Bilden

När vi var på väg till bilden idag så hände det en rolig sak. En mycket rolig sak. 

Vi skulle upp för en trappa och när jag går där känner jag något på min fötter och hör en smäll. Sedan hör jag hur Elli och de andra börja skratta så jag vänder mig om och börjar jag skratta. Elli hon halkade i trappan och hon tyckte det var så kul så hon slog med sitt huvud i trappen och allt såg bara sjukt ut så man inte kunde låta bli att skratta.

Elli är konstnär


Jag är en konstnär

eighteen years old


Kom nu

Hemma i Helsingborg igen och här sitter jag i min soffa och funderar på vad det ska bli för mat idag. Får se om Jennie har tid då tänker jag bjuda henne på mat. Deprimerande och äta själv ju. Fast det är väl som vanligt att hon inte orkar. Så typsikt Jennie. Tycker hon ska orka för hon ska vara snäll mot mig för jag blir 18 imorgon. Jippi!

Jennie och jag är snyggast i stan "host"

Have it

God morgon eller rättare sagt god middag. Ska åka om en timme och här sitter jag och inte klar på långa vägar. Det är ju som alltid när jag ska hem. Packar och allt i sista minuten för det är så trist att bara sitta och vänta på tills man ska åka.

Har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra när jag kommer hem för alla verkar vara helt upptagna med att vela sitta hemma och glo.

Nej nu måste jag kanske göra någon nytta och börja jaga folk. Have It!

Sweet drems

Dags för att sova. Vi hörs imorgon. Ska hem till Helsingborg. Vi får se vad jag hittar på.

Jag har en känsla av att du försöker undvika mig. .

Promenad genom skogen

Ute och gått med bästaste Sara. Blev en runda på en timme med våra vovvar. Blev en skogspromenad bland lera och mörker, men med hundarnas hjälp så klarade vi oss ifrån att bli blöta och leriga.


Maten skulle ju vara när jag kom hem, men icke sa nicke. Det är ju mig de ska fira så jag tänker inte hjälpa till (A) Tycker de kan sköta de själva för en gångs skull.


Pratade innan med Elli och vi kom fram till hur måndagen kommer se ut typ. Vi får se hur det blir och om det var så lycka till. Hoppas du fixare det.Tårta?

Kollat klart på en film nyss med mamma och jag har ingen aning om vad den heter. Kallar den för Mr popi !

Vi ska äta kyckling idag och bara ta det lugnt. Min moder har frågat mig typ 500 gånger vad jag vill ha för tårta eller om jag vill ha något annat för det. Jag orkar verkligen inte tänka på det. Vadå? Jag har en 18års fest att tänka på. Inte orkar jag tänka på vad som händer idag. Det får ju dom ta hand om tycker jag om de vill fira mig. Visst är jag snäll 0=).


Ska snart ta och försöka ta bort lite fläckar på en tröja sen ta en duscha. Sedan får man se om man orka ringa någon för att fördriva tiden. Ska försöka få liv i Sara så vi kan ta oss en lång lång promenad här i Ryd.
Vi hörs senare =)Jag och sms

Jag och sms kan vara roliga ibland. Igår fick jag ett sms. Jag tog mobilen och kollade på den och la tillbaka den. 5sek senare så säger jag till mamma "Hallå jag fick ett sms, men jag kollade inte vad det stod i det" Så jag tog min mobil igen och kollade mitt sms sen somnade jag. Ibland vet jag inte vad jag tänker på.Kan bli bra

Hej hopp !
Har varit hos en naprapat idag. Ska tillbaka. Nu kanske min rygg blir bra. Hoppas hoppas hoppas!

Don´t fail me

I kill you if you fail me! And I mean it!

