Sista inlägget!

Gäsp gäsp ...

Inte ens sista dagen på året får man sova så länge man vill. Det är nästan lite taskigt tycker jag. Fast måste man upp så måste man upp. Väntar på maten, men den verkar ta ett tag till. Sen typ vid fem ska vi ta tåget till Perstorp på värsta hemma festen ute i skogen. Hoppas på at det blir kul.

Just nu sitter jag och kollar på Vi alla barn bullerbyn. Den är en massa bra ska ni veta. Jag vet jag är ganska så speciell. Tycker om barnfilmer, men det väl inget fel med det väl? Nja det tycker vi inte.

Får se om jag hinner skriva mer innan det blir ett nytt år annars så hörs vi nästa år.
Ha en toppen kväll alla ! <3


Anna ! <3 <3

Annas ikväll

Sitter hos Anna efter har stressat hela dagen. Blev ingen bio idag tack vare att det var fullbokat så vi tar det på lördag. Hängde med Ika in till Väla där jag hittade tre nya nagellack så snart ska man ta och måla mina naglar. Jag är Annas nyårs puss fick jag nyss höra. JIPPI !

Nu ska jag ta och måla mina naglar och umgås med Anna.

Ha en massa bra!

Fixat

Nu är det mesta fixat inför nyår. Kläder, fest och drickan eller jag väntar på den. Så ja allt är klart. 

Ska på bio ikväll med Anna vi ska se Avatar jag som inte skulle se den, men nu ska jag tydligen det. Jag är rolig jag. Den sista kvällen kommer jag tillbringa på bio för imorgon blir det fest i skogen. Kameran är måste med hallå.
Mat nu och ringa Anna och höra om ikväll. Ha det göttans! 


Vakna

Hon sover bort sitt liv. Nja det vet jag inte, men hon är omöjlig att väcka. Jag orkar inte springa ner och väcka henne. Klockan är liksom över ett. Nu får hon vakna så man hinner med det man ska göra idag. Hallå där. Jag snackar om Ika min vän. Jennie hon ligger här i sängen och är vaken eller halv vaken. Hon ligger där tills Ika har vaknat tror jag. Förstår inte hur dom kan sova så mycket höhö. Ähh jag ska inte säga så mycket här va. 

Nej nu ska jag ta och byta om och se vad som händer. Hörs!

Jennie hääär bitch=) Heeej:D

Hejhej:D nu sitter jag och gäst bloggar i Esters lilla blogg. tittut lixom:D nej men typ=) Estelle sitter på min röv och pelar i mitt hår men nu ligger hon på mig, med sitt lilla huvud på mina ben o jag försökte prutta på hennes rumpa men det funka inte:( mogen? jag? nej:D hahaha. Nu sitter hon och ja trycker men de kommer inte även om ja behöver fisa:D haah:D tror ingen annan tycker de e kul men de tycker faktist jag:D
pumpa sa estelle mitt i allt:P Random dude:D o hon skrek -- du har fisit. men de har ja nt.. Faaan jag vill men de går nt. aahh panikslaget här... späännner men den går nt ut, den e där asså. trycker jag tror jag att en tolle kommer=)
Men nu ligger estelle på golvet och frågar MIG vad hon sysslar med.. DEN KOM UT:D fisen =) Men nu ska estelle skriva i min blogg :D
Http://venusdoom.blogg.se

Ett gott skratt

Suck vad trött man är eller mer sliten av att vara uppe en hel natt, men är det lov så är det. Just nu ligger jag i min säng och känns som vilken sekund som helst att jag kommer somna till, men tänker inte tillåta det. Tänker hålla mig vaken ett tag till så man kan sova inatt. 

Jag är nog mer trög än någonsin alltså. Jag kan verkligen sitta och göra folk en massa förvirrade. Vadå då? Om dom inte ska veta så ska dom inte veta så är det bara. Jag själv tycker jag bara en massa störd i huvudet när jag säger vissa saker som är helt galet. Jag skrattar alltid så gott åt mig själv.


Bilder från igår kväll


Dagen efter

Vakna? Det är knappt jag. Gick och la mig efter fem imorse och jag har ju sovit halvt om halvt tills klockan blev halv fem. Dela täcke med en som tar det hela tiden är inte kul och en som tycker om att röra sina armar när man sover är inte så kul eftersom man får dom i huvudet typ hela tiden. Fast jag överlever. Vill få liv i Ika och höra om vi skulle in till stan idag för jag måste. Fast först kanske man måste få hem pojkarna som ligger och sover som två idioter i mina soffor höhö. 

Hade en hyfsad trevlig kväll fast inte allt för överdriven. Ska inte klaga direkt. 

Jag blundar för det mesta, men nästa gång gör jag inte det. 

På tal om inget. Det klingar fint i huvudet på mig. Jag blir allt mer och mer säker samtidigt som jag blir allt mer och mer osäker. 


Bilden får säga kvällen


Mognad och respekt

Nu när jag sitter här och väntar på att Ika ska komma upp så slog det mig nyss att det är väldigt många killar som drar sig till yngre tjejer. Det sägs att vi tjejer mognar tidigare än killar, men jag vet inte direkt om jag kan hålla med om om det i vissa fall.
Unga tjejer runt 15års åldern beter sig yngre än killar i den åldern. Ja visst killar i den åldern kan leka trams, men mognad och respekt vet inte många i den åldern vad det är. Att respektera sina vänner och sin familj har man svårt att göra eftersom man bara ser sig själv i stort sätt. Jag vet för jag har varit där. Man ser alla andras misstag, men sina egna ser man inte. Man har svårt att bedöma vad som är rätt och fel. Man gör utan att tänka och det är då det oftast blir fel. Man gör det för man ser bara sig själv och man ser inte konsekvenserna för då man har förlorat det man hade och ville ha. 

