Lougen

Jag kom aldrig i säng igår. Hoppade i andra kläder och kilade ner till Lougen och var social med Anna och Patrik ett tag tills Frida och folket kom :) 

Kände att jag förtjänade två drinkar också efter denna veckan.
Lyser, men är helt död?

Alltså det är det sjukaste.

Kollade på ett video klipp på min mobil. När det var slut så blev hela mobilen svart, sen började min lilla lampa blinka i sådär en timme och nu lyser lampan och det har den gjort nu i en timme. Går inte göra ett skit med den. Typiskt nog så kan man inte ta ut batteriet ur den heller...

Men ta det lugnt jag har med mig min gamla mobil med mig så det går att nå mig hur bra som helst :)

:)


Ex antal timmar

Nu sitter jag här igen och har lite ork till att skriva.. 
Varit sjuk sliten denna veckan efter allt jobb. Varit en hel del övertid för min del om man säger så. Så det har inte varit så mycket tid och ork till att göra något annat mer än dö i soffan. 

Vi har ju haft fullbokat nu under veckan så det har varit ca 240st gäster och många har varit sjuka. 

Nää nu blir det att kolla film. Orkade ju mig in till Kiurna idag ..

Sliten

Ja sliten kan man ju lätt påstå att jag är. 

Var sjuk jävla död igår efter jobb, men satt och var lite social med Patrik när han jobbade. Sen när jag kom hem så slocknade jag redan halv åtta... 

Jobbat idag hela dagen. Ledig 1,5timme sen var dags för jobb igen i tre timmar. Nu är jag lagom död och ska jobba imorgon igen. Jobb jobb och åter jobb. 

Håller tummarna imorgon på att jag får vara ledig på min lediga tid :) 

Nattiiiii!

16timmar

Förlåt för mitt dåliga bloggande. Varit jul och sen igår så fick ta och jobba äver så blev lite sådär 16timmars jobb för min del.

Sov 2 timmars jobb. Fullt med folk på frukosten och även lunchen. Sen ett ut tre så skickar dom mig till Hempy. Alltså hembyggsgården. Vi har även en restaurang där. Så från halv åtta på morgonen till halv ett på natten fick jag slita med jobb och hann jag sitta i två minuter var det ett under. 

Nu ska jag ta och laga mat :)

Jul med de familja på sjukan

plus Bob, Emelie och Patrik.


vår lilla gran tyckte nog om flasan lite väl mycket ;)Jul?

Dags att krypa ner i sängen. Ska jobba imorgon och sen blir det hem till Sjukan för här blir det julfirande med folket. 

Men någon julkänsla har jag dock inte... har bara den där jobbiga känslan som jag har haft dom senaste åren. Känslan av att jag bara vill bryta ihop och gråta...

Tomten

Denna jävla tomten alltså. Man tror det är en riktig människa. Nää den tycker jag inte om ... 


Rocken roll


Julklapp från ICEHOTEL


Natti Natti!

Dags att sova.. bloggar imorgon

Fånga en gran

Klockan är halv två och jag börjar jobba klockan sex på morgonen. Hur ska detta sluta? 

Vici tvingar med mig för att hämta en julgran. Hon måste verkligen ha en gran till jul. Jag, Marion och Vici traskade ut i snön och hämtade en gran. Nu får dom pynta den själv för nu måste jag sova :) 

Just det på tal om inget alls. I söndags fick jag flytta tillbaka till mitt heliga rum! :D Lönt att ens flytta ut ..

Tacokväll på Sjukan


Sparken ?
Vici bakar

Nu har jag precis tryckt i mig en frukost. Vici står vid spisen och ska börja baka cocostryfflar och en massa annat julgodis :) Hon ska rädda julen för oss som bor på Sjukan! :D 

Mitt i allt stimm och schoo så kommer Jonne hit med en ny som ska flytta in här. Emma heter hon och ska jobba i baren. Stackars henne, värsta kaoset här när hon kom in. 

Pelle <3

Ligger just nu här i min heliga säng och kollar på Pelle Svanslös julkalender, eller just som Bob just sa: Du bloggar ju din klant.

Bäst att kolla vidare innan han slår mig eller något ;)

sjuuuuk :(

En helvetes natt har det varit. Uss vad jag hatar att vara sjuk. . 

Nu har jag även smittat Becka, synd om henne. 

Blir ännu en dag att bara ligga i sängen och soffan för min del. Måste bara orka mig bort och handla med... :( s

Lite is här


Att sova på IceHotel

Hej Hej. 

Det var ju ett tag sen sist, men har varit en hel del som har hänt sen sist. Jobbat, jobbat och umgås med folk.

Har ju jobbat kvällarna hela veckan. Har gått hur bra som helst förutom i förr går kväll som det vara rena kaoset. Igår var det fest i restaurangen, live musik och julbord. Det säger ju en hel del.

Skulle ju ta och jobba morgonen idag, men ikke sa nikke. Har gått och blivit sjuk. Feber och skit. Kände redan av det igår när jag jobbade.

Sen under dagarna har Vici haft besök så då passade vi på att sova på IceHotel. Det var då verkligen en upplevelse. Inte kallt alls! Så kom nu upp och hälsa på. Ni som är vänner med mig och står mig nära så får ni sova billigt på hotellet :) 

Nää nu ska jag gå och dö i min säng. 
Lyx sviten
ala carte

Två  dagar har gått och jag har jjobba kvällar i serveringen. Så det har blivit en hel del a la carte för min del. Det har gått fina fisken och nu känner jag bara hur det värker i mina ben och fötter. Hemska tankar ;) men allt har gått fint fint och dricks har jag då allt tjänat ihop. 

