita.
Igår var det verkligen ingen så happy dag på dagen. Var i köket runt tre timmar sen sobit typ resten av dagen fram till halv åtta på kvällen, men det bästa är at jag är full av energi igen !

Ska ta och springa ner och byta om och slänga igång en maskin tvätt. Föresten sista vecka kommer bli bra för då är alla här som jag vill ha här förutom då Jonte.

Ha det (:

En vecka

Visste ni att det är bara en vecka kbar tills jag kommer hem? ! Så skönt det ska bli att få komma hem igen efter sex veckor på en båt. En sak vet jag säker att jag kommer göra. Sakna båten och de härliga människorna. Synd nog har jag varit väldigt dålig med att ta kort. Käns som det som händer på båten får vara minnen i mig. Det får liksom stanna där.

Just nu är jag ledig fram till sju. Ska jobba ikväll med Carita.
Igår var det verkligen ingen så happy dag på dagen. Var i köket runt tre timmar sen sobit typ resten av dagen fram till halv åtta på kvällen, men det bästa är at jag är full av energi igen !

Ska ta och springa ner och byta om och slänga igång en maskin tvätt. Föresten sista vecka kommer bli bra för då är alla här som jag vill ha här förutom då Jonte.

Ha det (:

Mat krig

Hej hopp, nu är jag här igen och ska bara skriva en kort rad.

Igår så hade jag mat krig och det får man inte ha i köket ;)

På väg

Nu ska jag vandra bort till pendeltåget för att ta mig till bussen som tar mig till båten.

Vi hörs där !

En båt historia

En Rosella historia,

En dag när jag var trött och väntade på Jonte skulle sluta så gick upp i mässen för att ta mig ett glas mjölk. När jag går in till TV:n så hör jag någon som ropar "Ursäkta vad heter du?" jag orkade inte bry mig och gick och satte mig i soffan. Jolle som han heter kommer in och frågar mig vad jag heter och vart jag jobar. Jag svarar att mitt namn är Estelle och att jag håller hus i köket. Då säger Joller att det inte är han som undrar utom Andras som sitter ute vid ett av borden. Göteborgaren som satt vid datorn sa att det var han med röd skjorta och jag borde ut och hälsa. Död som jag var fick ut och sa hej.

Senare på kvällen: Jonte och jag skulle av båten i Mariehamn för att gå en sväng. Vi går ut genom bildäck och vilka står där om inte dom som satt uppe i mässen. Jo Andreas, Jolle och nådra till. Vi går förbi dom då Jolle ropar efter mig och Jonte är min pojkvän eller inte. Mitt svar: Nej vi är bara kompisar. Jolle: Andras det är lugnt dom är inte ihop. Sen så sa Jolle något till oss igen och Jonte ropar: Bara tillåtet att flörta på arbetstid.

Dagen efter: Jag var i kallan och vi ståd där och hängde och av Jonte. (Jonte är i serverningen) och helt plötsligt kommer Andras upp extra tillfixad. Han går fram till diskhon och sen tillbaka. Han stannar då han gick förbi mig och sen vände han sig om mot mig och frågade om Jolle hade kommit förbi och presenterat sig. Mitt svar: Nej det har inte gjort, bara dig. Andras: Okej, han är sådan. Jag: Han tyckte det var roligare att presentera dig. Andras skrattar och går. Jag står där och fattar nada. Vad skulle han in i köket att göra?

Senare i mässen: Jag kommer upp i mässen och stöter på Jolle och några till. Jolle: Kom Andreas in i köket och sa hejdå till dig? Jag: Nej han gick in fram och tillbaka sen stannade han upp och frågade om du hade presenterat dig för mig. Jolle: (skrattar) han skulle ju komma in och säga hejdå till dig innan gick av. Jag: hahahahahaha . .lite få bilder

Sitter här med en filr runt mig och jag känner mig hungrig. Man kanske borde ta och äta lite frukost. Någon macka eller något. Idag är Jenna barnvakt och jag ska bara ta det lugnt idag och vara lite med kuss tror jag.

Okej vad jag än eller vi kom fram till var väl att vi var sjuka eller något.Mona


Jonathan värsta killen <3
Gå av båten

God morgon alla glada fisar.

Tur att man ska av båten!

Sitter uppe i Mässen och ska snart se om man kan få i sig lite frukost innan man springer in till köket och säger hejdå så dom vet att jag kommer av eller mer vaknat.

Folket på båten är hemskt trevliga så man bara jaha då ska man av och sakna dom också.

Draft: Okt. 8, 2009

Jaha till och med jag kan vara olydig.

Satt uppe typ hela natten med skönt folk. Bästa kvällen än så länge här på båten.

Ja vad har hänt idag? Seriöst jag vet inte. Går ju av imorgon och ikväll så ska jag gå av båten.

Det sägs

Hej hopp!

Jennie jag älskar dig också ! <3

Seriöst snart undrar jag när dom ska kasta av mig från båten. Jag är galen hela jag, jag kommer bli värre! Fast så illa är det inte ännu vill jag tro. Ska ju av i helgen och det kommer bli hur mega skönt som helst.

