Hemma, mot stan

Slutat skolan och nu ska jag kila in till stan för att möta upp Jennie, sedan får vi se vad som händer ikväll :D

Natti!

Nu ska man nana så man orkar med att stå och ha koll på buffén imorgon. Elin och jag är själva ute i matsalen så kommer bli ganska så lugnt för mig och henne (: Känns sjukt skönt. 

Nej nu måste jag sova natti !

Klänningar

Jag vill ha båda! 
Mamma ska beställa den ena till mig och jag fundera på om jag ska beställa den andra själv hummmm ??? !!!




Skönheten och odjuret

Nu ska man kolla film


Somnade

Hellu ! ! 

Skolan och idag fick vi veta vem vi skulle jobba med på det praktiska slutprovet och jag och MImi blev det (: 
Ja sen hängde jag med Emma för hon sola och lilla jag var så trött så jag la mig på golvet och Emmas kläder och min jacka och halsduk som kudde och jag somnade xD Sedan har vi suttit på banken så nu är jag helt trött igen och ligger i min soffa och kollar TV (:

Fredag nu tack

Tjena hallååååå :D 

Vet ni vad snart är det fredag och helg och det ska bli såååå skönt så :) Sen på fredag ska jag feeeeesta med Anna för hon ska firas så kul det kommer att bli ! 

Hum idag har jag gjort så mycket som att varit i skolan och sedan varit hemma (: 


Natur ???

Jaaaaahaaaa prov som gäller nu då med andra ord och vi får väl la se hur det går med det. Jag hoppas väl på att jag klarar det eller så misslyckas man. Det är ju NK vi snackar om och där fattar jag så mycket som absolut ingenting och mina äldre vänner vet ju om att jag fattade absolut ingenting. Vadå elektron och pruton åhh neutron ja hur mycket fattar man? Ingenting med andra ord. 

Nej nu måste jag kila till bussen för att göra det där provet vi höööörs :D 


Natti

Hemma och nu blir det sova natti! 

Imorgon ska vi se om jag pallar med datorn :P

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan och jag skiter i datorn idag !

....

Vi hörs imon ..

Klar för idag

Nej nu är jag klar med mitt pluggande för idag. Gud vad duktig jag har varit nu känns det som :D 

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen :D

Lejonkungen <3


Vi är till en viss del tröga

Tjena hallå!

Hemma från skolan och ja vi är en halv trög klass eller vad man ska säga eller det känns som alla skiter i vilket just nu så alla lektioner blir bara flum. Framför allt på bilden. Alltså vad sysslar vi med? ! Hahahaha


Trasdockorna


Hoppa i säng

Nu är jag hemma och nu ska jag hoppa ner i min säng för att sova. 

Jag vet att det suger här just nu, men hallå jag har ett liv liksom. Fast det kommer jag inte har imorgon. 

Jennie åkte hem imorse sen åkte jag till Emma och där packade vi upp allt och sedan tog vi oss en promenad och gungade sedan tog jag och cyklade hem på hennes cykel i raket faaaart för det var kallt :/ 

nej nu måste jag hoppa ner i säng :D


Jennie och jag

Tjena hoppsan (: 

Jennie och jag har nu käkat frukost och nu sitter vi här och glor på TV höhöhö sen mobbar vi bakis Alex MOHAHAHAHAHAHAHAHA.... 

Nej nu pallar jag inte detta mer :D

Idioten ;)

Bara för jag är bäst ;) 

Hahaha lekt med Jennie sen Emma och sen så trodde jag inte på Jennie när hon sa att Alex var på bussen och skulle till Miatorp, men den idioten skulle det och ja jag blev glade att träffa idioten :D

Time to play

Dags att leka med Jennie ! <3 


Häst på hjul

Btw: Jag har köpt denna hästen på hjul till Ika när hon fyller år fast i större förmat då så hon kan rida på den :D


jihoooooo

Nu har jag suttit och skrivit mitt nationella prov och det känns som det gick väldigt bra. 

Om 20min ska jag och Ika dra till Väla jihooooo :D 


MOT SKOLAN

God morgon.
Jag är helt trött alltså och jag ska till skolan och som många andra idag skriva det nationella provet i Svenska B. Inte för jag direkt är rädd att jag kommer misslyckas känns faktiskt helt okej. 

