GOTT NYTT ÅR

Nu bär det av på fest :D 




Dricka, fika och flytta

Nu har det hänt sådär mycket igen då jag drog igår. 

Emma kom och hämtade mig sen bar det av till hennes lägenhet där det blev den chilla kväll med lite vänner och dricka. Emma och jag beslutar oss att somna i hennes säng när folket hade kilat hem. Vi vaknar upp och fixar frukost och dör i soffan.

Tar bussen ner till stan och träffar Elli. Letar upp vantar och mössa till henne sen fika och sedan promenera genom halva Helsingborg. Kommer hem och slänger mig och soffan och gud vad jag trött var. 

Ca en timme senare ringar telefonen och det är dags att hjälpa Petar och Pierre med flytten. Promenerar bort till dom och hjälper dom. Hänger med till stugan, halkar och packar lite till drar till donken för mat i magen. Bär upp allt i lägenheten, nästan. Jag orkade inte hjälpa ta de tunga sakerna så Tysken fick komma och hjälpa till med det. 

Jag promenerade hem på den glashala vägen och nu sitter jag här piggas av oss alla :) 

Varit igång hela dagen och nu säger jag godnatt Nyår imorgon.

Våra nattliga stunder ;)

Nää Emma kom och hämtade mig och och sen brummade vi hem till hennes mamma, sen är jag hennes flytt hjälp och jag har inget att säga till om "host" Så när vi skulle börja packa upp så kom hon på att hon inte hade tagit med sina galljer "stavas?" Så då brummade vi till hennes lägenhet sen vidare och träffa hennes kompis en snabbis sen vidare in till stan för att hälsa på Petar :) 

Vi hamnade hemma hos Emmas mamma igen och där som vanligt satt vi och skrattade och fulmmade oss samtidigt som vi hängde in kläder och jag åt min Ahlgrens Bilar, MUMS :D 

Nu är klockan halv fem på morgonen och jag kom nyss hem och det är dags för mig att krypa ner till sängen för att nana kudden :D

Hööööörs ! <3

Hanna kommer på besök

Snart kommer Hanna hit :) 


Nya kläder




Ny dag, nya tag

Nu dag, nya tag som det heter och det är så det känns som idag. Jag har en dag då jag vill gömma mig från allt och nästa dag så är det bra igen :) 

Ska snart ta bussen ner till stan för att möta upp Maija, men hon är ju lika seg som alla andra mina vänner ;) Ska ses om en minut, men hon sitter fortfarande inte på bussen. 

Sen har jag ingen aning om vad som händer idag. Bara ta det lugnt och bara skita i allt och alla kanske ;) 

Viii hööööörs mina vänner :)

Under

Idag är en dag då jag ligger under filten och bara gömmer mig från allt ...

All I Need Is You


Pack up


Den försvunna hittad

Ingen rast och ingen ro ;) 

Kvällen slutade med att jag, Henke och Hanna stannade kvar hemma hos mig och snackade. Så gick dom hem och jag somnade vid fyra. Och på morgonen ringer Sofie och hör om jag skulle med till Väla bland allt folk... och vem tror ni vi hittar där? Jo den försvunna Petar, han levde. Helt otroligt. Han bara försvann igår. 

Nu är jag hemma igen och ska mest troligt träffa Emma senare :)

Färdig för fest


Julafton






Punka var det

Juldagen är här. 

Nu är man hemma i sitt Helsingborg igen och innan man kom iväg så blev det ett och annat skratt. 

mamma går ut och startar bilen och sen kommer hon in och börjar svära sjuk mycket om att det inte finns någon luft i fram däcket. Så vi skulle ut och pumpa det, men medan hon försöker så inser hon att det är punka på däcket och då ställer jag mig och skrattar och inser att jag får ta nästa tåg hem. Som jag skrattade, vad skulle jag göra? Gråt? 

Så min systers kille kom ut för att hjälpa till att byta däck eftersom jag har noll koll på det där med att byta däck, eller jag är bara lat och orkar inte lyfta däcket ;) 

Kom hem sen i alla fall och alla tåg var i tid :D GRATTIS!

GOD JUL!

God morgon alla glada där ute :) 

Ligger just nu i kökssoffan och väntar på bättre tider eller något. Vad vet jag. Det är ju Julafton idag och snart ska jag väl ta och byta om och fira lite jul (: 

Vi säger så, så länge :)

Julagranen






Julgranen är på väg att ramla


Snö kaoset

Det där kaoset med snön kan verkligen ställa till det för folk. 

