Film

Allt kan hända i denna extremt lilla värld har jag kommit fram till. 

Nu ligger jag i min soffa och lyssnar på musik och väntar på att en film ska laddas hem. Sen blir det att kolla på den och sedan vet jag inte vad som sker med andra ord.

Två kvällar

Tja mittbena ;) 

Två kvällar på raken hemma hos Nushe och kollat film och haft det väldigt trevligt. 

Nu ska jag nana kudden eller något.

Problem

Vet inte vad det är, men nu kan man inte lägga in youtube klipp på min blogg :S fattar inte direkt varför! 

Min kväll/natt

Innan jag börjar så träffade jag nog verkligen allt och alla ute igår så sjukt ! hahahaha Det var hälsa hit och dit och man bara shit! Det var ju ett tag sedan man var ute. 

Skulle ta och skriva här inatt, men min kära telefon ringde och jag sprang ner och mötte upp min vän Jokke för han behövde en vän :)

Förfesten var som sagt hemma hos mig. Med mycket trevligt folk som var här!

Sedan drog vi ute, Tivoli, Tapaz, Macdolnds, Steakhouse, Tivoli och vad vi nu var någonstans! Jag blev hungrig i alla fall och ville äta. Och så kom de andra också på att dom var hungriga. Fest på MC ;) 

Sen promenerade jag hem och mina knas tomat följde mig hem så snällt av honom! :) 

Och sen när jag kommer hem så fick jag värsta rycket och diskar upp allt och städar. Jag bara hallå :O Vart fick jag min energi ifrån!?? :O  Sen som sagt så ringde Jokke och drog och mötte honom. 

Som sagt så hade jag en sjuk trevlig/kul kväll ! <3


Fest!

Nu drar min fest igång :) 
Vi hörs imorgon när jag vaknar någon gång !

Hos Nushe


Halv död

Vilken seg dag detta har varit, Drog och handla lite mat sen har jag bara legat i min soffa och halv dött med andra och och det ska jag fortsätta med att göra.

Narnia

Var på bio idag med Elli och kollade denna :)


Genom en magisk tavla transporteras syskonen Lucy och Edmund återigen till landet Narina, denna gång med deras odrägliga kusin Eustace i släptåg. Väl där återförenas de med Kung Caspian ombord på det mäktiga skeppet Gryningen. I Narnia hotar en ondskefull dimma att sluka landet och med hjälp av Caspian, musen Ripipip och resten av denmodiga besättningen måste Lucy, Edmund och Eustace slåss mot nya faror för att återigen rädda landet från undergång.

Dag med Elli

Oooops glömde ta kort på Ellis naglar, hum det får vi fixa en annan dag. 

Det blev naglar för Elli och sen köpte vi skor. Sjukt snygga och jag är för död för att ta kort på dom. Sedan traskade vi hem till herr knas tomat och var sociala ett tag innan vi drog på bio :)

Det gör ont

Tjena mitt bena om jag inte blir frisk snart döööör jag ! 

Har fått sjukt ont i halsen och jag fattar inte hur det kommer sig. Kände mig så frisk här om dagen fram tills igår igen. Jag som trodde att jag hade tagit det lugnt tillräckligt länge, men uppenbarligen inte. Så nu sitter här jag med ont i halsen och lever på varmt vatten. Ska springa ner och köpa halstabletter och se om det hjälper. 

Nu ska man kanske ta och fixa sig och för ska möta upp Elli snart. Hon ska fixa sina naglar och jag ska vara fräck och ta bild på hennes naglar ;) 

Höööörs sen <3

Kvällsbesök

Fick trevligt kvällsbesök och dom snådde med min banan och chokladkaka, men vad gör det ;) 


Hahaha jag är bäst på att rita ;) 

Vart ska jag ringa?

Klockan ringde imorse och jag bestämde mig för att ringa min mamma och hon berättade om en tant som hade ringt fel och det roligast var när mamma sa att hon hade ringt fel så frågade hon "Vart ska jag ringa?" Skratta så jag höll på att dö.