Kanske blir bättre idag

Efter en månad kanske det kan bli bättre. Eller jag har haft problem med ryggen så långe jag kan minnas, men inte såhääääääääär! Vi får se hur det blir idag. Ska till tandläkaren först sen ska vi vidare till någon som ska kolla på min rygg.
Jag har varit emo senaste veckan och det värker ännu inne i mig. Jag försöker verkligen att le och leva livet, men det går inte alltid att se allt så bra som man hoppas på. Det sämsta med mig är de senaste åren hoppas jag på sämsta. Jag kan inte tänka mig att saker och ting slutar bra. Måste byta på detta sätt och tänka.

Rygg ont

Hemma i Ryd nu efter nästan tre hela månader och jag kan påstå att jag känner redan längtan att åka tillbaka till Helsingborg. fast i och för sig så har jag inget att göra denna helgen. Jag vill verkligen ha något att göra på söndag!
Min handled jag har ont i ska jag kanske kolla upp igen imorgon. Vi får se om det blir av eller inte. Fast min mamma verkar vilja leta upp någon som kan räta till min rygg istället i Helsingborg. Hon var och röde på den idag och den är mycket värre än innan sa mamma. Alltså jag blir rädd av allt detta. Jag vill inte veta. Det räcker att jag vet att det gör sjukt ont.

Pa möte

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Ska ha projekt möte vid halv två och tiden dit är mega lång. Här hemma ser det ut som kriget och jag ärligt för en gång skull orkar jag inte bry mig om så mycket nu förtiden. Vill bara orka framåt i mitt liv så gott det går.

Grupparbeten kan ibland vara en pina, men det är bara att bita ihop.
Alltså jag ska ju hem idag och det känns konstigt att åka hem. Har inte varit hemma på 3månader. Det känns inte heller så kul att åka hem för den delen heller. Vi får se hur helgen slutar. Jag vet bara att jag vill hitta på något på söndag så ska ta och leta upp någon man kan leka med.
Nej nu får ni ha det så bra så hörs vi senare!

Sjökock <3

Mums i magen. Åt nyss smörstekt bröd med stekt ägg. Alltså det kan nog inte finnas något godare än det seriöst.
Jag är snart en utbildad sjökock och jag typ hyper glad och nöjd med mitt val. Valet har blivit ännu bättre för under tiden har man verkligen lärt känna helt underbara personer.
Elli <3
Jennie <3
Stoffe <3
Jokke <3
Steffi <3
och många fler (:

Tröja

Jag undrar om kan vara sååååhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär trött när man inte alls har gjort så mycket i skolan? Seriöst är man sjukt trött. Jag försöker komma på något att göra på söndag. Känner att det kanske är bäst om man ska vara glad på måndag. Elli jag ska göra mitt bästa jag lovar, men jag måste komma på en bra idé först. HJÄÄÄÄLP!

Jag vet nog vad jag ska hitta på, men det är en hemlis för jag måste först ta reda på om det går sig. 

Skolan idag då. Jag är inte normal alls det vill jag säga. Föresten så fick vi våra tröjor idag.


Framsidan

Baksidan

Att flytta

En lång dag som jag hade hemskt gärna bara velat sova förbi eller något.Att flytta hemifrån när man är 15år är en ganska så stor grej. När jag började gymnasiet så bestämde jag mig för att flytta ifrån Småland och bosätta mig i Skåne i staden Helsingborg. Eftersom det inte var det lättaste att hitta en lägenhet så hamnade jag hemma hos min mammas moster i nästan en hel termin. Det slutade med att jag höll på att bli knäpp eftersom jag hade verkligen inte fritid alls där. De skulle ha mer koll på än vad min mamma skulle ha så jag flyttade hem till min kompis istället.Andra terminen så hade vi hittat ett rum inte alls långt ifrån skolan och här jag nu bort i två år snart. Så man i själva verket så fick jag börja ta hand om mig själv då jag fyllde 16år. Fast jag har alltid tänkt att jag fick börja så långt innan det att ta hand om mig själv osv. Det var ingen konst för mig att flytta ifrån allt och det inte nu heller. Ju längre tid man har bott hemifrån ju mindre vill man flytta hem igen. Man har sina egna rutiner och man har i stort sätt sig själv att tänka på. Man gör det man vill och slipper ha kolla på de andra.Jag älskar att bo själv och jag om jag ska vara ärlig vem längtar inte att få flytta hemifrån och slippa vara ekonomisk beroende av sin mamma eller pappa. Jag längtar så. För det är inte förens den dagen man kommer få känna den där friheten. Den frihet man känner nu är att man slipper föräldrarnas tjat om att man ska komma hem efter skolan och man inte får vara ute efter en viss tid osv, men det med pengar slipper man inte förens den dagen man har ett jobb och man kan betala allt själv.
Estelle håll ut ett halvår till!
Vad kan detta vara nu?