Kom vid tolv igår efter att ha jobbat i ca 5,5timme sen somnade jag rätt skönt i min säng. 

Nej nu ska jag springa ut så man inte missar bussen. Ska ta den med Ika idag :D <3 


Nu åker jag

Ska snart ta bussen för att jobba :) 

men vi hörs sen och det går just nu inte att ladda upp bilder :/


Tjäna lite pengar

Ikväll blir det att tjäna pengar. Ska hjälpa till att servera får väl tacka ja för en gång skull. 

Så nu måste jag verkligen vila så jag orkar. Vi hörs sen !

Vila lite innan

Jag blir alltid hungrig då på kvällarna, men ska inte äta för det är inte bra för då kan jag inte somna, men jag äter som jag ska under dagen (:

Nu är man hemma från skolan och nu har man fått veta vad som kommer på slutprovet och det känns bra. Bara att jag kommer dö av plugg ;) Så farligt är det inte. Är redan klar med uppgift så ingen fara. 

Nej nu ska vila en stund innan jag hugger in på skolarbeten.

Natti!

Nu ska jag gå och lägga mig hungrig och trött :P 

Vi säger så natti ! <3

Bestämma sig?

Jag har värsta beslutångesten. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra nästa fredag. Anna fyller och Ika också. Dom har lyckas planera in det samma dag. Jag gissar att dom har gjort det enbart för att jag ska få beslutångest och få en inre panik ;) Nej ska bara komma på hur jag ska göra. Det är ju det som är problemet. Antingen är man med Anna och då är det mest troligt förfest hos mig eller är man med Ika och då hamnar vi mest troligt på stranden om det är fint väder.

Ja jag vill både och, men det är inte lätt när man inte kan dela på sig, suck! 

Hoppas det löser sig ! 




Ett av två är klart

Kolla så duktig jag har varit nu (: 


EMU eller praktiken

Då var det en ny dag igen och idag vet jag inte alls vad som sker mer än att jag ska ta bussen om en timme och lämna en laddare sen ska jag handla lite mjölk så man kan käka frukost. Vad händer sen? Plugga åhh jag vill bara förtränga den skiten, men ikke som nikke idag ska jag sitta fastklistrat med något av arbetena så något av dom blir klar. 

Vi hörs sen när mitt huvud är helt uppe i skrivande om EMU eller min praktik!




Krypa ner till sängs

Somnade ju som sagt innan då jag skulle plugga för mina ögon gjorde för ont, eller sov och sov jag mer blunda och lyssna på musik. Sen när jag tittade igen så var mina ögon okej, men nu börjar jag bli för trött så nu ska man faktiskt ta och krypa ner i sängen för att sova med ett leende på läpparna för jag har kommit fram till att fast mitt liv är helt upp och ner så älskar jag mitt liv för jag ser mig själv som en väldigt glad och positiv tjej som älskar livet fast det är skit. 

Aja slut snackat för idag så vi säger god natt mina läsare ! <3

Karta

Nu är jag hemma. Somnade innan och sedan vaknade jag och då var jag hungrig igen så då bestämde jag mig för att låna Bodils cykel för att äta hemma hos Emma. Hemma hos Emma gjorde vi köttbullar alltså egna då.

Ja sedan så skulle Emil förklara hur man hittar till baksidan till Emmas praktik för jag ska dit för att lämna en laddare för hon den klanten har glömt sin hos sin mamma och hon hinner inte hämta den fören sent och då har hennes mobil dött för hundra år sedan. Så både Emil och Emma var konstnärer idag. 


Emma har ritat något som ska likna en äng, höghus, en väg,
en grav och lite annat ^


Emmas lilla elefant


Emil ritar en snygg karta för jag är verkligen kass när det
gäller Helsingborg fast jag har bott här snart i
tre år.

Ont

Jag är så trött i ögonen så det verkligen gör ont!!!!


Skolarbeten

Har nu varit i skolan och jag har även fått min studentmössa idag, men fel kvalité och det går inte göra något åt det, men eftersom vi inte har betalat för mycket för den jag fick hem så spelar det ingen större roll för jag tyckte faktiskt om den nu när jag kollade lite mer på den här hemma. 

Ska snart ta och laga mig lite mat är hungrig sen ska jag kolla igenom vad som göras när det gäller skolan.

