Film

Hemma igen och nu ska jag ner till Ika och kolla på film.


Jan. 31, 2010

En lång skön promenad med Ika.
Nej nu måste jag kila hem till Jennie <3

Macka med leverpastej

Jag har druckit ett glas läsk och ätit lite julost till frukost. Man kanske borde äta något mer som en god macka med leverpastej. Det är verkligen en massa gott.


Lång natt

Hejhopp
Skulle ju haft chillakväll med Ikitop igår men det blev ändrade planer. Jag svek henne och drog på fest hemma hos Emma istället, men chilla med Ika får jag snart göra. Måste komma på något att gottgöra henne med. Kanske berätta om min natt ... okej det där lät lite sådär, men aa. 

Jag mår bra för tillfället men tröttheten kommer väl senare vill jag tro.

Ändare planer

Ändrade planer. 

Måste sticka ! Hörs !

Hunnit med att sova

Under fyra timmar har jag hunnit ätit, fått veta att Ika har vaknat innan två, bestämt med Jennie när vi ska ses och även sovit. Jag vill bara lägga huvudet på kudden igen och somna om. Fast det går inte eftersom jag ska möta Jennie om två timmar vid bio och sen efter blir det pizza med Ika! Alltså blir det en skön chillar kväll idag =)

3 ingen bra siffra

Det är verkligen inte okej. 

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Det gör mig galen och jag beter mig på ett sätt som jag inte borde. Måste få bort dig från mina tankar, men det går verkligen inte en dag utan du finns där. Om jag inte ser dig så är du i mina tankar. Så som du beter är inte okej. Vill du vara en i mängden eller berätta för mig varför? 

Jag vet inte vad jag vill med någon av er!

1. Kan helt plötsligt säga saker som han inte borde.
2. Upptagen helt enkelt.
3. Ett sätt att bete sig på som verkligen inte är okej. 


Hässegud kväll

Ika hade sagt: Vad var det jag sa?!?!?!
Jag sa detsamma när jag vaknade. 

Jag ville sova bort hela dagen, men det slutade med att jag vaknade vid nio och kunde inte sova. Som vanligt på en lördag. Orka liksom. Ja det var en hässgud kväll igår. Blev inte så full jag ville, men det fick gå eftersom att jag tappade lusten mitt i allt. 

Nej nu ligger jag i min säng och har städat och ska ta det lugnt fram tills jag ska iväg och kolla på bio med Jennie <3

Händer ikväll?

Hemma från skolan och vad som händer ikväll vet jag inte direkt ännu. Väntar på att Ika ska komma hem så man kan höra med henne och se vad som är planerat. Vill dra ut och dricka mig full och bara glömma allt för en stund. Skrev jag det där nyss? ! Tydligen. Första gången i mitt alltså. 


Klyven

Ilskan bubblar i mig och jag vill bara skrika rakt ut. Det ända som kommer är tårar ner för min kind. Tårar som inte vill sluta rinna. Telefonen ringer och jag vill inte höra på. Det gör ont i hela mig för jag vill inte veta, eller höra på. Det är jobbigt som det redan är. Låt mig ta en dag i taget och låt mig göra det på mitt vis för då vet jag att jag orkar. Jag klandrar inte din hjälp, men det du säger gör ont för jag vet att det ligger en sanning bakom det. Jag hör hemskt gärna på när jag orkar och humöret är bättre. 

Jag vill skrika tills jag inte längre har någon röst kvar. Jag vill inte kunna prata, höra eller se. Smärtan inuti mig vill spränga mig i tusen, men min lycka kämpar emot och där står jag med två känslor som kämpar mot varandra. Jag är halv. Långt ifrån hel, långt ifrån sönder. Jag är klyven i mitten på alla de vis. 

Jag ser på och ser vad det leder till, orkar inte lägga energi på det. Det brister i slutet och tårar och ilska kommer. Jag ser fortfarande på och låter det ske.


Inte okej

Ett slag i magen kallar jag det!

EGO


Matlagning

Dags för matlagning. Är hungrig och jag orkar inte vänta på Bodil, hon får äta när hon kommer hem.

Idag så har man varit besökt sjömanskyrkan inne i stan. Ni som inte vet så går jag en sjöutbildning. Alltså sjökock och det är verkligen sjukt kul eftersom man lär sig saker man i stort sätt inte hade någon aning om fanns. 

Nej nu blir det mat.


Morgonkvisten

Godmorgon har duschat och ska snart ta och byta om. Det är lugna puckar med tiden idag. Typ sjuk trött, men inte så trött. Har HRL idag sen var det något annat plus projekt var det.
Jag vill veta praktiken NU!


Terapi

Sköna promenad genom stan med Ika. Inga bilder för glömde min kamera. Det blev istället en massa talk om allt annat. Promenader är som värsta psykiska terapin ju. 

Sitter och lyssnar på gamla sommarlåtar och man bara längtar efter sommaren nu ju!Mardrömmen

Hallå nu har jag kollat film och kollat på Andra avenyn. Det kanske är dags att vakna ur mardrömmen du gav mig. Det gjorde ont i hela mig, smärta i bröstet och jag önskar att det aldrig hade hänt. Det kommer aldrig läka och framför allt det kommer aldrig bli bra. Nu är det som det är och det går bara göra det bättre. 

Ut och plumsa i snö med Ika senare. Se om jag tar med mig min kamera om jag orkar. 

