Torra skämt

Nu börjar jag bli allt för trött för att sitta vid datorn så ska krypa ner i min koj för att sova snart. 

Jag är på båten och det var precis som allt det jobbiga bara flög iväg när jag klev ombord, men det finns alltid kvar där fast inte på samma sätt som innan. Nu stör det mig inte och det får mig att inte må dåligt på samma sätt som innan. Jag trivs ute på havet på en båt med personer som får en att skratta åt de mest torra skämt som finns. Jag känner mig verkligen som hemma. Jag känner att jag verkligen får vara mig själv precis den jag är och ingen annan. 

Inventera

Nu har man slutat för dagen och man har även tagit en skön dusch. Boysen skulle gymma och det orkar jag inte med idag så jag ska ligga i min hytta och bara softa loss och somna runt nio tio idag så man orkar sig upp imorgon igen till klockan sex. 

Idag har jag fått lära mig inventera så nu kan jag det hyfsat så bra. Det bästa med min handledare är att han lär mig allt annat som man behöver kunna, inte bara matlagning för det kan man ju från skolan. Jag vill ju lära mig allt annat som man behöver kunna för att bli kocksteward och det lär Pär mig (: 

Nej nu ska jag softa loss och kolla på TV :D

Byssbilder och lite annat

Is i mängder.

Byssan

Brödet jag bakade imorse.


Prinsesstårtor

Idag fyller Joel mässman år. Så jag har fått baka två stycken förenklade Prinsesstårtor efter det jag hade fått baka bröd och steka bacon och ägg och jag lyskas såklart bränna mig på köpet, men det får jag ta.

Vädret hum det regnar lite smått ute annars är det inte så farligt här ute på havet. Någon gång ikväll/natt så är vi framme och tillbaka resan sker på tisdag någon någon och när vi kommer tillbaka till Göteborg har nog ingen på båten någon aning om vart vi ska ta vägen eftersom att dom snackade något om igår på mötet att vi kanske så få någon ny rutt. Hade varit kul om vi skulle få det. 

Nu är min rast slut så nu ska jag ner till byssan och göra någon nytta som att förbereda inför Buffén med rester till lunch sen middagen. Ska göra mig en sallad också. Denna ska bli god eftersom det är kyckling till middag och det är inte precis min höjdare. 

Vi hörs senare under dagen Puss <3

Film i allrummet

Nu är klockan 20.00 och jag jag och tre andra på båten har precis legat och kollat film. Nu är jag sjuk trött och ska krypa ner under mitt täcke för att sova, men i alla fall så har jag haft en lärorik dag i byssan idag. Hörde att vi skulle vara framme imorgon kväll/natt i Kotka. 

Vi gick igenom hur man lossar en livflotte idag och hade ett möta på bryggan. Allt detta sas på engelska och jag lär mig sakta, men det går framåt.

Här kommer lite saker jag har gjort idag och mer har jag gjort, men orkar inte ta kort på allt (A)

Hum kommer inte ihåg vad detta hette, men det
är oxkött med någon fyllning i smördeg.
Min goda kärleksmums jag gjorde idag!
SOVA !

JAG VILL SOVA !

Nej det går inte för man ska ha övning här på båten och jag är med i samarit gruppen. Estelle kommer ha skoj!
Nu ska jag sova tills larmet går höhö (:

Just det satt och gjorde en matsedel till näst nästa vecka. Det får man ta och göra andra dagen i köket. Känner mig duktig (A)


Här har vi mässen!


Två blåmärken

Rast! Pust ! Nej så farligt är det inte. Bakart och gjort frukost. Mumma alltså. Fick lära mig göra världens godaste frukostbullar. 

En sak vet jag. Jag och båtar går inte ihop. Blåmärken är något jag alltid får. 

Utanför min ventil klockan 8.30 på väg mot finska viken.
Btw: Jag är ensam tjej på hela båten ^

Klockan sex ett skämt?

God morgon snart är klockan sex och jag börjar jobba. Nu ska kocken lära mig baka bröd. 

Vi hörs sen börjar om tre min!

Engelska i sex veckor

Ligger i min koj och kollar film. Är sjuk trött och ska snart sova. Börjar ju inte allt för sent imorgon. Bara klockan sex liksom.

Det är så att vi fortfarande står stilla i Göteborg och det är pga att det var något med lastningen. Dom säger att vi ska ta och komma iväg vid tio och då hoppas jag på att jag ligger och sover. 

Okej nu är det så att dom jag har träffat på båten verkar vara sjuk schyssta och kocken är dansk så det här kommer bli roligt. Plus jag har fått öva på min engelska och det lär jag få göra i sex veckor. 

Bild tagen från min ventil (fönster)


Stena Foreteller

INTERNET finns ombord och min dator funkar :D:D:D:D

Okej nu har jag gått igenom hela båten i stort sätt, förutom vet inte direkt vad allrummet och så är, men det får jag snart reda på. Ska ner och börja jobba snart också i köket. Börjar vid 15.00

Bjuder på en bild på min hytt.


Nu åker jag

Nu drar jag iväg i ca sex veckor och så hoppas vi på att det finns internet på båten så man kan skriva i min blogg. Nu hoppas vi på det bästa. 

Kvällen kunde sluta bättre igår, nu känns allt lite bättre och nu känns det okej att åka. Tack Ika för att du är en så bra vän ! <3


Ner och Upp

Nu ska jag ner till Ika sen upp för att sova !
Vi kanske hörs imorgon!

Lek med Jennie

Hejsan hoppsan nu är jag här igen, packat klart i stort sätt, diskat och varit med Jennie. Nu ska jag slappa loss framför TV:n och vänta på Ika och se om vi ska ses idag, men det hoppas jag på. Jag börjar bli hungrig också. 

It´s me and Jennie ! <3

Full dag

God morgon, detta blir nog det ända inlägg idag för jag har fullt upp idag. Just nu sitter jag och bara tar det lugnt i min soffa, men snart ska jag packa och sen dra in till stan för att leka med Jennie, sedan ska man kanske träffa Emma om hon hade tid och sedan ikväll ska jag umgås med Ika. Blir att lägga sig i tid idag med eftersom jag ska upp vid halv åtta imorgon. Ska ju till Göteborg för att mönstra på min båt. 

