Midsommar

Nu blir jag snart irriterad på internet. Får det inte att funka på min dator. Antingen är det internet eller är det bara allmänt fel på min dator.

Vill ju lägga upp bilder här ju, men det får bli någon gång i midsommar ;)

JAG LEVER !

Hej alla glada där ute :D Nu tror jag ni blir glada av att se att jag faktiskt lever! Vill ni veta det är mindre än 5veckor kvar tills jag kommer hem igen och detta känns som en evighet! Fast jag fördriver min lediga tid med att spela lite pingis med Jens och jag börjar bli en aning bra på det. Fast aa han väljer att börja senare och och sluta senare så jag är lite ensam då han jobbar. Fast det får jag ta.

Från det ena till andra så är det alltid något att göra i köket och jag har lärt mig en hel del och framför allt lärt mig använda en fantasi när det gäller att lägga upp saker.

Ska kolla senare ikväll eller när vi kommer till Kapellskär om det går att koppla upp sig på sin egna data så man kan sitta en stund vid msn ockå.

Fast nu ska jag ta och dra och springa lite runt på båten.

HALLÅ ! Jag saknar "resten" en himla massa och vill bara träffa dom just nu. HÖR av er vett jag (A)

Sen så saknar jag min Ruben så jag dör <3
Plus Jennie och alla ni andra ! <3

Jacke! Jag ska krama sönder dig när jag kommer hem! <3

haallåååå hallå kära läsare :)

Ehm Sara här. För dom dåliga snubbarna har inte lyckats fixa internetet på båten ännu 00.., MEN pastellprutten skriver här så fort dom fixat internetet :) .
Tänkte bara berätta detta för er.
Föresten så saknar jag Rudolf massor :( , och hon har bara varit iväg en vecka (Y) .. weii, bara fem veckor kvar 00 .. hoppas det går fort ...

PUSSSS OCH KRAAAAAAAAAAAM SKUMBANAN :)

hej!

Det är Jennie, och Estelle kan ju inte skriva här så ja tkr att jag kan skriva här då:D för de e ente kul att sitta och läsa samma gamla blogg inlägg varje dag
hahah:D
men ja:D'
Jag saknar min lilla smurf<333
Tkr ja att hon ska komma hem:D
men nu ska ja nt skriva mer för att ja ska se ET phone home:D HAHAHAH:D
kyssar

Ett telegraf från Estelle!

Estelles data mår inte så bra nu vetni!
Eller ja internet uppkopplingen är inte så bra! :/
så Hon kan inte alltid komma in och börja blogga, tragiskt nog:/
Men hon kommer väl tillbaka någon gång:D
och ja fick gästbloogggaa om ja ville:D
kyss på dig!
KRAM /jennie hahah :D

Om en timme

Godmorgon alla där ute. Idag så börjar min 6veckors långa APU på båten Rosella. Nästa gång jag skriver så är jag på båten.

Ska snart ta och byta om och packa ner allt i väskan som jag har dragit fram mednas jag har varit hemma i Ryd.

Ni får ha det toppen nu så hörs vi sen.


lilla älskade vän

Tänkte att jag skulle få bli en i mängden genom att skriva några rader här i din blogg (a) thih :* (hoppas det är ok att jag bara smög mig in här och skrev några rader)

Jag kommer sakna dig Estelle! Och ser framemot att följa dina dagar här på din blogg, så hoppas du skriver flitigt här under de lång sex veckorna. Hoppas du kommer få det underbart och roligt och va flitig på båten (; i know you will! Så fort du kommer hem måste vi ses fröken! För vi har inte setts på hur länge som helst då ju :( Som sagt, va flitig nu Pestelle ;D ! Älskar dig min lilla älskade vän <3 / Rebecca


Jennie kommer saknar sin fisk Estelle!

cha cha! detta e Jennie som skriver nu ett litet blogg inlägg till Ester.
Jag tycker de e lite tragiskt att vara utan henne i 6 hela veckor:/ buhu!!!
Som alla vet hon ska ju åka ut på havet! med en båt. Nej med en cykel. nej men med en båt:D
o ja e sepe:D what ever!! Men det e Estelle också:D o de gillar vi! Right Ester?:D
Hoppas dom veckorna går rätt fort för min del iaf, du kommer ju gilla att vara ute på havet!
de e ju de du vill! :D haha

ja vet ente va ja ska skriva typ!!
haha
Men ja kommer Sakna sig Estelle Petra Björkman!!
MIN LILLA FISK<3
ja älskar dig så jävla mkt! du anar inte. alltid du o ja! våra damp :D mkt bra<333
du e bäst! <3

8')

Kommer sakna dig nu när du åker min snuttprutt <3


XOXO din hemliga beundrare 8') ♥

Seriös ?

