Vill inte mer

Allt gör mig galen... ! 
Vad folk än säger och gör så vill jag brista ut i gråt!

En hel dag

Vilken dag säger jag bara. 

Var och träffa Elli idag och vi hade då mycket att snacka om. Alltid lika trevligt att träffa henne <3 Sen när jag hade träffat henne så hann jag inte mer än genom dörren fören en vän frågade mig om jag kunde ställa upp som modell så han kunde träna. Inga problem för min del. 

Ja nu är jag hemma igen och ska dö framför min tv och bara va!

Estexx^^




Tvätt och åter tvätt

Och så tvättar jag idag. Sådant man måste göra innan man ska iväg och resa. Man måste ju ha rena kläder annars blir det ju lite jobbigt som sagt. Så ska snart ner och hänga upp min tvätt sen ska jag sova igen. Fast måste gå upp starx innan tolv igen för då måste jag hämta tvätten. 

Sen är det så att det har blvit lite ändrade plander när det gäller min resa upp till Norrland. Jag kommer att stanna där uppe en aning längre än planerat som det ser ut just nu. Ska åka först till Umeå och sedan till Luleå. Kommer bli hur bra som helst :D Wiie på söndag drar jag! 

Tabbis <3




Promenad





och sen kom emma och hämtade upp mig så då körde vi rundor 


Går och dör

Vet seriöst inte vad det är men allt är bara blääää ! Typ allt och alla kan bara dra åt ....

Slappa

Tjaaaa :) 

Tabbis är så söt. Inatt när vi sov så skulle hon sova på mig och vad hon nu än skulle göra. 

Har precis ätit frukost och nu ska jag bara slappa och inte göra allt för mycket :)

Kisse katten <3






Tabbis Ballerina Björkman Carlsson

Kort spel igen

Nu har Pernilla flyttat in! :) 

Och kvällen blev såhär: Fladde kom och vi spelade kort. Alltså jag, Fladde och Pernilla. Sedan kom Emma och då spelade vi lite till och snackade. Nu har Fladde och Emma dragi och Pernilla packar upp sina saker. 

Hade det föresten det super mysigt med Hanna innan idag! <3

In på kontot

Nu är det godmorgon för andra gången för mig. För nu gjorde jag det igen. Var bara  hemma en liten stund igår och sedan dorg jag till Emma och somnade där. Eftersom hon skulle upp och fixa pengar in på sitt konto så jag fick palla mig upp halv sex på morgonen. Sen körde hon  mig hem den lilla skruttan. 

Jag somnade som en stock här hemma och vaknade för ett litet tag sedan. Nu sitter jag här och ska hoppa i kläder och fixa mig. Ska mest troligt träffa Hanna en stund innan Pernilla kommer hit med flyttlass. Så nu måste jag ta på mig :)

du är inte speciell utan

du är en i mängden . . .

fest fest fest fest

Helgen har varit helt seriöst galet. 

Emma, jag och tre andra tjejer drog på fest i fredags och den festen var mer eller mindre ja ska nog inte nämnas vid namn typ. Så vi tjejer hade våt fest i köket :) Efter ett tag så drog Emma och jag hem till henne och fortsatte att festa där. Fast jag åt dock bara chips. 

Sen igår seriöst vi var verkligen över allt och ingenstans. Sen när vi skulle laga mat så fick leta genom hela stan för att hitta lite ägg! Typ hatar röda dagar!
Sen ialla fall så kom vi iväg på första festen och sen drog förbi dickens en snabbis för hälsa på flabban innan vi drog till tempel där  jag verkligen släppte loss. Shit så kul jag hade. Och jag var hel nykter för jag var taxi. Sen efter ett tag så drog vi vidare på en annan fest. På vägen dit så plockade vi en festsugen pojk. Så där var vi fram till typ halv åtta på morgonen!

Nää Emma och jag är bara så sinnersjuka så det finns inte.

Jackie <3










Bott hos Emma

Jag har bott hos Emma i helgen. Det liskom bara blev så att jaginte pallade mig hem emllan festerna ;) Så bodde hos henne och i hennes säng:) 

Ska berätta mer sen om helgen. Fast nu ska jag sova ett tag.

Urban Cone - Urban Photograph


Citat

Citat från Emma:
Det kommer sluta med att jag och Estelle gifter
oss med varnadra för ingen annan kommer orka med oss.

Sjuk galen kväll

Ojsan vilken bild regn det blev. Fast så kan det gå när man inte har haft tid med att blogga. 

Kan bara tala om att det var en sjuk galen kväll igår och Emmas och mina skratt anfall då när vi skulle sova alltså vi är seriöst stördast i hela världen känns det som ibland. Skrattar bara åt det så fort jag tänker på det. 

Okej nu ska jag byta om och fixa mig en aning :) 


Dickens












Dion :)










Hon är galen ;)

Vi var bara ut och körde...





Utgång :)

Driker vin och snart blir det utgång med världens bästa! <3

Mot Nushe

Tjaaaa ! 

