Kan sopor vara kul?!

Jag har en liten rolig historia att berätta. Rätt kul om kan sätta sig in i det. 

Lägger in två bilder så ni hänger med lite bättre på från början.


sopcontainen


Papperspressen

Vi kommer in till hamnen och där är dags att byta ut sopcontainen. Bruka gå på fem sekunder ;) Fast inte denna gången.... 
Jag och kocken börjar fundera på vad dom håller på med där ute på däck så vi går ut och kollar och ser hur dom håller på att böka med sopcontainen. jag tänkte inte mer på det. 

Efter ett tag så ringde telefonen i köket och Anja svarade. När hon hade lagt på så sa hon att papperspressen var sönder. Så nu var både sopcontainen och papperspressen sönder. Komiskt tyckte jag laegom tills man skulle hem. 

Kommer ner igen till köket och då fick jag veta en till sak. Nu får vi inte lägga in kartongerna där man ska i papperspressen, utan nu skulle man gå in underifrån. Enligt Anja, för det var så hon hade uppfattat det. Och som ni ser så är detta rätt så roligt. Hur ska man kunna sätta in kartongerna underifrån på papperspressen. Så där stod jag som ett stort frågetäcken och fattade inget. Tills kocken tog ut mig och visade att det inte alls var papperspressen som var sönder utan sopcontainen. 

Det var i sopcontainen som vi var tvugna att gå ner och in i den för att kasta soporna. Så där slog det mig hur kul det lät med att gå in underifrån på papperspressen.

Efter ett tag så kom båsen och ska visa vad dom har gjort. Så vi tala om hur Anja hade uppfattat det så när han gick förbi papperspressen så stannade han och böjde på sig och kollade på papperspressen och funderade på hur det skulle gå till. Och den synen fick mig att skratta ännu mer. 

Poängen är den att jag tyckte att allt lät så kul och själva synen, sen kan det va att jag var sjuk trött också. Ni kanske inte tycker det låter så kul, men synen och orden får mig att skratta jag bara tänker på det. 

Sen i slutet så började jag och kocken överdriva det hela. Om dom kastade i soporna där uppe så skulle hela bildäck vara täckt med sopor sen skulle det rinna ner på tågdäck sedan skulle det bildas maskar och tillslut så skulle det komma stora råttor ... :o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0