Men hörni vi kanske hörs senare under dagen ha det ! <3

Softa

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll bara softa loss, för jag är just nu en massa trött och somnar när som känns det som. Vi hörs imorgon :D

Planer för kvällen?

Hum undra vad som händer ikväll, som det ser ut nu så ska man umgås med Emma och Emmelie. Blir mest trolig en fest, men det är sådant som märks. Jag vet ju hur det kan bli. Att allt kan helt plötsligt inte bli av, men annars blir det en skön mysa kväll igen. 


En snabbvända

Nu drar jag en snabbvända in till stan, vi hörs !

Tvättmaskin

Nu sunrrar det en massa i tvättmaskinen. Man måste ju tvätt upp sina kläder när man ska vara borta i sex veckor. 


En morgon

God morgon eller middag eller vad det är. Klockan är 11,15 och jag har vaknat till liv ännu en gång efter en sjuk konstig dröm. Den senaste veckan har jag bara drömt sjuka drömmar och alla går ut på att såra mig typ. Sjukt konstigt alltså. 

Idag blir en dag med att tvätta de kläder som man ska ha med sig och tvinga med Emma in till stan sen blir detbara att dö i soffan som igår.

Slappa lite mer

Nu har jag slappat loss hela dagen i min soffa och nu börjar jag tröttna på det. Får se om någon har tid att umgås med, eller ligger jag kvar i min soffa och kollar på TV resten av kvällen. Det låter en massa skönt det. 

Vet ni vad, idag så ringde min mamma mig och det är alltid lika skönt när hon ringer för att höra hur det för på något vis så känns allt alltid lite lättare efteråt.

Softa dag?

Det är lov och det blir att softa loss idag om jag inte kommer på något vettigt att göra. 

Blir duschen nu sen soooofta hela dagen gissar jag på och sen börja planera min packning inför fredagen. 

Ika hon dissar mig nu under lovet för att dra till Göteborg buhu på henne :/ ;) <3


Slutade ändå bra

Nu blir det sängen, men innan det så blev kvällen ändå bra. Drog iväg till maxi med Emma och vi tog även en tripp till statiol. sen har jag tillbringat min kväll nere hos Ika och det behövdes efter denna dagen... 

Alltså nu ska man sova så man inte vänder på dygnet helt.

shoo bre

Att ligga under en filt med en bok i handen och det är knäpp tyst runt en är ibland det bästa som finns. Det ända som finns där är världen i boken. Ett super skönt sätt att koppla av på. 


Jag vill hitta på något kul

Vet ni vad? Jag vill hitta på något kul ikväll fast vad vet jag inte. 

Hum nej ska snart ut och gå med Ika!

Helg bilderDom äckliga ankor som vi matade och kom allt för nära mig!
Dom är ju läskiga när dom kommer nära när man 
man har mat!

Ärende i stan

Hejsan (:
u sitter jag i min soffa och klockan är 11.34. Har varit inne i stan och en sväng förbi skolan för att hämta mina kock kläder. Ja jag är i skolan när jag har lov. Nej men så är det när man har för mycket i huvudet och glömmer så måste man ta och fixa det. 

Aja jag pigg och borde äta frukost har inte hunnit med det ännu eftersom jag var inne i stan på ett ärende. Så nu blir det frukost =)

Att acc

Klart det gör ont, men man kan inget annat mer än acc det för det just den personen jag är.

Tillbaka i Helsingborg

Nu blir det bättre här igen i alla fall i en vecka för på fredag så drar jag igen :D

men idag blir det inte så mkt mer än såhär eftersom jag är sjuk trött och har ont i huvudet. Ska kolla film med Bodil nu och fläska i mig godis!

13,25

13,25 blir det mot Helsingborg! <3 <3

Fika

Hej hopp. Klockan är snart tolv om 4min och jag har redan vatt ute på stan och fikat med min fader. Ska snart dra med mig Aleks ut för att göra lite ärende på stan så som att vandra bort till Apoteket för att shoppa inför min praktik. Måste fixa sjösjuketabletter (A) Ja jag blir sjösjuk.

Vet ni vad jag är en massa hyper och jag älskar att vara med Alkes ! <3

Aleks och jag för något år så de snöade en massa ! <3

Så gillar jag inte

Heeeeeej !
I Nybro efter hundra år. För hundrade gången man ska inte åka tåg när det har snöat. Vill inte ens tala om resan, men fram kom jag två timmar senare med hundra byten. Sen har jag haft värsta rycken som vanligt med Aleks.

Jag: Och jag gillar inte när folk glor!
Säger jag rakt ut på Willys och sen när vi var ute och gick och en kille vänder sig om och säger "Vistt är det jobbig" Aleks och jag skrattar och Boban då.

Nej nu ska vi kolla film men vi kanske hörs imorgon  ! <3<3

Mot Aleksandra

God morgon
Estelle är "sjuk" , men ska till Nybro idag och kände att gå till skolan en timme är inte lönt så jag sjukanmälde mig. Busiga jag är i farten igen. 

Som sagt så ska jag till Nybro hem till Aleksandra och vara där tills på söndag så gissar på att min blogg kommer vara ganska så död eftersom min dator lämnar jag hemma. 

Nu ska jag packa och göra min klar för att dra. Får inte missa tåget och så hoppas vi på att det inte är försenat idag. Vi hörs ha en toppen helg ! <3


Backa tiden

Ja nu måste jag backa tillbaka tiden lite innan jag, Ika och Jennie var ute. 

Efter jag hade sovit ett tag så drog in till stan för att möta Jennie och sedan dra hem till henne för sedan dra och äta. Jag lyckas halka och ramla på vägen till MC och på vägen därifrån. Både jag och Jennie höll på och dö och det har jag gjort hela kvällen för jag har skrattat så jag har fått ont :D

Kul med snö

Vi skulle ut och gå, men det slutade med att vi gjorde en stor kewwk! Eller jag var mer fotograf (A)
Bara för att vi är coolast :D <3

Sova

Vet ni vad man gör när man inte har något att göra? 