Nu har Mexi och Fladde kilat hem och nu ska jag fixa mig det sista och sen dra till Nushe. Var ju inte direkt igår man såg henne! :o I alla fall sen ikväll tror jag det blir Emma om kan lära sig svara ;) haha , nää men det sägs att vi ska till Dickens och supa as kalsa. Vi får se hur det slutar. 

Okej nu måste jag kila vett ni!

Gömmer mig undan

Jag tänker erkänna att jag är väldigt duktig på att smita undan smärtan som finns. Undviker att åka hem till min familj när jobbiga saker sker. Och det gör jag för smärtan i mitt bröst gör för ont och jag vill göra på mitt sätt. På de sätt som känns bäst för mig. 

Därför tänker jag gömma mig undan från smärtan och spela skitgubbe med Fladde och Mexi. För nu vill jag varken tänka. . 

Får se hur mycket dom fuskar ikväll ;)

vila i frid morfar <3


Inte tid

Seriöst jag har inte med att blogg just nu. 
Har kanske det ikväll...

Hur ska detta sluta?

Skjut mig så trött jag är!

Ina och Jackie

Wiiiie Emma kom och hämtade mig så det blev tvätta hennes bil sen träffa Mexi och Fladde så hundarna kunde leka av sig :) 












Resten av ditt liv


Estexx^^














Ett måste fel

tralalalala .... hur många timmar har jag fått sova inatt? INGA! Kul väldigt kul! Fast sova några nu på morgonen, men tillräckligt, men lär nog få sova inatt hoppas jag på. 

Ska käka lite frukost, lunch eller vad det nu än är för jag är sjuk hungrig. Vi hörs sen (:

Väckarklockan Estelle

Man kanske borde hoppa i sängen nu. Ska ringa ett tidigt samtal imorgon redan vid 05.45 :o vem ringer man så tidigt undra ni. Jo det ska jag tala om för er. Emma Jaconelli! Gör man inte det så slår hon mig :o Okej skämt o sido nu. Jag är hennes väckaklocka och det är jag för att jag är en god vän :) tihi (a) 

Så nu ska jag hoppa in i mitt rum och ner i sängen. Fast jag lär dock inte kunna somna :o Är för helt uppe i varv!


Hur ser vi  ut? :o

Kaffe och skitgubbe

Jag som hade planerat en kväll för mig själv idag, men ikke sa nikke. Faldde och Mexi kom förbi på kaffe och skitgubbe. Måste bara tala om att dom suger på det ganska så stort för det ända dom var duktiga  på var att fuska. 

Nu sitter jag här och måste verkligen springa på toa! Fast först två bilder. 




Tur var ju det

Så roligt. Jag gick och la mig tidigt igår typ stax efter ett och somnade nästan direkt. Inatt var jag smart nog och stängde av ljudet på min mobil för jag kände att jag behövde sova utan att bli väkt. Tur var väl det. För när jag vaknade så hade missade samtal och en massa sms. Mina vänner har en förmåga att höra av sig på natten och framför allt när dom är ute och festar. Så roliga dom kan va ;) 

Jag är inte dirket utvilad ännu, men det lär jag bli efter denna dagen eftersom jag inte har tänkt göra något idag heller. Måste vila upp mig och bara va. Har ju inte kunnat det sen jag åkte på jobb sist.

Nu blir det frukost :) 



Salpp

Vad skön dag jag har haft idag. Legat i soffan hela dagen och inte gjort ett skit. Tackat nej till att festa. Ibland känner man bara för att vara själv och inte göra något. Det kan vara så himla skönt att bara få låsa in sig i sin lägenhet och bara var själv. Fast blev ju inte själv fören vid runt två tre idag. 

Legat och kollat på film och bara haft allmänt lugnt. Just nu ligger jag och kollar på filmen Tolken som går på kanal tre. Slutar om ca 30 min och då ska jag hoppa i säng och sova bort heeeeeelaaaaaa dagen imorgon :D

Pernillas fest







<3 <3






























Minnen var det








Jag vill sova

Sitter just nu på mitt golv och fundera på om skulle ta och diska upp alla glasen, men jag vill bara lägga mig i min soffa och sova!

slav var man ..

Emma är rolig hon..... jag är hennes slav ibland :o hjälper henne och städar och vad jag nu gör. Shit alltså! 



Sen har Emma inget bordskick ... kolla detta:


Estexx^^




Ojsan ;)

Ojsan klockan redan så mycket!? 

Tvättat hela morgonen, men jag var smart och bokade båda två tvättstugorna så jag kunde tvätta allt på en gång. Så det gick fort. Så efter jag hade hängt upp tvätten så gick jag och la mig igen sen strax innan tolv sprang jag ner och hämtade tvätten. Sen har jag bara kollat på film. Nu slutar Emma och hon ska bara hem och byta om och så. Sen kommer hon och hämtar mig. Vi ska till Väla en snabb vända. Sen senare idag ska jag förbi Nushe. 

Aja dags att fixa sig! Trött på att se ut halvfixad hela tiden. Har inte orkat direkt fixa mig för jag är slööööö :D

Det nya

Detta är numera den nya registreringsskylten ... 


promenad








Ansvaret

När tempot i sitt liv sakta lugna ner sig så hinner man både tänka och känna efter vart i livet man har kommit. 