Jag är snäll och trevlig
Ansträng och sluta uppföra dig som ett svin!

Detta är inte jag!

Jag har seriöst fastnat för denna låten :O
Det är så långt min musik man kan komma!

Summarium

Och jag lever. 

Folk har ju snackat om snöstorm idag. Vart är den? Fråga mig inte, men så fort det snöar i Skåne så är det snöstorm tycker jag. Folk vet inte vad det är här;) Nej nu ska jag inte vara sådan. 

Var i skolan idag och hade sammanlagt två lektioner. Under NK så provade man studentmössa, religion hade vi inte och så fick jag gå från Samhällen eftersom jag har allt på min dator här hemma. Orka sitta och glo in i en skärm i över en timme och inte göra något. Så skrev man ett svenska prov idag som gick bra kändes det som. Så om man säger såhär så hade man svenska och sjöfartsteknik. 

Middagsrasten så drog jag och tre andra in för att käka. Mums. 

Nu sitter jag här och ska skriva vidare på samhällen så man blir klar med det.

Mitt sätt

Just det Estelle mår kanon idag. Det visste ni kanske inte. Jag skiter i vilket nu höhö. Göra som man ni villa för jag gör det på mitt sätt nu =)

En dag med saker att göra

Nu har jag varit på Väla med Ika. Hittade nya kläder plus vi åt gott. En sjukt god toast med sallad till. MUMS. Sen kom man hem och då rensade vi ut Ikas kläder och nyss gjorde vi det med mina. Hade inte så mycket eftersom jag gjorde det för drygt ett halvår sen och jag har inte köpt så mycket kläder sen dess. 

Estelle är nu en massa trött och ska bara sitta här och sega resten av kvällen.

Nya kläder

Linnen jag fick av Ika
Skjortan och tunikan köpte jag idag och jeansen fick jag av Ika :D

Dissen

Dissade samhällen idag. Att dissa samhällen ledde till att man ska iväg med Ika till Väla och se om man hittar något kuligt där vill säga. Träffade Alex idag även i skolan och de andra busarna så som Jennie och Johanna. Ja man träffar allt och alla. 

Lön får jag imorgon och räkningen betald.  Jag känner mig duktig och mer ansvarsfull än någonsin. Nja det vet jag inte om jag gör. Jag går i skolan och vill börja jobba. Fick ännu mer att göra idag. Hur mycket kan man få egentligen? Det tar liksom aldrig, men snart så. 

Nej nu ska jag kila iväg med Ika <3


Hur ska man säga det?!

Jag har en sak jag vill berätta, men jag vet inte hur. Jag vet att det är lätt, men till en del personer vet man inte hur eller när man ska säga det. Ja man kan inte veta allt här i världen. 

Seriöst jag tror jag gillar dig!

Menyn

Menyn som var på min 18års fest
Nino

Nu har man fixat en del av projektet och resten ska bli imorgon och på torsdag är det sagt, men vi får se hur det kommer att bli. 

Jag skulle ringa Nina när jag kom hem från skolan och jag har ringt henne, men hon svarar ju inte. Nu får hon ta och höra av sig eftersom jag inte hade så mycket tid att prata med henne idag eftersom hon ringde när jag var i skolan. Nina skärpning du höhö. 

Sitter just nu och bara lyssna på musik och fundera på om man ska fortsätta med att skriva på andra arbeten. Bara för detta kom jag på att det är prov i morgon eller är det på onsdag. Får ta och kolla igenom det. Kunde det innan lovat så en del borde ju sitta kvar tycker jag. Den där skolan alltså Man är aldrig ledig så nu vill jag ta studenten!

Serb när jag blir stor

En helt okej dag i skolan och ja jag kan vara olydig och rymma från lektioner. Vadå jag hade ju inget att göra så jag smög iväg till Ika och senare kom Emma så vi kunde äta och göra vad vi ville höhö. Jag har bestämt mig att konstnär inom bild ska jag inte bli. Jag ska ta och bli serb när jag blir stor. För jag nämligen grym på att dansa sådan dans. Plus jag har dom bästa lärarna man kan ha ju. Aleks och Emilia. 

Vad som händer idag? Ska ta och skriva på det där projektet så man blir av med det. Sen blir det inte så mycket mer än så idag vill jag tro. Bara ta det lugnt och komma i säng i tid eftersom som jag lider av trötthet. Är trött 24/7. Måste ta och göra något åt detta tycker jag är vavavava!?!?!?!?!?


Knutpunkten

Nu blir det in till knutpunkten för att lämna av Becca vid tåget. Nu ska hon hem till sig i Småland och jag blir kvar här i Skåne. Se vad jag hittar på ikväll. Jag har en plan, men jag tror inte den blir av eftersom jag har så slöa vänner här alltså höhö, men det löser sig.
Nej nu måste jag kila. Ha det <3Beslutsångest

Beslutsångest vill man verkligen ha. Nu vill jag bara bli av med skiten, men det är inte så lätt eftersom man måste göra sina val. Det kanske bara låt det vara, men som det är nu är inte rätt på något sätt. Man ska inte acceptera det. Fast på något vis gör jag det eftersom jag inte vet hur jag vill göra. Jag är rädd för vad som kommer ske och känna mig allmänt jobbig. Fast jag har lärt mig att ibland måste man vara jobbig för att få en förbättring, men i detta fall vet jag inte. Känns som bara en massa saker som inte stämmer någonstans. 

