Inte allt för många knop

Nu har jag varit duktig och tagit fram allt som ska med mig hem och det vatt inte så mycket som tur var. Nu ska man bara ta och packa ner skiten i väskan, men det gör jag nog i morgon. 

Än så länge har det inte hänt allt för mycket idag, tänkt att jag ska kila förbi jobbet och säga hejdå, men det får bli senare om jag pallar. 

Annars händer det väl inte så mycket mer än att jag ska umgås med Therese och Daniel ikväll sen får se vart vi tar oss. Dock åker jag på att köra idag :/ men det får gå. Då slipper jag åka bakis hem imorgon.



Om 24 timmar

Om 24 timmar så sitter jag på en buss på väg hem till Småland och det är med mycket blandade känslor. 

Jag har haft det så sjukt toppen här i Tärna med en massa härliga och underbara människor. Ni har verkligen gjort dessa två månader helt oförglömliga! 

En ny värld har öppnas och jag känner mig som hemma. Till detta hem kommer jag ta mig tillbaka någon gång början av juni då det blir jobb och förhoppningsvis lika mycket glädje och umgänge som nu i vintras. 

Jag kommer fälla en tår då jag sitter på bussen, för avsked har jag aldrig varit bra på, men jag vet att jag kommer träffa dom snart igen. 

Tack för denna härliga säsong!!! 


Soff häng

Fel vriden muskel i benet är verkligen inte skönt alls någonstans ska jag meddela er alla där ut. 

Trött och sliten, helgen börjar verkligen ta ut sitt rätta på mig. Dock varit inne en vända på jobb idag för lite jobb. Inget jobbigt skönt nog :) Inventering, städ i köttkylen och baka tre pajer sen vatt jag klar. 

Nu ligger jag i soffan och är död. Ska slänga igång en film för att nana kudden lite. 

Preben: Du älskar att sova. Du sover på dagen, du går och lägger dig tidigt fast du har sovmorgon och sover länge på morgonen.

Nja jag vet inte om jag sover så mycket som han säger. Tycker jag är uppe rätt tidigt på morgonen :) 

Nää nu blir det Sune i Grekland!

Weke Me Up

 

Kittelfjäll i bilder :)

Jag borde skriva ner vad som hände i Kittelfjäll, men det får stanna där och bilderna som jag tog får tala för sig själv :) 


vi lever, så andas ;)

Sitter i rummet i stugan och snart är det dags att städa ut den för att sedan dra och kolla skotertävlingen innan vi drar hem till tärnby då verkligheten börjar igen i två dagar.

Tänkte bara tala om att vi alla lever men dock slitna ;) hårdhelg typ... ;)

Kittelfjäll

Då har jag packat för en helg i Kittelfjäll. Japp ni hörde rätt. Jag är ledig i helgen och den ska spenderas i Kittelfjäll med bra vänner och lite nytt folk. Det blir tre tjejer och sju killar som ska dela på en stuga. Tro det eller ej, en jag drog lotten om att bli äldst!! 

Vet inte riktigt vad som sker där. Blir väl att hänga ute i vintervädret en sista gång av denna vintern. 

Så det kommer nig vara rätt tyst här i helgen för min dator stanna hemma. 

Nää vi ses för nu ska jag tagga till!!!
 

Bubbel

Jennie, jag är fast!!!


En dag med Therese! :)

Vakna halv åtta på morgonen är inte okej när man är ledig!!! Så där log jag och vred och vände på mig tills Therese ringde mig halv tio. Snacka om att jag varr chokad, trodde hon skulle ringa mig efter elva. Nää hon var uttråkad och var sugen på frukost så jag traskade mot henne och sen gick vi till "stans" bageri och köpte frukost och fika :) 

På vägen hem var det värsta snöstormen!! Uss för detta vädret. 

Vi åt och snackade sen började hon städa, ibland är jag sällskap ;) sedan snackade vi gamla historier om när vi var små hahah så mycket sjuka saker vi har gjort!! 

Sedan dök Erik upp för en kopp kaffe och ännu mer skitsnack. 