Alltså nu lackar jag snart! Jag borde snart gå i kistan och lämna alla mina vänner? Eller vänta nu hur seriös är jag nu? Kanske inte så, men man kanske borde vara det.

 

Längtar

Snart dags att ta sig ut eller något liknade. Blir jag som ska laga maten, men det är något jag inte orkar med. Fast det säger vi inte högt med andra ord.

Vsste ni att imorgon kommer jag sitta på tåget upp till Stockholm och vid 19:00 kommer jag vara på min båt. LÄNGTAR! Ni kommer att få följa mina 6veckor på båten Rosella här på min blogg. Jag ska försöka att skriva minst en dag och lägga upp bilder.

Nej nu kanske man ska börja göra någon nytta. Är man hemma hos mamma så är man.

Sparka

Nu har man hjälpt mamma klart för idag och så har man lekt med hundarna och blivit några kort också.


Kasper gillar spela fotboll


Ett dubbel liv

Helsingborg och lantställe.

Är lite upptgen idag också eftersom jag hjälper mamma med att få in veden.Boring


Sova kanske?

Klockan börjar närma sig tio och man ska snart krypa ner i sängen för att sova. Jag är inte någon nattmänniska känner jag. Skiter i vad folk säger för jag vill sova sen om någon vill träffa mig får skylla sig själv att dom inte kom tidigare. Uss vad man känner sig elak, men orka inte bry mig just nu för jag lever ingen annans liv än mitt egna.

Vad sägs om att jag skriver mer imorgon?

Ryd

Hemma i Ryd och idag har man lämnat klassen för 6veckor praktik. Känns att man kommer sakna dom och man märker verkligen att man är hemma.

Köpt nya skor idag.


Cecar och Kasper blev sjukt glada för att se mig igen.

Ses imon kväll

Nu kommer min blogg vara död fram tills imorgon kväll. Detta bero på att jag ska åka hem till Ryd imorgon och har inte tid att blogga förens då.

Ha det bra :D

Packar

Jag packar och jag är inte som alla andra som packar allt för mycket. Jag kommer få plats med allt jag ska med mig i en väska!


Osäkerheten

Jag tror alla har haft den känslan inom sig att man inte är omtyckt att de egentligen inte vill ha en där.

Man umgås i en grupp och man skrattar och har kul. Drar skämt och hittar på saker tillsammans, men det är ändå något som inte stämmer. Man känner att det är en eller flera som inte vill ha en där. Man blir rädd och osäker på hur det egentligen är. Man vågar inte fråga om de ibland menar allvar med ”skämten” eller om de bara är ett skämt som de inte menar något illa med.  Allt blir förvirrande och man vet inte vad man ska tro. Det ända man vill ha ett svar på hur det egentligen är och om man ska gå och behöva vara rädd.

Jag är lever med en rädsla som jag inte har valt att leva med.

Det handlar om att våga ta sig över bron


Varför just nu?

Jag borde inte känna såhär, för det får inte komma fram. Det bara förstör och jag vill inte. Känslan av att man bara vill gömma sig under täcket finns där.

Tårarna var på väg. Ville bara försvinna inte finnas till.


Om man kanske ska ta och börja packa och så, så man inte kommer med de i sista i minuten så ma glömmer hälften.


100år tidigt

Hej alla glada, som vanligt vaknar jag 100år innan man ska gå upp coh man är redan klar så varför inte skriva här då?

Imorgon bär det av till Ryd (Småland) hem till mamma och lillasyster. Ska umgås med dom i helgen innan man drar på måndag för att ha sin praktik i 6vevkor på båten Rosella. Jag längtar för att åka samtidigt jag läntar till att komma hem. Ser fram emot allt.

Idag? Ringa Jacke och se vad hon säger samt vara en stund med Jennie, Johanna och Berlina och så är det ju att packa och städa för min del idag också.

