Jolene


Ärki och hans morotskaka

Ärki kom på den smarta iden och fråga mig om hjälp till att baka till hans jobb. Han behöver ju säkra sitt jobb där till nästa sommar och bästa sättet är ju då jag som är kung på att baka ;) 


Så idag har jag lärt han bakat morotskaka, smaken var ju super, mitt recept ju (a) men hur den såg ut sen var ju en annan femma ... men han lär sig ;) En bättre bild på hans morotskaka ;) 
En liten hemlis bara, han knäckte äggen sen rymde han så Amanda vispade och jag hällde i allt.
Så man kan ju säga att det var jag och Amanda som bakade den, men Ärki får stå för att satt dit glasyren och morrötterna ;) 

Veckan som har varit :)

Detta med att blogga denna vecka som har varit har bara varit så off för har jobbat från morgon till kväll och detta är första kvällen jag ens orkar sitta vid datorn, men det är för att jag sitter hemma hos Isak med hans Ärki, Prebo, Gina och Amanda. Lan på g ju ;) Ja jag lanar min blogg just för tillfället, men måste ju komma ikapp här ju (a)

I alla fall så drog Preboo till Norge på en festival för att jobba och jag vatt ensam hemma så första dagen vatt det häng på jobb och en jätte skön 8km lång promenard! :) Onsdagen bestod av att hänga med Gurris och Urban till Hemavan för att kolla på öppningen för det nya galleriat som öppnade där, men mest stolt är dom för systembolaget kan jag tro. Sedan vatt det några timmars jobb på det innan Ärki tvingade mig till Hemavan till Haspen och Lusen. Vatt ju bjuden dit och jag vatt glad att jag dog dit. Så vatt det torsdag och jag skulle vara ledig, men det slutade ett 13h pass istället för Ärki tyckte att jag skulle ta hans pass på kvällen och dom behövde extra folk under dagen så vad gör man inte för laget så jag tröstade mig med glass och jordgubbar! :) Fredag var det och det var ett härligt 14h pass och sen satt jag och hängde med Thessi och Danne efter jobbet och det var något jag behöde!! Just det Thessi fick hoppa in och hjälpa mig på Fjällbyn!!! Snacka om lite folk vi har ibland ;) 

Lördag och då vatt det ett 12h pass och efter jobbet så hängde jag med Gurris upp till Chips Erik och hans fru :) Söndag och då kom Prebo hem från Norge och jag som vanligt jobbade hel dag och slutade med film :) 

Måndag jobb, hem och somnade till jobbet och sen häng med Thessi! :) Det jag har att säga är, parkbänk, björngrottan, dunken, fjällen ;) 


En helg i Umeå

 
 

Natt fiske 
 
 

En liten update

Jag är sen, jag vet, men jag har gått in i någon dvala av något slag. Eller kan jag mer säga att jag haft en sådan smärta i veckan att jag gått till jobbet och sen hem igen och vissa stunder har jag bara velat dö eller något. 

Igår så orkade jag med en pytte liten prommis med Thessi innan vi hamnade hemma hos henne med kaffe och bubblor. 


Vet ni vad igår var första dagen med lite fart på jobbet så det kändes skönt att få jobba i lite högre tempo ingen. Annars har det inte hänt något direkt mer än film om kvällarna och jobb på dagarna. 

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0