Tvättar just nu mina kläder och det sägs att jag och Jonte ska ut och gå idag. Ja vem han är. Han är en kille som serverar här på båten. Så.

Nej nu ska jag ta och gå. Palla sitta här.

tycker de ska bli den 1 nov nu!

Jag tkr de e långt till den 1 november:(
putte kommer hem då!
Nyss bestämde vi att ja ska sova henne den dagen =) vill ha de nu:D

jag bara - när kommer du hem?
hon bara - sägs att ja kommer hem 1 november
jag bara - då ska vi ses?<3
hon bara - beror på vilken tid ja e hemma, eller helt enkelt du kan sova hos mig
ja bara- GÖR JAG<3<3<3
hon bara - så bra<3

äeh =)
haha:D
men jaaa:D ja saknar dig grodlår:D
kyss
ÄLSKAR DIG<3<3<3<3

Detta dissar vi

Nu var arbetspasset över för idag och nu ska manbara ta det lugnt och se om man orkar ta och tvätta sina egna kläder eller så gör jag det imorgon så man har rena tills helgen.

Imorse när jag kom i köket så fick jag höra av Carita och Carina att Anne och Sarah hade sagt att jag inte gör så mycket i köket. Carita kunde inte tro det. Eller aa det är inte första gången hon hör att det är såhär.
Nu ska jag berätta hur det ligger till.

När man jobbar med grupp 2 så jobbar dom fottare och gör hellre saker och ting själva. Dom kan inte komma på vad praktikanten ska göra. Så i mitt fall så har jag gjort det jag vet jag ska göra och kollar av om det är något jag ska göra. Dom säger nej. Vad ska jag göra då? Springa runt och bara flytta på saker eller? Nej då står jag raklång och ser ut som ett fån tills dom kommer på något för mig att göra.

Detta dissar vi.
Handledare som ljuger och gör hellre allt själva.

Diskare

Det är tur att man har en som Johanna i köket som får en att skratta.

Hallå, idag har jag haft något att göra typ hela tiden. Sen till helgen blir det in till Stockholm! Blir ledig. Ska in och träffa kusse och Jenna. Ska bli en massa trevligt. Ska se om vi kan få Jenna och göra lita slingor i håret på mig.

Bert: Vad är det för likhet mellan en källskänka och förhud? Svar: Båda dra sig tillbaka då det är dags att agera.
Johanna: Vad är det för likahet mellan en sjögurka och en diskare? Svar Båda har lika lågt IQ.

Johanna: DISKARE BÅRDE MAN VARA!
Bert: Praktikant bårde man vara.

Ja och såhär håller vi på hela dagarna.

Det får vi snart veta

14 beställnigar var borta.
Så kommer en av de som servera 14toast skagen. Vi bara :O :O :O !!!!!! Vad snackar hon om? ? ?
Jaja, det var bara att göra en skagenrör och göra allt. Det gick en massa snabbt!

Nu vill jag lova att båten gungar och jag sitter och undra som en flundra hur vi ska komma in i hamnen ens. Tänk om vi måste ta hjälp av bogserbåtar? Vem vet. Det får vi snart veta.

Binickamaskar

Nudlar, ni kanske som har träffat mig vet vad jag säger om dom. För det första ser det ut som binickamaskar och smakar MJÖL! Igår så skulle jag göra en nudelsallad jag lovar de såg verkligen ut som binickamaskar och jag bara tänkte. "SPY FÖR FAN INTE PÅ DOM" Fast det hade ju varit något om jag gjorde det;)

Nej nu ska jag kila ner till köket och göra min fruktsallad sen blir det antagligen börja städa innan jag dör av sjösjuka. Det sägs att det ska blåsa en massa idag.

Ont plus jag vann

Hej hopp, alltså jag har fett ont i foten och imon ska jag ligga sjösjuk hela dagen. För det ska blåsa en massa. Jippi typå or not om säger så.

Bara så alla vet så finns det inga postbojar!

JIPPI jag vann en gång av typ 100ggr xD

Ny meny

Nu skiter vi i min bajs dator! Den vill inte funka på denna båten och jag ska överleva minst 4veckor till utan msn typ och allt. Därför kommer det vara väldigt snålt med bilder här på min blogg i en månad fram. Bajs på dettta säger vi. Fast ni ska inte klaga för jag skriver ju här nu ju.
Föresten ni kanske undrar vad gör här på båten. Det som är här på Rosella är en Buffe och a la carte som vi jobbar med. Vi bytte meny idag och den verkar smasken.


Stinker ärtsoppa

Nu har man slutat ocg jag lovar och svär att man inte har haft så mycket att göra idag. För en gångs skull plus jag kom att jag har glömt min kamera nere i köket och måste hämta den och fråga om jag får låna Jens dator så man kan kolla på ja vad det nu heter.

Ska se sen idag om f*tt internet vill gå igån på min dator, men det vill jag då inte tro att det gör. Då ritar jag ett stort kryss på hela båten. På tal om inget så stinker det äckel peckel ärtsopppa här i mässen.

Men ni får ha det så bra så hörs vi väl la snart igen ! ;D

RSS 2.0