Jag kom till Hässleholm och sen stod alla tåg stilla. Jag trött och hungrig börjar bli grinig när snön yrar runt. Som tur var så hittade jag en buss som tog mig dit jag skulle. Satt bara och tänkte på att jag var någonstans, mitt ute i ingenstans.


tågen stod stilla

Destination mamma!


Huvud

Har man trist så har man xD 


Hej hopp

Nu blir det stan och sen vidare till destination någon annanstans xD 

Vi ses alla glada !

Ingen olycklig tår

Ni kanske har varit med om då ni sitter på kvällarna/nätterna då en låt börjar spelas i låtlistan som får en börja sakna olika saker eller helt enkelt får en att börja fundera på vissa saker. Man börjar lätt fundera då man ska det som minst. Då man ska sova och sen kan man inte somna för man ligger där och funderar och saknar. 

Det är en sådan kväll jag har just ikväll. Inte haft det på evigheter känns det som. Så för att ni ska få en liten inblick i mitt innersta så tänkte jag skriva ner lite på det jag sitter och funderar på ikväll. 

Mina sommar minnen jag har haft under åren. Speciellt två stycken från i somras.
  • Dagen då jag åkte ner till en av mina närmaste vänner och vi skulle ut och festa. Denna kväll/natt är ett oförglömligt minne. Kvällen då jag inte alls var för nykter men jag hade ett av mina bästa humör. Träffade nytt skönt folk. Ute natten lång i Helsingborgs värme. Flirtande och en massa skratt. Värmen inom mig kom fram.
  • Kvällen jag åkte ner spontan ner till mitt Skåne och hamnade framför havet och en solnedgång med en av dom finaste människor jag mött på.
Dessa minnen gör mig varm inombords och jag vill spola tillbaka tiden och leva om kvällarna på nytt.

Ikväll är ingen kväll som får mig att må dåligt, utan en kväll då jag saknar mina minnen och liten tår kan rinna ner från kinden. Ingen olycklig tår utan en lycklig tår med en skvätt saknad i.

Svensk sommar <3

Låten kanske inte är den bästa, men filmen påminner mig om den svenska sommaren så sjukt mycket så man saknar den.






Och lite mer :)





Lite julmusik










Lugn dag

En väldigt lugn dag för min del idag. Drog en vända in till stan för att träffa Ellllliiiii ! :D <3 <3 

Nu ligger jag i min soffa med mens och ett snurrande huvud. :/ 


Somna i emmas säng

Som jag skrev innan så kom jag hem till Helsingborg igår kväll. För att inte gå under så har jag varit med Emma <3 om ni undrar vart jag har varit. 

Så kom hem vid halv sju och sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och snart ska jag kryp ner i min efterlängtade säng :D


Julkonsert

Jul konsert i Nybro med Aleks. 

Var och kollade på genrepet och sen när Aleks sjung sen smet vi hem :) 















Hemma

Då var man hemma igen i Helsingborg :D

Nybro igen

Vet ni vad? Nu sitter jag i Småland i Nybro med försenat tåg.

Kall promenad med Aleks och nu ska vi väl slöa framför film eller något :) Vi höööörs när jag har tid :D


Bjuder på en mer än två år gammal bild på oss ;)
Njut vett jag :D

Mot Småland

Vet ni vart jag ska?

Jag ska tillbaka till Nybro idag för att leka med Aleksanda i helgen :D :D :D <3 <3
Sedan på söndag far jag till Ryd till mamma och mina syskon för att träffa dom och fira jul! Det var ju ett tag sedan man träffade dom och det är väl på tiden nu kan man kanske tycka ;)

Så jag ser verkligen fram emot min tågresa idag som kommer sluta med att jag kommer komma fram 100år senare än tänkt tack vare detta väder!

Nää nu ska jag fördriva tiden en stund!


Fika fika fika

Nu ligger jag hemma i min säng och helt trött :/ Genom förkyld när jag vaknade så bestämde mig för att stanna hemma.

Men hann bara stanna hemma strax till efter tolv då jag drog hem till Emma där vi drack kaffe och sedan bar det av till stan där jag träffade Hanna och Maxi :D 

Nu väntar jag på Emma igen :P

Bowling

Fikat med Berlina idag :D <3 Typ hundra år sedan man träffade henne. 

