Min dag = seg

Blää så trött jag är idag, men det är självförvållat ;) 

Det är faktiskt första söndagen sen jag flyttade hit jag är hemma och bara ligger i soffan och kollar på film med Bodil. Verkar som hon är lika trött som jag är. 

Min dag har sett ut såhär. Vaknade upp efter att mått sjukt dåligt. Jag och Sofie drog och åt. Jag kom hem och somnade i soffan. Vaknade och sedan bara kollat på TV. Ska väl krypa ner tills sängs snart. 

Föresten hade det toppen på festen igår :)

Jakob 20år (:























































Mat hela dagen

Varit på middag hemma hos Javi med Sofie och Martin och sedan kollade vi på film. 

Fast innan jag gjorde det så har jag varit på stan med Elli och Jokke och det var sjuk länge sedan vi umgicks och som vanligt åt vi och åt vi och skrattade sjukt mycket. 

Nu ska jag kolla på film här hemma och sedan krypa ner för att sova. 

Föresten så fyller världens bästa mamma år ! Grattis!

Jag är bara en människa

Jag är inte mer än en människa. Jag är ingen hjälte, supertjej eller något liknade. Jag är bara en helt vanligt tjej som snart fyller 19år. 

Vad jag vill få ut av detta inlägg är att jag orkar inte med hur mycket som helst. Jag har har känslor och även jag har ett stopp då jag inte orkar mer och bara bryter ihop och vill bara packa ihop mina saker och dra dit där ingen annan finns mer än jag. Jag vill ge upp allt och jag hatar mitt liv så sjukt mycket att jag bara kan lägga mig under mitt täcke och helt enkelt inte existera. 

Igår ramlade jag till botten och jag hatade mitt liv mer än någonsin. Vad som ens sägs till mig spelar ingen roll för jag vill bara skrika mig hes och bara försvinna. 

Jag ger upp hoppet om mig själv om att jag ska orka och jag är inte längre stark. 

Morgonen därpå kan allt känns så meningslöst och jag ställer mig frågan varför jag ens jag engagera mig i något. Det är då jag anser att man kan inte ligga under ett täcke hela dagen för det blir inte bättre av det. Varför inte tag i livet och göra något bättre av det?

Jo det är ju enklare sagt än gjort med andra ord. 

Igår hatade jag mitt liv och bara ville flytta från allt och alla, men idag när jag vaknade så insåg att det ska inte få dra ner mig i något som jag sedan ska kämpa mig upp för ännu mer än vad jag redan gör. Jag ska fixa detta på något eller annat sätt och du kan ju bara dra åt helvete för du har fått allt för många chanser hos mig så nu får det vara nog!

Därför

Nä det är som det alltid är! 

Nu förstår jag igen varför jag är så kall mot dom!

Klipp

Jag satt ju kollade klart på Band of brothers igår. Sen när jag kom till avsnitt nio så grät jag. När dom hittade koncentrationslägret. Jag kan inte tro att det har hänt på riktigt. Eller jag vill mer tro på att det inte har hänt, men det har och det är fruktansvärt. 

Här kommer ett klipp från Band of brothers när dom upptäcker det. 



Papper hit och dit

Hej Hej :) 

Vilken dag detta är. Jag har redan hunnit fixa fram alla papper som ska lämnas in imorgon. Detta gjorde jag på knappt två timmar. Det är bra att springa runt själv. Så mycket mer effektivt. 

Nu ska jag bara ta och skriva ner en massa annat sedan väntar jag på att Sofie ska höra av sig. Ska ta och platta hennes hår sedan ska jag nog bara ligga hemma och ha mys kväll med Bodil. Hon är som sagt ledig nu :) Så man får passa på :) 


Man borde

Nää om man skulle ge upp allt som har med dig att göra?

Band of brothers


En aktiv dag kanske

Det blir att gå och lägga sig i tid idag. Estelle är taxi imorgon igen och efter det så ska jag på ett möte som jag hoppas ska gå bra. 

Har haft en bra dag idag. Träffat Emma en stund, ringt, bokat tvättid, pantat alla flaskor, kollat film, tvättat, lagat mat och umgåtts med Sofie :) 

Känslan som jag har väntat på kom. .

Kul med gamla bilder

Som de flesta redan vet så har jag en uppsjö med en massa gamla bilder. Nu är det dags igen att ladda upp lite gamla bilder från förr. 


Lilla jag för några år sedan.