Jo man somnar någon timme i soffan. Nu är jag pigg och lär inte somna när jag är med Jennie (A)


Jennie and me

Gäsp, fundera på att sova en timme eller två innan man ska dra in till stan för att möta upp min underbara vän Jennie som jag umgås med allt för lite med. ska försöka se till så hon och jag kan leka ännu en gång till innan jag drar nästa vecka. 

Till trean valde jag en helt annorlunda inriktning än Jennie och det ledde till att jag hamnade i en annan klass och efter det så har det slutat med att vi typ aldrig umgås. Eller i huvudtaget jag har inte haft tid till att umgås med mina gamla vänner eftersom jag fick nya och så vidare. 

Så idag ska det bli en Jennie och Estelle dag ! <3


Sista dagen

Nu var sista dagen i skolan avklarad. Tillbaka om ca sju veckor då sista rycket i skolan görs. 

Prov idag som man inte ens hade pluggat till, men det var sex lätta frågor så ja vi får se hur det slutar.

Oups !

Oups ! 
Lycka till !

.

Aaaaaahooooooooom !

Parfymer och nagellack

Nu har jag suttit inne och känt mig emo hela dagen. Ja ibland har man sådana dagar, men nu vill jag hitta på något. Ska se om man drar ut och går eller något. 

Alltså jag har en parfym samling känns det som eftersom jag har en del och har ännu mer hemma hos mamma ner packat. 

Sen så älskar jag nagellack. Jag vet vad jag vill nu. Dra till Maxi och handla ett nytt. Ett ljus grönt som Ika hittade där. Det in ringade är det jag har på mig idag (: 


Mina rosa naglar

Jag gillar mina barbierosa naglar men hatar mina fingrar och naglar.

Morgon

Hej hopp och godmorgon solen skiner och det är snart vår. 

Okej solen skiner inte och våren är inte alls snart här, men man kan ju önska att det vore så ju. Våren är lagom här efter sex veckors praktik till havs. Bara 1,5 vecka kvar sen drar man. Längtar verkligen sjukt mycket. 

Nej nu måste jag ringa lite samtal. Vi hörs !


Kanske sova

Om man kanske borde sova och fundera lite på livet? 

Natti ! <3

Det gör ont

Detta är sinnessjukt vill jag lova! 
Hur kan man sakna en person som man knappt har träffat, men ändå betyder så sjukt mycket för en. En person man bara kan höra av sig till och alltid finns där. Får en på bra humör och man känner sig hel för stunden. En som förstår mig och bara finns där för att lyssna. . . 

Detta är så sinnessjukt vad jag saknar denna person!

Promenad

Gått en mycket härlig promenad med Ika och hennes hund Masse idag. Även tvättat en sjö med kläder plus jag var på två sista lektionerna. Imorgon måste man ringa sin kontaktperson på rederiet och pappa. Sedan packa och plugga för ett prov tills på torsdag då jag även ska vara med Jennie. Ja jag har en del att göra fast jag gör en massa. 

Men aa ska inte babbla på mer nu för är ganska så trött nu. 


MSN!

Estexx ^  .   ツ säger:
*Precis haha :P om man inte har något annat vettigt för dig ^
ikis säger:
*Ecksant
*nej
*rcksakt
*såja
*nrej
*ecksakt
*sååå
Estexx ^  .   ツ säger:
*hur skriver du ? :-O :S HAHHAHAHHA
Estexx ^  .   ツ säger:
*Precis haha :P om man inte har något annat vettigt för dig ^
ikis säger:
*Ecksant
*nej
*rcksakt
*såja
*nrej
*ecksakt
*sååå
Estexx ^  .   ツ säger:
*hur skriver du ? :-O :S HAHHAHAHHA
ikis säger:
*men skulle ju skriva exakt  med en annan stavning och det är inte lättt att stava fel när man väl ska det

We are the world


De sista två

God morgon jag ligger ännu kvar i sängen och velar om jag ska på de sista lektionerna. Känns som jag kommer dra dit eftersom jag har inte så mycket mer för mig. Är ju klar vaken och allt. Helt pigg och har inte så mycket bättre för mig här hemma så aa. Fyy på mig som sket i lektionerna nu på morgonen, men är man trött så är man (A) 

Nästa lektion börjar om en timme så man kanske borde ta och käka lite och byta om så man kommer iväg till skolan. 

Ni får ha en bra dag så länge för nu har jag bestämt mig för att dra till skolan. Ha det =)

Jag ser rolig ut

Såhär ser jag ut för tillfället. Har en ansiktmask på mig 


Ut en sväng

Duschat och nu vilken minut som helst ska man ut och plumsa i snö eller nja ut och gå en sväng med Ika och Masse sedan blir det till Willys för att handla hem lite mat så man klarar sig i veckan. Det är så när man bor själv och inga föräldrar som ser till så man har mat hemma. 

Nej nu skriker Ika på mig ! Höööörs !

Schemat

Denna veckan:
VOnsdag: Skola och utvecklingssamtal
VTorsdag: Tatuera mig, Emma klippte mig.
VFredag: Ryd
VLördag: Plugga och umgås med familjen, Beccas 19års fest.
VSöndag: Helsingborg
Nästa vecka
VMåndag: Skola, svenska redovisning och plugga
Tisdag: Skola och plugga
Onsdag: Skola och plugga
Torsdag: Prov
Fredag: Nybro ?!
Lördag: Aleks, fika med pappa
Söndag: Helsingborg
Lov veckan
Måndag: UM 10.00
Tisdag: ?
Onsdag: Fest? 
Torsdag: Packa och städa
Fredag: PRAKTIK ! !


Både och

Hemma från skolan och idag ska jag krypa ner under mitt täcke och bara skit i allt. 
Ingen bra dag . .