Sedan drog jag och mötte upp Elli och vi drog till Väla och Ikea och inhandlade saker som jag skulle ha handlat för en en månad sedan. När jag kom hem dog jag i sängen.Dagens Citat

Kalle på de alltså!

Nylonstrumpan

Glömde berätta en rolig sak som hände igår.

När jag och Elli var ute och gick så gick vi förbi en gubbe. Han hade tagit ut ena foten ur skon. När vi gick förbi så sa han "Vill du ha min nylonstrumpa" och viftade lite med foten där nylonstrumpan satt med maskor i. Fika på stan

En dag med fix och trix. 

Bytt taklampa i hallen sen drog in till stan och fikade med Elli <3 
Nu har jag bakat min banan och chokladkaka och nu blir städa med hög musik i mina öron :) 

Haaaa det :D !


Fest hos Hanna :)


KM 31Tvillingsystrarna Agata och Catalina utvecklar efter moderns tragiska död en telepatisk förmåga. Efter en mystisk olycka på motorväg 31, faller Agata i djup koma. Catalina känner hur hennes syster skriker efter hjälp, och börjar undersöka vad som verkligen hände vid olycksplatsen. Snart inser hon att Agata fallit offer för en gammal förbannelse och är fast i gränslandet mellan två världar!

Lyckad fest

Var nog en sjuk kväll/natt igår säger jag bara. 

Drog hem till Nushe ett tag innan jag drog på fest hemma hos Hanna :) Och efter ett tag så var hela festen på g och shit så roligt jag hade! 

Snyggt med rivmärke på kinden. Tack Oskar och blåmärken på fötterna. Så ska det sluta ;) Festa ikväll

Vet ni vad Jokke gjorde idag? Jo han ringde och väckte mig den filuren :O Inte så snällt ;) Jag som för en gång skull kunde sova sova som en stock efter två tre veckor :O 

Ikväll blir det fest och innan jag ska festa så ska jag kolla klart på filmerna jag fick med mig hem igår om jag pallar vill säga :P

Viii höööörs alla där ute :) 

Ana Gina Show

Ana Gina Show är en show jag verklige älskar. Så sjuk bra humor :) 

Svt play varje torsdag klockan 20.00Hemma kväll :)

Tjena mors i stugorna :) 

Har haft en väldigt bra dag idag :) 
Vaknade upp hos Nushe sen snackat i hundra år i telefon sen kilade jag hem till herr knas Petar och var social. 

Blir en skön hemma fredag med en massa film med Bodil (: Ett bra tag sen vi umgicks fast vi bor i samma lägenhet :P

Ha det :D


Detta är inget för mig!

God morgon mina solstrålar :) 

Detta är faktiskt rätt roligt om jag får säga det själv. 

Jag har verkligen legat och tänkte hela natten. Jag tänker inte sitta och försvara mig själv längre. Tänker inte ta åt mig av falska anklagelser utan att folk kan prata med mig om det innan dom ens drar en slutsats. Om folk vill kasta skit på mig så gör det, men jag vet själv vad jag säger och gör. Jag behöver ingen som ska tala om för mig eller andra om vad jag har sagt eller gjort. 

Tänker inte sitta här på min blogg och kasta skit på någon. Det är inte jag.
Jag kan inte...
  • LJUGA!
  • SNACKA SKIT OM MINA VÄNNER
  • BEDRA DOM
  • OSV
Folk har gjort det allt för många gånger mot mig så jag har inte mage till att göra det själv. Jag vet själv hur det känns att bli bedragen av en vän som man trodde man kunde lita på.

Om jag gör det så känner jag mig inte hel. Får ångest och mår skit. Jag lovar och svär det är verkligen INTE många som känner mig fast dom tror det. Så glöm och dröm vidare om allt. Jag står för mina ord och tänker göra det denna gången med. 