Öjje och jag


Andreas på någon fest
















































































Filmen Red

Jag har kommit in i den perioden då jag har börjat kollat en massa film igen. 

Kollade nyss på en ny film som heter Red med Bruce Willis. Grymt bra film!


God natt

God natt alla. 

Dags att sova med andra ord. 

Morgondagen ser ut så som att jag måste upp och ringa ett samtal, sen fixa tvätt tid. Sen ingen aning. Söka lite mer jobb!

Ont ja

Nu ska vi se om Sofie kan baka eller inte. Fast vad jag tycker så ska väl alla kunna lyckas att göra en smulpaj. Eller vad säger ni om det? ;)

Jaghar en sådan hemskt dag med mensvärk och Sofie är min lilla slav och hennes mamma bjöd mig på middag. Jag är som en i familjen typ.

Nää gud så ont jag har och ja för en gång skull så har jag inte klagat så mycket om det.

Trevligt

Cuba hit och dit. Var där en sväng igår igen. Dansade lite med Sofie sedan gick vi hem och så upptäckte Bodil en väldigt ginslande ljud. Säger bara en sak byt säng snälla. Ska man inte kunna gå på toaletten längre ytan att höra hemskt ginslande ljud. . . 

Roligt värre ;) 

Elli var det

Nu är jag här igen :) 

Elli och jag har ätit, hyrt film, köpt godis, sett filmen, snackat sen gick hon hem. 

Nu vet jag inte vad resten av kvällen väntar. Snackar med Sofie och verkar ha något i ögat ;) haha vi får se vad hon säger. Ja vi ska då hitta på något verkar det som, men frågan är bara vad. 

Nää nu ska jag ge upp den här datorn och se vad natten bjuder på. 


Propp

Jag öppnade frysen och ingen lampa lyste. Jag öppnade kylen ingen lama lyste. Sen kände jag att det inte var så kallt som det bruka vara. Jag bara vad är det för fel nu.

Så kom jag på att kanske en propp hade gått och det hade det. Så jag som är så kunnig bytte proppen :) 

Det är tur att jag är uppvuxen med mamma som har lärt mig hur mycket som helst.


Frukost kanske

God morgon alla :) 

Sitter just nu i soffan och funderar på om man ska ta och käka lite frukost eller något. Är inte direkt hungrig. Ska i alla fall ligga och kolla på Djungelboken2 som går på tv :) 

Får se vad som händer och sker idag om jag säger så. Kanske film med Elli om hin orkar. Jag hoppas på att hon orkar för det var ett tag hon jag umgicks. 

Nää frukost nu då!

(8)


Det är bara inte det

Nej det är inte okej med mig än ....

Hemma innan ett

Jag struntade i att dö, men jag skulle nästan ha dött istället ;) 

Jag säger bara en sak och det jag är så glad att jag känner mig så pass bra själv att jag vet vad jag ska göra och inte göra.

Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att dra på förfest hemma hos Javier och ja jag kan verka super glad, men idag var jag inte den glada Estelle till 100% 

Vi drog ut och det första jag gör var att dra till The tivoli och säger hej till Jokke sen drar jag tillbaka till Kuba och dansar lite granna. Sen så är det spykalas, men inte för mig sen efter det var slut så drog ag hemma. Kan ni tänka er att jag var hemma innan ett. Ja helt otroligt. 

Har bestämt mig för vad jag ska göra imorgon.... Ska sluta vara snälla Estelle!

Vad ska man göra?

Tjena alla där ute. 

Jag har beslut ångest om hur jag ska göra idag. Ligga hemma och dö eller festa och dö? Svår fråga det om ni svarar mig. 

Bläää på allt som har med ångest att göra.

Emma kom hit<3

Emma kom hit idag med sin vovve Jackie :) 

När vi skulle ut och handla godis och medan jag står utanför så kommer det ut en kille som jag känner igen från tidigare men vart har jag ingen aning, men den här killen började snacka med mig och fråga saker om hunden. Så man bara vem raggar han på? Mig eller hunden ;) 

Fast vi var inte bara och handla godis. Vi lagade mat, snackade, kollade film och även masserade varandra så nu har vi inte så ont i ryggarna ;) 


Jackie :) 


Emma och Jackie <3

Pippi på de sju haven

Ni kanske redan vet att jag älskar Astrid Lindgrens filmer och framför allt Pippi filmerna. Så idag så mös jag och Emma ner oss sofforna och kollade på Pippi på de sju haven.