Sedan blev det gymmet med mina små vänner och detta gjorde vi. 












Citat

så skuttade hon iväg med honom



Skratt och åter skratt

Asså....vad hände idag!!!??? Skulle lyssna på föredrag ...plötsligt va man me i nån teater o gjorde massa övningar o sketcher med okända människor...hmm???

De ända vi fick ur oss var en sjuk massa skratt ! xD

Natti och morron

Prata prata prata i telefon med halva världen ;) 

Nu väntar på att toaletten ska bli ledig så man kan göra sig klar för att dra till jobbtorget och göra något vettigt. Sitta still och lyssna och jag kommer somna GODNATT! Sedan ska jag vakna GOD MORGON! och träffa Hanna och fika med henne ;D 

Nej dags att kila lila ! 

.

det är förbjudet, men i smyg funkar det

Fika på stan

Vilken märklig dag det har varit. 

Sovit fram till klockan halv två idag och sedan kom Emma och drack kaffe med mig och snackade som vanligt en massa skit. 

Slutade sedan med en fika med Elli, Sina och Henke :D

Besök

Hanna, Oskar och Henke tittade förbi här hos mig ikväll. Det blev att vi kollat på film och hade det allmänt trevligt med min irriterande hals! Ja jag vet ett jäkla tjat på den där halsen. 

Upp imorgon, men ska man orka ringa eller inte ? hum beslutångest !

Dynamite


Tro, Hopp och Kärlek

En present jag fick när jag fyllde år av min underbara vän Emma <3 

Sjukt glad över den! :D Tack ännu en gång min älskade vän Emma! <3 <3

Ett halsband.
Tro, hopp och kärlek



Nattens

Trodde du låg hemma och tyckte syd om dig själv och kramade om din nalle.

Morgon :D

God morgon :) 

Nää jag är så trött på denna skiten nu! Eller bryr mig? Ärligt tror jag inte att jag bryr mig utan tar det med en klackspark och skiter i det. Tycker bara det är så sjukt fjantigt. Låt mig leva mitt liv som jag vill.

Jag drog ju aldrig på Javis fest igår för jag hade så sjukt ont i halsen, men sen skulle dom till Cuba och det ligger typ 200m ifrån mig så jag kilade dit och hängde där en stund för att gratta Javi och sen dansa lite granna innan man drog hem :) 

Nej snart frukost om det går för jag har så sjukt ont i min hals. Just nu går avslagen cola ner genom min hals...

Sjukaste kvällen

Som sagt så hade jag min 19års fest och det nog en va de sjukaste fester jag har haft, men shit så kul jag hade :D

Nu ligger jag i min soffa efter att städat till och från. Ska snart ta och byta om och springa ner och säga hej till mina vänner på Cuba eftersom jag inte orkade mig till festen. . 

Vi hörs kanske sen :)

Bilder från Mimi










Sjuk eller inte

Går dagens från Maxi: Är sjuk! Inte hel sjuk, men mår så jävla skit!

Bomb








Glada gänget (: 




Hur kommer detta sluta? :O


Kolla det slutade hur bra som helt (:




Kecke försök le lite mer som Oskar ;)












Puss på Emma :D






Nu sjunger dom för mig :D


Och sjunger lite till :D


Och sjunger ännu mer! :D 






Maija du är så söt (:


Allvarliga Maxi!


Fråga mig inte, men kul och titta fram.


Som vanligt. Jokke är bara med halva bilden (: 




Elli vinner allt :D




Dom nya bästa vännerna ;) 


<3


Just det! Det är inte bara jag som är kort!




Henke va rädd om mitt fina röda skohorn som jag fick tillslut :O


Umm... ingen kommentar .....


Festen var inte mitt rum ? :S :P 






Maxi är inte allvarlig! Kryss i taket ;) 




Alltså jag döööör! hahahaha


Vov vov vov :D

Tack för ni kom alla och jag har haft det sjuk roligt, tro det eller ej! :D <3


Jag ikväll



Kommer komma en sjuk massa bilder imorgon :D



Fullbokad?