Sista måndagen

Ihiiiii :D Man blir helt glad när man vaknar på morgonen på en måndag och känner att nu är det skola sista måndagen i skolan på minst sju veckor. Njaa inte så glad precis eftersom man är ganska så trött och man har ingen lust med något just nu. Fast jag är klar och ska dra till skolan om vilken minut som helst. Fast ag bara vill ligga under mitt täcke idag och bara va. Höhö, fast det går inte måste till skolan som sagt. 

ja vi hörs när jag kommer hem! <3

Film med Ika

Kom nyss upp ifrån Ika, vi har kollat på film (: Mysigt värre

Jag vet inte vad det är, men känner mig helt nere. . 


Sanningen om livetDet kväver mig.


Jag bruka skriva allt i min blogg, men den senaste tiden har jag inte det eftersom jag har valt att låta allt vara och folk ska inte behöva veta, men när jag satt på tåget hem till Helsingborg så kom jag på det att jag använder min blogg för att skriva av mig och jag skriver denna blogg för min skull och ingen annans skull. Så om ni inte vill veta mer så läs inte vidare. 

Allt började då jag kom hem efter min praktik. Jag är ganska så tyst om vissa saker, men när jag var på min praktik så hände något som skrämde mig och jag börja tänka på allt gammalt och jag visste inte hur jag skulle få fram detta till någon eftersom jag vet att folk tycker jag är tjatig osv med det. Jag kommer hem och jag ler och skrattar. Har en massa att göra, men mina tankar och mardrömmar finns där ändå. Det slutar med att jag slutar äta och jag slutar i stort sett le i skolan. 

När det hade gått för långt så bestämde jag mig för att prata med en vän som jag trodde skulle finnas där, men det visade sig att min vän inte ville lyssna så jag höll käften och nu kände jag att nu orkar jag inte mer så jag höll allt inom mig och allt började sakta rasa. 

Skolan började och första dagen gick bra och andra, sen så började allt hända som inte borde. Jag försökte prata och ta reda på vad det var, men jag fick aldrig något direkt svar och det slutade med att min så kallade vän bad mig dra åt helvete med mina problem. Vänta det är inte hela sanningen. Jag är nog inte så oskyldig.

När det blir för mycket för mig så säger jag ifrån, men allt blev så fel för det skulle inte bli på det viset. Jag tröttnade på att känna som jag gjorde och alla "tjabb" vi hade i projekt arbetet så jag skrev i min loggbok att vi hade haft värsta diskussionen och det slutade med att lärarna drog upp detta på vårt möte, som dom inte skulle. Så efter så sa min så kallade vän att det var väl onödigt att skriva det. Ja det kanske var det, men jag var less på allt och utan att tänka mig för så säger jag att hon ska be sin pojkvän att sluta lägga sig och kasta all skit på mig. Jag sa mer jävla pojkvän. 

Vi kom ut på skolgården och det är då min vän skriker till mig att jag ska ta mina problem och dra och åt helvete och aldrig mer snacka med henne.

En stor sten lossnade inom mig och jag kände mig lättare än någonsin för det tillfället. Då jag kommer hem så säger jag till "Kalle" att jag inte dök upp på deras fiskprovning pga att det hade hänt saker och sa förlåt. Mer har jag inte sagt förutom till "Kalle2" och "Kalle3" att jag och min så kallade vän inte längre är vänner. Sen har jag inte nämnt något mer om det till våra gemensamma vänner för att inte blanda in dom eller något. 

Sen under tidens gång har jag fått veta att dom har fått veta mer än så och det kan förklara orsaken till varför folk är som dom är mot mig. 

Jag anser att det som har hänt är något mellan mig och henne och ingen annan. 

Det kväver mig att de som man tror är sina vänner sen visas inte vara det. Folk intalar mig saker och jag gör inget annat mer än att tro på det. För det tar kål på en att inte tro på sina "vänner" 

Jag har en "vän" eller vad man ska säga och ärligt talat så vet jag inte vad som håller på att ske mer än att min vän sakta är på väg bort ifrån mig. Jag saknar denna vän så otroligt mycket och jag vill bara tala om det för personen eftersom det kväver mig mer och mer. Jag försöker att inte lägga energi på det, men jag gör det eftersom att det gör så ont i mig att ännu en vän som man trodde fanns där inte längre finns och beter så otroligt underligt mot en. 

Vad som än kommer att ske i mitt liv så vet jag i slutet så är det bara mig själv jag litar på. Att jag vet att jag själv finns där och ställer upp för mig när jag behöver rensa mina tankar. För man vet aldrig med sina vänner om de finns där eller inte. Framför allt med de som inte kan säga till när det blir jobbigt. Vänner ska kunna tala om till varandra när det blir jobbigt att finnas där, men många gör misstaget och är tysta och istället så slutar det med att man blir ovänner och inte längre är vänner.

Mitt liv kväver mig mer och mer, men snart tar jag en paus ifrån det.

Jag vill, men jag tänker inte, inte just nu och inte då.

Mitt liv är så långt ifrån perfekt och jag är långt ifrån felfri, men jag står för det jag gör.

Mot Helsingborg

Nu bär det av till Helsingborg. 
Hörs när jag kommer hem :)

Morgon på 45:an

Morgon gott folk.

Nu ska jag och lillasyster käka frukost och se film. Hon sitter just nu och bestämmer vilken medan jag sitter här och skriver ett kort inlägg!
Systeryster<3

Ett leende

Hemma efter att varit på fest. Inte den roligast, men dök upp för Beccas skull, därför pluggat sönder mig. Isa gjorde kvällen och man kunde gå från festen med ett leende och skratta åt Forsmark. Alltid lika skön. 

Jag har inte så mycket mer att säga, mer än att nu väntar sängen och jag ska hem till Helsingborg imorgon. 
Ni får ha det ! Natti ! <3


Taggar för fest

Nu taggar jag för fest. Eftersom jag har varit så pass duktig med mitt pluggande så blir det att festa ikväll. Blir i Urshult på Beccas 19års fest. Hoppas det kommer bli skoj och hur onykter jag kommer bli. Om jag ens kommer bli det ^

Man kanske borde ta och göra sig i ordning så man mamma snart kan köra mig till Urshult.