Tack

Tack för din existens. Du som ser dig mer värdig än andra. Jag får en starkare och klarare kontrast mellan dem jag värderar högst i mitt liv och dem jag enbart går förbi. 

Jag får lättare att se vilka människor som är värda att stå i mitt centrum.
Dem som är värda en plats, med ärlighet och kärlek.

Näää verkligen inte!

Tror verkligen inte detta är okej.

Det blir bara värre och värre. Jag är trött på att höra det nu. Nu får det vara slut på detta!

Poängjakten

Men det var inte direkt igår vi hördes. 

Hallå det var bara så att jag låg i soffan hela dagen igår och sedan drog med Sofie hem och somnade i hennes rum på en madrass. Nu sitter jag här hemma och hjälpt Nadine med lite saker och snart kommer Sofie med en kompis och då ska jag hänga med dom till Rönnowska för dom ska på studiebesök och behöver mig som guide. Ja om man har bott där i tre år så borde man kunna den skolan vid detta laget. 

Vad allt handlar om är att Skolstaden har en tävling som går ut på att göra en massa uppdrag. Den klass som har fått mest antal poäng vinner 50.000kr till en klassresa. Så varför inte hjälpa till när jag är sjuk kass ;) 


Nadine inne på Oj. 
Detta uppdrag gick ut på att hitta dom olika märkena som tillexempel
Nyckelhålsmärktet, krav märket osv.

Apelsin kyckling

Hallå hallå :) 

Apelsin kyckling och tagliatelle är verkligen en super god mat rätt. Åt det med Sofie idag. Mumsigt värre. 

Just nu ligger jag i min soffa och har så sjukt ont i min rygg :/ 


Emmas snutte plutte

Kolla in Emmas hund Jackie :D :D




I mina ögon



Jag vet inte vad jag ska tänka, tycka eller tro.
Mina tankar snurrar och min omedvetna rädsla kryper sig fram mer och mer.
Jag vet att jag måste släppa det och bestämma mig.
För i mina ögon är du ett stort svin, men kan inte släppa det.
Jag vill ha dig kvar, fast det är fel.
Det kommer inte funka. Det kommer inte gå.
Utan ord, utan förlåt så är det inte värt det.

Sluta vara snäll och förlåta!

Carnky pants

Men god morgon!

Sitter hemma hos Sofie och väntar på att hon ska bli klar. Hon ska till skolan och jag ska hem och hitta på något skojsigt tror jag. Fast vad vet jag inte. Söka mera jobb måste jag göra sen laga mat. Tror Sofie ska komma och äta hos mig. Sedan ska jag tvinga Emma att sova hos mig. (A)

Cranky pants var det också... ;)

Dansa salsa

Nu är det så att alla vet ju om att jag har ett liv tro det eller ej.

Sofie sov hos mig inatt för vi dansade salsa halva natten. Sen idag bar det av för att köpa mobil till Sofie och jag är så snäll så att jag hängde med och skrev in ALLA hennes nummer på den nya.

Sedan taxi Estelle var i farten igen och sen så ska jag och Sofie dansa till gatumusikanten Johan till sommaren .... höhö .... okej jag är cp hela jag, men det är ju inget nytt.

Nu ska jag kolla klart på filmen sen somna i Sofies soffa :D

Dom där

Halllllllllåååååååååååååååååååååå! 

Nu är det så att jag är så sjuk övertrött och även Sofie och han där Javier vi nog legat och skrattat i några timmar nu och vi skrattar än åt det mesta. 

I alla fall så kom Sofie hit innan och tvingade mig och käka pizza med två snubbar vid namn, ja vad dom nu heter ;) Men i alla fal vi ska snart åka hem till han där Javier och han den där andra snubben ska också med. Får se vad som händer om man drar och umgås lite med Emma sedan. 


Ha det göööött!

Kanske det är fusk

Mat mat mat mat mat mat mat....
Nu har mammas kompis varit här och lämnat lite mat till mig typ köttfärs och kött. Så nu behöver man inte leva på pasta ;) Fick ett kuvert med lite pengar i. Det ska bli köttbullar av dom :D Mohahaha. 

Nej nu har hon i alla fall lämnat maten så nu ska man kanske man ska försöka sova eller något och vänta på Emmmji ska höra av sig. Lär bli ikväll för hon sover såhär länge ---------------------------------------------------> alltså i alla evighets evighet. Medan jag kan sova tre timmar och inte så mycket längre. Fusk fusk fusk! 