Så jag fattar fortfarande inte vad äldre killar ser hos en tjej som är runt 15år som inte kan bete sig.

Redo

Ja då var man klar och jag vet inte när folket dyker upp. Ika kommer upp hit vid sex tiden så det är ju snart. Sen vet jag typ att några kul folk kommer så vi hoppas på en bra kväll. Själv ska jag hålla mig nykter. Jag sparar mig till nyår. 



Mot stan

Nu blir in till stan med Ika eller ja snart när hon har fått på sig kläderna vill säga och det får vara snart det.

Det löser sig

Det var ju så typiskt. Fast spela roll måste ändå prata med Lena. Ska tigga till mig en tvätt tid. Behöver en timme till tvättmaskinen och en till torktumlaren. Så det ska nog gå fint att komma in där. 

Idag blir det en snabbvända in till stan. Banker och guldfynd med Ika. Ska tvinga in henne på Gina så man kan hitta ett par snygga underkläder. Får se hur mycket folk det är där inne. Sedan blir det hem för att städa eftersom det inte var direkt städat här när jag kom hem. Folk kan inte städa här och jag har inte orkat fixa det sen jag kom hem. Fast det blir det ett måste annars vågar jag inte ta hit folk. Får se vilka som dyker upp idag. 

Frukosten kallar och ja jag var uppe innan tio idag.

TRAPPA JÄVEL !

Döda min lägenhet snart alltså! Slog i min fot i trappan och nu gör det fett ont och tån är upp svullen som en stor ballong eller något liknade. Det värker som F A N och jag skojar inte. Jag lovar och svär på jag vet inte vad, men detta gör onartuligt ont! Vad det än är så skiter jag i det för det gör OOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNT!

Jag vill!

Jag vill se
.
men ingen verkar ha tid. Så får vänta med den,

Vaken först nu?

Jag vaknade vid två. Vad händer med mig? Jag bruka aldrig sova en sekund efter tolv och det inte ens det. Måste ha blivit såhär då jag slog i huvudet hemma hos min syster i hennes typ betongfönsterbräda. Jag menar verkligen slog i huvudet så tårarna börja rinna och de gör dom aldrig annars. Frukost är snart ner i min mage innan man hoppar in i duschen. Sedan får man se vad som händer. Kanske träffa folk. Jag vet inte det ännu. 

Säg att det ska vara fest här hos mig imorgon. Vi får väl la se vilka som dyker upp. Alltid lika spännande det. 

Nej nu skriker min mage efter mat. 

Ha det!

Dessa ska bli mina

Dessa ska jag göra på mig själv.

Björnbröder

Sitter och kollar på Björnbröder, men har typ missat hela för jag pratade med Bacca i tele! <3

Handla kanske?

Man kanske borde ta och få på sig kläder och kila till Willys för att handla mat. Det vore kanske som en bra ide. Har inte hunnit med det ännu. Eftersom i onsdags när jag kom hem var jag upptagen sen var det julafton och då sov jag allt för länge och hann inte handla och lika så igår. Nu är jag vaken och borde få på mina kläder så man kommer iväg. Jag hatar att handla för man vet aldrig vad man ska ha. Det slutar oftast med när man har handlat att man inte äter hemma. 

Vad som händer idag har ingen aning om. Det åter står och se. 

Saknar dig sjukt mycket! <3



Hemma "redan"

Är redan hemma. Blev inte alls en lång kväll ute. Kände ganska så fort att jag ville hem, men stannade en stund till. Jag fixar bara inte det där sociala med drickande när det är något som fattas i ens liv.
Jag är verkligen trött på detta.

Utgång

Det blir utgång med Anna och några andra. 
Anna räddare min kväll.
Hörs imorgon :D

Julen

Elli fick mest hehe

Inget alls idag

Sova bort mer än halva dagen är skönt. Gick upp vid två och nu ligger jag i soffan och tänker skita i allt idag.


Jag vet om att jag kan vara jobbig och tjatig. Jag vet om att en liten simpel sak för er kan bara en big deal för mig. Tiden går och jag lär mig mer och mer låta saker och ting vara, men  då jag kommer på och har bevis för att så ryker jag. Att vara ärlig kan vara så svårt, men när jag är så tydlig jag kan om jag vill ha mina kompisar ärliga mot mig varför då inte vara ärlig från början? Att bli sviken gör ont att få personen att förstå att man har blivit sviken är ännu svårare när den inte tycker att det inte är en big deal. Jag är krävande i ärlighet. Jag lever ett ärligt liv. Behandla mig inte som skit när jag behandlar dig väl.

Julen över

Hemma igen och snart ska jag krypa ner i säng för att sova. Orkar inte med detta mer. Är sjukt trött och har varit det hela dagen, men jag har haft en sjuk trevlig dag. 

Snälla sluta!