Långt där inne vet jag svaren på mina frågor och funderingar, men jag vill ha dom bekräftade. 


Hos mig

Vissa saker tar jag hårdare än andra, varför? Ja det är en bra fråga. 

Jag har sen tid tillbaka haft stora problem med att lita på en kille. Så fort man har börjat lita på personen har det tagit någon vecka sen har det börja rasa. Varför? För när jag börja lita på personen så på något vis drar jag mig tillbaka, men ändå inte. Felet finns säkert hos mig.

Promenad

en mysig promenad efter man har ätit pizza med Becca och Ika. Nu sitter jag och Becca här i min soffa och se vad kvällen har att erbjuda. Jag vill kolla på skräckis, men väntar på att se vad Ika har säga om det. 

Seriöst jag har inte så mycket att skriva. Jo jag har en massa som jag kan skriva, men inget jag känner för höhö! 

I like you i think (A)

Utan ånger

Uss vad jag och Becca är slöa just nu ligger hon och sover i soffan och jag väntar på att Ika ska blir klar. Kan ju inte sova nu. Då kommer jag vara död sen. Frågan är vad man ska hitta på medan man väntar. 

Leva utan ångerWillys snart

Man blir aldrig nöjd hur man än har det. 

Nu har man vaknat till liv och här sitter man och funderar på om det verkligen var fest igår eftersom allt kändes overkligt. Vi var uppe hos mig ett tag sen gick vi ner till Ika och hade det en massa trevligt. Somnade för en gång skull innan sex. Det var verkligen en massa skönt om man säger så. 

Ska ta på mig och sen blir det Willys och handla frukost med Beccis <3


Meningslös inlägg

Nu orkar jag och Becca inte mer så vi ska snart ta och sova tror jag. Eller ska ner igen till Ika höhö. Fast först ska jag natta Becca.

Stress

Hej hopp en galen vid dag i skolan. Eller mer stress eftersom vi bara var tre i serveringen. Fast det gick hur bra som helst. Nu sitter jag här och ska börja städa och Bacca är hos mig inom en timme. Ska bli en massa kul eftersom det även blir fest imorgon också!

STÄDA!

Imorgon kommer Becca!

Inte blivit av att städa idag för kom på att mitt headst inte funkar just för tillfället. Istället så har jag sjukt ont i huvudet igen och jag vill ikke har kvar det. 

Vet ni vad? Fest imorgon hos mig sägs det. Vi får se hur det blir. Kom hit vett jag (A)

Just det Becca kommer imorgon ! <3

Städa idag

Idag blir det värsta lugna dagen för mig. Blir att städa vill jag tro eftersom att jag kommer inte orka med imorgon. Ja jag är slö höhö, nja inte så slö vill jag påstå. Annars så händer det inte så mycket. Becca kommer ju imorgon till mig så det kommer bli en mysig helg. Blir även plugg och fest imorgon vad jag vet nu. Sen får vi se vad som händer.

Nu tycker jag mamma ska ringa mig eftersom jag har sökt henne sen i morse. Suck alltså. Fast det kan ta timmar för mig med att ringa upp.

Nej nu ska jag ta och börja städa!

Gamla bilder som skapar minnen


Balbild <3

Estelle kantarell är nu på bättre humör eller jag har varit det typ hela dagen, men aa. Var ute med Ika en sväng sedan har vi suttit hemma hos hennes mamma och snackat en massa skit höhö. Detta har fört mig till denna plats vid min dator. Lyssnar på sjuk hög musik och ska göra det resten av kvällen :D

Haha visste ni det att bara för att jag kommer från Småland så betyder det inte att jag gillar snö. Jag älskar snö när jag i Norrland, men inte här eller i Småland! Suckers ! :D 

En gammal bild från nians bal. Saknar mina tjejer<3


Bara för att den är bra


En trevlig dag till en början

Träffade Julia idag när jag var med Alex idag. Han skulle fixa konsert biljetter och där han skulle köpa den ena så såg jag att det var Julia. Så länge sen alltså. Saknar henne som min chef i Viken. Saknar den tiden. 

Aja, skola idag sen mötte man upp Alex där efter eftersom vi typ aldrig har tid att ses så vi bestämde att jag skulle med och fixa hans biljetter. En massa trevligt.

Nu blir det snart att göra min läxa som jag har tills imorgon och kanske ut med Ika. Blir inte så mycket mer skrivande idag eftersom jag inte har tid.

Ut med dig!

Sitter och väntar på badrummet men någon är där inne inne och duschar. Jag kommer missa bussen. Seriöst man ställer sig inte och duschar nu när man är flera! Får panik på de som gör det. Visar ingen hänsyn.
Nej nu blir det skola igen.

Planer

Mina planer

* Inte gå på balen
* Få betyg i alla ämnen
* Kämpa mig igenom skolan
* Ha så kul jag aldrig haft på min praktik
* Umgås och festa mer med Ika
* Ha mer tid för mina vänner
* Söka jobb högre upp i landet
* Söka jobb på båtar
* Ta studenten
* Flytta och börja om ännu en gång
* Glömma idioter

Höhö :D

Nu har jag suttit här och glott och snackat allvar med Nina. Allvar och allvar, alla lär sig något nytt var dag. Idag fick hon veta en ny sak om mig höhö. Vad det än är så är jag tyyyyst (A)

Jaha vad händer nu? Jo det ska jag säga er. Jag ska sitta kvar här!Parasiten

Jag kan skratta och gråta. Jag är omtänksam och ärlig. Jag visar uppskattning och står för det jag gör. Jag lever inte då och sen. Jag lever här och nu med ett förflutet som jag kämpar med var dag så det inte ska ta över. Jag kan leva med der och jag kan skratta och vara lycklig. Vissa dagar är svårare än andra och vissa dagar är lättare än andra.