Nää nu är det slut på detta godnatt ! :D

Party party

Tjena, jag kom inte så långt igår med mitt skrivande här i bloggen, men jag somnade, sen ringade mamma sedan var jag tvungen att göra en massa saker sen dök det upp det folk. Jag somna runt klockan sex och vaknar vid nio JIHOOOO kul ;) 

Men vad sägs om lite bilder från igår? ;) 






































Jag, en bra vän

God morgon eller vad man ska säga. Varit uppe sen 05.30 idag för att jag är en bra vän. Bara synd att det inte gick så bra som vi hade hoppas på. 

I alla fall kom hem för en stund sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på film, ska ta och sova en stund så man orkar med att vara social. Känns som rena självmodet om jag ska vara såhär trött. 

Vi hörs senare.

Trött

Är så satans trött! 

Tro inte det är sant!

Hallå Hallå :) 

Nää inte nu igen! Tror jag dör av skratt. Skulle ju hämta bilen hos Janet och dom har ju kört med den och när jag skulle starta den så funkar den inte. Trodde inte det var sant. Så pratade jag med Janet och hon sa att han laddade batteriet förra natten för dom skulle ha bilen. Ja det första som slog mig var att batteriet är mer eller mindre kasst. Så man ringer Emma och vi kommer på en snabb lösning. Tar hennes cykel och cyklar i ilfart hem till hennes lägenhet. Emma kommer med bussen och sedan lånar vi Emils bil eller jag menar Saab. Åker iväg och allt löste sig och slutade toppen :D 

Efter det vi skulle göra så gick vi hem till hennes mormor och drack kaffe sedan har ag bara softat i soffan framför One Tree Hill! 



Vackert

Den fina solnedgången utanför mig :) 








Taxi taxi

God morgon! 

Emma är så super snäll eller är det mer jag som skämmer bort henne? ;) Ska ta bussen om typ en halvtimme för att hämta bilen sen är dags för mig att vara taxi idag. Låter spännande eller vad tycker ni? ;) Men är man snäll så är man och jag har inget emot att köra lite bil. 

Får se nu, föna håret, borsta tänderna, platta håret och sedan dra. Nää nu måste jag dra om jag ska hinna med detta känner jag. 

Vi hörs sen och så håller tummarna på att inte bilen ska gå sönder.

Var det hos Emma? ;)

Tjena mors i skogen.

Sitter hemma hos Emma och har allmänt trevligt medans hon pluggar. Eller hon var och duscha nyss och innan dess så lagde vi en jätte god middag. Panerad stekt fläskt, kokt potatis och en super gooooood löksås.

Nää nu ska jag hålla henne sällskap medans hon röker sen kommer jag väl hem någon gång idag. Ha det bra :)


Grannarna var det

God morgon. Idag blev man inte då inte väckt av någon Emma eller någon annan kompis utan av att grannarna borrar eller något Det lät som hela huset ska ramla eller något. 

Ska ner och tvätta om två timmar för första gången i denna tvättstugan. Hur ska detta gå?! Shit haha, men det ska nog bra får jag hoppas. Så om man ska ta och plocka ihop all sin smutstvätt så man har det klart sen. Blää typ hela dagen är förstörd för man ska ta och passa den där tvättmaskinen, men som sagt man måste ju ha rena kläder. 

NÄÄÄ FRUKOST NU :D

Nästan som sommar

Blää vad trött man är, men vad ska man annars vara. 

Lilla fröken Sofie kom förbi hos mig idag efter jag och Bodil hade varit ute och promenerat runt i Helsingborg. Vi passade på eftersom vi ändå skulle iväg och skriva på kontraktet som sagt. Hur mysigt och underbart väder som helst. Det var nästan så man ville ta på sig sommarkläderna igen, men nää det var nog lite för kallt för det. 

I alla fall så kom Sofie förbi och vi snackade och hade skoj. Sedan var det mat och Bodil kan verkligen laga mat :) 

Nej nu ska man slänga sig i soffan och kolla film en stund innan man somnar. Ska upp och tvätta kläder imorgon.

Höstens bilder






















Hjälp på väg

Jag varken går i skolan eller jobbar, men ändå så går man upp vid sju för här får man då inte sova. Har man underbara vänner som väcker en så får man ta det ;) Nää det är så att jag ska dra och hjälpa Emma nu vid halv nio och hon hörde av sig lite väl tidigt till mig för att väcka mig. Precis som att jag inte skulle vakna själv ;) Mer hon som man måste väcka. 