Jag försöker hålla mig i skinnet, men snart vill jag bara spring och bara krama om dig och dig en kyss på munnen. Du gör mig galen av energi.
Ja nu undrar ni säkert vad jag snackar om. Synd att ni inte får veta. Mest bara jag som snackar en massa som vanligt.
Det löser dig ;)

Hur ont det än gör

Hur ont vissa saker än gör så måste man hålla ut. Tårna kan rinna ner för kinden hur mycket som helst, men man ger ändå inte upp till att kämpa sig vidare. Man ställer sig i val man måste ta och man får ta allt som det kommer. Hur ont de än gör i mig så ska jag inte ge upp hoppet på att en dag kommer jag att le med helt hjärta igen.

New Moon

Öhhhh ?!!! Ja det kan man säga om mig. Tror jag dör av skratt. Seriöst var och kolla på den nya twilight filmen idag och jag bara skrattade. Vissa saker kan jag inte låta bli att skratta åt. Kan ni tänka er alla fjortisar där som sitter där. Alltså man kan inte låta bli att skratta om man heter Estelle. Kul kan man ha det. En komedi till film om man frågar mig. Fast om jag skulle se den igen så hade jag inte tyckt likadant.

Nu ska man se vad man ska hitta på. Hum starta om datorn funderar jag på för att få igång det nya som man håller på att fixa.
Inte så bra

Det har snart gått tre veckor och min arm är inte så bra som jag hade hoppas på. Så fort jag inte äter de där tabletterna så gör det så sjukt ont. Idag vägrar jag bara äta dom för att se om det är bättre eller inte. Så vägra äta dom imorgon igen och verkligen se. Fast det verkar inte vara så (Y) så blir att kila tillbaka till läkan och jag har ingen lust.

Jennie är på väg hem till mig och frågan är vad vi ska hitta på innan bion.

Morgon

Morgon på er alla. Ligger i min sköna säng och känner att detta kommer bli en seeeeeg dag och dag imorgon kommer också att bli en seg dag. De bästa med denna dagen är att Jennie kommer och sen ikväll så ska vi på bio Berlina och Elli ska också med!

Om man kanske ska ta och kila upp och äta lite frukost och sen kolla på TV. Det hade inte varit så fel.
Vi hörs snart igen (=

Fried Up

Kollade nyss film Fired Up. Undra som en flundra vad jag ska ta och hitta på nu. Ledig imorgon så man vill ju inte sova nu direkt. Jennie hon kan inte komma. Tycker inte om henne nu för det. Nja så illa är det inte. Vi ska leka imorgon innan vi ska kolla på New Moon på bio.

Min dag idag har sett ut så att man lämnade lillasyster vid tåget, mötte upp Stoffe sen åkte vi hem till mig och fixade min dator som sagt. Nu gör jag absolut inget mer än har tråkigt och vill att det ska bli måndag. Eller er bestämt onsdag och torsdag. Sen kan man hoppa över fredag, lördag och söndag tills vi kommer till måndag då det blir skola igen och jag blir 18. Hallå ja jag tycker det är kul i skolan igen!

Thanks

Nu är min dator hel igen och nu funkar allt som det ska igen får man hoppas på! Tackar Stoffe en massa. En mycket bra vän det alltså.