Nu är jag hemma efter att käkat glass och snackat sönder Linn i telefon ;) 





När haspen inte är på

Hahaha, vilken kväll!!

Vänta i in Prebo tog ju en evighet men efter mycket spelande så kom vi till Konsum då jag handlade till fläskpannkaka!

Så drog vi hem och medan jag fixade maten så satt Erik och Prebolino och kollade festival kläder till Erik... Herre säger jag bara och efter ett tag så kom Gustav och sen vi fyra åt upp en hel långpanna fläskpannkaka!!! :O 

Hungriga.nu!!!

Sen vatt det kort. Först chicago där Prebolino vann med ren tur och sen spelade vi Plump och då vann jag storslaget!! =) jag 166p, Gustav 140p, Preben 132p och så kom Erik där med sina ynka 88 poäng!!! 

Sen vatt lite serie tittande, eller tittande och tittande vi hade slagge istället.

Prebens kommentar: Ni är som två syskon som.... och det sista skriver vi inte ut!! 




Goodi Hoodi

Alltså detta med att vara ledig är nog inte min grej trots allt. 

Har varit rastlös sen jag vaknade och nu går jag snart i taket om jag hittar något att göra, men de trots allt jag har diskat och löst lite soudko och snart ska jag och Prebolino dra till Konsum för att handla till middagen. Fläskpannkaka!!! Sen så vi då bjudit in Erik för att inte göra han allt för svartsjuk, Vore ju hemsk om han skulle komma om natten för att hämnas. Gud nej vilken hemsk tanke ;)

Nää skulle bara in och skriva några rader och nu har jag gjort det så Goodi Hoodi på mig ;) 

Sju Sorger

 

Ett glas

Igår kväll så hamnade jag hemma hos Therese och Daniel på ett glas vin! Måste bara tala om att det var hemskt trevligt! :) 


Hurtiga!!

Idag har jag och Therese varit väldiugt duktiga 2,5timmers lång promenard. Vi gick även förbi macken och köpte oss en varsin kaffe. Det behövdes verkligen. 

Vatt en underbar promenard med mycket skratt och depp talk. Så efter kilade vi hem till mig då jag bara skulle byta kläder lite snabbt sen kila till jobbet för ett fyra timmars pass i serveringen och kvällen slutade med äppelpaj och kaffe med Therese, Erik och Gustav!! :) 

Eller ja den slutade inte direkt då, utan Erik och jag hamnade i soffan och kolla på film och så drev lite med Andrea också (a). Nu har han kilat hem och vi har fixat dricka till helgens planer.




Beacon sallad

med sakgen röra :) 

1,5timmers

Var på en härlig lång promenard igår :) 


.

This feeling!

En dejt i Hemavan

Jag har nog världens bästa kollegor!!! 

Jag vatt helt plötsligt inskriven på schemat igår bara sådär i tisdag och vatt inte helt glad över det, men tänkte inte mer på det fören vi kom in på det igår under middagen då Erik helt plötsligt säger att han kan ta mitt pass utan att jag ens har bett honom!! Och glad vatt jag!! :) 

Så igår fick Erik jobba medans jag och Preben drog till Hemavan för att kolla in en cykel till honom och sen drog vio och åt pizza. Förlåt Gustav (a)  Vatt en sjuk god pizza!!Sedan drog vi förbi Högis en vända för att hälsa på Prebolinos man.


Brummade sedan tillbaka till Tärna efter att vi ätit och druckit kaffe någon annanstans än just på Fjällbyn. Tydligen hade lilla Erik saknat mig så mycket så han var bara tvungen att börja bråka med mig på en gång ;) 

Kvällen slutade med fotboll hemma hos Gustav med Preben och Erik och en massa massage så nu är jag um i hela nacken. 


Söt jag var när jag var 15 år :)


 

Det var på väg att hoppa ur led

Jag har nog ramlat ner från trappen inatt ;) 

Nädå det är ingen fara bara liftens fel. Fått så fina blåmärken på mina armar. Man måste ju alltid få något blåmärke efter något. 