På tal om inget alls. Det är så att jag har varit tvungen att byta rum. Så under helgen bor jag inne hos Rebcka sen vet i katten vart jag tar vägen. Det får jag allt ta reda på. 

Nu sova!!!!


Grattis Andreas!

Från ingenstans igår så kom det fram att Andreas som också bor på sjukan fyllde år igår så vi drog hem till Hilda och firade honom. 

Lucia tåg på Icehotel
Frågan är

Jag är en den som lver här och nu, men just känns det som vissa saker kommer ifatt en som man bara har gått ifrån. 

Ligger i min säng och ska snart sova.  Som tur är så är man ledig imorgon också och sen ska jag jobba kvällarna resten av veckan förutom på söndag då jag ska jobba morgon. Låter nog kul det. Vi får se hur kommer att gå för mig denna veckan. Hoppas på att det går minst lika bra som den som har varit. 

Nää nu ska jag sluta ligga här och fundera på en massa, utan nu ska jag försöka sova och inte alls sova bort hela dagen imorgon. 

Frågan är hur länge det ska ta..

Dans på Gulan


En kväll på Gulan


Sviter
Såhär ser korridorerna ut

Snöänglar

Nu har jag och Vici varit ute i någon timme och gått och åter gått. Plus vi var och lämnade en sko och hämtade en annan sko.

Det sista vi gjorde innan vi gick in var snöänglar :D 
Fler rum

Har gått i mil idag känns det som.

Har gått hur bra som helst idag på jobb. Har även fått nästa veckas schema. Ska tydligen jobba kväll fyra dagar i sträck. Trevligt trevligt :) 

Sen idag har jag varit iväg med Victoria för att kolla in en del rum på hotellet. Kommer komma lite bilder från idag, men inte alla. Är sjukt jäkla trött. 


En timme längre

Wiiiee haft en timmes sovmorgon idag =) Kan ju vara skönt ibönad.

Nää nu ska kila bort och jag lovar är jag inte vaken nu så kommer jag att vakna på 50m jag ska gå. Det är ju liksom kallt ute.

Vi hörs sen =) 

Sticknings klubben ...

... är på besök här på Sjukan .. ;) 


Restaurangen


Norrskensrummet
Färgen i taket ändra färg mellan blått, lila, grönt och rött.


Baren


Buffen


Bröllopsrummet 

Sen har vi även två till rum.

Mitt rum

Jag bor i ett hus med en massa rum i. Det finns flera olika hus med rum i.

Jag har haft tur jag, jag har fått ett rum som ligger tre sekunder ifrån mitt jobb :) Huset jag bor i kallas sjukan och det heter så för att detta är det lugnaste huset som dom har. Detta på grund av att det bor typ bara folk som börjar jobbar tidigt på morgonen. 

För till fället så har jag bara bilder på mitt rum och det kan hända så att en till flyttar in här i detta lilla rum, men det vet dom dock inte. Hoppas inte (a) 

Det bästa med rummet är att jag har en egen toalett! 
Första dagen på Icehotel

Jag hann inte mer än komma fram med tåget för en allt hände i repid fart.

Visade mig runt och hälsade minst på fem mijoner människor hör ironin i det hela ;) det kändes som det i alla fall. Kommer typ inte ihåg någons namn. 

Fick veta ganska så fort att jag skulle ta och börja jobba redan idag, så var bara att ta och smälta in der och fortsätta att se glad och det ända jag gjorde var att jag gick och väntade efter min säng.

Fast innan jag gick och la mig så hann jag till med att umgås med en hel del människor. Hängde med Frida hem till henne där en massa folk bor, sen gick vi till Icebar, den som ligger inne i det stora frysrummet som dom har uppet under sommaren. Dom har inte byggt klart den andra än. Sen gick vi och drack kaffe i Lungen sen började hon jobba.

Då kilade jag hem till mig och hängde lite med folk som i samma hus som jag sedan så drog på visning för den nya korridoren som blev klar igår. Konstnärena berättade lite om rummen och så... 

Sen vandrade jag hem och typ somna bums.... 

Njut av bilderna! 


Inne i fysrummet. 
Här är all is dom har sparat från året innan.


En skulptur inne på Icebar


Absolut Icebar 
(den inomhus) 


Icebar


Ett bord inne på Icebar


Två is glas


Ena bartendern, en rolig sådan :D


Grymma Friiiiidaaaa! :D
Här håller dom på att bygga upp IceHotel


Bilderna ni har sett nu är från en sviit.
Om jag har förstått detta rätt så heter rumet "Haven" och 
konstnären har fått inspration från filmen Avatar.
Syns inte alls bra, men detta är en rusikana.


Här kommer man åkandes
Detta rummet kallar jag "rusikana rummet" 
Hörde inte ett skit vad konstnären sa.


"Pingvin rummet"

Nu åker jag

Tar med mig mina fina, söta gröna, vattentäta, barnvantar jag fick av min syster och hennes kille nu när jag fylde 20år :) 


Estexx^^
Dags att åka

Nu är allt packat och jag är klar. 

Nu bär det av mot norr!

RSS 2.0