Mitt äkta leende!

Du är underbar

Jag har en kompis en kompis som är som min syster. Folk kommer hata mig och undra varför jag har kvar henne, men det är för att hon kan förlåta och förstå aldrig gått bakom min rygg. Det är en gång hon inte fanns där för mig och det förstår jag. Annars har hon varit den mest ärliga underbaraste person som finns. 

Sådana kompisar hittar man inte på träd. Dom är så sällsynta.

Min underbara vän Ruben jag älskar dig!

Överdriva

Har varit på UGA möte idag och idag var det även sista dagen på jobbtorget. Drog sedan direkt till Emma efter och sen brummade vi in mot staden och vad var det nu vi gjorde igen. Jo hon skulle på möte och gick fel hahah, sen var det att gå ett år för att komma rätt. Märk hur man överdriver om allt ;) sen somnade jag i soffan medan hon hade möte i tre år. 

Sen flummade vi oss till knas tomat och dog.... sen fick jag mig en taklampa om Emma sen så dog jag i sängen och nu sitter jag här och bara är och funderar på mitt underbara liv :D

Agera

Har ni någon gång gått runt med känslan att ni sviker en vän för att ni pratar med någon annan? Det har jag och det är första gången jag någonsin har det och vet inte hur jag ska agera mer än ligga lågt. 

För att vara ärlig mot mig och andra så var det på tiden att berätta. Hur folk tar det är upp till dom, men jag tänker inte gå runt med en känsla att jag sviker, mår dåligt över det och ljuga. Det är inte min grej. 

Nu har jag agerat och hoppas på att det blir bättre och tills dess så kommer jag ligga lågt.

Måsten

Ja måsten hatar jag! 

Nu ska jag sova en stund för att sen palla med mitt liv :P

PUSS!

Hon är ju svår att få tag i den här damen eftersom hon är ute och ränner hela dagarna. Så man får ju faktiskt hacka hennes blogg för att ens kunna säga henne något. haha ,  men iaf!

Jag tänkte faktiskt bara slänga iväg en puss till den här fina tjejen.  <3 Hörs inte av så ofta längre, men jag finns ett telefonsamtal bort. <3  Nu ska jag slänga mig i säng.  PUUUUUSSSSEN !    /   RUben !

Aleksandras speciella inlägg bara till Estelle ;) <3

Jag ska inte göra någon extrem lång inlägg eftersom jag själv vet hur
tråkigt det kan vara och läsa det..

Men vill börja med och säga... Vänner är speciella och det gäller att hålla fast vid dem
för man vet aldrig när man behöver dem som mest. Vänner kan komma och gå med det finns vänner som stannar kvar..
Och det är sanna vänner !!!!!.

Vill börja med att säga att Estelle är en underbar prick när man väl lär känna henne och ger man henne tid som vän att kunna hitta till en, ja tro mig gott folk, då har ni hittat en sann vänn..

JAG SAKNAR DIG VÄNNEN ! OCH VÅR VÄNSKAP ÄR FÖRJÄVLA BRAA !! :D SNART KOMMER JAG NER TILL SKÅNE OCH ÄGER DEN MED DIG ! <3


Den första bilden som togs på oss för flera år sedan!

Lever kanske

Jag ska ju som sagt försöka sova tidigare idag, men ärligt talat så kommer jag nog verkligen inte att lyckas med det just nu. För mycket i huvudet och för mycket oro strömmar genom kroppen. 

Ville blunda, men nu är det dags att öppna upp mina ögon och se verkligheten igen. 

Jag lever, men jag gömmer mig inom mig själv och försöker att inte oro mig allt för mycket... GRATTIS!!

Idag är det Ninas 20års idag!
Och då säger vi GRATTIS till en sjuk bra vän!
Ja hon är min norrländska underbara vän <3Just one

Dram är ett väldigt bekant ord i min tillvaro. 