Vaknade för tok för tidigt idag så jag vatt uppe och städade "hemmafrun" Estelle här ;) 

Men efter mycket om och men så pallade jag mig ut, men när jag var ute och gick så började jag funderade på om hela personalen var ute och körde. Först körde Ela förbi, sen Erik och hans far och strax efter det kommer Urban och sen Gustav!!! 

Jag traskade vidare i min egna värld in på Konsum och sen vidare och har precis kommit till korsningen upp till Fjällbyn då jag ser en bild stannar in precis vid mig och jag i min egna värld blir skit rädd tills jag ser att det var Erik och hans far som stannade för att dra med mig att käka middag på fjällbyn och visst hängde jag med :) 

Trodde seriöst att mitt hjärta skulle hoppa ur led eller något ;) 

Kom hem för ett litet tag efter ett middag och trevligt snack. Nu ligger jag död i soffan :) 

Jag har gått och blivit sjuk!!

Jag har blivit drabbad av Tärna feber!!!!
Lyssnas om och om och om igen...
Måste sluta umgås med folket ;) 

 

En hel dag med personalen

Med tanke på att säsongen nästan är över så passade vi på att ha en personaldag igår efter vi stängde klockan ett. Och det var jag som åkte på lunchen tyyyyypiiiskt!!!

Det vatt paralelslalom, bob tävling och lite så i barnbacken och nää jag var inte med och tävlade utan jag fick stå och strata alla :) 

Sen körde jag och Erik en bob tävling efter tävlingen och han fuskade såååååå sjukt mycket!!!! Värsta tjuvstarten om något!!! Jag hade vunnit annars över honom!! Mohahaha ;) 

Sen vatt det hamburgare och ännu mer tävling där mitt lag krossade dom andra helt !! och sedan vatt det min underbara fika och charader som jag total hatar över allt annat på denna jorden!!!! Ont i magen gånger tusen och sen spelar det ingen roll hur full jag än är!!! 

Men kvällen slutade med att jag vatt ensam med grabbarna som vanligt och vi drog till personalboendet och efter ett litet tag så drog kalle medan Preben, jag och Erik slämgde igång en film och somnade :) 

Kanske inte låter så himla kul, men det var både kul och jätte trevligt!! :) Nu ska bilderna få tala för sig själv. 



Willy har lånat Eriks skidor och det går rätt bra för att åka med stövlar :)  


Erik vinner över Marcus i bob och även här har lilla Erik fuskat... Typiskt Erik ;) 

Här står dom och förbereder sig för den riktiga tävlingen.

Willy är stolt att han kom ner hel.

Då börjar vi den riktiga tävlingen och dom som tävlar i första hitet är Marcus och Erik och Marcus vann.

Sen var det Moa och Elas tur och då vann Moa. 

Sen kom kungarna själva ;) och som ni ser så ser Preben rätt skraj ut ;) 
Gustav vann över Preben.

Nu börjar det dra ihop sig och dom är grymt taggade.
Kalle vinner över Gustav. 

Nu vankars det final Kalle mot Marcus och Marcus vann! 

Och så var det Kalles och Eriks tur och visa vad dom kan eftersom dom går slalom gymnasium. 
Och typiskt nog så vann Erik ;) 

Ja sen var det dags för skidkillarna att åka snowboard.
Det gick ju inte allt för Preben. Man såg mest händer uppe i backen medan låg där och försökte ta sig upp. 


Men i slutet gick det bra och han kom ner.

Sen var det Kalles tur att styla till det. 

Måste dock erkänna att Gustav var då bäst på att av Preben, Kalle och Erik :)

Sen kom skryt monstret själv... ;) 

Stolta är dom i alla fall :) 

Sen vatt det mat.

Här är vi nästan alla samlade, fattas fyra stycken dock. 

Det bara vatt så ;)

Det här med att komma i sängen i tid är lite svårt ibland när man underbara människor runt en som man vill umgås med och dom vill umgås med mig :) 

Vatt ju lite sent igår, men det var det verkligen värt. Jobbade min lunch igår sen gick jag av mitt pass för att sedan gå på mitt Julia pass. Vatt en massa lek och skratt med söta lilla Julia. Vi åkte till och med Bod och spelade en massa kort. 