Mot Ellli

Om vilken minut som helst ska jag ta bussen hem till Elli. Gissar på att det redan är folk där. Hennes syskon. Jag har precis blivit klar och nu är det bara tänderna. Ingen aning om när jag kommer hem ikväll. Det lär man ju märka.

Hör av mig när jag kommer hem (:

God Jul

Ännu en julafton ännu fler julklappar man ska öppna och ännu mer julmat i magen. Kan säga så mycket att jag verkligen inte alls har någon julkänsla och att jag sitter här och funderar på om det verkligen är jul eller inte. Ska snart ta och komma upp ur sägen för att ta mig en dusch och börja smått att göra mig i ordning. Ska hem till Elli för att fira jul. Så detta blir ingen vanlig jul för mig och det känns skönt. 

God jul gott folk! :D



Vilken?

Nu blir det jag igen.

Snacka med andra går, men att prata med personen det handlar om det kan man inte.
Vad tänker du vara för kompis till mig?

Helsingborg

Hemma hemma hemma i Helsingborg. Vilken dag alltså. 

Ska sitta uppe heeeela natten och bara va för att vara extremt övertrött imorgon hemma hos Elli och hennes familj. Nja så illa ska det inte bli. Ska försöka komma i säng i tid idag.

Det är mycket jag inte vet om som jag får veta i efterhand.


<3

Iväg

Mot Helsingborg idag !

I Halmstad

Nu är man i Halmstad och snart ska man börja laga mat, men först ska dom handla så man kan laga maten.

Att övertala någon om något är ingen mening.

Uppe

Som "vanligt" har jag varit uppe innan åtta idag. Idag var det tandläkaren som stod på schemat och igår var det jobbet. Nu sitter jag här och är ny duschad och ska snart ta och äta lite frukost. Mamma och lilla syster sover. Dom får sova fram till tolv sedan väcker jag dom. Vi ska till Halmstad till min stora syster så vill helst komma iväg innan ett. Så får se vad jag lyckas med. Mamma snackar om att jag ska köra, men vet inte riktigt om jag vill det i detta väder. 

Igår så jobbade jag och efter så gick jag hem till Becca. Kom hem efter halv tio igår och jag orkade inte blogga eller direkt göra något. Var på piss humör och sjukt trött. Somnade vid tolv.



Måste iväg

Jag har varit här för länge nu och måste komma ifrån innan jag bryter ihop.

Oväntat besök

Bilderna KLARA! Nu fattas det inte så mycket innan projektet är klart. 

Ja och så dog människan igen eller något. Ibland kan man ju undra. 

Just nu sitter jag här och glor och bara tar det lugnt innan man ska iväg och gå med Ruben. Föresten igår fick jag ett oväntat besök av Lollo! Estelle blev glader. 

Älskar syster ! <3

Ny duschad

Det är som vanligt när man är hemma. Innan man kommer in i duschen så måste man ut på tomten för att göra något. Ut med världens äckel hår och hela en ser ut som fan. Denna gången var det att leta upp vad lilla Cecar hade rymt. Gick efter vägen och hittade ett ganska så stort hål som han hade tagit sig ut igenom. Fast nu kommer han inte ut där längre för mor min har lagat det. Sen var det in i duschen. Nu sitter jag här och ska snart ta och klippa lite bilder så man får det gjort så man kan sitta här hela dagen sedan.

Mys i soffan framför tv:n

Allt kan verkligen ske tro det eller ej. 

Nu blir det att skita i min dator och kolla film med mamma.

Ut skrivare

Sitter här i mammas rum med min dator och har hennes skrivare inkopplad i min dator. Ja vad gör man för sitt projektarbete. Sitter och skriver ut en massa bilder som jag sedan ska klippa isär. Ser en aning dumt om jag får säga det själv. Det värsta av allt att jag har insett att vi har glömt att ta kort på en del saker. Fast det blir säkert bra ändå. Det är ju jag, Jokke och Elli som gör detta så det kan ju inte bli något annat mer än bra. 


Söt bild

Estelle har vaknat och idag så snöar det ute och jag sitter i TV-rummet och hör hur det knastrar i elden. Sjukt mysigt alltså. Ska snart äta lite frukost och så. 

En söt bild på Kasper

Innebandy

Nu har man kommit hem efter en mycket trevlig kväll med Isa. Drog som sagt iväg på innebandy med henne och Ryd vann höhö. Som att jag bryr mig. Efter det så har vi åkt en massa bil och verkligen pratat om allt från himmel till jord. Isa är en sådan kompis som alltid finns där. Vi pratar inte så mycket och vi ses i stort sätt aldrig, men vi vet att vi alltid finns där som en bra vän som aldrig skulle svika en.

Nog om det. Nu sitter jag här och har nyss sagt saker som får mig att känna mig stolt, men väldigt ledsen. Det är minnen som får mig att känna mig dålig, värdelös osv. Nu är jag här och lever för den jag är och om folk inte kan säga vart problemet ligger så är det inte mina bekymmer utan deras. Jag är inte mer en människa. Om folk väljer att inte tala sanning så får det vara. För det är inte jag som gör felet utan dom som väljer att inte tala sanning.

2,5 timme

Väntade på tåget i 2,5 timme i Hässleholm. Man ska inte åka tåg när det är "snö kaos" i Skåne. Man kan ju börja undra. Den sista halvtimmen var blääää var verkligen sjukt nära på att sätta mig på tåget hem till Helsingborg igen. Precis när jag hade bestämt mig dök ett tåg upp från ingenstans. Jag bara jaha då blir det Ryd. Nu typ ångrar jag mig eller jag vet inte ännu för ska kanske iväg och kolla på innebandy eller ja nu ska jag det. Ja nu har jag något att göra. 