Seriöst min mage skriker efter mat och jag vet inte vad jag ska käka. Det får vi snart se. Föresten är ledig imorgon från skolan =)

lärorik

God middag. Ska snart kila iväg och lämna min syster vid tågen fast innan ska man hämta böcker på biblan åt sin mamma.

Varje dag är lärorikVänner på besök

Nu sitter man i mitt rum och funderar på om ska ta och kila in TV-rummet och sätta in min madrass så alla får plats. Fast jag vet inte om jag orkar det^ Det är ju sååååå jobbigt ;) Folket kommer mellan sju och åtta då menas det vid åtta. Man känner sina vänner allt för väl ibland.

Ska ta och göra en äppelpaj också sen innan dom kommer.

Nej om man ska ta och hitta på något eller sätta sig vid TV:n ett tag och bara väntra som vanligt.

Färgning

Siss och jag färgar håret :)


Mitt namnbyte

Jag har nog aldrig berätta direkt varför jag bytte namn. Det kanske är på tiden att göra det.

Mitt förra namn var Petra Estelle Sjörström nu är mitt namn Estelle Petra Björkman.

Till att byta till mitt andra namn har jag alltid velat byta till så fort jag fick veta att jag hette Estelle i andranamn. Efter flera år så tog jag mig mod till att byta. Jag fick ett ännu starkade mod till att byta då jag kände att jag inte längre vill bli kopplad till min pappa Peter. Jag ville inte längre ha ett namn som påminner mig om honom varje dag. Då jag bytte förman bytte jag efternman eftersom jag inte längre ville bli kopplad till min pappa.

Jag fick mitt namn Petra efter min pappa Peter. Först hade pappa inte alls med saken att göra med att jag ville byta namn, men sen hände det för mycket och det var då jag verkligen bestämde mig för att byta.

Det gör ont i hela kroppen och jag vill skrika varje gång han kommer på tal..
Nu gör det inte lika ont och skriken jag får inom mig är inte lika starka.
Att heta Estelle Björkman gör inte lika ont som att heta Petra Sjöström.
Ett nman kan göra mycket.Tömma

Som ni såg har vi i stora drag hålt på med gris idag. Inte så mycket mtlagning mer än olika sjöfrukostar. En sjöfrukost är nästan likamycket som lunch. Jag har hjälpt till på alla olika håll idag. Jag gjorde även min kladdkaka fast i ugnen. Den blev en massa god

Ska snart ta och tömma min dator på bilder, dokument och musik för imorgon ska Stoffe döda min dator. Buhu! Nej han ska mer fixa den åt mig.

Nej nu ska jag sätta fart så man är klar tills man ska möta upp lillasyster.


Gris styckning

Idag så har man sett på när Janne har styckat en halv gris.Stoffe: En kyckingklubba, en STOR en!


 


Jaha ,

Jaha ju mindre energi man lägger på det desto mer bryr sig de andra !


Home at school

Skolan är slut för dagen. Eller ja den tog slut strax innan elva idag. Vi var de gamla vanliga gänget som drog hem till mig och vi kunde inte komma fram till vilken film vi skulle se. Efter mycket om och men så blev det Fjorton Suger.

Väntar på att Sara ska höra av sig och Ika så man vet vad man ska göra idag!

Kanske simma idag.

Efter
Under tiden


Hej hoopp

Sitter här i mitt rum. Slutade för några timmar sedan. Är ju typ aldrig i skolan. Detta är för att vi typ inte har några lektioner. Skönt det. Torsdag imorgon blir väl lika tråk dag som idag.

Natti ^

Nana kudden nu!

Vi hörs imorgon !

I like (:

Vill ha tillbaka detta hår !


I like myself


Jag och bästiiiiis ! <3JENNIE ! <3 <3 <3 <3


Har alltid sagt att livet går ut på
att balansera sig fram.


Sova

Jag är mega trött och vissa saker kommer jag aldrig förstå för det förstår inte andra heller.