Jag hamnar där fast jag inte vill.

Nu sitter jag i mitten av allt fast jag har bett om att inte sitta där. Dags för mig att göra en manöver och dra mig tillbaka. Dra mig tillbaka från alla och det är bara just en person i hela min värld som vet vad jag skriver om nu. Ingen vet vad jag snackar om och ingen kommer få veta. Jag bad inte om detta och dags för min manöver innan det går för långt.

Min blogg kommer vara mer eller mindre tyst den närmaste veckan. Tro nu inte att jag ska sitta hemma och tycka synd om mig själv. Nej nej så är inte fallet. Det är synd om dom som har skapat detta dram och ja jag kan vara tyst. Och det lär jag förbli för jag i själva verket vet inget. Jag har inte sett eller hört. Som jag sa jag vet inget och så kommer det förbli. 

Jag hoppas ni förstår och nej ni vet inte vad jag skriver. Det är bara en i hela min värld som vet vad jag snackar om min blogg just nu. 

Ni får ha det så bra så kommer jag tillbaka när det har lugnat ner sig... 

Ha det :D

Hemma dag

Blir en skön hemma dag idag. 

Petar och Babbi kom förbi med frukost sen hjälpte han mig med att fylla i papper. Sen har jag och Nina fyllt i och skickat in och nu är det bara att vänta :) 

Nu blir det tvätta kläder.

Emma i ett nöt skal

Igår när jag skulle möta upp Emma utanför Dickens var nog rätt sjukt. 

Jag mot Emma och hon kollar på mig. Sen ser jag hur hon tar fram sin telefon och ringer efter mig så jag skriker efter henne. 

När jag kommer fram till henne var nog det roligaste.

Emma: Var det du??!! Jag kollade på dig och tänkte vem fan är den där snygga tjejen. 
Jag: Men det är ju jag.
Emma: Kände inte igen dig. Du är grymt snygg ju! :O 

Typ så var det xD

Kort sammanfattning

En dag då jag drog hem till Nushe, vidare hem till Hanna på pizza/tv-spel/film kväll. Nu sitter jag och väntar på Emma. Ska mest troligt med henne ut.

Ego jag
Hanna kommer

God morgon man inte direkt säga att det är. Snart kväll eller det är ju kväll och Hanna är på väg till mig och vi ska bara ta det lugnt med filmtittande :) 

Så nu ska jag kila och diska tills hon kommer eller något.

Framåt och tillbaka

Tjena mors :) 

Vilken dag det har varit. Varit på jobbtorget, hämtat mina vantar, in till stan, hem, in till stan, soc och hem... 

Nu ligger jag i min soffa och dör.

GRATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag.
Idag är Petars 26års dag! :D
GRATTIS! <3


Sjuka jag

Ni som läst min blogg sen jag började skriva eller ni som känner mig vet om att jag har sjukt svårt att bara ta det lugnt när jag är sjuk. 

Det kliar i fingrarna och jag vill bara hitta på något. Det är så sjukt tråkigt att sitta hemma och inte göra något, men så fort det kommer till viktiga saker som man måste göra som är sjukt tråkigt då är det perfekt att vara sjuk. 

Idag har jag bestämt mig för att bara ligga hemma och skita i allt. Orkade mig att handla. Och nu ska jag bara ligga i min soffa och dö....

Elli <3

Jag tog mig ork och pallade mig in till stan och träffade Elli en snabbvänd. Var ju inte direkt igår vi sågs. 

Vi var och fikade på Mezo och nu ligger jag och hostar i Soffan igen :/ 


GRATTIS <3

Sa jag det att min syster yster Biina fyllde år igår? 
Trodde väl det, men världens bästa syster fyllde 21 och jag vill bara önska henne ett jätte stort GRATTIS ! <3 <3


Biina för flera år sedan :) <3

Ingen bra dag

Vet ni vad? 