Estelle är ganska så trött på att vänta. Är på tåget nu.

Upp och hoppa

Ja nu blir det att upp och hoppa från sängen. Ska dra tidigare vad jag behöver för jag förbi hos Elli innan. Hittar inte dit vi ska och så ska jag lämna min väska där så jag slipper åk hem. Hon bor mycket nära Knutan. Nej nu sa jag ta på mig och packa det sista som datorn.

Jullovs fika med "klassen"

Hade också velat säga att jag har jullov imorgon som en del i klassen kan. De har den lyxen att de inte behöver komma på fikan imorgon eftersom de bor en bit bort, men om jag ska vara ärlig så vill jag inte missa den. Det är liksom det som göra hela grejen med att man får lov. När "hela" klassen sitter där med sin mentor så känns det verkligen att nu är det lov. För första gången behöver jag inte känna mig stressad som de senaste gångerna när man har slutat då man måste springa till ett tåg. Fast ska med ett tåg imorgon också, men inte sådär uber bråttom. 

Nej nu ska jag sova och försöka lugna mina nerver.
Natti natti !

Jag vet att det är något!

Vinter Estelle

Jag är redo för en lång promenad
Kom för en timme sedan efter en mycket härlig lång promenad med Ika!

ZzzZZzzzzZzzz

Alltid när jag tvättar så blir jag så trött. Det blir liksom omöjligt att hålla sig vaken. Ögonen och mitt huvud klarar det liksom inte. För en gång skull så höll jag mig vaken tills jag hade slängt in den sista maskin tvätt i torktumlaren och när jag kom upp så la jag mitt huvud på kudde och ett ut tre ZzzzZZZzzzzZzzzzzZZzzz

När jag ligger och sover en vacker dag hos Jennie

Sopr

Gäsp!

Hemma från skolan för drygt 30min sen. Har redan hunnit sätta igång en maskin tvätt. Känner mig duktig om jag säger så. Bodil kom in till mig nyss och började snacka om den där städningen. Jag lovar det är ett berg med sopor och människan verkar inte förstå att man ska gå ut med dom och slänga dom i en soptunna. Man kanske måste visa hur man gör? Vad vet jag för att människan ska förstå liksom?! 

Skolan idag alltså har varit en super glad Estelle med ett leende på läpparna som skiter i fall allt är bajs. Hon är glad och såhär glad tänker jag också vara. Vi fick även veta våra grupper när vi ska laga mat. Vi är fyra och fyra som har hand om en vecka var. Jag hamnade med dom jag var förra gången med i stort sätt. Förutom att Elli, Viktor, Elin och Thomas var inte med denna gången. Vi hoppas på det bästa om jag säger så.

Den där läxan också. FÖRKLARA BÄTTRE!

Nej nu blir det att hitta på något vettigt.



Morgon snack

Morgon!
Sitter och väntar att få komma in på toaletten för att borsta mina tänder, men det känns som det kan ta ett tag, men jag har en reserv tandborste tack vare att finns sega personer här. Suck, men skit i det. Snart dra man till skolan och jag som inte gjort min läxa. Typiskt, men vadå då? Jag kunde inte göra den eftersom det inte ville som jag ville så får göra den i skolan idag. Om läran tänkt döda mig så dödar jag honom innan. Nja det ska nog vara okej. Han bruka förstå. Han är inte som alla andra lärare. Han vill att vi ska lära oss så det är säkert okej. 

Klockan tickar, nu får han för fan sätta fart så jag hinner! Fast tror inte han fattar det.
Btw: Lussekatterna var inte ens klara på bilden. Dom väntar för att komma in i ugnen sådeså ! =)

Jul bilder <3

Bästasysters och mina katter =)
Snö ! <3
Skåne kan också få snö =) <3
Älskar när det snöar ! <3

GLAD !

Så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad är jag om inte gladare !

Något är det . . .

Jag lovar mig och er att det är något som inte stämmer. Jag vet om det för min magkänsla har aldrig fel. Tro mig. Vad det är för fel kan jag inte svara på nu. 

Osäkerhet får inte existera i mitt liv, men när jag vet att något inte stämmer så existerar den och jag vill veta vad det är. Så snälla prata med mig. Jag finns här, jag tål att höra vad det än är. Jag fixar inte att sitta jämte och bara se hur allt försvinner.

Jag säger lycka till!



Ilska

Ilska ilska ilska ilska ilska !
Känns som jag ska sprängas i luften snart!

Pannpiff

Hemma från Halmstad och min bästa syster. Orkade inte skriva igår när jag var hos henne. Vi lagade hemma gjorda pannbiffar med potatis och sås sedan bakade vi lussekatter. Mumma mumma.
Ja nu är jag då hemma och ska snart ta och göra uppgiften tills imorgon så man slipper den. Sedan får man se vad man hittar på idag.

Mot Halmstad

Snart så ska jag ta bussen in till Knutan för att ta tåget till Halmstad. Det jobbigast är att jag ska få sitta och vänta på henne i nästan 30min, men det ska nog gå hyfsat så snabbt. Blir väl att vi bara tar det lugnt idag och pratar. Känns som det är typ sjukt mycket jag vill berätta för henne. Berätta om min praktik och allt går framåt med mitt liv.