Mina dagar hade varit lätta att leva om man slapp saker som får en att må dåligt. Saker som dyker upp i nuet som sätter sig som en parasit på en och vägra släppa. I början är det lätt, men om den inte släpper så blir dagarna värre och värre och den gräver fram ens förflutna. Rädslan och osäkerheten kommer och dagarna blir allt mer jobbigare att sig igenom.

Jag lever här och nu och tar en dag i taget. Jag skrattar och är glad, men då allt känns jobbigt och tungt så kan jag inte skratta och le. Frågor kommer och mina svar blir så ärliga som jag kan. Jag kan verka gnällig, men jag vill inte leva på en lögn. Fråga om du inte vill veta för jag kan leva vidare fast mitt leende inte är där det ska det kommer tillbaka. Vill du inte lyssna så säg det, jag fixar det. Om jag har fixat det dom andra åren så gör jag det nu med. 

Min lycka finns där, så vill ni ha en Estelle som inte är ledsen och gnällig så var då den vännen.

Biblan

Sitter i skolan här i biblan med Jokke och väntar på nästa lektion. Eftersom vi har engelska på tisdagar på vår håla så har dom andra åkt in till stan och dissat oss typ höhö. Fast vi överlever och jag vill bara att denna dagen ska ta slut eftersom mitt huvud gör fortfarnade ont.

Jokke är som vanligt hyper och galen som alltid. Frågan är hur pallar han? Förstår inte det där med att orka när man när så sjukt trött som vi alla är.

Nej nu ska jag göra något!

It´s me and you

En dag med Jennie.
Pannkakor, film, glass och jag somnade till en stund också, men det är ju inget ovanligt. Förlåt Jennie jag som hade lovat att hålla mig vaken, men jag somnade bara i tre min (A) 

Nu ska jag sova eftersom jag verkligen är dödens trött!


Regler och tabu?

Jag är trött på dessa alla regler man har. Eller kan man kalla dom regler. Jag vet inte vad som har hänt, men det dyker upp en massa saker som inte borde finnas där.

Om vi vill skratta och skoja så gör det. Om vi vill skrika och gråta så gör det. Om vi vill göra något så gör det. Vad är det som hänt. Saker och tinga har ändras. Det är som vissa saker är tabu. Som att säga vad man vill, tycker och tänker. Detta är inte du, jag, VI! Detta är verkligen inte vi. 

Alla förrendras, men förrendras till detta vet jag inte. 

Vart har det tagit vägen?

Upptagen under dagen

Nu är det dags för skola och efter blir det lek med Jennie så det kommer vara dött tills jag kommer hem.
Ha det!

Natti !

Nu blir det att nana ! <3

Liten

Världen blir bara minde och mindre alltså. Min kompis är kompis med en som jag är kompis med. Eller känner. Alltså är världen väldigt liten eftersom den ena bor här i Skåne och den andra i Södertälje. Ja världen är verkligen liten med andra ord. 

Jag tycker jag är liten, men inte jämfört med världen haha. Ja jag tänker inte som alla andra. Fast så är det.


Agerat som städ hjälp

Hemma efter att ha agerat som städhjälp hemma hos min syster idag i Halmstad eftersom hon ska flytta. Nu ligger jag i min säng och väntar på Ika. 

Som vanligt så slog jag i mitt huvud. Jag orkar inte mig själv snart alltså ;)

Hjälp på väg

Nu ska jag till Halmstad för att hjälpa min syster att flytta. Jag är sjukt trött och jag vill bara ligga hemma och sova, men har man lovat så har man. Får sova en stund på tåget. Känner att det kommer bli en lång dag detta. Så vi hör när jag kommer hem. Så om ni undrar varför det är så tyst i min blogg är det för att jag är i Halmstad under dagen.
Måste kila nu ha de så länge ! <3

Skjult

Nu blir det att nana kudden. Ska upp vid åtta imorgon för ska mest troligt iväg till Halmstad och hjälpa syster att flytta. Är man snäll så är man.
Haft en underbar trevlig idag med Ika. Vi höll på att skita på oss i soffan när vi kollade på Skjult. Fattade inte så mycket vad den handlade om mer än att den var läskig och det var det vi ville ha. Så där låg vi soffan och höll varandra i händerna. Det hade varit kul om någon hade kommit in för kan tänka mig hur det såg ut hur vi låg där i soffan. Vi lagade även en mycket god middag som jag sa innan.

Nej nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. 
Natti! <3Mysa kväll

Sitter nere hos Ika och vi har en massa mys. Just nu fixar vi en film som vi ska kolla på allmänt bara ha det mys eftersom vi är slitna från igår, eller hon är mer sliten. Vi lagade en massa god middag innan. MUMS :D Ja jag har sagt det hela kvällen. Jag vet jag är som jag är (A)

15 jan 2010


En av er, någon av er!

Tankarna snurrar i mig dag som natt.