Nej men jag vet! 
Ingen bra dag för mig detta! Känner i hela kroppen att något inte stämmer och något kommer gå riktigt fel...

Ingen bra dag eller?

Nää detta är ingen bra dag för mig.

Ligger eller jag menar jag sitter och hostar på jobbtorget och fryser. Ingen bra dag detta för mig. Skulle ligga kvar hemma i min säng och bara sova. Det hade varit så mycket bättre. Fast måste man gå hit så måste man.

Igår var det en dag som kände som en söndag, men det vill jag inte påstå att det var.

Vaknade upp och jag Emma pallade oss till TeamWork och lyssnade på något om CV och sen drog vi vidare och käkade pizza. Jag drog hem och bada och dog framför datorn ett tag.

Emma kom och vi flippade som fan i köket som vanligt. Efter några år så drog vi vidare till våningen ovanför och kollade på film. Jag somnade och vaknade upp genom sjuk efter ca 15min sovande.

Kom fram till att jag snälla kompisar ;)


Känslan

Har ni någon gång träffat på folk som du verkligen känner att du klickar med och när du är med personen/personerna känner du att du verkligen kan vara dig själv till 100% ? Det är en helt underbar känsla och man känner sig levande. Känns som vad som helst är livet är hur enkelt som helst. Tar det mesta med en klackspark. 

Att hitta den känslan är sällsynt i min värld, men nu är den funnen och jag ska ta vara på den på bästa möjliga sätt. 

Börja hitta rätt hos mig själv. Börja hitta rätt hos mina vänner. 

Jag har mina vänner och mina bekanta. Jag gör mina egna val och bestämmer ut över dom hur mitt liv kommer att se ut.


Hänger

Detta gör jag nu förtiden :) Petar och Emma
Dagen måste berättas

Tjaa alla pigga och glada :) 

Går dagen är nog ett måste att berätta om här i bloggen. Så ni hänger med lite vad som sker. 

Klockan tio så skulle Emma och jag upp, eller Emma skulle upp så väntade bara på att hon skulle köra upp mig ur sängen, men istället så ringer Petar och bara: JAG HAR INGEN BIL. Mitt svar blev: Gräv ut dig. Så vi kom fram trött som jag var att jag och Emma skulle komma med en spade. 

Hoppa upp ur sängen och ta på sig. Hoppa in i bilen och brumma till Petar och bilen. Sen kom vi fram till att han får ta bilen vi hade. Så vi körde runt och sen släppte Emma av oss sen hämtade hon oss igen och vi brummade till Ängelholm. 

Sedan till lägenheten och lagade mat för Petar skulle hämta bordet och Emma något annat. Sen drog jag hemma och somnade i min säng. Trött som fan ska ni veta. Sen upp och hoppa ur sängen och Maija kom sen blev det 20års fest hos Emma :D <3 

Vaknade till vid runt tolv ett. Hemma vid fyra och somnade så skönt i min säng :D Vaknade upp halv två.

Går dagens

Emma: Vilket land kommer man ifrån om man är Serb?
Jag: Serbien ..
Emma: Vad dum jag är!
Jag: Ehh ja!
Vi: HAHAHAHA

Spaden

God morgon eller var det nu än är.

Vaknar av att telefonen ringer och jag bara NEEEEEJ!
Svarar sovandes och sen var det bara upp ur sängen som en antilop eller något. Letar fram en spade och sedan rädda Petar. När han står där och gräver bort snön så kommer Emma på att han kan ju åka med oss och låna bilen sen. MAN BARA ÅHHHHH!

Aja, nu ligger jag hemma och väntar på Emma. Sen blir det Ängelholm sen hem och sova :D 

Nyårs bilder
Överallt och ingenstans

Om ni alla undrar vart jag håller hus och gör kan jag bara säga att det är en väldigt bra fråga. Jag är överallt och ingenstans.