Nej nu ska jag fixa håret sen ska jag dra. Får se om jag lånar min systers dator ikväll eller inte, men tror inte det. Ha det! !
Ursäkta!

Syster imorgon

Min mage gör ont av hunger. Man kanske borde äta? Eller jag vet inte får se om jag orkar. Är sugen på hamburgare. Jag vill ha! Fast orkar inte dra in till stan så jag skiter i det. Blir en macka kanske.

Ja vad har hänt idag, jo jag har inte gjort något alls vettigt idag mer än legat i sängen och var en snabbvända i skolan och mycket mer än så har det inte varit. Ska till min efter längtade syster imorgon i Halmstad. Nu har båda tid efter mycket lång tid. Tycker det är synd att vi inte ses lika ofta som innan. Träffade henne mer när hon bodde längre bort och nu när hon bor en timme ifrån mig så ses vi typ aldrig. Så nu är jag super glad att få åka till henne!





:S

Jag vet inte vad det är som händer med mig, men något är fel. Väldigt fel .

<3

Vilken skön slappa dag jag har haft idag. Suttit och kollat på film hela dagen. Gissa på  om det är skönt? Jo en massa skönt. Ska fortsätta kolla på film nu tills jag somnar. Skriver mer imorgon =) ^



Jaha vad händer?

Jaha nu har jag suttit och kollat på två filmer och ska snart kolla på en till. Fast den börjar inte fören vid 17:00 så fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Vi får se vad som händer. Just nu kollar jag på mammas pojkar.
Nu ska vi se. Hum det finns en sak! 
Nu har drar jag ha det!

Estelle var namnet

Go middag ! Nu sitter jag här igen och funderar på vad jag ska hitta på idag. Dra med Ika ut och gå kanske? Vem vet. Hade varit skönt att få sova bort hela dagen, men det är ju fysiskt omöjligt om man heter Estelle och har massa i huvudet. Föresten jag har lyckas med det en gång och det är lite mer än tre år sedan. Jag vill nog inte vara med om det igen.

Gud hjälp vad ska jag hitta på idag? Nervös Estelle får panik på allt. 

Sista för idag

Vilken dag detta har varit det har verkligen gått upp och ner hela dagen. Just nu funderar jag på att gå och sova sen sova bort halva mitt liv. Så dramatisk ska jag inte vara har faktiskt skolarbete att göra till nästa vecka så det borde man ta och göra imorgon.
Bodil är hemma nu, men hon sitter här i soffan och pluggar och säger "Nu fattar jag mitt i allt" jag vet inte redigt vad det är hon pluggar. Typ ekonomi. 

Nja sova kanske jag hoppar nu och kollar på filmen som går på TV. Jag kan verkligen inte bestämma mig mer än att det hade varit så mycket bättre om en viss person kunde lära sig att höra av sig. . .
Aja sista inlägget för idag!
Ni får ha det en massa bra ! =)

Mitt hår är såååå <3 <3 <3


Bättre

Jag är så rolig jag. Nyss mådde jag skit som ni kanske såg och nu sitter jag här och ler och fattar inget alltså. Så kan det vara. Ibland undrar jag vad problemet är med mig seriöst? Ja så kan det gå.

Alltså jag är verkligen hungrig, men är jag sugen på att ät då? Jag vet inte riktigt det. Funderar så fall ta en macka. Åt en halv pizza innan idag med Ika. Nej om kanske ska kolla på TV och äta en massa godis. Funderar på om jag ska med mig min dator med mig in. Vi får se alltså. 

Mina val jag gör är de val jag gör för att orka leva. 



Massa ord

Sitter och skakar som ett asplöv och det gör ont i hela kroppen. Yr i hela huvudet och magen är tom. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt går ner för. Kan inte äta, kan inte slappna. Allt jag vill är att veta att det är okej och att det kan vara som innan. Jag vill inte må såhär. Jag hatar det. Allt bubblar upp och jag vill bara gömma mig under ett täcka och försvinna. Jag vet inte vad det är som tynger mig mer än att detta har på gått i snart över två veckor och jag snart inte orkar mer.

Knaaaas

Jag kan vara ledsen ett bra tag och det är jag oftas för att jag är osäker på hur saker och ting ligger till. Nu klättrar jag på väggarna och det gör ont inom mig. Varför inte stryka ett sträck över det? Du är ganska så duktig på att göra det när det handlar om andra, men när du är inblandad så är det inte lika lätt. Jag vet inte, men nu är det som det är och det borde vara lugnt för det har du sagt, men det verkar inte så. 

Nej nu ska man lyssna på musik och kanske ringa någon. Orkar inte vara själv idag.

Knas kväll ...

.. och då är allt som det ska

Vaknade för en timme sedan och jag mår prima fisken. Jag sitter och skrattar åt de fula bilderna från igår. Inte dom snyggaste precis, men dom får gå.

Som sagt vi chillade loss hemma hos mig. Folk kom och det var en massa trevligt. Fast ens humör kan verkligen gå upp och ner. Fast det är man tyst om tss.


...

Fan vad jag hatar människan !