En av er, någon av er!

Jag blundar så gott det går, men ni kommer tillbaka.

En av er, någon av er!

Ni gör mig galen i tankar.

En lång natt

God morgon gått folk. En natt man direkt inte har sovit så mycket av. Så ja hur trött är man, jo en massa trött, men kan inte sova längre eftersom jag måste plugga tills Ika vaknar för måste höra med henne vad hon egentligen har bestämt idag för jag fattade inte så mycket igår alltså eftersom jag var helt död gånger tio av trötthet medan alla andra var pigga på att dricka. Så är det ibland. Jag har i alla fall städat undan från igår/natt så duktig jag är. 

Nej nu måste jag plugga vi hörs! <3


Mitt i natten

Ligger här och är halv död i min soffa och folket är kvar eller en del är kvar och här sover jag typ.

Om man kanske ska ta och piggna till lite granna så man orkar. Bilder kommer imorgon!

FiestaNu kan Ika komma upp så jag har något att göra tycker jag!


Älskar !

Älskar ! <3 <3 <3

Nu har jag gjort

Nu har man varit i skolan, sovit och pratat med mamma i tele. Nu består städning, fixa mig sen kommer Ika och Emma sen deras kompisar upp hit. Mysigt värre. 

Matte idag hela dagen och det gick en massa bra. Janne han sa att det var bra att jag kom till skolan idag eftersom det var viktiga saker och jag därför kom jag. Hihi. Jag är en duktig flicka. Nu

Ska snart ta och gå och lägga mig och sova, men jag vet inte när eftersom just nu känner jag att en ilska inom kommer upp. Uss för detta... !


JAG VILL HA PRAKTIK NU !

Igen

Tillbaka i ruta ett igen!

Det släpper inte

Min huvudvärk släpper inte, men jag överlever. Det blir skola imorgon för min del eftersom vi har genomgång om tillämpad matte för sjökockar och vi har bara det imorgon så måste vara med på det. 

Suttit och kollat på film typ hela dagen och snart ska jag ringa Ruben och väcka henne typ.

Hemma dag

Jag har vaknat till liv och det blev ingen skola för mig idag.
Hur som helst så blir det inte så mycket mer än att ligga i soffan idag och bara kolla på film om det går eftersom jag huvudvärk som aldrig vill gå över. Jag vet varför den är där och den får nu vara där. Lär ju inte bli så mycket bloggande idag eftersom jag sitter hemma och inte gör något. 

På tal om mitt val så vet jag vad jag ska göra nu.
Vi får helt enkelt se vad det leder till. Ett val

Trust me att inte veta vart man har de vänner man trodde man hade är inte kul.

Jag sitter här i min soffa och försöker göra ett val.
Ett val som handlar om jag kommer orka eller inte.
Jag kan gå vidare, men risken är stor att jag inte kommer
orka ta mig till skolan och jag förlårar. 

Jag vet inte hur mycket jag orkar. 
Jag vill bara få slut på det hela så det blir bra. 
Vill inte ha det såhär för det river upp såren jag har
som aldrig har hunnit läka.

Ont i ögonen

Suck vad jag är trött och ont i mina ögon. Funderar på att sova en stund känns som det är det jag behöver. Det är en massa som snurrar i huvudet på mig och jag måste komma på någon bra lösning snart innan jag går in i väggen. 

Längre dag

Blir en ännu längre dag i skolan idag och jag orkar inte med. Hela jag är trött i huvudet och vill bara sova. Ska sova när jag kommer hem höhö. Nja då lär jag inte vara trött bara ha en massa energi i kroppen som vanligt. Slutar halv fyra idag eller något. Fast får se när det blir eftersom vi har samhälle sjukt länge idag. 

Nej nu måste jag kila ner till bussen. Börjar ju om 30 min ! Hörs <3

"Du är en sensull tiger ..

... på jakt efter njutning"

Ska skriva ner mitt års horoskop som står i Vecko Revyn och aldrig skrattat så mycket åt ett horoskop som detta.

Kärlek
I år händer det mer i ditt sexliv än med kärleken. Romantiskt sett traskar 2010 på i vanliga hjulspåren, med fina perioder och små kriser i en vanlig blandning. Sommaren blir fin men det blir ett år utan riktiga höjdpunkter. På sexfronten däremot är du väldigt driven och initiativrik, särskilt under det första halvåret. Du tar för dig helt enkelt, oavsett om du har en fast partner eller ej. I år är du en sensuell tiger på jakt efter njutning. Det blir en synnerligen laddat år för din del. Ett år att uppleva.

Äventyr och pengar orkar jag inte med för det var inget roligt med dom höhö.

Vi snackar skytten här!

Nu är det bokat

Hemma efter en lång dag i skolan. Var även inne i stan idag med Emma och Ika som sagt. 

Nu är tiden bokad och längtar som bara den!
Ja provet idag gick som det gick. Jag lovar vår klass är ju roliga om något. Fast så är det när man får veta det dagen innan. Så vi får hoppas på det bästa och se vad som händer. 

Nu sitter jag här och väntar på att jag och Ika ska ut och gå sen så vet jag inte mer. Funderar ärligt om jag ska skita i skolan imorgon eller inte. Fast vi får se om jag kommer iväg eller inte. 

Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på!

Ord som sårar

Känslan av smärta väcks till liv. 
Tårarna vill komma som en flod ner för kinden.

