Det vatt inte så mycket positivt

Vi sumerar det hela lite snabbt och enkelt

  • Skulle jobba mindre denna månaden, men jobbat fler timmar.
  • Senaste veckan har bott under täcket innan och efter jobb.
  • Feber var och varnnan natt
  • Huvudvärk till döden
  • Yr och illamående dom senaste två månadena
  • Trött och sliten
  • Irriterad på det mesta
  • Gråtfärdig för tyyyyyyp allt
  • Ett plu Linnilus kommer imorgon!!! :D <3
  • Ett till plus, en vecka till med jobb sen två veckor semester :D
  • Har/är sjuk och jobbar för mycket !! 

Nää det var ingen direkt bra lista, men det är så det är just och det kommer snart bli bättre. Bara jag får vila ut så kommer allt bli bra igen.

Dags att bo under täcket igen framför en film för imorgon är det jobb igen. 

Carcassonne

Är just det spelet som vi har spelat någon gång. Alltså det spelet som jag aldrig kommer ihåg vad det heter, men nu är det på väg till Tärna och nu ska vi bli bäst i det (a) 

 

Världens sötaste Linnilu <3

 

Hemavans fjällcenter

Det vatt en spontan vända till systemet och Hemavans fjällcenter i fredags med Thessi och Danne. Vi hade hela tre minuter på oss inne på systemet så det var verkligen in och ut. 

Våra magar kurrade så vi körde in på fjällcenter och tog oss varsin pizza (förlåt Gustav (a)) Så där satt vi ute på uteservingen och njöt av den varma kvällsolen. Ja man måste ju passa på nu innan hösten kommer :) 


Vi körde hem till dom och då vatt det balkonghäng med ett glas vin och efter ett litet tag kom Ärki förbi en vända innan han drog vidare. Då drog vi igång ett spel vid namn bomben. 

Det där spelet alltså. Jag höll ordagrant på att kissa på mig och jag vann för jag fick flest kort i slutet, eller vänta man skulle ju ha minst.. lätt att missuppfatta det där ;) 

Kvällen slutade hemma hos mig och Preben med en omgåmg med spelet Absolut Överens och jag och Thessi var inte såååå duktiga på att samarbeta (a) 

 

Kärleksfull sommar


Med denna bild vill jag bara tala om att jag har haft en super, underbar, rolig, livfull osv sommar! 

Bilden är bara ett härligt minne med en ny underbar vän :) 


dreamland

 

Tralalala

Hallå alla glada där ute och jag har inget vettigt att skriva, men jag börjar jobba om två timmar och sen blir det väl hem och dö i soffan eller något. 

Och snart får jag fara hem till min mor ett litet tag innan jag kommer tillbaka till jobb och slit. 

 




Allt snurrar för fort

 

Glass i stora lass

Igår så var det en rätt skön och lugn dag på jobbet som tur var eftersom jag vatt så sjuk trött. 

Efter jobbet så satte sig jag och Ärki oss hemma hos honom och käkade en massa glass innan han däckade. Vi satt och kollade på någon rätt sjuk serie. 

Han fick i alla fall sova sina 40min innan jag väckte honom för nu ville jag handla mat för jag vatt hungrig så vi drog och handlade mat till pasa cabonara som Ärki fick laga, visst har han blivit duktig ;) 

Sedan kollade vi film och han vatt snäll tills Preben kom hem, den där Prebo alltså så då vatt kuddkriget igång och då dök Herman upp och då vatt det spelande med det där konstiga spelet som jag inte fattar något av och ändå får jag en massa poäng ;) 

 
 

Namsdag 15 augusti

Vi börjar från början så kanske ni hänger med lite bättre. 

I tisdag efter jobbet så gick jag hem och dog i soffan för stunden och efter ett tag så planers det in en spelkväll med pöjkarna, ja då Herman, Jacke, Albin, Preben och Johan och när vi hade börjat spelat så dök Ärki och Amanda upp så dom fick ta och titta på. 

Detta spel vi körde fattade jag dock inte så mycket av så Herman fick hjälpa mig en hel del tills jag började förstå. Jag ledde typ hela tiden tills slutet då jag förlårade stort!!