Nej nu ska man bege sig till skolan.

Ha en bra dag så skriver jag när jag har tid.

Kolla in detta

Ihiii :D
Kolla detta (A) Jag vann på Peters halvsanningar idag :D
Ni som inte vet vem han är så Peter Kissies lillebror.

Idol


Gammal bild

Ska snart ta och springa och ta hand om tvätten och sen ta mig en sväng till Willys innan jag dör av depp. Vet inte vad det är just nu, men jag blev depp och allt blev så dystert. Jag har lovat mig själv att det inte ska få ta över. Det har redan först två år i skolan och får inte göra det med sista året.

På tal om inget så har man hittat bilder då man gick i 7:an. Eller en mega gammal bild på mig och den är redigt ful. Bara för att den är så ful ska ni få se den.


Höll på att ramla baklänges

Först så får jag Stoffes prov i handen och sen mitt. Jag kollar in mina poäng och jag höll på att ramla baklänges! 72/76 MVG ! Kan inte tro detta! Vad har hänt med mig. Sen kollar jag Stoffes han hade fått 84p bäst i hela klassen. Hallå jag höll ännu en gång att ramla av baklänges. Så sa jag till Stoffe att han hade fått MVG och han trodde mig inte, sen när han kom så lös han upp som värsta solen och han lös ännu mer när han insåg att han var bäst i klassen. Jag är helt glad. Kan fortfarnade inte inse att det har gått såhär bra!

Jag har att tacka de vänner i klassen som har fått mig att tycka om att vara i skolan igen och fått mig att vara glad och ha kul igen. <3


Nöjd Nöjd

Käkat nyss med Ika och det var mycket gott.

Glömde ju säga att jag fick 27/34 på brandprovet och jag är sjuk nöjd.


You are not my dad

Varje gång du hör av dig så är det något som sätter sig på mitt hjärta och allt blir svårare. Varje gång du kommer på tal så vill mina tårar rinna ner för kinden och jag vill skrika rakt ut till dig att jag saknar dig så enormt mycket och vill bara krama om dig, men de går inte för jag måste stänga av för att inte bli mer sårad än vad jag redan är och för du bryr dig inte. Om du bryr dig så bryr du dig på ett sätt som inte funkar.

När jag hör hur du beter dig mot den ända du har kvar så vill jag bara skrika på dig och trycka in vett i huvudet. Än har du inte förstört. Du kan laga det, men du kan aldrig laga det som har hänt mellan oss. Så visa lite värdighet och bevisa för min lillasyster att du verkligen älskar henne och ta vara på det du har. Du har inte mig längre och ska du förlora den sista?

Allt som har hänt och sker gör ont. Att man tror att ett sms räcker var tredje månad så har du fel. Vad är det för fel att ringa? Man har så mycket frågor till dig, men det är frågor utan svar och så kommer det förbli.

"Jag slog näven i bordet och sa att jag aldrig mer skulle prata med henne”


Resten

Värsta dagen. En timme i skolan.

Elli och jag skulle till Berga så vi fårgade om resten i "resten" skulle hänka på. Självkart gjorde dom det. Ha varit en mega bra dag än så länge.

Varför?

En skön simmtur

Jag har varit och simmat en stund med Ika idag. Hur skönt som helst. När jag kommer hem så har vi bestämt att vi ska simma en gång i veckan. Kommer bli hur härligt som helst. En ny Estelle har kommit till världen. Eller kanske inte. Fast jag älskar mitt liv just nu och jag kan inte sluta älska det. På något sätt är allt bra och det som är dåligt märker jag inte av så mycket för all min glädje fixar det.

Ni ska jag kolla TV och mest troligt komma i säng innantov idag och det är nog inga problem.

RosellaSka ha min praktik på båten Rosella i sex veckor. Börjar på måndag !

Jennie grattis

Jennie är nu 19år grattis ! <3 <3Skönt, idag var det sista rycket i skolan innan man drar ut på praktiken på måndag. Längtar. Mamma ska ringa idag så vi ska prata om hur vi ska göra. För jag fuderar redan på att dra till Stockholm på lördag så man kan få träffa kusiner och Jenna. Fast det får se sen hur det blir.

Ikväll bilr det att simma med Ika!

