Det blir en hel dag

Det är tisdag och livet leker vill säga. 

Idag blir det en hel dag borta från hemmet. Inget ovanligt för mig just nu känns det som. Först ska jag till arbetsförmedlingen sen kommer min underbara Becca och hämtar upp mig. Vi ska ta och umgås hela dagen. Hon flyttar ju på fredag så nu är det hennes tur att ge sig av. Jag är så glad för hennes skull. 

Nej om man skulle ta och göra sig i ordning så mamma kan köra in dit. 


Wiieeee

Wiiiiiieee :D :D :D 

Första delen klart, nu är bara halva klar och känslan går inte att beskriva! Shit hur glad kan man bli, men skulle inte förvåna mig om den försvinner snart. 

Imorgon blir det Arbetsförmedlingen på morgonen sen kommer Becca och hämtar upp mig så vi åker till Växjö för att hämta min gamla mobil bla och sen ska det shoppa ;) Min nya mobil


Min gamla och ja, jag tycker bättre om min gamla :O

Tummar var det

Än så länge är jag inte nervös, men nu håller vi tummarna för mig. Det är ju näst sista delen i detta nu. Så nu gäller det att jag visar vad jag kan ;) 

Vi hörs vett jag för nu väntar frukosten på mig (:

The Last Song

Tjena :)
Det är lördag och första gången på mycket länge kan jag bara sitta hemma och förstöra hela dagen med filmtittande (: och det känns skönt! 

Kollade senast på The Last Song och jag måste bara tala om att det är verkligen en sjuk bra film. Mina andra gråta film efter A walk to remember. 


Fortet

Tjena hallå. 

Haha jag är verkligen seg på att skriv i denna blogg, men är man upptagen med annat så är man. Fast jag hoppas snart att det blir bättre och jag har snart något vettigt att skriva här igen. 

Föresten Fångarna på Fortet har börjat igen och jag måste bara tala om att det var verkligen ett av mina favvo program när jag var mindre och det är bra än idag. Så har kollat på det var dag sen det börjades i måndags :) o

Nej nu ska man fortsätta kolla på det och se hur dom klantar sig ;)

Nina och jag

Jag och Nina pluggar och det det typ ända som kommer ut från oss är en massa sjuka kommentarer :) 

Nina: Min mage är seriöst som en bulldeg.

Jag och Nina tog nyss reda på att varmt vatten fryser snabbare än kallt. 

Jag: Jag hatar när det blir sådär knäppt tyst i telefon när det där bruset försvinner. Man tror ju att den andra personen har gått och dött.
Nina: Ja det måste ju vara så att den andra går och dör helt inte så att det bryts eller något. Bildbomb var det

Som ni såg fick ni en bildbomd. Det är för att jag har inte haft orken att lägga upp dom innan, men nu ligger dom uppe :) 


Studentmiddag

Bilder från min jätte sena studentmiddag hemma hos pappa. 


Farmor och Mimmi :) <3


Pappa och kusin Johan :) <3


Dom kunde vara lite seriösa på en bild ;) <3


Farbror Thomas <3
Syskonkärlek mellan pappa och Thomas ;)


Jag och pappa


Johan ;)


Kusse Johan och Johan :)

Hundarna och katten

Här kommer lite bilder på djuren <3 


A och H <3

Anna  och Hanna på midsommar <3


Lång dag

Hemma efter en lång dag. 

Jobbat sen bar det av till Växjö med Bastian för han skulle byta sin mobil eftersom den var helt fuck upp. 

När vi var inne på Telia butiken så hade vi en jätte rolig säljare. Han bara "hel mysko ju" Helt wierd" Så sa han hela tiden och sen gav han Bastian en ny telefon och jag bara skrattade åt honom. Tycke så synd om honom eftersom han var så trött. Han visste knappt vad han gjorde. Sen gick vi åt och sen åkte vi till Tingsryd och fjorde inte allt för mycket. 

Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng om man vågar sova ;) 


Trååååk

God morgon alla glada där ute. 

Sitter just nu här i soffan hemma hos mamma och ska snart ta på mig för att dra och jobba. Sedan blir det att dra in till Tingsryd för att säga hej till Bastian innan man ska åka hem för att sova igen. 

Jag vet att bloggen är väldigt trist, men det är så som jag sa innan. Jag bor i Ryd, jag jobbar väldigt mycket och när jag inte jobbar så är jag mest död och sover.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft något att skriva och har inte det nu heller. Känner bara att det kommer att komma ut en massa spya här som det inte ska göra. Så bäst att hålla tyst. 


Jaa så ser det ut

Ni som undrar vad jag håller på med om dagarna är dom att jag bor i Ryd och här finns inget att göra mer än jobba, jobba, jobba. Plus nu går jag i skolan i två veckor. Sen var jag i Hbg i helgen.....

Aldrig

Det kommer aldrig att funka i längden. 

Jag kommer skrika mig hes, gråta mig torr och hela jag kommer skaka som ett asp löv tills den dagen jag ger upp.....

Nää

Tro det eller ej, men jag har ingen bra dag alls idag .... 

Detta går inte. Skadat mig precis överallt i köket och humöret har varit nere och ingen är glad. Nää sova bort hela dagen och hoppas på det blir bättre imorgon. Fast jag vet inte. Tvivlar nästan på det idag... Fast vi får se om det blir som det är planerat imorgon. 

Föresten tack .... eller inte ..

Söka jobba

Jag har varit så duktig nu ska ni veta :) 

Ska bara skicka in två ansökningar till, men dom måste jag posta. Så måste förflytta min dator bort till mamma så man kan ta och skriva ut lite papper så man kan skicka in dom. Sen är det bara att hoppas på att man får något svar tillbaka!

Vad ska man hitta på?

Tjena hallå! 

Ledig idag och vad ska man hitta på idag mer än diska? :O Jadu bra fråga nästa.

Dööör lite

Nä om kanske skulle göra lite nytta när man är ledig? Eller? (A) njaa det tycker jag inte ;) Joo jag ska med mamma och handla sen, men det är ju en annan femma. 

Jag har ju jobbat i helgen ju. Så roligt man kan ha det när även Åberg jobbar. Hon är ju för rolig den tjejen. Synd att vi inte umgås. Man kanske borde göra något åt det (A) 

Halllllåååååååååå! Vet ni vad???!!! Jag tror jag ska gå och dööö :O hahaha Det var det roligast idag! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nä det kan inte var sant detta. Seriöst?! Han av alla näää det kan verkligen inte stämma tror jag döööör av skratt xD


RSS 2.0