Orden som sägs känns inte som ett skämt. De känns som menat.
Idiot förklara mig, dum förklara mig eller vad?
Orden sårar och tårarna vill rinna.

Att orka stå ut är frågan.
När ska man få slut på det.

En irritation i rösten får en att vilja fråga vad det är.
Vad det än är så säg det. För jag har tröttnat på denna skit.

Tårarna vill inte sluta rinna!

I skolan

I skolan och jag har inte varit  såhär länge i skolan sen jag vet inte när. Sen när jag andra året på gymnasiet. Shit alltså. idag har man avvärkat ett prov och brytit ut i skolan. Stressen och ångesten är där hela tiden och det hjälper inte när det är en massa annat som ficnns runt en. Ord som folk inte menar kan tynga ner en.

Tänk på vad ni säger och gör.

Elli kommer

Nu sitter jag här igen och det är time to the school. Kul kul idag kommer även Elli. 

Som då

Vi såg på varandra
Du närmade dig och la din arm runt mig
Sakta försvann min rädsla

Rädslan kryper nu sakta tillbaka
Du lyfter bort din arm mer och mer
Vi ser inte längre på varandra som då

Through the eyes of child


Förlängt hår!

Har varit iväg med Ika för hon skulle förlänga håret och jag har ingen bild på det. Fast det blev hur bra som helst. Super glad för hennes skull. Satt där och pluggade på mitt prov och jag kan det hyfsat bra. Jag känner mig väldigt duktig om jag ska vara ärlig. 

Nej nu blir det att laga lite mat till mig eftersom jag är mega hungrig!
Nu har jag bild :D
Före
Efter

Ett dunkade huvud

Just hem kommen från skolan. Eftersom jag fick veta idag att vi ska ha ett prov imorgon så sket jag i bilden eftersom jag måste plugga på provet plus jag är så trött så kommer somna när som. 

Nu ska jag vila en stund eftersom jag har världens huvudvärk på köpet.
Grattis vännen till körkortet!


Skola

Mot skolan!
Elli dissan är sjuk idag så man blir själver med killarna. Kul kul :D
Haha nej nu ska jag springa ner till bussen för där väntar Ika på mig!
Hörs !

<3

Jag sitter här och tänker på dig varje dag och undrar hur det kommer att bli. Det går inte dag utan att jag saknar dig. Du finns i mitt hjärta för evigt för jag älskar dig så sjukt mycket. Vad som än kommer att ske så kommer jag alltid att vara din vän. 

Du är stark, du är en tjej med värme och kärlek. En som verkligen får en att leva och orka!
Kämpa tjejen min! <3 <3

Nu är det där igen

Ångest för skolan. . . 

Seriöst hur svårt kan det vara att börja skriva?! Tydligen mega svårt. Sitter här och har ångest att jag inte kan skriva. Ja om det ska ta hela natten får det göra det för jag ska ha klart skiten tills imorgon så är det bara!

Då var bilden klar

Nu är min bild klar. Inte den bästa, men jag orkar inte lägga så himla massa tid på den eftersom jag nästan skiter i vilket i denna uppgift för jag tycker den är helt meningslös. Jag förstår mig inte på vissa lärare alltså. Fast man gör det man måste för att fixa skolan. Det är så livet är. Finns alltid någon som bestämmer. Starkt jobbat

Jag är vaken innan tolv och det är starkt jobbat eftersom jag somna strax efter sex. Nu sitter jag här och ska springa ner och väcka fröken Ika snart. Hon sover annars fram till fyra och kan inte sova inatt. Det går vi inte med på eftersom skolan börjar imorgon som jag har ångest för eftersom jag vet att vi kommer ha en hel del att göra innan praktiken. 

Gäsp gäsp gäsp! Hoppas jag orkar hålla mig vaken så jag kan skriva klart min uppgift idag. Det är inte så mycket kvar eftersom nu är det den lätta biten kvar. 

Hör ni vi tar och hörs senare (:


Bästa att sova nu

Klockan är snart sex på morgonen och jag ligger inte och sover. Bra Estelle ! Jag börjar liksom skolan på måndag. Varför jag är uppe så sent är för att jag har varit nere hos Ika och kollat på en massa film. Nu blir det att krypa ner tills sängs och sova till klockan tolv sedan blir det att gå ner och väcka Ika så hon inte sover bort hela dagen. 

Ja vi hörs senare idag när jag har fått sova i minst fem timmar!


Ska jag föda?

Satt och skrev med min vän. Jag har ju som sagt en oerhört hemsk mensvärk och när jag skulle förklara för min vän lät det såhär.

Värkarna kommer då och då. Känns som jag ska dööööö!!!
Låter som jag ska föda xD hahahahahah
Min vän: SKULLE PRECIS SÄGA DET HAHAhAHAHAHA

Suck på alla

Har snart kommit halvvägs på min uppgift och ja det är en del kvar att göra. Suck och så sover Ika ännu. Suck på henne suck på alla! Hahaha !

Somna sent

Nu var det ju ett tag sen jag skrev känns det som. Fast jag vaknade för en timme sedan och har hunnit duschat och läst bloggar. Jag somnade ju inte fören sent inatt eftersom jag inte kunde sova. Ibland har man sina nätter då man inte kan sova. Fast till slut somnade jag och då somnade jag . 