Smink

Städat och klart. Nu ska man bara laga lite och äta innan man sminkar sig. Tycker jag borde göra det idag eftersom det kommer lite folk idag. Då kan man göra sig lite fin. Jag sminkar ju mig aldrig annars. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag går inte upp tidigare bara för att sminka mig när jag ska till skolan. Det är ju inte precis så man jagar killar i skolan. Jag vill liksom visa mig för den jag är. Sminka kan man ha på sig när man ska göra något speciellt som ikväll. Jag är den personen att jag kopplas med smink när jag ska ut och festa eller något liknade. Utan smink är vardagligt eftersom jag själv tycker att min hy är så pass fin så jag inte behöver sminka mig. 

Jaja slutat pratat om det. Nu kokar vattnet så nu blir det pasta.
Utan smink
Med smink
Första och sista har jag inget smink på mig

Frukost/lunch

HEEEEJ !
Jag har vaknat till liv och jag har tagit mig en dusch. Innan jag gick och la mig igår så sa jag till mig att jag ska sova till 12. Vet ni vad jag gick vid 12.03. För första gången på länge har jag fått sova ut och det känns i att jag har det också. 

Vad som händer idag vet jag inte direkt mer än att jag ska försöka städa i lägenheten sen vet jag att jag och Ika chilla här uppe. Blir ett glas vin och lite till höhö. 

Frukost/lunch nu kanske. 

Vi hörs!



Natti

Väntar på en film som man ska kolla på innan man somnar. Är ju ledig imorgon och det känns en massa sköt, men det kommer kännas jobbigt att inte gå till skolan. Jag liksom tycker om att gå till skolan för då har jag något att göra, fast aa ska ändå bli skönt att slippa det för att lugna ner sig. Ni vet ibland så måste man det.

Blir chill i alla fall hos mig sen imorgon kväll och jag vet inte alls vilka som kommer dyka upp mer än Ika. 
Nej nu är filmen klar så nu ska jag kolla på den sen blir det att sova tills klockan blir kväll.
Natti !

Spel snack

Blev inget att simma tack vare den där jävla vattenläckan i Helsingborg. Ja så kan det ju gå. Så har suttit och roat mig här vid min dator med Ika och Stoffe. Snackar om HoN WoW och bajs. Jag fattar zero alltså. Jag och spel är verkligen inte min grej så jag har bara suttit att fula mig. 

Christoffer säger:
*Hmmm, men det är jättelätt att lvla nu ?
*recruita dig själv  :)
*Fast blir kanske samma kostnad
ikis säger:
*men det är så..
*jobbigt
*ja
*typ
*men alltså dom andra är ju 80
*så får tvinga dom att boosta mig D
*xD
Christoffer säger:
*Aa, men tid är pengar ^^
*åhnej ! inte "xD" smileyn ;(
ikis säger:
*xD
*xD
Christoffer säger:
*:'(
**cut*
ikis säger:
*Undra om estelle fatta något :D
Christoffer säger:
*Nää, tveksamt
*0=)
ikis säger:
*haha :D
Christoffer säger:
*Hmmm, men det är jättelätt att lvla nu ?
*recruita dig själv  :)
*Fast blir kanske samma kostnad
ikis säger:
*men det är så..
*jobbigt
*ja
*typ
*men alltså dom andra är ju 80
*så får tvinga dom att boosta mig D
*xD
Christoffer säger:
*Aa, men tid är pengar ^^
*åhnej ! inte "xD" smileyn ;(
ikis säger:
*xD
*xD
Christoffer säger:
*:'(
**cut*
ikis säger:
*Undra om estelle fatta något :D
Christoffer säger:
*Nää, tveksamt
*0=)
ikis säger:
*haha :D

Kan säga så mycket att jag verkligen inte fattar något i det där spel snacket!
Men jag är lika glad för det.

Simma

Ska simma idag och jag längtar, fast nu sitter jag och väntar på en viss person ska svara mig. Varför höra av sig när man inte svara? Aja nu sitter jag i soffan och borde äta, men lär inte komma så långt idag. Jag vet fortfarande inte hur det kommer att bli imorgon. Det åter stå och se.

Nej nu ska jag kolla TV ett tag. 


I skolan

Sitter i skolan just nu med alla i "resten" och Einar. Wictor sitter brevid mig och spelar och Stoffe på andra sidan och gör något helt annat. Vissa dagar är sjuka!

Du ljuger

Du ljuger för mig!

I not give up

Allt kan verka så bra när det inte är det. Jag vet inte ibland vad det är som sker mer än att allt blir fel och man vill spola tillbaka tiden. Ångesten och rädslan kommer fram, fast för ovanlighetens skull är jag ganska så lugn för innerst inne så känner jag att det kommer sluta bra, men det känns ändå som jag vet om slutet. 

Jag vill komma fram till att jag borde ta detta med en klackspark och låta det vara och bara se vad som händer, men jag fixar inte att gå och sova utan att jag vet att det är okej.

Ont som fan

Jag vet varför jag är så satans trött. Min jävla mens har kommit och jag hatar den. Jag blir så jävla trött och jag tappar allt med mat lust att göra och jag blir så seg i hela kroppen. Nu väntar bara spyan och att det ska börja snurra i huvudet sen så har jag allt. Hela min kropp väger ton och jag är verkligen sjukt trött. Känns som man kan ta och sova i hundra år eller något.
Just nu sitter jag på mitt rum och äter godis fast det gör ont som fan. Ska snart springa ner och ta tvätten sen blir det Willys.