Bjuder på bilden på mig ;)

Det går bra

Höhö det gör faktiskt det. Känner mig en massa duktig nu alltså. Snart klar känns det som. Fas det får vi som det stämmer sen. 

Irak krävde att Kuwait skulle höja oljepriset. När kraven inte uppfylldes så inledde Irak en invasion i Kuwait den andra augusti år 1990.

Det är just det jag skriver om Gulfkriget
inte det roligast precis, men det får gå eftersom det inte är allt för mycket fakta om det på nätet så det flyter på. Plus sitter ju hemma hos mamma i Ryd med allt för mycket snö ute så finns inget att göra. Jo det är ju fest ikväll. Får se om drar dit eller inte. Bero på hur långt jag har hunnit med mitt skrivande. Som det ser ut nu så borde man hinna, men sen har jag även bok som ska läsas klart. 

 En meter snö!

God morgon. Det var fredag igår och jag pluggade plus jag somnade innan elva. Rekord alltså det är helt sjukt. 

Ni vill inte veta. Jag är ju hemma hos mamma i Ryd i Småland. Det är typ en meter snö här ! :O Tror jag döööör nu vill jag tillbaka till Helsingborg för där är det inte lika mycket snö. 

Idag blir det en dag att plugga och lite så.

Give upp

Nu ger jag upp mitt pluggande för det går inte så mycket framåt eftersom har annat i huvudet just nu. 

Alltså det är i huvudet på mig hela tiden. Jag vill bara säga det, men när är det rätt tillfälle?

Plugg en fredag

Hemma i Ryd. Det var ju inte igår jag var hemma direkt. Sist jag var hemma var ju innan jul och det var ju ett tag sedan.  

Vet ni vad jag sitter och gör en fredags kväll som denna när hela familjen är samlad? Jo jag pluggar och jag har hittat fakta nu och nu ska man bara skriva ner det. Det är just det som kommer ta tid som vanligt, men jag är je hemma så det ska nog bra eftersom jag har mamma som kommer vara på mig. 

Nej nu ska jag fortsätta blir snart mat !

Att stå ensam

Svika en vän. Det finns hur många olika sätt att svika en vän. 

Jag funderar ofta på det hur någon kan svika någon. Om jag skulle svika någon så vet jag om att jag skulle få tillbaka det på något sätt. Det är i slut ändan man ser konsekvenserna. Man blir sviken, men det är den som sviker som får smällen i slutet. 

När man har blivit sviken så mår man inte alls bra. Oftas vill man bara gömma sig under täcket och bara ligga där tills det är över, men om man är så pass stark så ska man sträcka på sig och visa att det vännen gör är fel och gå sin egna väg och visa att man är starkare än sin vän. Man är så mycket starkare om man är själv än att ha hundra kompisar. Vad ska dom göra? För i slutet så bryr dom sig inte om en när man står där ensam kvar och ser vad som har skett.


Vi säger så

Nu blir detta mitt sista inlägg. Jag ska ta och äta lite gott sedan blir det sängen. Om ca 30 min. Har en dag imorgon också. Som ni kanske redan vet så har jag haft mycket att göra idag och det får man ta ibland.

Nej vi säger så. Goda natt ! <3

Ika you are the best <3

Schemat

Saker är avklarade och nya saker in på schemat

Denna veckan:
V Onsdag: Skola och utvecklingssamta
V Torsdag: Tatuera mig, Emma klippa mig
Fredag: Ryd
Lördag: Plugga och umgås med familjen
Söndag: Helsingborg

Nästa vecka
Måndag: Skola och plugga Svenska redovisning
Tisdag: Skola och plugga
Onsdag: Skola och plugga
Torsdag: Prov
Fredag: Nybro !
Lördag: Aleks, fika med pappa
Söndag: Helsingborg

Lov veckan
Måndag: UM 10:00
Tisdag: ?
Onsdag: Fest? 
Torsdag: Packa och städa
Fredag: PRAKTIK ! !


En dag full med saker

Nu har jag fått klagomål att jag inte har bloggat idag, men jag har haft en fullspeckad dag. 
Först skolan.
  • Hem
  • Tatuerat mig
  • Ätit
  • Hem
  • Städat
  • Hem till Emma
  • Hem till mig och Emma klippte mig
  • Ner till Ika
  • Upp till mig
  • Ut och gå
Nu sitter jag här och ska skriva lite fort eftersom jag ska ta och städa det sista innan jag jag sätter mig här igen och skriver något mer seriöst om man säger så.

Btw: Emma klippte ju mig idag och jag blev en massa nöjd (:


Tatuering

Tillbaka efter att ha tatuerat mig. Jag blev verkligen hur nöjd som helst. Framför allt med skuggningen. Tack Ika för du hängde med (A) <3Efter så var vi åt mums :D

Iväg mot stan

Ska dra om ca 20min in till stan med Ika om hon är klar. Hon måste var klar annars så vet jag inte vad jag gör med henne alltså! Nja ;) 

Jag berättar mer sen när jag kommer hem =)

Natti !

Nu säger jag godnatt! Blir en bild på Steffi eftersom 
det är henne jag har saknat henne en massa idag!<3Blir så ....!

Jag blir så arg. Jag förstår inte på mig själv om varför jag sitter och kolla på efterlyst när jag vet att det kan komma upp saker som kan få mig sjukt arg. 

Som nu. 
Det är en kille som påstår sig vara 17år på nätet sen så bestämde han träff med en 13årig tjej. När dom ses så våldtar den här killen den här tjejen. För det första så blir jag så arg på killen som tänker tanken och utför det. Hur fan kan man ens tänka tanken? Sen den 13åriga tjejen. Man åker inte och träffar en kille själv när man är 13år. Jag blir så åhh hur tänker folk ibland. Inget av detta är rätt och framför allt inte hur den där jävla kuk killen som är så sjuk i hela huvudet som inte ens är värld att existera! 

Estelle är arg typ så ursäkta mina grova ord..