Hej alla glada där ute :)

Som vanligt sitter jag här på jobbtorget och söker jobb som inte går allt för bra idag. Ont i huvudet och halsen och jag ska ha min 19års fest idag. Jag bara undrar hur det kommer att sluta. Om inget annat så kommer jag ligga sjuk imorgon.

Nää nu kurrar min mage och jag väntar på att Maija ska blir klar vad hon nu än gör så vi kan ta och käka lika frukost!

Efter jag är klar här vid tolv blir det att handla lite och sedan är jag fullbokad fram till festen börjar :)


En liten sommar bild nu mitt i vintern.


Städ

Idag är det tid för att städa och musiken är på högsta volym :D

Bilder

I två timmar har jag sysslat med detta! 




Tryck på bilden

Mycket blir det

Tjaaa ! :D

Igår så var jag på jobbtorget först och sedan hängde jag med Elli till Väla och sen drog vi in till stan och fikade och träffade på Henke och Sina :)

Somnade innan tolv då är man trött! 

Nu sitter jag i min soffa och glad för sovmorgonen och ska snart och käka lite frukost och sedan packa min väska för att dra iväg och träna med gänget på torget. Sen efter det har jag lite att göra. 

Vi hörs gott folk =)

Den blev lång, men bra!

Som jag sa igår kväll så blev det en lång dag idag. 
  • Vakna upp hemma hos Emma
  • Jobbtorget till 12
  • Hem till Emma
  • Till hennes lägenhet
  • Till Nanny Palmqvist skolan
  • Hämta Janet
  • Djurbutiken
  • Väla
  • Hem och duscha
  • Bio med Elli
  • Käka med Elli
  • Slappa i soffan
  • Sova
Så har min dag set ut och jag har inte sovit många timmar så nu är frågan bara om man kommer orka upp imorgon bitti! 

Nu säger jag natti natti ! Puss på er :) 


Harry Potter

Var på bio idag med Elli och vi kollade på Harry Potter och dödsrelikerna del:1 och den var grymt bra!



Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma, utan vägledning av deras lärare eller beskydd från professor Dumledore, måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Men det finns mörka krafter bland dem som hotar att sära på dem.

Under tiden har trollkarlsvärlden blivit en farlig plats för alla fiender till Mörkrets härskare. Det fruktade kriget har startat och Voldemorts Dödsätare tar kontroll över Magiministeriet och till och med Hogwarts, och de terroriserar och arresterar alla som sätter sig upp mot dem. Men det är en person de fortfarande letar efter, den mest värdefulla för Voldemort: Harry Potter. Den utvalde har blivit den jagade när Dödsätarna letar efter Harry för att ta honom till Voldemort ... levande.

Harrys enda hopp är att finna Horcruxes innan Voldemort hittar honom. Men när han letar efter ledtrådar upptäcker han en gammal och nästan glömd sägen – legenden om Dödsrelikerna. Och om legenden visar sig vara sann, kan den ge Voldemort den suveräna makten som han så gärna vill ha.

Harry är dock omedveten om att hans öde redan har bestämts av hans förflutna, på den ödesdigra dagen när han blev pojken som överlevde. Harry är inte längre en liten pojke, och han närmar sig den uppgift som han blivit förberedd för ända sedan han satte fötterna på Hogwarts mark för första gången – den slutgiltiga striden mot Voldemort.




Perfekta jobb

GOD MORGON GOTT FOLK :D

Jag är vaken och glad! Till och med pigg ;) Nää pigg är jag då inte, men glad och nyvaken kan ma säga. Upp 8.40, vara på jobbtorget 9.00 och ha somnat vid runt 4.00. Att umgås med Emma blir sena filmnätter men vad gör man för att umgås? ;)

Jag har hittat det perfekta jobbet så nu håller jag tummarna att man kan få det!

Nu ska jag söka lite jobb till och hoppas på att jag kan hålla mig vaken!

Lång dag

Jag kom fram till att imorgon blir det en låg dag... :O

Jobbtorget, hänga med Emma och sen bio med Elli <3

Janet, humor nr:1

Igår så drog hem till Emma hem och hennes mamma Janet. Och var gång jag är där så ligger jag på deras golv och skrattar till tårar!

Janet är världens bästa humor alltså! :D 

Upp och sätt dig på bocken och håll dig  i rocken! (8)


Tavlan uppe :)






Jag igår :)






Vi ses

Vi ses i dimman ;)

RSS 2.0