Help me out

Sitter här och dricker ett glas oboy medans mina tankar snurrar. Det snurrar runt som en fjäril flyger runt en och låckar en till att fånga in den. Att fånga in tankarna är lika svårt som att fånga in en fjärl med bara handen.

Det smyger tillbaka då man minst vill ha de där. Jag fokuserar på allt annat, men det smyger sig fram som vinden blåser genom håret.

Snälla hjälp mig att fokusera på annat.

Jag röstar på

att alla ska komma hem till mig idag och kolla på film för jag har grymt tråkigt. Fast när jag har tråkigt så är alla upptagna och så. Det är ännu mer tråkigt. Vad allt var tråkigt nu då!

Alla bor långt borta eller nära men upptagna osv . .

Plugga ? Nja det går inte så bra när man är bakis för den delen.

Fest bilder

Sitter just nu och kollar idol med Jennie. Huvudet snurrar ännu seriöst kommer aldrig mer bli nykter. Man kan ju börja undra. Pizza till frukost. Mycket gott.

Just det Ellis gylf gick sönder igår!

Här kommer bilder från igår.

Ohhhh herreguuuud

Jag har nu vaknat upp och är ännu fuller, känns mega skönt detta med andra ord. Ska väl snart ta och sova i någon timme till sen upp och hoppa.

Först hemma hos mig, Elins fest och sen hemma hos Ika. Fråga mig inte hur jag hamnade där, mer än att vi satt på en buss och jag var full. Kommer säkert mer sen. Jo jag och Jokke försrörde en 18års fest! Herre och hur detta gick till har jag ingen aning om. Fråga mig inte, för jag gick ut så fick alla andra sköta det. Jag gick ut för mamma sa något som fick mig att inte känna välkommen. Aja Tack Elli, Jennie, Jokke, Emma och resten!

Nu ska jag sova ett tag till!


Sometime

Ännu en morgon då man vaknar vid fem och benen vill inte ligga stilla. De vill upp och röra sig ut och gå eller vad som. Man kanske skulle ta och börja gå upp då och ta sig en promenad för att må bättre under dagen? Jag vet faktiskt inte mer än att det är sjukt konstigt att jag somnar innan 23 ofta och vaknar runt 5.

Väntar på Elli ska komma. Hon kommer vid 4. Det var de hon sa, sen vet man ju aldrig direkt. Så innan hon kommer ska jag ha hunnit städa på rummet, plugga och hum ja sen var det något mer, men det kommer jag inte på just nu.

Livet är som uppförsbacke som jämt ska jobba sig upp för. Sen finns det dagar då vägen går rakt och allt känns så bra. Finns även dagar då vägen är går rakt ut för.
Idag går vägen rak och jag är glad!


En massa babbel

Precis kollat film och just nu sitter jag och bara väntar på att man ska somna eller något. Skulle ju plugga, men så långt har jag inte kommit. Jag somade och sen kom Bodil och väkte mig och sa att hon hade lagat mat och jag fick äta också om jag ville. Det var en linsgryta mumma för magen. Fast jag har haft ont i magen sen jag började med pencelinen. Bara några dagar till nu.

Klockan är halv elva och helt seriöst så funderar jag på att gå och lägga mig eler poppa popcorn or something. Jag har bara ingen aning om vad jag ska göra, inga roliga inne på msn och jag har tråk. Därför ska man ha skola så vet man att man måste sova och hela kittet. Nu är det helg. Fast ska på 18års fest imorgon och förhoppningsvis så hinner jag åka hem nästa helg eller något liknade. Bero på helt enkelt när man ska mönstra på båten.

Så nu har man babla klart här och ska avsluta detta.

Ha det bra !

Skolveckan slut

Skolveckan är nu slut och nu är det helg som består av att plugga och festa.

Jag vill bara skrika, vill bara skrika det rakt ut, vill bara bli av med det. Det som gömmer sig inom mig plågar mig, men jag är glad fast vill gråta . .

Vi kommer överleva del 2 


Vi kommer överleva del 1


Här sitter vi inne i en flotte. Just nu är vi va 3m upp i luften.

Klassen i överlevnadsdräkter


Elli har kommit i :) <3


Nästan hela klassen har kopplat ihop sig. Jag är typ längst bak.