Sen vatt det väldigt mycket för dom stackars i serveringen så jag ryckte in och röjde upp i disken. Vad gör man för sina underbara kollegor? ;) 

Sen vatt en massa skratt och fulm och det slutade med att Erik, Katja och jag satt kvar och då dök Therese och Daniel upp och då hängde vi kvar ännu längre och då bjöds det på en massa dans som vanligt och framför allt skratt. Prebolino var kvar ett litet tag, men drog efter ett tag. 

Tänkte att jag skulle komma hem i hyfsad tid, men så vatt det ju inte alls. Vi kom från fjällbyn vid tre och då däckade jag hemma hos min vän. Eller ja vi somnade nog inte fören starx efter halv fem efter att vi hade legat och snackat en massa. 

Kom upp i alla fall och kom nyss hem från jobbet då jag jobbade lite extra idag. 

Nu blir det bara ta kvällen för har lunchen imorgon igen. 


I feel it!

Tiden tickar iväg och jag börjar mer och mer inse att högsäsongen är över. Framför allt när det är första helgen sen jag kom hit som jag inte behöver jobba en enda långpanna. Så vad gör man en helg i Tärna och framför allt, vad gör man när man ska jobba morgonen där på? 

I alla fall så börjar jag inse att snart är det över och det är dags att frara hem, men en stark känsla inom mig säger mig att jag absolut inte vill och en väldigt liten vill åka hem. Ångesten är här. Kan va så att det är första lugna kvällen på väldigt, väldigt länge som gör så att jag börjar inse fakta. 

Att lämna Tärna i en månad gör mig väldigt ledsen. Seriöst vad är det som händer?! Dom har vanat mig att en gång Tärna, alltid Tärna. Kanske stämmer? Och jag som sa att det kommer inte alls vara så. Men det har inte med Tärna att göra utan folket. Dom är helt underbara trots vissa saker, men endå. 

Ingen samanhang, törtt och sjuk sliten. 

I give up!!!

GOD NATT!!!!!

Kan vara bra, men inte tillräckligt

En dag jag helst bara hade velat ligga under täcket och dö!! För min feber spökar i mig till och från hela tiden :/ 

Fast ögon och kropp ville ligga kvar i sängen så tvingade min hjärna upp min kropp för att kila till jobbet för att göra lite köttfärslimpa, gräddsås och potatis och det vatt super duper bra trotas jag kände att det var allt för jobbig dag detta.. 


Dagen på jobbet började lida mot sitt slut och efter en långa och mycket seg dag så tyckte Erik att han skulle komma förbi och hålla mig sällskap den sista halvtimmen, men jag tror det var för att han var hungrig. I alla fall så fick jag dissa Erik för att dra hem för en dusch innan man hade en lång dejt med Therese :) 

Vi satt och hade kaffe race ute på hennes balkong och snackade en massa skit som vi tjejer bara kan innan vi lagde värsta middagen. Alltså pullver soppa !! haha 

Sen vatt det en lång härlig prommis med Challe och Therese innan jag kilade till Fjällbyn för att säga hej och vänta in Prebo tills han slutatade och när jag kom in så stod det en massa små killar, ja dom är små när dom är sådär 19 år !!! Men i alla fall dom kollade på mig som dom aldrig hade sett en tjej innan xD !!! dom slutade heller inte kolla på mig!! 

Nu är jag hemma och ska sova och har ångest, panik och en massa annat skit!! Typ döda mig nu känns det som och ännu värre jag har en magkänsla som säger att något är riktigt fel. Verkligen hatar och denna känsla!!! Välkommen tillbaka förflutna :/ 

GOD NATT!!!!!



Placera dom rätt

Alla mina känslor trycker jag in i mitt skåp.
 Ju mer tiden går desto fullare blir skåpet 
och det blir allt svårare att stänga. 

Dom ramlar ut och jag vet inte längre vart jag ska placera dom.

Upp och hoppa, livrädd

Haft en helt okej dag idag. 