Så det vatt skräckfilms tittande med Herman och snacka om att vi höll på att flyga i taket av rädsla ett tag där. Vad hände mig där liksom jag som aldrig blir rädd!! :o 



Jag vaknade till av att min mobil ringde och vem var det inte om det inte var bästa Thessi! :d <3 Så hon hälsade mig grattis på min namsdag och ville bjuda på namnsdags frukost och fika och då "råkade" bara Herman ha sovit över så jag drog med mig honom hem till Thessi där och hon bjöd på underbara hemma gjorda scones och en jätte frukost buffe! Mums!! :)

Sen drog Herman hem och jag och Thessi tog tag i cyklarna och cyklade till det mysiga fiket här i Tärna och hon bjöd på underbara fika <3 -

Måste säga att jag Thessi är helt jäkla total underbar! <33



Jag promenixar till jobbet och efter ett tag så ringer Herman och bjuder in på bastu, badtunne och älv bad i Hemavan i timmerkåtan. 

Jag hade tjatat och tjatat på Ärki att han skulle med, men han dissade alla sina vänner för dota2 :o inte okej någonstans och Danne och Thessi dissade för film, vad säger man ? ;) 

När jag väl skulle ta och köra så inser jag söta underbara Linnis och Neadea hade glömt på min stero i bilen i en hel vecka så där kom jag långt med min bil, men som tur var så räddade Ärki mig så fick låna deras :) 

Jag kommer dit och hälsar på alla och där lär Herman mig kasta lasso och sedan började bastu badet, men först ett dopp i den kalla älven. 

Kvällen slutade med att alla killar var nakna och jag ensam tjej med bikini på ;) Så det säger väl det mesta att jag hade en underbar kväll/natt med jätte trevligt folk. 

Så min namnsdag var bättre än min födelsedag ;) 

Den första bilden är tagen på kvällen dom andra två är tagna på morgonen :) 
 
 
 

Frukost häng

Imorse så saknade jag Thessi lite väl mycket så jag ringde henne och så gick jag dit så vi hade en jätte trevlig frukost dejt med varandra på hennes balkong i sommarvärmen :) 

Vatt som vanligt en massa koppar kaffe, snack, planer prommis med Challe :) 

Jag är till och med ledig idag och nu kommer jag spendera resten av dagen i soffan här hemma och bara koppla av. Känns som jag inte har fått koppla av i soffan på flera veckor. Så tar nu och passa på när alla andra ska jobba idag. 

Nu när vi har fått tillbaka vårt interntet så kommer jag numera få sitta och höra en massa dota2 spelande och jag måste föresten säga grattis till Sverige i deras dota2 spelande inatt :) Ja jag är en liten nörd iblan (a) nää men blir så när man umgås och bor ihop med folk som är intreserade av det. 

Nää nu blir det film och hitta ett par nya Nike skor :) 

 

Camila - Aléjate De mi



Dom bästa på besök <3

God morgon alla glada :) Sitter just nu här hemma och dricker en kopp kaffe innan man ska kila iväg på helgens sista långpanna pass. Eller ja det känns som en lånpanna eftersom alla andra dagar har varit det så 12-20 idag är det som gäller. 

I torsdag kom mina favvo tjejer från Ume hit!!! Och den största anledningen var för Andrea åker iväg som utbyters studenet i ett helt år till schweiz på fredag och jag kommer sakna sönder mig efter henne!! :( 

Så jag hade fixat deras favorit mat Tacos och även bjudit in Ärki såklart. Så vatt en liten fin sista måltid tillsammans vi alla fyra :/ 




Sedan vatt det fredag och jag klev upp med inte allt för glatt humör när jag insåg att hej jag ska jobba 14h idag... 
Så jag lånade ut min lilla Otto till brudarna :) Dom tog sig en tripp till Norge wiihooie!! 