Jag ska vara tyst som en mus idag.

Ringa och väcka

Nu blir det skola i hela två timmar och efter det blir det att ringa och väcka Steffi. Hon är för söt hon alltså. Saknar henne sjukt mycket!

Idag är det bara onsdag och idag blir det att tvätta kläder och plugga på ett prov tills imorgon. Rättare sagt ett omprov Detta bero på att jag hann verkligen inte plugga på det då vi hade det. Hade tusen och en saker att tänka på. Ja ibland går vissa saker före. Fast idag blir det att kolla igenom det jag inte kunde. Var ju bara 5poäng ifrån så det var jag ju inte hela världen tycker jag. 

Nej nu måste jag ta mina tänder innan jag drar för att möta upp Elli!
Vi hörs!

Elli och jag från festen <3

Vet redan om slutet

Kan inte förstå detta. Är sjukt trött fast jag har sovit under dagen. Jag bruka ju vara så full av energi annars ju. Fast icke som nicke nu gäspar jag och kan knappt hålla mina ögon öppna. Ska inte sova ännu då lär jag vara lika trött som idag. Jag vet jag är ganska så speciell när det gäller att sova. Om jag sover mer än sju timmar blir jag sjukt trött. 

Sitter och funderar på om jag ska skita i att komma imorgon till skolan eller inte. Det känns som att det kanske är bäst för att komma ifrån, men måste komma för gå på lektionerna. Det är så svårt att undvika, man känner att man borde, men vill inte. Jag vet inte vad jag ska göra snart. Snälla hjälp mig på traven. Jag vet redan om slutet.

Tar det för givet

Det som jag verkligen tar för givet är om man planerar något är att folk inte kommer. Framför allt när personer säger "kanske". Det är då man få en känsla inom sig som säger att den personen kommer inte komma för den kommer att komma på något annat göra. 

När en personen säger att det till exempel lockar, men har på känn att det var något annat som händer samma dag så det första som dyker upp i huvudet på en är just det att denna personen inte har något annat planerat, men säger så för att komma med en undanflykt och sen under dagarna försöka komma på något annat att göra. Fast sen kan det ju vara så att personen talar sanning. Det är alltid sådant som märks. 

Det är en sak jag vet, jag känner inte denna person så bra ännu så kan inte tro på det ena eller andra. Jag tar bara för givet att personen inte kommer och lär känna personen efter det. 




Halsband hittat

Kom hem någon gång mellan tolv och ett. Började leta på en gång efter mitt halsband och jag hittade det. Som jag kunde andas ut. Nu har jag det och nu slipper jag leta efter det. Så jag bestämde mig för att lägga mig att sova en stund eftersom jag var på väg att somna på bussen hem. Vips sa det och sen sov jag bort fyra timma, men vad gör det när man verkligen har något annat för sig idag. Jag lovar det har nog varit det skönaste på länge!

Kanske ska visa mig för Bodil så hon ser att man lever. Så hon inte undrar vart jag har tagit vägen.

Halsband borta

God morgon alla glada människor! 

Skola som gäller nu och blir inte förvånad om Lotta är sjuk idag igen och då har vi ingen lektion nu på morgonen, men det är bara att håll ut och gå till skolan. Vill inte vara borta. Har ju lovat mig själv att jag inte ska skolka innan jullovet och jag kommer lyckas. Jag vet bara det!

Slutar som vanligt vid 11.30 idag och sen vet jag inte om jag orka dra till engelskan och sitta där. Jag har ju gort saker klart hemma så tycker jag borde slippa komma de där 15 gångerna. Fast vi får se vad hon säger. 

Nej nu måste jag dra och packa min väska inför dagen!

Föresten mitt halsband är borta och jag får snart PANIK!

Blåmärke

Vad är det som händer? Jag vet inte. Det flyter på och allt verkar sluta bra. Fast jag borde inte säga något fören det är slut ännu. Vi får allt se. Hoppas!

Snacka om vilket blåmärke jag har fått på min fot! Ont för det och det gör även ont i ansiktet. Jokkes och Stoffes fel höhö.

Fredag nu tack då ska jag och Ika "festa" till det igen. Kanske kan bli en trekant igen höhö. 



Vad tycker ni?

Elli hon var på mig hela lördgas kvällen om att jag skulle ta av mig halsduken som jag hade på mig. Jag ville inte för jag frös. Hon tyckte de var värsta böghalsduken. Jag bara aja skit samma jag fryser och sen var den ju inte min heller. Jag tyckte mer att den såg ut som en emohalsduk. Fast det säger vi inte högt till ägaren tihi.

Vad tycker ni? Bög eller emohalsduk? 


Fusk barn

Hemma från skolan och här sitter jag och funderar på om ska äta lite och sen lista ut vad Stoffe har skrivit. Vi har läxa tills i morgon i svenska och jag har inte svarat på frågorna eller jo jag har, men jag har men inte skrivit ner svaren. De har dom andra gjort så jag fick kopiera Stoffes papper. Snäller är han, men han har inte så mycket val eftersom jag tvättade hans väska från spy så!

Insåg nyss att jag måste ta och torka av golvet i hallen och i köket eftersom min rena vita strumpor är nu svarta. Funderar på att bjuda på lite fler bilder från festen. 