Det vatt sju timmar på jobbet och när jag kom hem tog jag tag i den stora disken från igår och man kunde tro att det hade varit tio pers som hade varit och käkat fast vi bara var tre. Det går så när killarna är köket ;) 

Sen däckade jag i soffan en vända innan jag och Prebo drog och rockade konsum på en massa mat som vi sedan drog hem och käkade och efter det så däckade jag igen!!! 

Precis innan jag somnade så skrv jag till Erik att han kunde komma och göra oss sällskap, eller mer spela med Prebo och jag sova i soffan mer. I alla fall somnade typ två sekunder efter det och sen vaknar jag livrädd av att Prebo typ flyger upp i soffan för han häör någon komma. Typiskt nog så var det vara  lilla Erik ;) haha sen var jag på väg att somna igen tills dom börjaed spela och snacka med mig istället. 

Hann se igenom två filmer halvsovandes och lyssnades på deras fula ord och skratt. Dåliga förlorare är dom, eller som dom säger "bra vinnare" 

Nu har lill Erik dragit och slut på spelande så nu kan jag få lov att somna utan att någon skriker "j*vla f*tta, f*tt l*der osv" hahaha

Natti Natt ! :) 

Föresten, trodde jag blivit frisk, men ikke sa nikke. Fått feber igen. Kanske därför jag har frysit som jag har gjort och varit så trött som jag har varit och är. 

En underbar tisdag

SOVIIIIIIIT LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE IDAG!!!!!! 

Sen kan jag glatt meddela att första veckan i maj kommer jag hem, men sen kan jag i samma veva tala om att första veckan i Juni så drar jag tillbaka till Tärnaby för att ta och jobba sommarsäsongen här :) 

Men i alla fall så drog jag och Prebbo till fjällbyn för att dricka kaffe ute i solen med Gustav och Erik sen drog vi till Konsum, men dock inte Gustav för att fixa mat till en jätte god middag. Preben lagade sjuk god mat medans Erik bakade min goda cheescake. Så lilla jag vatt bortskämd idag (a) 

Sen det roliga idag var när jag vann över dom i kort och snacka om att dom är dåliga förlårare ;) 


Här bjuder vi in oss själva ;)

Kan ni tänka er att jag har varit ledig HELA dagen!?!!!! Jag kan knappt tro det, tro det eller ej. 

Har haft en jätte mysig, skön ledig dag som började med att jag vaknade och sen ringde Therese mig och då tog vi oss en skön promenad runt här i Träna och snackade en massa skit som vi tjejer bara kan ;) 

Sen svängde jag förbi Fjällbyn och käkade lite frukost med Katja och Olof sedan gick och handla lite och sen hem. Tog inte allt för länge innan jag somnade igen och vaknade vid halv sju på kvällen och då hade jag sovit i över 5timmar så snacka om att jag är sliten.

I alla fall så drog jag till Fjällbyn trött och sliten och satt och var lite social innan jag drog hem för en jätte skön dusch och jag hade planerat att sova tidigt idag, men så hade Erik bestämt sig för att bjuda in sig själv här idag för att umgås med mig och Preben så det var ju bara att hitta energi till att vara social.

Har haft en jätte mysig och rolig kväll, tycker om mina pojkar eller män då!!! ;) 

Ledig imorgon igen och då blir matlagning med sambo sen får vi se vad som sker! :) 


För en vecka sedan :)

Bilder från Thereses blogg :) 


Cake with strawberries

Har varit en helt okej dag idag då jag drog mig till Fjällbyn för lite frukost innan jag tog mig en skön promenad innan jobbet. 

Har varit sjukt lugnt idag så hann göra en personaltårta! Mumma blev den och så blev det lite kortspel med Linn och Andrea :) Typiskt nog så förlårade jag hahaha



235,5 och 107 timmar

Just 235,5 timmar i mars månad har jag jobbat och det bara fortsätter med en massa timmar och jag fick 107ob timmar. Är rätt nöjd med mina timmar. 

Känns skönt att ha kunnat jobba ihop mina timmar som jag förlorade uppe i Abisko, men det har tagit mycket energi och är rätt slut i huvudet, men det är bara att jobba vidare för jag jobbar med världens bästa kollegor. Anledningen till att jag orkar jobba i huvudtaget. Fast nu börjar det lugna ner sig och det är rätt skönt, men ser dock inte fram emot helgen då det är min tur att sköta a la carten. Fast det får jag lösa på något vis. 