Så idag blir det att hjälpa henne nu på dan, sen vid ett drar jag och Bodil för att skriva under hyres kontraktet med Akelius. Sedan har jag ingen aning om vad som händer. 

Nää nu måste jag kila så jag inte missar bussen. Tjena mors ha det bra =)


Det blev bra

God morgon eller vad man ska säga. 

Trodde man skulle få sova inatt, nja inte direkt. Lilla Sofie ringde inatt och skulle hämta något. Snäll som jag är så går jag upp. 

Jag har haft en trevlig och kul helg och jag tackar er alla som var med och gjorde den :D 

Nu ska jag krypa ner och kolla på Idol och bara va. Är super trött. Vi hörs.

Det svider

Leendet bidrar. 

Skratten finns, mitt leende ler och allt är kul. 
Fast de ni inte vet att det spricker mer och mer. 
Tillit och respekt är bara två ord utan betydelse för många. 

En gång till och det brister helt.

Ja ni

Tjena alla där som kollar in min blogg. 

Bläää så mätt man är nu då. Bodil lagade oss mat och Mia åte här också. Så nu är magen på väg att spricka eller något. Så mätt man kan vara då. 

Som ni såg så hade jag hade det väldigt trevligt igår här hemma hos mig och även ute. Sen när det handlade om sova det är ju en annan fråga det. Aja, men lite sömn fick jag och sen så vaknade man och var helt rastlös. Så är jag ju som jag är. Hoppar rundor och städar. Sen försökte jag få upp Johan och Sofie, men det var ju nästa omöjligt. Sofie sov som en stock och Johan vägrade gå upp, men jag lyckas störa honom så han inte kunde sova (A) hahaha

Nej nu ska man göra sig klar för får besök av mina vänner idag :D

Fest var det


































Trötter

Hej hej :) 

Så satans trött jag är och folk börjar dyka upp om ca två timmar och här ligger jag och halv sover och det ska jag göra ett tag till :)

Före och nu

Nu kommer det bilder på hur det ser ut här i mitt och Bodils lilla hem. 


Mitt rum


Köket före


Mitt rum nu


Mitt rum nu


Min garderob


Hallen


Köket nu


Köket nu


TV-rummet 


TV-rummet 


Badrummet


Badrummet

Bodils rum finns inga bilder på.

Snart så

Ja jag vet att folk vill se hur det ser ut i lägenheten, men blev klar igår och idag har jag inte varit hemma. Så imorgon innan Anna kommer så ska det fotas. 

Fast det finns ett problem. VI VET INTE HUR VI SKA HA DET I TV-RUMMET!

Den där micron

Allt är packat förutom micron som vi glömde. Ja nog är man trött allt. Trodde det inte var sant när jag såg den i soffan, men ja den är bara att knöla in någonstans. 

SKÖNT FLYTTAR IHOP MED BODIL IMORGON :D


Kom ihåg

Ord som alltid snurrar i mitt huvud då allt börjar känns jobbigt och förvirrande är ord som dessa: Vad som än händer så är du alltid så pass stark så du orkar dig igenom. Inget kan bli jobbigare än vad du gör det till.

Alla har någon gång råkat ut för ett bråk eller missförstånd med sina vänner. Jag har lärt mig de senaste åren att man själv väljer sina egna vänner och igen annan. Du väljer själv vem som ska få äran till att vara din vän eller inte. Om det känns obekvämt så "gör slut" ta en paus och se vad som händer. Satsa inte på saker som känns galet eller känns för bra för att vara sant. Det slutar med problemen dyker upp snabbare än vad man har tänkt. 

När du känner dig nere så stå på dig. Låt ingen trampa på dig när du redan ligger. Tro det eller ej, men man är alltid starkare än vad man tror. Och va inte den där egoisten som tror sig klara allt själv. Svälja sin stolthet och ta hjälp av någon som lyssnar. 

Kom ihåg: GLÖM ALDRIG BORT VEM DU ÄR! Och låt ingen annan ändra på det!


Sista dagen

Idag är då sista dagen man är skriven i Ryd och imorgon är jag skriven i Helsingborg. Så idag blir det att packa det sista och sen köra syster till tåget. 

Nej nu pallar jag inte detta.

RSS 2.0