(bild tagen från Nead instagram (a)) 
Dom är i Norge här :) 

Sen efter jag hade gått av mitt mega panna långa pass så hade Linn och Nea fixat mat åt mig :) Fast innan det var dags för mat så delade dom ut lite paket, jag fick en liten fin ring klocka (ring for sex) sjuka är dom alltså hahaha
Erik kom också förbi och fick en jätte fin video av dom hahahahahahaha 
Preben fick ett fint kollage ;) 

Efter paketen så tog vi akt och gjorde vår sista skål tillsammans på ett år :( 

SKÅÅÅÅÅL!!!!


Neadea bara så du vet så kommer jag sakna sönder mig efter dig och en liten kärleks förklarning till dig
JAG ÄLSKAR DIG!! <3
Ha det nu toppen och gör nu inget som jag inte skulle ha gjort ;) 
Du vet vart jag finns :) 


Nää nu dags att hoppa i kläderna för 8h pass :) 

En fiske resa till Norge :)

En mycket behövlig resa till Norge! Jag fick vila ut, ha roligt, mysigt, trvligt och hela resan var helt underbar och det är tack vare för jag åkte med några av dom bästa pöjkarna, Ärki, Callis, Hermis och Ijsak!! :D 

Det kommer att nu komma en bomb med en massa bilder så njut bara av dom! :) 


 
 

Vinis hos Thessi

I lördags så var det en lååååång dag på jobbet, men efter jobb så drog jag hem till Isak och Jina där ävan Herman va. Dom satt ju trots allt och vänta på mig, eller ja, jag tror Jina väntade på mig för pöjkarna satt och spelade dota2 i vanlig ordning. 

Jag hade ju lovat Thessi och Danne att komma över till dom så jag drog med mig folket över till dom är det bjöds det på glas vin! :) 

Vi satt ute på deras balkong och efter ett tag så drog Jina, Isak och Calle hem så då vatt vi andra kvar och vi satt ute på deras balkong till halv fem på morgonen och detta var den första riktiga varma sommarnatten vi har haft i Tärna!!! :D 

Kan tala om att kvällen var helt totely underbar!!! och inget annat sjuk rolig!!! :D 

 

Läs och njut :)

Som vanligt har det varit fullt upp med jobb och efter jobb så har jagvalt att umgås med mina vänner än sitta vid datorn. Detta är faktiskt första gången jag är inne på datorn på tre veckor, ja om man inte räknar med att vi kollar film via datorn då. 

Jag har tagit en del bilder som ni ska få se och jag ska försöka förklara lite vid varje bild :) 

 
En kväll med SRF gänget + några till :) 


I vanlig ordning så har det vatt en mass bak på jobb

En fiske tur med Prebo till Klippen på vår lediga dag.



Fiske med Prebo



Världens bästa Linnis kom hit och var ute på prommis :) 

Bild 1: Sitta kaffen i Thessis gamla lägenhet.
Bild 2: Linnis, Callis och jag drog till Hemavan på en kaffe på Nannas.

Vatt även nya raket skor till jobbet :) 

 
Bild 1: Lite att göra på jobbet
Bild 2: Det var värmerekord i Tärna och alla våra stora kylar gick sönder och jag tog mig en tidig frukost ute i solen :) 

Efter flera veckors jobb så var det dags för en fylla på Udden ;) 
Slutade med vi kom hem klockan sex på morgonen. 


Bild 1: Jag hängde med Isak och Jina på fisketävling på Udden och jag vann sedan i utlottingen! :D 
Och jag som aldrig vinne.
Sen vatt det spel och filmkväll hemma hos mig med Calle, Isak, Jina och Herman och typiskt nog vann Isak i Sverige spelet.
Bild 2: Kvällen efter så drog vi och fiska och jag fick den största och flest! Wihoooo! :D 

Presentis från mig till Thessi och mig. 
Nu kan vi dricka vin! ;) 

Drog till Ruttjebäcken igår där en del av pojkarna var och bada, men själv badade jag inte ftersom jag kom så sent och vi drog strax efter jaghade kommit.
Men snacka om ett fint ställe. Måste dit och bada!!!!

En bild från igår och jag är bara såååå kär i fjällen!!


 

RSS 2.0