Gym Class Heroes


MC sugerHär får man inte upp den öt sura såsen inte.

Tabbis


Naglar
Ooopppps

Oooppps här har det varit sjykt dött, men den har varit lika död som jag i stort sätt. 

Bättre

Det börjar kännas bättre!

!!!!

JAG HATAR DETTA JÄVLA LIV!

Brummar mot Ryd

Vaken är jag då allt. Ska hoppa i mina kläder sen sätta migi bilen för att köra mot Ryd och jobb. Börjar tröttna nu på allt resande, men så är det när man inte jobbar där man bor. Men men, det är pengar :) 

Har haft det mysigt nu när jag har varit hemma. Inte gjort allt för mycket. Var bara hemma i onsdags kväll, umgicks med lite folk i torsdags och på kvällen vlev det fest oh utgång sen igår bara en hel mys dag.

Nää nu blir det Ryd.

tomma ord

Du kan kalla mig trög och störd.
Du kan säga att jag är jobbigt och att du inte pllar med mig.
Du kan säga att du hatar mig hur mycket du vill,
men så länge det är tomma ord så kommer jag aldrig lämna dig <3
du är min vän 
och jag bryr mig om dig <3

Fest !
Just for you
Till dig <3
Estexx^^Nu drar jag mot jobb :)

Fast Lane


Kapten röd


Stanna upp

Jag vill bara ta och stanna upp mitt liv, stanna upp och hämta andan igen. Stanna upp för att känna efter hur jag egentligen mår. Bara ta och stanna upp mitt liv för det är det jag behöver just nu. 

Det går i tusen och allt snurrar runt som i en karusell. Hinner inte känna efter eller tänka. Allt bara sker och jag följer med. Mitt liv spricker i bitar. Det delar på sig och jag vet snart inte längre vilket håll jag ska ta. Kylven på mitten.


I allt detta jobbiga och mitt stressiga liv så finns det bra saker i det. Mina vänner! <3 Hur dåligt jag än mår och hur mycket jag än vill försvinna från allt så finns dom alltid där på något vis. Får mig att stå när jag bara vill lägga mig ner. Får mig att le när jag egntligen bara vill gråta. Får mig helt enklt att orka. 

Denna sommaren har varit långt ifrån den bästa, den har mer eller mindre varit den värsta i mitt liv. Känner bara hur mina tårar vill träda fram när jag ligger och tänker på allt, men nu var det inte det jag vill tala om. Utan att denna sommaren har det också hänt bra saker, inte allt för många, men få och väldigt bra. 

Utan och skryta så har jag träffat en helt ny person som är mer eller mindre bäst. Dök upp från ingenstans och bara fanns där för mig. Seriöst trodde verkligen inte att det fanns sådana människor idag, men det gör det! Tack Niklas! <3

Sen har det hänt andra väldigt små saker som betyder väldigt mycket för mig. 

Men vill bara tacka alla mina kära vänner och ni vet vilka ni är! Älskar er så sjukt mycket! <3

Nu ska jag ta och stanna upp mitt liv!

Emma jag älskar dig så sjukt otroligt mycket. Utan dig hade jag inte orkat! <3 <3

Jobb och vänner

Var ju hemma en vända i Helsingborg nu i veckan och nu är jag tillbaka hos mamma. Har jobbat idag och ska göra det fram tills på onsdag. Sen blir det Helsingborg igen.

Jag ljuger om jag säger att det inte händer så mycket i mitt liv just, men jag har saker och göra hela tiden, men inget intressant att tala om. Typ jobb och träffa en massa vänner. :) 

Jag har kommit fram till en sak, men det ska jag nog hålla för mig själv ett tag till.

Music


Dagens citat

Jag: Det var en mamma som gick över vägen, kan komma en unge efter.
Mamma: HAHAHHAHAH du är ju störd det heter rådjur.

Lilla söta Emma sjunger


Mys kväll med mig själv :)

Ikväll ska jag ha en kväll för mig själv eftersom jag i stort sätt aldrig har tid med det längre och i stort sätt aldrig är hemma. Så ikväll ska jag vara hemma och mysa ner mig i soffan och kolla på en massa film :D

Fladish - Talar ut


Fläktar ^^


Jessie


Jobba


Ledig!

Wiiie! Nu är jag ledig min andra dag på tre veckor! Shit vad jag jobbar mycket. Känns som jag aldrig är ledig men nu är jag ledig EN dag! Känns mega bra :DJOOOOBBAAAAAR!

Jag bara jobbar en massa hela tiden!

Biiiiildeeeeer :DSeaWind bilder kommer här :DBåt humor
Mot Småland

Nu blir det köra hemma till mamma :)

RSS 2.0