Jag är ledig från jobb ett tag nu och för en gång skull käns det som att man hinner hem och landa innan man ska iväg igen. Man hinner andas mellan allt man ska göra. Man hinner även inse att man börjar bli vuxen och att man har ett ansvar och inte det där ansvaret man hade när man gick i skolan och det mesta bara flöt på. Man behövde inte tänka på samma sätt. Då hade man en mamma som skötte det åt en.

Nu bor jag helt själv i min lägenhet. Bodil har flyttat ut och hem till Åland. Här ligger jag i min soffa och hinner andas mellan raderna och känner att jag börjar bli vuxen nu. Jag har en massa ansvar och måsten man måste göra. Det handlar inte om att betla räkningar, diska och städa. Utan att man ska få sin ekonomi att gå ihop, fixa en massa viktiga saker, ha ett jobb, hålla lägenheten i skick, hitta någon ny som kan flytta in, hinna med sina vänner och familj och även komma på vad man vill här livet. Att vara vuxen är inte lätt och det är inte som en dans på rosor. För allt ligger alltid i bakhuvudet. Saker och ting sköter inte sig självt längre så som man trodde när man var yngre. 

Idag är ett bråk med en vän inte något större problem. Man tar det med en nypa salt för idag finns det andra problem och saker som man måste lägga sin energi på istället. Man lär sig lägga energi på rätt saker. För det mesta.

Jag kommer klara av att bli vuxen, men gud vad skönt det hade varit och få vara ett barn igen!

Nicki och jag sjunger..

... såååååå fint :O 



Chris Medina



Krig i soffan

Man ska dock inte sitta i mitten i soffan när man både har Nicki och Johan här. Hallå dom dödade mig nästan! Fick ju inte sitta stilla eller svara på mina sms utan att dom höll på :o ... fast kan ju vara så att jag snackade genom hela filmen för att den inte var bra och störde dom så dom störde mig... humm det kan ju vara så. .  Så vi hade lite krig ett tag i soffan. 

Nu sitter jag här i min soffa och om två timmar så ska lämna Nicki vid tåget.

Fotograf Estelle :)





















Middag

Idag har jag bjudit på middag. Emma, Janet och Nicki. Hur trevligt som helst! <3





Sömntutan

Jag har en liten söt vän här som älskar att sova :) 


Nicki här!

Och nu är Nicki hos mig i Helsingborg! :D <3 

Vi var även förbi Emma en stund idag och nu har vi käkat middag. Nu ska vi dö i min soffa för nu är jag död! 


BLÄÄÄÄÄÄÄ

Hej alla glada där ute.... ! 

Jag är död och ännu mer död!

Fest hos mig

Nu kommer mamma skratt aåt mig (a) 

Jag skulle bara krypa ner i min soffa idag och dö, men så blir inte fallet. Idag ska supa mig full med mina vänner här hemma hos mig och det är bara att komma hit och ni vill. :) Gissar väl på att dom första kommer väl om en timme eller så. 

Som sagt så har jag kommit hem idag. Alltså till Helsingborg och det var då på tiden. Fast nu skiter jag i detta för nu ska jag dricka upp mitt glas vin!

Aleks student


























Hela familjen :) 



















Bara för att jag är en av Aleks närmaste vänner så fick jag gå med i studenttåget och hålla skylten sen åka bilen med henne. Kändes som jag tog studenten i år igen! :D 
Tack Aleks för igår och ett stort fett grattis till dig! <3 <3



student imorgon

sitter hemma hos mamma just nuu ochnär en anmg rastlös. ska på aöeks studemt imorgom ch är sjjuk taggad inför den :)

Packa upp och packa om

Hej hej ! 

Nu har jag i stort sätt gjort allt jag ska idag förutom att träffa Hanna och ta tåget till Småland, men det kommer. Fast först och främst måste jag packa om min väska och jag pallar inte packa om min väska det är så trist!

Aja nu får jag ta tag i det så jag har det klart!

Mysa ner mig i min säng

Men hej alla glada. Som sagt så är jag hemma igen, men så åker jag igen imorgon till Ryd och bla bla ... orka med mitt liv just nu. Stress hit och dit! 

Ska väl krypa ner i min säng när som. Måste få sova har ju som sagt en hel del att göra imorgon.... uss vill inte ! Eller joo det är klart att jag vill träffa Hanna, men jag har ingen lust att fixa allt det andra och sen åka tåg. Det räckte väl med 7,5 timmer lång bussresa idag, nej nej det gjorde det inte. 

Nääää nu ska jag krypa ner i min säng :D 

Föresten jag känner mig sjuk ensam. Saknar mina pojkar på båten (A) 


Sea Wind bilder




















HEEEEMMMAAAAA

:D :D :D

Snart så

Jiiiihoooo :D Snart så får jag åka hem :D

Ligga stilla

Så trött man kan vara, men det bästa och tur är att vi ska ligga stilla från i morgon kväll till fredag kväll. Så detta blir toppen :)

RSS 2.0