Nu har jag ångest att jag har sovit såhär länge för nu kommer jag inte hinna med skolarbete som gick skit att skriva igår. Det bara gick inte. Så idag tar vi nya tag och försöker. Hoppas på det bästa. Känner inte direkt att det är det första jag vill komma efter med en skoluppgift när hela förra terminen gick hur bra som helst. 

Vad som händer idag ser inte så klart ut. Eftersom jag har ingen aning om vilka som kommer. Jo Ika och trevliga boys. 

Nej nu måste jag skriva vidare på min uppgift.

Vi hörs

Ska ta bussen om ca 40min in till stan för att möta upp en vän. Sen blir det mat och hem till mig. Vad som sker vet jag inte. Jag har orkar dammsuga mitt rum lita snabbt så när alla mina stora dammråttor borta!

Nej nu pallar jag ikke datorn mer. 
Ta det lugnt ikväll nu ^

Bara för att jag är snäll

Kolla nu in denna!
Fått värsta åder från herr Meigård att lägga upp den på min blogg. Jag gör det bara för att jag är snäll. Sen okej jag tycker väl att musiken är bra på sitt vis ^


Vänskap

Jag har en vän och vi två har gått igenom eld och vatten. Jag lovar er att vi har verkligen gått igenom hemska saker och folk står där än idag och undra hur det kommer sig att vi fortfarande är vänner idag. Allt som har hänt är saker runt oss inte något mellan oss. Vi har lärt oss att hålla ihop fast vi har olika åsikter om det ena och andra så går vi ihop eftersom vi accepterar varandra för dom vi är. Vi blir bara starkare och starkare ihop ju mer tiden går. Vi har kommit fram till att inget kan skilja oss åt eftersom ingen av oss tillåter det. 

Det jag vill komma fram till om man verkligen vill att ens vänskap ska hålla så ska man acceptera varandra för dom vi är. Man ska släppa in den andra in på livet och verkligen lita på personen. Man ska vara ärlig och säga till om det är något som är fel och bra och man ska aldrig sitta och räkna att nej nu tänker jag inte höra av mig för nu har inte den hört av sig. Om du känner för att höra av dig så gör det. Man är trots allt vänner. Man ska känna att man kan höra av sig till sin vän vilken tid på dygnet som helst. Man ska lyssna på varandra både när det är glada och tråkiga nyheter. När båda visar till varandra att man verkligen vill detta så funkar det och inget kan förstöra.

Jag har en vän som känner mig bättre än någon annan hon är min allra bästa vän!

Som du gjorde då

Se på mig igen som du gjorde då.
Nu känns det som jag har tusen nålar i min kropp.

Vart tog du vägen?
Var det jag som försvann när du stod kvar?

Se på mig igen som du gjorde då!

Mycket att göra på lite tid

Nu har jag sovit varken mer eller mindre än åtta timmar så nu borde detta sluta bra tycker jag. Sitter här vid min dator och ska börja skriva på min skoluppgift. Något jag absolut inte orkar med. Fast får bli en liten stund idag och resten av helgen eftersom jag har annat att göra. Som att städa alltså städa, sen får jag mest troligt besök idag och imorgon. Lilla jag har som sagt i stort sätt alltid något att göra.


Luftslottet

Hemma från bion eller kom hem för ett tag sedan. Var ju och kollade på Luftslottet som sprängdes med Elli. Den bästa filmen utav den serien. Seriöst!Efter bion så orkade jag inte vänta på bussen eller tillåta Ellis kille köra hem mig så jag började gå hemåt. Under tiden hade jag Ruben i örat hela tiden. Lovar det var det bästa jag hade gjort idag. Att ta mig en promenad hem.

Btw ska dygna inatt! :O

Bio ikväll

Seriöst jag har glömt bort att jag ska på bio ikväll. Jag är rolig jag om någon. 

Idag kom jag upp vid elva sen kom jag iväg och handla även hittat fakta till mitt arbete. Nu ska jag bara skriva ihop det. När jag får orken till det med andra ord. Innan måndag. Det lär jag fixa med andra ord.

Ingen lust

Jag vill veta vad du vill.
Jag har ingen lust att ha det som det är.

Som en film

Nu börjas det igen. Nu ska orken och styrkan från mitt inre fram. En dag kommer detta ta död på mig om det inte blir bättre.

Att ligga där i sängen med alla tankar som snurrar att se i syne och mardrömmar som spökar hos mig om nätten blir i stort en sömnlös natt. Samma saker som spelas om och om i mitt i huvud. Det kommer ännu ta ett bra tag innan jag har bearbetat färdigt klart det som skrämde mig mest av allt. 

Vaknar upp med magknip, rädsla och sorg och hoppas på att det inte ska stämma det man nyss såg så skarpt framför sina ögon. Någonstans vet jag om att det stämmer. Låta det vara eller ta upp det eller helt enkelt bara vänta tills det kommer fram. Jag har redan en sårad själ som sakta läker, men det ta längre tid då jag vet att något är fel och någon/några inte säger som det är.

Allt är som en film som spelas om på nytt med ett slut som aldrig slutar bra.Styrka

 

Det handlar om kämpa sig framåt.
Man lär sig med tiden då man kämpar sig framåt

att lägga energi på rätt saker och låta andra saker vara
tills det löser sig av sig själv eller så "skiter" man i det.