"tjej" slag

Jag sitter mellan Jokke och Stoffe. De sitter och diskuterar något i mina öron. Ett ut tre så ger Stoffe Jokke värsta "tjej" slaget i ansiktet. Där sitter jag och dör av skratt precis som alla andra. Som jag blev mosad där i mitten. Det tar inte slut här. När vi är ute på stan så fortsätter dom. Jag råkar som vanligt hamna mitt emellan dom. Så de river mig i ansiktet! Nej herre vad kul man kan hade åt dom och de gav ju sig aldrig heller.

Trekant

Ika, jag och Stoffe hade nog den sjukaste trekanten man kan ha. 

Det hela började med att jag satt på golvet och så kom Ika och satte sig i mitt knä. Då blev lilla Stoffe svartsjuk och ville också vara med. Så Han fick också vara med, men han vill inte ha den där bak så Ika och Stoffe bytte plats. Jag satt bara där och skrattade och fattade inte så mycket som vanligt. Så Stoffe och Ika bytte och där satt jag. Vilken samling det blev runt oss. Vi hade det såååå sköööönt så.



Det var värt det

Sitter i min soffa och är helt utslagen från sjukt trevlig och kul kväll. Var hemma hos mig först sen drog vi in till stan och herre vad kul man kan ha det!


Bilden säger allt !

HJÄLP !

ÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !

Nu vet jag !

Estelle du måste hålla minen uppe!

Stora dagen

Nu tycker jag att jag borde gå in och väcka min vän Ruben för jag börjar faktiskt bli hungrig här i min soffa.

Den stora dagen är inne. Det blir min 18års fest idag! Jippi! Som man har längtat till detta. Nu hoppas man bara på att det ska bli bra också.

Igår när vi skulle sova så slänger Ruben sitt bakhuvud på min näsa. Som jag alltid gör, jag börjar skratta mig nästan till döds.

Nej nu måste jag väcka henne innan jag döööööööööööööör av hunger! 



Hallå haallååå !

Nu är Ruuuben här igen !
Idag mötte käraste Rudolf och Elli upp mig på Knuttan efter min hemska resa 8')  proppfulla tåg. Fast pågatåget var värst. Såklart skåningar *hooost* hahaha :D men ja. En man satt mitt emot mig och åt sitt smuts under naglarna. MUMS !  hahah :D
Men ja, jag och Rudolf har iaf haft en mysig och slapp kväll ! Vi har pratat massor och målat naglarna och haft oss under tiden som vi har kollat på Idol ! nice nice, nu ska vi snart hoppa i säng. Fast först ska Rudolf massera mig har jag bestämt 8') SEN ! måste vi få vår skönhets sömn inför morgon dagen. Prutten är hysterisk om att vi ska hinna med allt. Dessa kvinnor *suck* HAHAH :D men oj. Nu börjar jag spåra ur lite så nu ska jag avsluta detta och prata en stund med min favorit pratkompis ! *hemligt*  ni får KAAAANSKE veta i framtiden!
Sov gott sötnosaar ! PUSS PUSSS ♥

Jag


Bodil kastar pizza

En torsdags kväll hemma hos oss kan sluta hur som. Jo idag slutade den med att Bodil kastar pizza på min data och jag bryter ut i hysterisk skratt. Jag skrattar just nu åt allt. Den där penicillinen får mig på hel konstig. Det är bara roligt för jag beter mig helt över trött konstant hela tiden. Ja ibland kan man ju undra vad det är med mig.

Wictor sa: Fixat en udda present till en udda person.
Jag känner mig udda fast på ett bra sätt.

Vad hände?

Vi var på väg ut från Maxi till bussen.
Elli: Påsen känns tung.
Det är då det händer det som inte får hända. Botten av påsen gick sönder. Där står jag och Elli och kollar på båsen och maten på marken och på varandra. Sen så börjar vi skratta och vi fattar inget. Tills slut så inser vi att påsen har gått sönder och vi måste lösa detta på något vis. Som tur var hade vi en extra påse så kunde packa maten i den.

Tro, känna efter

Att våga se och våga känna det kan vara svårare än vad man tror.

När det går för långt så lär man sig stänga av och när man väl är där så vågar man inte tro eller känna efter. Man vågar inte se för rädslan spelar över.

Ju mer tiden går, ju mer vågar jag jag tro och känna efter.

Boys och Elli ni får mig att våga tro och känna efter för var dag <3

Bilderna


Modell för en dag

Jag somnade efter jag kom hem från skolan och jag har inte orkat ta kort, men jag har blivit fotad idag.
Bilderna kommer då Elli har skickat de andra.

Hemligt

Jag lovar att jag ska lägga upp bilder på det jag har köpt, fast det får bli imorgon för jag är verkligen helt slut idag. 

Jag och Elli har en rolig sak vi ska göra imorgon. Vi har ett problem hur ska vi få ihop det! ?
Ska nana nu natti! ^

Iväg igen

Lika fort man kommer hem ska man iväg igen.

Väla är ett ställe där tiden verkligen rinner iväg. Hittat en massa som man har behövt idag så nu behöver man inte tänka på det. Elli hittade också en massa saker. Ska snart åka iväg med Ika för att simma i en timme och sen blir det hem och bara slappa och äta. Ska se om jag kan tvätta en maskin tvätt eller inte. Hinner inte tvätta två imorgon för har och göra imorgon också.

Nej nu ska man kila här ifrån och fixa sina saker. Ha det så länge !

RSS 2.0