Einar orkade inte längre ;)
Wictor :D


Stoffe simmar runt :D


En mindre klassresa

Malmö med klassen !

Vi ska hoppa i vatten och ha kul. Berättar mer när jag kommer hem.

?

Vänner?

Ibland käns det som man bara kan räkna med sig själv och ingen annan.


De mobbar en 18årig

Hittade just ett inlägg som får en att tänka. Varför är vissa personer så hemska mot andra? Jag kan inte förstå det och kommer aldrig göra.
De mobbar mig läs detta inlägg.


Hemma för andra gången

Hemma från skola för andra gången idag.

Prov idag. Brand prov och det hoppas vi på att det gick bra.

Efter provet var det bara "Jaha vad ska man nu hitta på i hundra år?"
Jag bestämde mig för att dissa Jokke, Elli och Elin för att dra hem. Dom skulle någon annanstans. Så földe jag med Stoffe, Thomas och Wictor till skåpen och tillslut så var vi hemma hos mig. Här hemma blev de något om Bodil och ormar osv. . .
Just det vi kollade på TV.

 Jag har enterligen städat som jag skulle ha gjort förra veckan och det ä vi tysta nu om.


Ångest eller något

Jag vet inte vad det är, men gråten är i halsen. Skolan får mig snart att gråta för skit rädd att få IG imorgon!

Plugg

Jokke hängde med efter skolan och vi har pluggat. Hoppas att jag fick in något.
Jokke drog efter ca tre timmar då vi båda två var lagom döda.
LektionerSer ut på följande sett.
Elli och Wictor kladdar, jag sover och säger cp saker, Thomas han lyssnar och Stoffe sitter i sin lilla egna värld.

På tal om inget

Vi lärde ju oss knopar förra veckan.Flaggstångsknopen


Efter mycket om och men så fixade Stoffe knopen.
Stoffe: Jag klarade den! "Skit glad" Hoppas den var till något viktigt.
Jag: Det var bara flaggstångsknopen.
Stoffe: "Ledsen"
Vi: Hahahaha


10 dagar

Varit hos läkan och det gick hur bra som helst. Skrev ut pencelin åt mig också som jag bad om.

Nu blir det att plugga, laga mat och dammsuga!

Läkan

Nu sitter jag här igen och det är sådant jag inte borde göra, men nu gör jag det. Ska snart ta och springa ut till bussen och försöka hitta till läkan. Jokke förklarade väldigt bra så ska ju hitta. En sak vet jag om. Jag är trött, men vill inte sova. Föresten hoppas på att läkan även kan kolla upp mina utslag så jag slipper gå till en annan läkare.

Just me,

Det är som att jag ibland vill explodera av allt jag har inom mig. Sker som jag inte kan sätta ord på saker som gör ont, men jag har faktiskt ingen aning om vad det är för något. Märkligt jo tack jag vet, men så är det ibland att jag inte vet redigt vad det är som spökar inom mig. Fast förr eller senare vet jag och det är då jag låter det komma fram.

Ha en bra dag så hörs vi säkert när jag kommer hem igen.

Evigt tjatande

Atchoooooo !

Hatar att var sjuk, ett evigt tjatande i denna blogg att jag är sjuk. Jag tycker inget annat att jag är alltid är sjuk och klaga. Nu tänke jag klaga lite till. Jag har utslag på hakan och det kilar och det får ine vara svinkoppar för jag pallar inte gå på pencelin.

En rädsla försvinner aldrig.

Käns som söndag

Allvarligt det käns som det är söndag idag! Jag vill till skolan och ha något att göra. Jag orkar inte ligga här i soffan och vara sjuk. Det är grymt tråkigt och man vill bara hitta på något, men vad? Det har jag ingen aning om idag.

Det käns väldigt konstigt att inte vara på Brandorama idag. Under tre dagar hade det blivit en vana och nu saknar man det. En kul upplevelse som jag kommer ha med mig resten av livet. Föresten nu är det int många dagar kvar då man ska ut på praktiken. Fast innan dess måste jag klara brandprovet och överlevnasprovet. Så blir väl att plugga ikväll. Man kanske borde prata lite med Elli idag och höra om vi kanske kan plugga tillsammans imorgon eller på måndag. Hade varit sjukt trevligt så man slipper plugga själv.