Jag har kommit fram för länge sen att det är alltd något bråk, tjabb eller något annat i mitt liv dagligen. Hur det kan komma sig vet jag inte riktigt. Kan det ha med att göra att folk inte kan lyssna vad man säger så allt blir värre? Kan vara. Det är inte några bråk, tjabb eller dylikt som får mig att förlora folket utan mer att det är en irrtation från mig som gör att jag drar mig undan och sen hör av mig. De som känner mig ta inte illa vid utan vet hur jag fungerar. Nog om detta.

Jag somnade ganska så fort när jag kom hem. För en gång skull så har jag inget jag MÅSTE göra idag så jag passade på att vila ut och verkligen försöka släppa allt.

Hörs !


Plugg me like

Detta har jag studerat den mesta tiden av idag.
Nej, detta går jag inte med på!

Jag lacar snart seriöst!
Man försöker verkligen var snäll och hjälpsam och allt, men man verkar inte få något för det just nu.
Jag funderar seriöst att skita att dra till skolan imon och bara visa att jag strekar. Seriöst man beter sig inte såhär! Man gör det bara inte. Jag är fett sur seriöst!

Före

efter kommer imon


Jag är snygg ^

Hejsn svejsan hemma från skolan och idag så har man ritat klar en bild p bilden. Jag orkar inte ha bild, men nu får man leva med det tycker jag.

Mamma skickade ju mina program skivor igår och jag har fått dom. Nu ska man bara vara på Stoffe och Wictor och höra med dom när de kan fixa min data. Så ska väl la snart ta och höra av mig till någon av dom.

Vi får se om jag ska färga mitt hår idag. Och det är exat två veckor kvar tills jag enterligen är 18år

Just det, jag måste lämn filmer, göra en tidslinjer och handla idag. . .
Angagera er

Sista helgen nästa helg sen är det på tiden att visa mer intresse. Det är inte bara vi som ska angera sig! Ni måste också. Det är inte meningen att vi ska hålla ihop oss. Då räcker det att vi bara ses i skolan. Jag lovar ni kommer tycka det är riktigt tråkigt när vi sluta bry oss och sen kommer ni inte att våga ta insativen till att göra något. Ni kommer komma med era skämt och vi kommer inte ta det på allvar.

För visså så har du faktsikt visa ditt intresse, men vad hände med det sen? Jag vet inte. Tycket detta är så dålig stil. Man föröker väl och gör det inte med flit. Jag förstår, men ändå så fattar jag inte. Nej snart får det vara slut på detta.

Duktiga Estelle

Vad jag känner mig duktig idag. Har gjort lite engelska som alla andra dagar, städat och ävn pratat ut. Nu känner mig lättad. Om några timmar kommer det folk hem till mig och vi ska ha det mys och kolla film. Jag vet att Wictor, Elli och Dennis kommer. Sen får vi se om Stoffe kommer komma. Han är ju i Varberg och han vet inte när han ska åka därifrån och orkar inte höra av mig. Orkar inte tjata. Tycker synd om pojken.

Söta Elli igår <3


Jag är duktig (:

I miss you

My best friend i miss you!

Hade velat bara krypa in i hennes famn och bara vara där. Vill ha henne hos mig nu. Jag behöver henne mer än något annat just nu. Behöver hennes ord hennes lugn jag behöver hennes kärlek just nu. Det är över två månader vi sågs och det käns verklign i hela kroppen.
Du ska verkligen veta att jag verkligen älskar dig mer än något annat på denna jorden!
Vi är inne på vårt 8år tillsammans och fler ska det bli för vi klarar allt ihop. Med dig vid min sida så går jag framåt.


Elli och Dennis

Kolla in detta


Dennis och Elli hjälper mig min engelska ;) Nej vi har faktiskt kollat på film och haft det kul.
Nu är Dennis på väg hem och Elli ska stanna.

Magkänslan får inte stämma

Jag säger ju det. Något är fel och jag känner det ända in på benen. Jag orkar inte med mig snart när det gäller mina känslor. Hur många gånger har jag sagt det? Allt för många gånger. Min mage skriker att jag ska byta, men ändå stanna! Käns inte som jag inte kan välja, men det är just det jag måste. Jag måste bevisa!