Det handlar bara om att hem och vända sen vidare igen. Nu har jag varit hemma och bytt kläder och käkat och nu ska kila igen :) 

GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag.
Idag är det Emma 20års dag!
GRATTIS ÄLSKADE VÄN! <3 <3Gymmet

Vet ni vad det är onsdag och det är gymmet som gäller mig och mina vänner.

Det ska allt tränas idag. Få ur mig allt jag har i kroppen. Så i dag då jävlar ;) 


Kyckling och ris

Blev bjuden på middag och det var gott, gott. All mat man inte lagar själv är gott MUMS :D

Så efter jag jag hade hängt hos Nushe så drog jag hem till Petar och åt. Sen var Babbi där också. Trevlig liten prick det där. 

En väldigt trevlig kväll om man räknar bort det som skedde, men det är skitsamma i min blogg. 

Hemma strax efter elva och det är kryss i taket! 

Det blir Nushe

Väntar på Maija ska höra av sig så vi kan kila ner till stan och boka tid till mig och sen drar vi till Nushe :D 


Det snurrar i min skalle

Jag sa ju det att kvällen inte var slut där.

Nä då jag somnade. Bakade muffins gjorde pannkakor :) 

Alex kom, Maija dök upp. Vi kilade hem till Petar och Pierre och lämnade lite mat sen drog Alex och jag Maija gick upp till mig och drack vin :) 

Nu sitter jag här och det snurrar i mitt huvud xD 


Häktet

Vilken förmiddag det har varit säger jag bara.

Jobbtoget, möta upp Emma, Af upp till Petar och Pierre, Jokke kommer, drar till häktet hämtar bilen, stan med Jokke, fika sen hem. Nu är jag död och jag kan nästan slå vad om att dagen är inte slut här och nu. 

Tröttheten är på väg fram så blir att gå och nana kudden en stund, för nu har jag inget att göra.


Jobbatorget

God morgon gott folk.

Kan ni tänka er att jag är vaken och är på plats på jobbtorget för att söka jobb? Jag själv kan inte fatta att jag ens sitter här och är vaken i huvudtaget. Jag som är så van att sova till tolv om dagarna.

Nu sitter jag här och kollar igenom jóbb och som vanligt så finns det inga så blir att fördriva tiden med att sitta och kolla på facebook eller något liknade fram till klockan 12 :) Hööörs sen !


Fullt igen

Såhär ligger det till nu förtiden!

Upp och hoppa från sängen och jag var verkligen hur utvilad som helst. 
Handla, laga soffa, städa, träffa Javi och Sofie, tvätta.

Sen drog jag vidare till Petar och Pierre där jag har tillbringat hela kvällen, med en massa. 

Nu ska jag nana kudden för att dra upp tidigt imorgon och sen får vi se om planerna håller.

Nyår

God middag kära vänner :) 

Vilket ryck jag fick nu i morse. Upp tvätta av sig, ut med soporna och sedan boka tvätt tid och nu hamnade jag i soffan. 

Jag kanske ska summera mitt nyår så ni får veta hur jag hade det ;) 

Kan ju börja med att jag var så sjuk trött igår så jag log och sov fram till tre och sen kände jag bara hur trött jag var och bara tänkte hur jag skulle orka med att fira in det nya året. 

Efter jag var klar så drog jag hem till Elli och sen vidare till Sina för att pynta festen. Sedan dök några av dom bästa upp. Henke, Ricky, Simon och Maxi. Blev en hel del kortspel och sen drog Henke. En massa gammal härlig musik spelades och det blev allsång :) 

Vi satt och hade sjukt trevligt tills klockan blev dags att ta på sig och kila ut för lämna det gala året och starta det nya :) 

Sedan in mot stan till en "efterfest" :S sen bestämde sig folk för att dra ut och jag drog hem. Nykter som jag nästan var och döds trött. 

Jag hade ett jätte bra nyår och tack för igår :D <3

SINA SKICKA BILDERNA! ;)

<3


RSS 2.0