Promenad

Nu blir det en promenad med Ikiiiz ! 


Före mig själv

Jag kom på en sak idag när jag var hemma en vända innan mitt utvs. Jag tar ofta folk före mig själv. 

Idag har det varit en sådan dag jag har insett vissa saker. Det finns vissa som glömmer bort vem dom egentligen och låter andra bestämma över en. När man glömmer så förlårar man mycket på det i slutet. Kanske inte just då, men sen när allt börja bilda en ojäm form då man tappar fokus på sitt liv. Allt är inte som det verkar ibland. 

Jag far illa av att se det jag ser, men för första gången i mitt liv så känner jag att jag inte tänker lägga energi på det.

Snällast ever ibland

Ibland är jag en massa snäll fast jag inte borde vara det. 

Jag hade tid till utvecklingssamtal 11.40 och Stoffe vid 13.00 och han bor hundra mil från skolan så bytte jag med honom eftersom att annars måste han sitta i skolan och glo i hundra år medan jag bor max fem min från skolan med bussen som kan åka hem. Alltså var jag en massa snäll idag och bytte tid, fast jag inte borde. Eller? Jag är inte så ego trots allt. 

Ska in i duschen innan jag drar tillbaka till skolan och så ska jag leta upp en adress för på vägen hem måste jag posta mitt CV!

Ingen ide

öh .. alltså jag har värsta ide torkan och har inget att skriva om just och inte mer ikväll så vi säger såhär för dagen så hörs vi imorgon =)

Saknar oss <3


Schemat

Saker är avklarade och nya saker in på schemat

Denna veckan:
Onsdag: Skola och utvecklingssamta
Torsdag: Tatuera mig, Emma klippa mig
Fredag: Ryd
Lördag: Plugga och umgås med familjen
Söndag: Helsingborg

Nästa vecka
Måndag: Skola och plugga Svenska redovisning
Tisdag: Skola och plugga
Onsdag: Skola och plugga
Torsdag: Prov
Fredag: Nybro !
Lördag: Aleks, fika med pappa
Söndag: Helsingborg

Lov veckan
Måndag: UM 10:00
Tisdag: ?
Onsdag: Fest? 
Torsdag: Packa och städa
Fredag: PRAKTIK ! !
Engelska i skolan

Ska bara sitat i denna sal i typ hundra år till käns det som. Sitter och har engelska och ska översätta mitt CV till engelska och jag säger bara lycka till Estelle. Jag kommerfå värsta paniken eftersom jag kan inte skriva på engelska. Ni skulle bara veta, men jag får helt enkelt ge det ett försök och göra mitt bästa innan jag skriker på hjälp.

Har natur sen och sedan slutar man och då ska man hem och laga mat eller något för just nu är jag sjuk hungrig. Så får se vade det blir när jag kommer och vad jag ska göra senare idag har jag ingen aning om. På tal om inget. Mina blåsor jag har i min mun är snart borta och jag tror Ikas tips hjälpte så tack Ika (A)

Nej nu ska jag ta och börja göra någon nytta.

Tiden tickar

Tiden tickar iväg och det är snart dags att sova för min del. Kort skoldag imorgon så det blir skola hur sjuk jag än är. 

Natti på er <3Cupcakes

Alltså jag har varit sugen på att hitta på något sen jag vaknade idag vid två. Orka ligga sjuk i en soffa så jag bestämde mig för att baka cupcakes till mig, Bodil och Ika bara för att jag är så snäll. Orkar inte ligga still hela tiden. Blev nyss klar och dom smakar bra. Citronsmak på dom. Jag älskar citron smaken =) OntJag just nu

Paranoid Park

Humm... kan ju börja med att jag fick feber under första lektionen så jag drog hem. Slutade med att jag somnade och sov i tre timmar. Nej jag är inte frisk och jag vill bli det nu nu nu nu ! Fast får vänta ett tag till med det gissar jag på. 

Fast innan jag somnade så kollade jag på en film Paranoid Park. Det var den jag och Ika skulle se igår, men den funkade inte så bra. Alltså filmen var bra och så om man tycker om när det typ hoppar i filmen och man får själv fundera ut vad som händer i den. Samma scener kunde visas två till tre gånger. Ja jag älskar sådan filmer eftersom det är min grej höhö. En varm skön dusch

Uppe ur sängen fast jag är sjuk, men tog en varm dusch och jag piggnade till. Nu blir det skola hela dagen och sedan hem och sova för jag vill bli frisk NU NU NU NU NU !

Ja just det, vi ska vara i köket idag på bilden. Vi ska lära oss om färg. Suck aja det får gå. Man ska ju som sagt inte klaga när man ha det bra. 

Hum det blir en spännande vecka denna veckan. Man kanske får göra om, men det bli nog bra. 

Berg

Jag satt i bilen och funderade på en massa saker. Så kom jag på det att alla stöter på problem och varje gång man gör det så börjas en klättring uppåt. Man kan jämföra det med berg. 

Alla berg ser ju
olika ut. Vissa är branta och och höga andra höga men inte alls lika branta. Livet består av att klättra. Klättra sig uppåt och bestiga berg. När man har bestigit ett så kommer det nytt. Dom tar liksom aldrig slut och det handlar om att ta ann denna utmaning för att komma framåt i livet. Alla orkar sig upp på sina berg med vilja och hjälp. Så länge man har viljan så går det.

What a girl want

Nu har jag kommit upp till min egna soffa. Meningen att jag ska sova, men jag känner ett behov att blogga lite innan jag ska sova. Var nere hos Ika nyss och kollade på film. Den filmen vi skulle se funkade inte så vi kollade på What a girl want och den harjag sett ett par hundra gånger, men den är bra bra tycker jag. 


Dagen i bilder

Hängde med Ika till hennes farmor dör vi var ute och gick och fikade. Bilderna får tala för sig själv.
Huset kostar 21miljoner och är 80kvadratmeter :OJag försvinner

Hej hopp !