Styrkan jag har får jag av vänner som påminner mig om hur 
underbart liv kan vara bara man vill det. Styrkan får jag av

vänner som betyder. Jag får stryka då jag känner att jag

gör något bra och andra blir glada. Då vill jag bara leva vidare

och för jag får en kick av livsglädje som får mig att orka

längre.


Trevlig dag

Haft en mycket trevlig dag. Precis kommit hem till Helsingborg och är ganska så trött så blir väl att sova tidigt idag. 

Jag drog ju in till Tingsryd idag för att träffa Bastian och det var hur trevligt och kul som helst. Vi drog och fikade sen vandrade vi runt i Tingsryd eftersom jag var tvungen att dra två timmar senare då jag kom. Skulle ju hem till Helsingborg. Man ska ju inte klaga vi fick ju umgås i alla fall. Det blev en massa skratt och massa snö höhö.


Full dag

Måste bli ändring på detta. Sluta upp och sova till elva tolv. Kommer ju komma upp när skolan börjar på måndag. 

Denna dagen ser ut såhär
In till Tingsryd träffa Bastian.
Hem till Ryd.
Till Alvesta för att ta tåget hem till Helsingborg.
Hemma i Helsingborg.
Bara åka en massa hit och dit. Det bästa med att komma hem idag är att Bodil har kommit hem. 

Nu blir det frukost (:

Saknad

Kom igen inse att jag saknar dig!

Hon och han

Saknaden växer sig större ju mer man försöker dölja den.

Ju mer tiden går desto mer inbillar man sig att det är inte så farligt längre, men när man ligger där och precis innan man somnar så kommer tankarna åter, tårarna och även den saknad man försöker dölja under sitt leende.

De vänner jag har i mitt liv betyder så oerhört mycket för mig. Alla på olika sätt.

Hon som känner mig bättre än ingen annan.
Hon jag bara kan ringa till och bara spy ut allt.
Han som får mig att prata om sådant jag aldrig annars skulle prata om.
Han som som bryr sig och låter mig få gråta ut på hans axel.
Hon jag drar iväg med utan att planera och bara kan komma upp.
Hon som får mig att skratta utan anledning.
Han som jag alltid vet finns där med ett sms bort.
Hon jag berättar hela mitt liv för då vi ses.
Han som skojar med mig.
Hon och jag som alltid jobbar som ett team.
Han och jag som skrattar åt allt som är idiotiskt.
Hon som får mig lugn.
Han jag ser upp till

Snö väder

Snön faller ner utanför fönstret och snart ska man kila ut detta väder för att dra upp och handla. Känns som man bara kommer hinna utanför dörren så blir man en snögubbe. Det snöar en massa här och jag pallar ikke det. 

Idag blir det Avatar med Lollo <3 Så vi tar bussen in och sen får någon komma och hämta oss. Tror det blir Alexander, men vi får se hur det slutar. Mamma snackar något om att jag kan sova hos Lollo om jag vill. Klar jag sover där om jag har lust jag gör lite som jag vill eller jag gör ju som jag vill. Höhö.Mot Naprapaten

Nu sitter man uppe igen fast denna gången hos min moder i Småland i den lilla byhålan Ryd. Ska till naprapaten idag också. Eller ja om mindre än två timmar. 

Under dagen om jag har tid och orken så kommer jag att skriva mer.

Här igen

Hemma i Ryd och redan hunnit äta och se på film. Lovar er att mer kommer inte ske idag eftersom min Ruben dissar för att dra till Asarum. Kukbarn på henne höhö. Så blir att sitta här och dega eller något. Har inte riktigt bestämt mig.

Dags att packa

Morgon alla där ute. Jag har vaknat till liv och snart ska ta och packa och städa så det är bara att dra sen när mamma ringer.
Idag blir det som sagt att åka hem till Ryd där jag ska ligga och sova i hundra år.

Ångest

Jag vill verkligen åka och träffa min mamma och mina syskon, men eftersom mamma och lillasyster bor kvar på platsen jag drog ifrån så får jag alltid en ångest att åka dit. Jag åker hem när jag har något inplanerat så jag slipper sitta och glo i den där soffan och få ännu mer ångest. 

Det är så svårt att förklara varför det är så. Innan när allt var bra i hålan så trivdes jag sjukt mycket, men nu vill jag inte ens veta av stället.

Nyårs bilder

Nu sitter jag i min soffa hemma i Helsingborg och tar emot en del nyårsbilder. Inte dom finaste så det kommer komma upp några här så får ni skratta lite åt dom.


Snart hem

Tjena mitt bena sitter hemma hos Anna ännu, men ska ta bussen om lite mer om en timme hem till mig i Helsingborg och då kommer det komma upp bilder här på bloggen och så kommer jag att vara lite mer social här på min blogg. Är man skakis bakis så är man hehe. Nja jag är hos Anna så orkar inte snå hennes dator hela tiden för att skriva eftersom man vill ju hemskt gärna umgås med sina vänner. Eller? Höhö

Jani vi hörs när jag kommer hem !

Så bakis imorse

GÄSP !

Hemma hos Anna efter hundra år. Bakis som ett svin imorse, men nu har det gått över och jag vill ha piizza, men tror inte det blir något idag.

Igår ja igår så var det en okej kväll/natt vad det nu än var. Orkar inte skriva så mycket mer om det eftersom jag är mega trött och ska låta Anna sitta vid sin egna dator. 

Vi hörs och bilder kommer. 

<3 

RSS 2.0