Så nu kanske ni förstår varför jag inte har skrivit så mycket när jag mer eller mindre har bott på jobbet! :) 

Är just nu inne på min nionde dag och ska nu iväg och jobba igen. Hoppas på ledig dag på tisdag i alla fall :) 

Jag är kär

i denna låten!! 



Söndag i alla ära

En söndag ska ju vara en vilo dag och inte alls vara mycket folk ute, men en söndag och det är självaste Påskdagen så kunde man ju drömma om den där lugna sköna söndagen efter en fullspäckad helg. 

Jag hade bara jobbat långa dagar med sena kvällar. Nu var det dags för mig att köra en frukost och plus, lunch och kvällen.

Frukosten var hur lugn som helst med Linn, var inte alls mycket folk. Så jag preppade på med en sjuk massa kyckling inför lunchen.

Lunchen öppnar och sen säger det bara pang!!! Det blir kö och denna kö sträcke sig enda ut, alltså utomhus!!! Så där står jag och måste snabbt skynda på med att fixa ännu mer mat på något sjukt sätt... Seriöst säger jag bara så mycket mat jag skickade ut på en timme var ju bara helt sinnersjukt och Gurra var så snäll och öppnade sin pizza, men vad hjälpte det när ingen käkade den där pizzan?!! Utan det var min goda lunch som dom skulle åt!!

Sen i alla fall så lugnade det ner sig ett litet tag förutom disken så ryckte jag in där och röjde bort all disk med Linn. Sen började den där jävla maskinen börja låta igen och då var det dags för pizza racet och mitt i allt så tar den där pizzan slut så då börjar det bli en jävla massa mat åt mig i Bistron och då händer det som inte får hända!!! Den där j*vla fritösen kokar över!!!!! Olja överallt, lovar precis överallt och snäll som Erik är så börjar han städa upp medan jag står och fixar maten och Erik står och gör en massa pommes och ännu mer pommes och den där högen med beställningar verkade aldrig ta slut... 

Men efter ett tag så var det över och då var det dags att röja.. men förts var jag bara tvungen att bada i en massa kartonger för att komma åt vattenslangen så jag kunde ta och städa undan all olja på golvet.

Sen var det dags att städa udan Eriks griseri med saft. Alltså saft sätter sig verkligen fast!! 

Sen under dagen så har Erik och jag taggat en utgång, sen tänkte vi skita i det, men sen så bestämde vi oss att det får bli en utgång i alla fall så det vara bara dra hem och slänga sig i duschen sen dra iväg till Therese och Daniel där vi festade till det sen drog vi till personalboendet där vi festade till det lite till.Sedan bar det av mot Hemavan där bjöds på en massa dans och ännu mer skratt :)

Tro det eller ej så var söndagen den bästa dagen på sjuk länge!! :) men morgonen där på var inte direkt en hjödare höhö allmänt bakis på jobbet... hahaha


En tredjedel av sits på en stol. Dock inte Thereses värk, utan Eriks. Hur man lyckas med att sitta sönder en sits i tre delar!! xD



Bestigit toppen av Hassebacken

Japp det stämmer. Igår så besteg jag, Linn och Andrea toppen av Hassebacken. 

Planen var den att vi skulle åka sopsäck ner för en eller två av branterna. Vi hade liksom inte räknat med att vi skulle palla oss upp för hela backen, men sagt och gjort så var vi längst upp!! 

Vem går upp på toppen med sopsäckar på sig sent på kvällen? Jo tre icke normala tjejer som vill uppleva livet! ;) 

Nu skulle vi bara ta oss ner också. Det var bara att sätta sig på sopsäcken och åka ner för alla branter. Säger bara en sak! SÅÅÅÅÅ STÖÖÖÖÖRT!!! Hahahaha, minne för livet och sjukligt kul!! :) 


Hassebacken är den backen längst till vänster, alltså den röda!


RSS 2.0