Sitter och väntar på att Elli ska höra av sig så man vet när hon ska komma. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag vill färga mitt hår, men jag vet inte om hon är villig till att fixa det. Hin skickde nyss och vi ska hyra film.

Vilken dag detta är.

Anna Anna Anna

God morgon alla glada där ute!

Sitter i Annas rum och hon har tagit min mobil och spelar medans jag sitter här och skriver och lyssanar på musik.
Jag har haft värsta konstiga drömmarna inatt. Fråga mig inte vad dom betyder, men jag tror nog vad de betyder.

Jag vill bara säga att jag är verkligen inte som någon annan så varför ska jag nu vara så nojjig för? Det är ju ingen mening ju. Det är då allt blir fel. Nu får jag ta och skärpa mig och bli mig själv och inte vara som alla andra.

Anna: Jag får det aldrig rakt! Det blir det lutnade tornet i Pisa!

Ska komma!

Knirr och kank i min kropp ska snat ta och ringa min kära vän Jennie och tell her om allt drama som var här om dagen och jag skiner som en sol fast dramat.

Skola Skola Skola ! En massa matlagning, hum nja inte så mycket. Det vi gjorde idag hade en person klarat av och vi var tre i gruppen så vi satt ett gäng och snackade i nästan i två timmar. Gissa om vi verkligen har börjat bli duktiga på att jobba efektivt.

Ska snart åka hem till Anna och spendera min natt hemma hos henne och imorgon blir det att åka hem till min lägenhet för att umgås med Elli. Vet ni vad det blir filmkväll här hos mig på söndag och alla som vill att Stoffe ska komma hem till mig då han kommer kommenterar ! ;) För han ska komma så är det bestämt och ni bestämmer det också! Så kommentera nu !

Seriöst man vaknar en morgon och man bara NEJ ! Elli väcker en och sen så påmminnde Elli Stoffe att han skulle säga att jag skulle till skolan. . piss huör som jag är på går över till det bättre med dagen. Sen när jag bytte om började jag hoppa upp och ner som det vore något fel på mig "fast det är et ju ;)" sen så bara lägger jag mig ner på golvt och dör av skratt! Vilken synd det där måste ha varit! Galna Estelle är i faten ;)

Vi hörs imorgon !Meningen med allt

Jag pratar ju om att jag har blivit en nya människa sen jag kom hem från min praktik och igår var ett väldigt stårt tecken på att jag har det.

Jag uppskattar verkligen att du verkligen är så mogen och så pass bra som du är. Allt blir så mycket lättare när man visar intresse till att vara mogen och vill det bästa av det hela. Det hjälper alla.

Ibland är det verkligen synd när man måste välja vissa saker. Livet är inte alltid en dans på rosor. Man glömmer ofta bort de taggar som växer på rosen.

Allt ha en mening!

Malmö

Jag har hittat fler bilder från skolan då vi vände en flotte i Malmö. Tänkte ta och lägga upp någon här så ni får se hur kul man kan ha det i skolan. Jag älskar verkligen att gå till skolan för man vet aldrig riktigt hur dagen slutar.
Nu kommer det bilder.Projekt

Hej hopp :D

Sitter hemma mig nu med Jokke och Elli och vi har planerat projektplanen och vi ska snart kila iväg till skolan och snacka med lärana om detta.
Carro dags!

Hej hopp alla glada ! Nu sitter jag här hemma hos mig med Bodils data för Carro har min.

Skola idag endas två hela lektioner. Jokke jag och Elli har kommit på värsta projektarbete. Vi ska ha ett som handlar om min 18årsfest ! Efter skolan så drog vi på en fika. Alltså då jag, Elli, Jokke, Stoffe och Einar. Lovar att det var trevligt värre. Har överansträngt min arm och de kom på vad jag har gjort! Shit ! ;)

Nej nu ska man ta och göra någon nytta så man kommer hem till Carro idag!

