Säger upp mig!!!

Det här med att vara tjej en gång i månaden är inte okej! Jag hatar fucking mens!!! Eller den där jävla mensvärken och illamåendet jag får. Inte nog med det, kan inte äta och om jag äter smakar allt skit!!! 

Seb den där värken är inget att leka med, hej fosterställning!! Lite smärstillande tabletter hjälper inte ens och så ska man jobba på det. Nää jag säger upp mig som tjej en gång i månaden!! :) 

Dags att jobba, värken är där den ska och mitt illamående! Good Luck!

Påsken med många timmar

Månaderna, veckorna, dagrna, timmarna, minuterna och skeunderna drar iväg i alla hats. Det är redan påsk och det var nyss jul. Haft tre jobb på tre månader. Tidern går för fort samtidigt som det går allt för sagta. 

En dag och kväll med mina underbara vänner där hemma hade inte varit fel. Nu sitter jag i Tärnaby med trevligt folk på jobbet och träffar andra där in till. Så det är helt okej. Man lever i nuet och just för tillfället är jag ledig och är ensam hemma medan min sambo är på jobbet och snart får vi en till sambo som kommer och bor här.

Blir lite nytt folk på jobbet nu under påsk då vi har allt för mycket och jag har redan delat mig på tre och kan tyvärr inte dela mig i flera biltar. 

Jobbade över 36timmar i helgen och det blir många långa pass denna veckan, men vad gör det när jag jobbar med min andra hälft! 

Nu ska jag faktiskt ta och kila till ena backen och kolla på slalom tävling då två av vora kollegor tävlar. 

Och herre guden om två veckor har vi en personal dag då vi ska köra paralel slalom mot varndra. Alla kan åka skidor, men inte jag !!! Jag tar boben ! ;) 

Vi hörs!! 


Är man ledig så är man


Vad var det som hände?

Vilken jäkla dag igår alltså!!! 


Jobbade ett 12timmars pass igår och full fart från början till slut. Om jag ska vara ärlig så dagen minne blått, vad var det som hände igår egentligen?!! 

Jag hade först lunch buffen, sen kvällsbuffen samtidigt som jag sprang i serveringen och hjälpte till på pizzabuffen. Så igår när jag skrev ut mig så var allt bara svart för mig. Så förstod inte alls hur jag kom hem eller när... Sinnersjukt... men 12timmar är aldrig. Blir bra med pengar :) 

Har kommit hem från jobb och haft värsta städ dagen idag. Grönsakskylen, mejerikylen och en massa hyllor och jag har fått frågan på vad jag går på. Vadå hellre göra något med tiden än att stitta och glo. 

Nää nu blir det en film sen ska jag tillbaka på jobb och hälsa på ;) 

Slickepotten i alla ära ;)


Är en lycklig person trots allt

Ibland är verkligen allt så blankt, man vet varken ut eller in. 

Jag är en väldig lycklig person, som har turen till att ha världens bästa familj. Jag är frisk, min familj är frisk, men sen kommer vi till biten när det gäller vänner. Jag vet om att jag vänner som mår så sjukt dåligt att dom bara vill ge upp och det gör ont i mig för dom betyder så himla mycket för mig. 

Jag sitter här och dom där, jag är bara ett samtal bort, men ibland räcker det inte till. Jag vet mycket väl att det inte gör det, för man vill bara ge dom en värmande, efterlängtad kram. För ibland behöver jag en själv och nu behöver jag verkligen en, en stor värmande kram fårn en nära, men nu är jag allt för långt bort. 

Jag kan gråta i mängder och oftas vet ja faktiskt inte varför jag gråter. Till och med min bägare svämar över. Bara för att jag är ledsen eller nere behöver det inte betyda att jag är olycklig, för vill alla har vi dagar då allt inte är perfekt. Som jag skrev i början, jag är en väldig lycklig person trots allt.

Mitt bagage är inte det lyckligaste. Väldigt långt ifrån, men jag har så sjuk många lyckliga, underbara, älskvärda stunder som får mig att må så himla bra. Kärlek kallas det! 

Jag saknar det, närheten! 

Jag vet inte vart jag ville komma med detta inlägg faktiskt. . 

I boendet

God morgon alla glada! :) 

Efter en veckas sovandes på hottelet fick jag flytta in på personalboendet där jag och Preben bor just. Stort och rymligt hus kan jag meddela så detta kommer nog bli bra. 


Var rätt skönt att få packa upp min väska igen och efter jag hade gjort det så var det bara att vänta in killarna. Ja vadå då, jag orkar inte släpa upp min säng för trappa själv. Hallå någonstans går väl gränsen? ;) Saken var den att sängen som skulle eller som är i mitt rum stod nere. Så det var menigen att jag och Preben skulle bära upp den, men så skulle Erik även komma förbi en vända på kv'ällen så då fick dom fixa det! Snälla kollegor jag har :) 

Sen slutade med ett glas eller två för mina kollegor medans jag agerade taxi sedan :) 


6:e dagen i sträck

Nu kör jag min 6:e dag i sträck med runt 10timmar var dag, men vad gör det när allt flyter på? 

Imorgon är jag ledig och då ska jag upptäcka stora Tärna, eller stora och stora, känns som det är mindre än Ryd. Synd dock att jag inte äger ett par skidor för då hade jag dragit ut och åkt, Bor precis vid liften just nu ja, men imorgon eller ikväll så bor jag på personalboendet.

Nää dags för jobb :)

Halva tiden

Nu har jag tillbringat över två månader uppe i norr på tre olika ställen och har i Tärna blir mitt sista stopp innan jag åker hem i maj. Om jag ska vara ärlig så börjar jag sakna hem till mina nära och kära som jag inte har träffat på jätte länge känns det som, men nu är det bara två månader kvar :) Halva tiden gått! 


I Love It!

 

Rödvinssås


RSS 2.0