Pappa ringde och väckte mig och sen fick jag sms av Ika. Ska iväg med henne så har ingen aning om när jag kommer hem sen. Jag vet bara att jag ska bra med kläder på mig eftersom vi ska vara ute och ta kort. Så man kanske borde ta och byta om nu så man är klar när vi ska åka. 

Vi hörs sen ! <3

Vaggvisor

Nu blir det sängen tror jag, eller aa nästan ett måste om man ska ta och bli frisk vill säga.

Så säger vi godnatt med vaggvisor

Kladdkaka

Ika kan inte ta ägg ur kylen utan att tappa tillbaka dom i kylen så dom går sönder. Hela kylen blev värsta äggaröran. Klibbi klabbigt värre vill säga. Hon borde lära sig sluta kladda så ;)

Nu bakar hon kladdkaka till mig eller jag menar oss höhö, men jag kommer kränga den för mig själv. Va tror ni seriöst på det eller ? !?!?! Nej seriöst så mycket orkar jag inte, men Ika gör !

Bilden på kladdkakanKonstigt

Nu nyser jag hela tiden igen. Lite jobbigt. . men jag får överleva. 

Ska snart ta och kila till Willys och posta ett brev bla sen ska jag handla lite gott. Blir pizza ikväll MUMS ! 

Alltså seriöst jag drömde värsta konstiga drömmen inatt. Jadu ibland kan drömmar skrämma en, men inte denna. Den var hemsk, men jag blev inte rädd och det gör mig rädd. Okej jag kanske borde sluta se skräckisar med Ika ;) Morgon med Estelle

God morgon!

Första lördagen jag inte vaknar vid nio på sjuk länge. Min förkyldningen sitter ännu i och näsan är tepp. Hoppas det släpper under dagen för jag pallar icke att vara mer sjuk. Vad som händer idag är så mycket som att bara ta det lugnt och kolla på film.

Nu blir det att äta upp min räksallad (=

Hörs kanske senare!

Nana !

Sara ska tjata lite till, nu ska jag gå och dö i min säng =) Helt slut i hela kroppen.

Ussa på detta

Känns som jag ska dö eller något. Ena stunden mår jag bra och nästa inte. Hatar att vara sjuk, men jag har varit ute och gått idag och sen har det blivit en räksallad med. Så det blir film ikväll för min del ikväll. Emma ville dricka ikväll, men känns inte så smart när man är sjuk. 

Orkar inte blogga direkt idag. .

Städa eller dö?

Min näsa har lugnat ner sig. 

Just nu är det en som kollar in rummet som står ledigt här, se om kommer flytta in här eller inte. 

Få se nu, man kanske borde städa rummet eller dö i soffan tills ikväll. 

Bild tagen av Alexander Meigård

Trodde jag skulle dö

God morgon!
Vaknade imorse och mådde inte alls bra så jag somnade om till jag fick ett sms av Ika där hon talar om att hon är lika sjuk som jag. Vi bestämmer hos att sova vidare tills Jokke ringer mig. Bara att stiga upp och dra till skolan för att lämna papper och kopiera lite papper. Nu är jag hemma och jag trodde jag skulle dö precis när jag hade kommit upp för min trappa. Plus nu rinner näsan som värsta Linafallet. Inte så kul precis eftersom jag nyser typ hela tiden. 

AAATTCHOOOOOOO !

Jag i ett nötskal

ikis säger:
*ja :
*:P
*jag ska ja min mexicana i alla fall :D
Estexx ^  .   ツ säger:
*jag ska göra min egna :D
ikis säger:
*haha
*ska du baka en egen?
Estexx ^  .   ツ säger:
*men hummer på :-O
ikis säger:
*vaa haha?
Estexx ^  .   ツ säger:
*med *
*jag ska göra en pizza med hummer, lax, torsk, musslor, sjögräs :D
ikis säger:
*ska du göra en hummerpizza haha?
*hahhaa
*låter ju...... gött
Estexx ^  .   ツ säger:
*....... massa..... gott..... :D
*:S:S:S
ikis säger:
*haha
*+o(
Estexx ^  .   ツ säger:
*Typ :-O urk!
*sen ska det vara brunsås på :-O
ikis säger:
*MUMS
*!!!!!
*och en jordguvve
*ojb*
Estexx ^  .   ツ säger:
*?
*jordgubbe heter det ^
ikis säger:
*ja :
*:P
*jag ska ja min mexicana i alla fall :D
Estexx ^  .   ツ säger:
*jag ska göra min egna :D
ikis säger:
*haha
*ska du baka en egen?
Estexx ^  .   ツ säger:
*men hummer på :-O
ikis säger:
*vaa haha?
Estexx ^  .   ツ säger:
*med *
*jag ska göra en pizza med hummer, lax, torsk, musslor, sjögräs :D
ikis säger:
*ska du göra en hummerpizza haha?
*hahhaa
*låter ju...... gött
Estexx ^  .   ツ säger:
*....... massa..... gott..... :D
*:S:S:S
ikis säger:
*haha
*+o(
Estexx ^  .   ツ säger:
*Typ :-O urk!
*sen ska det vara brunsås på :-O
ikis säger:
*MUMS
*!!!!!
*och en jordguvve
*ojb*
Estexx ^  .   ツ säger:
*?
*jordgubbe heter det ^

Skor säljes!

Nu är det så att det är första gången jag gör detta nu. Så jag hoppas på det bästa. Vore snällt om ni kunde skicka detta vidare om ni vet någon intresserad.

Det är så att min kompis Nicki vill sälja två par skor för 250kr st. Om du är intresserad som kommentera och glöm inte skriva din mail.Storlek 38/38 
250kr
Dom andra är likadana men svarta.

Dissande Estelle

Min näsa rinner och jag nyser hela tiden. 

Jag som aldrig dissar folk, men idag dissade jag Alex eftersom jag är sjuk. Inte kul alltså. Så har legat hemma i min säng idag sen jag kom hem från skolan. Fick feber när jag var i skolan, men sen ikväll så orkade jag inte sitta och glo och kände jag var godis sugen så jag och Ika tåg bussen till Maxi och shoppade toapapper och godis :D

Nej nu ska jag jag kolla film igen och det blir ingen skola för min del imorgon.