Bara för att jag diggar Bodil så grymt mycket ! <3


Simma

Simmat! Jag lovar det var verkligen hur skönt som helst!
I tre års tid har jag verkligen vägrat simma/bada allt som har med det att göra, men nu skiter jag i det för folk har fått mig att inse fakta.

Nu älskar jag att simma och framför allt med Ika. Så härligt är det. Alla borde göra det tycker jag!

Duktiga Estelle

Jag har varit duktig idag och även igår. Jag talade ju inte om igår att jag skrev klart en skouppgift som ska vara inlämnat näst vecka. Idag har jag tvättat, städat, handlat, sovit och när som ska man åka iväg och simma med Ika. Jag blir bara mer och mer duktig!


Bild på mig

Det klagas på att jag inte lägger upp så mycket bilder, men jag har inte så många bilder man kan använda.
Jokke är hemma !

Tjena mittbena!

Värsta flipp dagen idag. Jokke är hemma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man kan inget annat mer än vara mr hyper glad då. Sitter och skrattar har sig på samhäll och vilken meningslös dag i skolan. De närmaste veckorna kommer nog vara det. Om jag ska vara ärlig så nu börjar jag verkligen sakna tillbaka till Rosella. Vill tillbaka för nu käns det som jag har gjort mitt hemma och kan dra igen, men så enkelt är det inte.

Jag måste komma på en ny plan för att det våga ta steget för att hoppa!

Hoppa

Sitter här i min soffa igen. Har varit hos Jennie ett tag idag och spelat GH.

Medans jag sitter här funderar jag på saker som man inte borde fundera på. Saker som ska hända utan man ska anstränga sig fast så funkar det inte. Jag har hört att man ska kämpa för det man vill ha här i livet och denna gången tänker jag inte ge upp som jag gjort med de andra. Jag vill detta så mycket och jag hoppas på att det ska sluta bra, men så kommer mina negativa tankar som förstör mig. Det ska inte vara såhär. Jag borde tänka posetivt och lyssna på mitt hjärta. För en gång skull så säger magen och hjärtat samma sak. Det är sällan det gör det. Det är bara för mig att hoppa, men ibland måste man våga ta det där svåra steget rakt ut i luften. Det är just det steget som är det svåraste att ta.

Man gör vissa saker för att nå dit man vill. Som tex då jag fick panik, men jag tog modet till och fortsatte framåt. På vägen till målet hade jag kul och fick lära mig något nytt om mig själv och så fick jag lära mig om jag verkligen ville fixa det så gjorde jag det. På vägen till målet så hade folk runt om mig som fick mig att skratta. Varför kan jag inte göra likadant att våga kämpa mig framåt mot mit mål våga ta det lilla steget ut för att hoppa? Det är inte svårt. Det är bara att samla sitt mod till att hoppa. Just detta avsnittet i mitt liv är nog det ända stället jag är svag på.

Gud vad jag tycker om dig.

Morgon

Hej hopp alla glada. Sitter just nu i min soffa och ska snart ta och börja städa. Har faktiskt redan diskat. Så duktig man kan vara då. Får se sen ikväll om man åker hem till Jennie och myser där ett tag innan man somnar. Fast först städa och lämna lillasyster på tåget hem.

Det hr varit en mysig helg här med henne och hennes vän. Jag orkade ju inte hänga med igår till Väla, men My och Nadja hade inte varit på länge så det var bara skönt för dom att vara själva ett tag.

Om du gör det så finns jag inte där längre.
Jag vet att det inte kommer hända något för så är det alltid
Varför ska det bli såhär när man vet?


Ni får mig att skratta

Jag har något att berätta för er. Det finns en "ny" grupp med
människor som har fått mig att lysa av glädje igen. En grupp med
personer som har en humor, en glädje och snällhet som får en
att skina och glömma det jobbiga.

Ni ska veta att dom är så sjuk goa och man kan inget annat
mer än tycka om dom så sjkut mycket.
<3 <3 <3


Pidgin

Kvällen eller hela dagen igår var inte den bästa! Fast jag överlever.