Jag har lärt mig att dölja, men lärt mig att läsa.
Lärt mig att känna efter, men inte lärt mig att släppa på rädslan.

Slutade med ett vattenkrigJag fick panik när jag hade andingsmaks och sådant på mig när vi gick in en mörk byggnad... :S Jag skrek rakt ut att jag hade panik ingen fattade jag skrek igen och började hoppade. Så frågade Wictor vad det var med mig. Jag bara JAG MÅSTE UT HAR PANIK ! Sen så hoppade jag lite till och började andas sjukt mkt sen kom jag ut och jag bara grät ... Sen efter fick jag veta att dom bara trodde jag skojade och att Stoffe fattade att jag menade allvar när han hörde hur jag började andas. Som vi har skrattat åt detta och som vi har skratatt åt att dom har försökt skräma mig och en massa xD

Ja vad ska man säga om dessa tre dagar.
Sjukt roliga dagar. Ingen panik i fredags med en ett vattenkrig slutade det med.

Nej nu ska man ta och dra och göra något. Jennie och Becca är hos mig <3Nu ger jag det sista

Idag ska inte paniken ta över, jag ska allt idag och verkligen fokusera. Vad kan ett mörkt rum göra när man har tuber på ryggen och andas genom en mask? INGET! Just det Estelle du får ge dig nu! Jo jag ska allt ge mig och jag ska fix detta. Hallå det är ju inget precis jobbigt eller så.

Jag försöker verkligen få mig att fokusera så jag fixar det bättre idag än igår. Hoppas bara på det och jag ska fixa detta!

Nej nu blir de frukost sen leta upp en tröja sen blir det Brandorama. Lycka till nu!


Sängen väntar

Nej sängen väntar på en och man ska ta och överleva sista dagen imorgon och ja varje gång jag tänker på det så får jag en lite mindre panik. Behöver någon riktigt lugn person som får mig att fixa det eller så spelar jag över så jag fixar det.

Becca kom ju igår, funderar på om jag ska be henne vara klar med maten imorgon när jag kommer hem. Något måste hon ha att göra ju.

Andas

Kroppen gör ont ända ut i fingertopparna och man har ännu en dag kvar imorgon.

Dagen blev inte som man hade tänkt sig idag och tror inte att dagen imorgon heller kommer bli som man har tänkt sig. En pnik som man inte vsste man hade dök upp och det förtörde väldigt mycket av det roliga, men jag fixade utan att ge upp. Fast då med lite fusk.

Vadå ormar under min säng och överallt. Jag lovar att jag ska andas...


Not so god

Jag har ont i halsen! Detta är verklige INTE bra. Jag får inte bli sjuk nu. Då dör jag. För måste fixa Brandorama.

Rödykning står på schemat idag och jag har inte med mig min kamera. Vill inte förstöra den de första jag gör.

Igår var man ju också på Brandorama och då skulle man känna på hur det var att ha på sig tuben och hur det käns att andas i dom under tiden man höll på med saker fysikt. Detvar kul, men svetten rann och det kommer den verkligen att göra idag!

Nej nu ska man ta och dricka mer vatten, peppa sig för att fixa det och hoppas påatt halsen inte blir värre för det var exagt såhär det började då jag hade halsvirus i över 8veckor!


Brandorama

Hemma och sovit. Nej faktiskt inte hela dagen. Dagen har spendera på Brandorama. Det är ett ställe där brandmän har kurser i balnd annat rökdykning som min klass sysslar med med nu. Uppvärmningen idag vr hemk typ! Hemsk fysikt och undra då hur det blir imorgon!

Nej nu ska jag kolla film !

I väntan blir det städning

Hemm hemma hemma. Väntar på att Elli ska ta och höra av sig så ma vet vilken buss man ska ta imorgon. Sen så väntar jag på att Bodil ska komma. Sågs ju sist då skolan slutade. Medans min väntan så är det planerat att man ska ta och städa lite granna. Becca kommer imogron så måste ta och dammsuga med andra ord.

Skolan? Hahaha tror jag nästan dör om jag säger. Vi knöt knopar och ärligt så tycker jag synd om Stoffe. Det gick ju inte alls för bra om man säger så. Fast han lyckades tillslut.

Nej nu ska man ta och sen får man se vad som händer.

RSS 2.0