Minnen från förr

Den 1 mars så drar jag ut på min praktik och jag verkligen längtar så mycket att få komma ut. Det kommer vara vinter ännu när ja drar, men när man väl kommer hem så kommer allt se så annorlunda och kännas så konstigt.
Jag minns i höstas när jag var iväg. Solen sken och det var varmt. Man kunde vara ute på soldäck utan att frysa, men ju mer tiden gick desto kallade var det. Här i Helsingborg fanns det en massa gröna löv på träden och när man kom hem så var de flesta borta. 

Ju mer man tänker tillbaka till den tiden ju mer saknar jag den. Jag saknar det sjukt mycket den tiden för allt var verkligen perfekt och jag var glad. Sol och värme med en massa skratt. En underbar praktik. Fast det var så grått när man kom hem så var allt så ljust. 

Jag älskar minnen <3

Brandorama med grupp resten

Lärde hos att koppla slangar

Lärde hos att rulla ihop en brandslang

Knopar också

Testade på hur det var att bli lyft i en
helikoptersele

Badade i havet med överlevnads dräkter

Vända en livflotte

Sen praktiken

Inte mer sjuk

Ligger ner krypen i min säng just nu och försöker att inte bli mer sjuk än vad jag redan är. 

Projekt redovisningen gick bra och hoppas på G. 

Nej nu ska jag kolla på film och ligga sjuk under min täcke.

Mot skolan

Jag tror jag börja bli sjuk, men jag måste dra till skolan i vilket fall som helst eftersom det är projektredovisning och så måste jag lämna lite andra papper i ett annat grupparbete. Har ingen aning om när jag slutar idag. Får se hur jag mår när jag kommer hem. Kanske är en död katt eller något. Nej nu måste jag springa ut till bussen.

Hur fint är inte detta?Hur fint är inte detta?
Ägnad till de som är försvunna, folk slutar inte leta.

Saknad efter något

Ibland saknar man en vän man aldrig hade, eller man trodde man hade en vän.

Samhällen klar

Nu har jag nog skrivit min sämsta uppsats i hela mitt liv. Detta kan bero på att jag verkligen inte fattade något fast mamma och min lärare har försökt förklara det för mig. Vi snackar FN och säkerhetsrådet. Jag Estelle har inte fattat något så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att det går bra.

Den bästa sommaren

Efter skolan så brukar jag antingen kolla på film eller TV. Idag blir det en svenska gammal film. Den bästa sommaren med Anastasios Soulis. Jag är typ kär i honom. Han spelar så sjuk bra. Även som liten och stor.
Home

Hemma från skolan efter att ha haft två lektioner som var så viktiga (inte alls) 

Nu ligger jag i soffan och funderar på om man ska ta och göra sig lite mat eftersom jag inte blev så mätt i skolan, se sova en timme innan jag skriver klart Samhällen som jag ska skicka in idag.

Dags att sova

Upp kommen från Ikas rum. Filmen var spännande och bra. Jag somnade inte så det är ju ett bra täcken ju ;) Vet ni vad jag ska ta och göra? Sova fast jag har sov morgon imorgon. Det är bara en timme extra att sova så inte så mycket att ropa hej för. 

Men vi säger så idag. 
Sov en massa bra ! Natti ! <3

Film med Ika

Vet ni vad snart ska jag traska ner till Ika och kolla fil med henne mysigt värre. Visst?


Leva livet

Vet ni vad?! Nu är det jag och Bodil igen som äger lägenheten. Så nu går det vilt till här ;) Nu lever vi livet!
!

Tänker inte ställa upp på det!

Skolan

Sitter på svenskan just nu för tillfället,  men snart ska jag för förflytta mig till en annan dator för att skriva projektet med Jokke och Elli. Samtidigt har jag engelska. Måste dra!


Natti !

Nu blir det nana kudden (: 

Fast innan så hade Mimi hittat vart min båt går, så får se om det stämmer. 
Mellan Göteborg och Kemi i Finland.

Om du bara vill
Lägg din arm omkring min hals så du är nära
Det finns inget mer ikväll du måste bära
Fäll ut ditt hår en silvertår
Lägg ditt huvud på min kudde

Om du bara vill så säg till
Jag kan vara din vän när natten faller
Om du bara vill öppna din dörr
Och bara våga släppa någon in

Det bor en sorg i dina ögon som jag inte når
Det bor en sorg i ditt hjärta som är svår att förstå
Hur kom den dit hur kom den dit
Den är svart som svart granit

Om du bara vill så säg till
Jag kan vara din vän när natten faller
Om du bara vill öppna din dörr
Och bara våga släppa någon in

Om du bara vill så säg till säg till säg till
Om du bara vill så säg till
Jag kan vara din vän när natten faller
Om du bara vill öppna din dörr

Och börjar andas släpper någon in
Om du bara vill så säg till
Jag kan vara din vän när natten faller
Om du bara vill öppna din dörr

Och börjar andas släpper någon in
Om du bara vill
Öppna din dörr
Och börjar andas släpper någon in

Om du bara vill (om du bara vill) så säg till
Jag kan vara din vän (jag kan vara din vän) när natten faller
Om du bara vill öpnna din dörr
Och bara våga släppa någon in

<3

Lite bilder på mig och Ika från i fredags <3
Så trist

Klockan är sex och det känns som den är en aning mer om jag säger så. Jag har varit hemma hela dagen och jag har verkligen inget att skriva. Helt stilla i mitt huvud. 

På tal om det, jag är inte född i ett cornflakes paket.

RoRo

God morgon.
Blir ingen skola idag eftersom det inte känns lönt eller vad man ska säga. Fick nyss sms av min lärare där han talade om vilken båt jag ska vara på. Roro Stena Foreteller, systerfaryget till den Jokke var på. Så vi får se vad jag ska hoppa på och vart den går, för det har jag ingen om just nu. 

Ska sova vidare en stund eftersom jag är fortfarande sjuk trött. Sms väcker mig.


RSS 2.0