Var på bio igår och jag hade en väldigt fålig dag och jag fattar fortfarnde inte hur jag orkar när jag bara vill krypa under täcket och försvinna. Jag kan klaga, men jag sätter mig fan inte mig i ett hörn och surar. Skulle aldrig falla mig in. Ärligt jag vet inte hur jag fixar det. Antagligen är det drivkraften från mina vänner.

En lugn dag idag. My och hennes kompis Nadja ska in på Väla medans jag är hemma och bara ta det lugnt. Jag orkar inget annat just nu.

Föresten så funkar inte msn på min dator längre, men Stoffe den snälla han fixade Pidgin till mig. Så nu överlever jag ett tag till. Se om mamma kan skicka ner mina pogramskivor så man kan formentera om sin dator. Jag hoppas verkligen det. Jag vet inte vad problemet är, men ibland kan inte ens mor lita på en när det gäller så simpla saker.

Häv ö najs tajm

Flickan som lekte med eldenKvällen kommer spenderas på bio med lillasyster,
hennes kompis, Elli, Stoffe, Wictor och Thomas imorgon.


I hate this

Jag hatar den känslan jag har just nu. En känsla som säger att jag brorde skita i allt för att annars kommer jag bli typ sårad. Jag vet inte, men det käns just nu bara bajs. Ska inte tänka så mycket. Bara leva för dagen. 

Ska snart kila ner till söder och hämta biobiljetterna.

Morgon världen

God morgon världen. Nu är det dags att vakna till liv. Själv sitter jag i min säng här med min dator och och en macka i handen. Skola för mig idag utan Elli för hon är sjuk tråkigt nog, men jag överlever har ju resten.

Jag tog ju vacinet igår mot svin och just nu är bara armen umm, men det blir snat bättre hoppas jag. Jag bestämde mig en minut innan jag skulle ta den för att ta den. Jag är fortfarande velig till den, men nu har jag tagit den och nu kan jag inte ångra mig.

Föresten det blir bio på fredag! Flickan som lekte med elden.

Bara för att jag saknar vovvsen!

Elli

Visste ni att jag har haft en toppen dag idag med Elli? Stan med henne är helt underbart.

Har till och med varit en stund med Ika. Hon kom upp till mig och vi hade en väldigt trevlig pratstund.
Lollos 18års dag

Idag är det världens bästa Lovisas dag ! <3 <3
Grattis på hennes underbara dag ! <3
Älskade vän ! <3


18åriga Jokke

Idag är det ingen vanlig dag, det är Jokkes 18års dag!


Jokke massa pussar och kramar på dig ! <3 <3
Älskade vän ! <3

Tillbaka till skolan

Första skoldagen dag. Skönt att det bara en kort dag på tisdagar. Det blev att jag, Elli, Stoffe, Wictor och Thomas åkte hem till mig efter skolan och här åt vi och hade skoj skoj.

Funderar på att dra och hitta på något kul idag om jag orkar med det. Ska se om jag kan åka hem till Jennie en stund idag.

Ska bara tala om att det är skönt att vara tillbak till skolan, men ändå depprimerande för allt kän så konstigt.

Jacke och jag

http://www.kalasblogg.se/wp-content/uploads/2009/10/gb_news2.jpg

Ja ibland kan man ha kul.
Jacke och jag går inte ihop !

Bilder från praktiken

Hytten
 

Stockholms skärgård          

HUmmerkväll


     

En kväll i någons hytt


   

Halloweenfest


       


Rosella/KöketMinnen som alltid kommer finnas där

6 veckors praktik

Hej alla glada människor ! Jag är hemma nu. Nu kommer det bli att skriva här igen. Undra om det kommer hålla i sig när jag är så van att inte sitt vid dator så mycket mer.

Fast ja, antingen kommer det komma bilder inatt eller imorgon och så ska jag berätta lite smått tror jag vad som har hänt!

RSS 2.0