Mot skolan

God morgon. 

Lilla jag har kommit upp ur sängen och nu väntar jag bara på att klockan ska bli lagom mycket så man kan kila ut till bussen. JAG ORKAR INTE SKOLAN! Estelle kommer somna "zZZZzZzZzzzz" Skit i det. Måste dit och ta reda på som händer där så man inte hamnar efter vill säga ;)  

Nej hum ... hjälp detta blev då hum trist inlägg. Aja vi hörs sen jag är ju såååå taggad för skolan or not !



Blev senare

Seriöst jag borde sova för länge sedan, men aa skolan imorgon då. 

Ja idag kom jag iväg till Emma och åt sallad som vanligt och efter det så var jag ute och gick med Ika sedan snackade jag i telefon med Sara och sen gick jag ner till Ika och kom nyss från henne. Nu har vi snackat ut hoppas jag med andra ord <3 För tycker inte det är kul att det har varit som det har varit, men vi alla gör vi fel och vi stor för dom. Fast nu skiter vi i det och nu tänker jag skita i allt och försöka ha kul de sista veckorna innan studenten :D 

Då säger vi så. Natti <3 <3


Pelle häääär!

Jag håller med ruuuuben *ger kärlek*

/ikz

Ruuuuben här !

Idag tycker jag att Estelle prutt ska få lite extra kärlek av mig ;D tihii ,

Rudolf är en sötprutt som jag älskar ! <3



Bättre tider ^

Tjena hoppsan :) 
Idag har jag varit duktig. Tvättat upp alla mina skitiga kläder sena plockat i ordning i mitt rum. Såg även att Lennart hade fixat min rullgardin så nu får jag in solljus på rummet :D Nu ska det bara bytas lampa, ja jag vet att jag är seg, men jag är så sällan på mitt rum så jag orkar inte lägga så mycket energi på det.

Hum just nu ligger jag i min säng och bara väntar på bättre tider typ. Ska iväg sen, men när det vet jag inte. Får se när det blir. Under tiden får jag ligga här och läsa i min bok tills bättre tider eller vad säger ni? ;) 

Seriöst jag längtar verkligen sjukt mycket till studenten. Vill vara klar med skolan komma ifrån Helsingborg och börja på det livet jag vill ha. 

HEJ ! Fortfarande jag är inte dum eller blåst. Jag leker leken där folk inte tror jag vet och så lär det få bli. :D

Glöm inte bort


Plugga

Igår när jag kom hem blev det att bara samla ihop alla mina papper om näringslära och sedan sätta mig på cykeln för att cykla bort till Emma och Emil. Skulle lämna dom där, men slutade med att jag satt och hjälpte henne att plugga en del fram till klockan tolv då jag var så trött så jag cyklade hem. Tror alla vara väldigt trötta då. 

Det bästa med att jag hjälpte henne är att nu behöver inte jag plugga lika mycket inför mitt slutprov (A) 


Emma pluggar för fullt!


Emil spelade medan jag och Emma "pluggade"



Cola är ganska bra om man ska orka hålla sig vaken ;) 


Jag är en aning trött!


Tankar som inte borde ...

När jag minst vill då kommer det ... 
Varför just nu och varför så mycket?! 
Ingen vet mer än jag vad som snurrar där uppe i mitt huvud. 
Jag vill säga, men vill ändå ha det kvar. 
För jag vet att det försvinner på något vis, men inte såhär.

Denna gången ska jag välja rätt och inte fel. 
Det kommer bli värre om händer igen för då orkar jag inte ta ett steg till
eller känna någon tro på människan.

Tankar som inte borde finnas på bloggen, men måste skriva av mig ....

Helsingborg idag

Tjena hoppsan :)

Om drygt en timme så åker man mot Helsingborg. Ska bli skönt att få komma hem, men så ska man tillbaka till skolan igen och det är inget man direkt känner för så där himlams mycket.

Jag vetfaktiskt inte alls vad jag ska skriva idag. humm ...


Nu så

Just nu sitter jag och här hemma hos mamma. Jag var så trött igår så jag pallade inte med att skriva här. Fast nu är klockan över tolv och jag har varit vaken ett tag. Syr och har sig på min balklänning sen senare idag ska man på körlektion.

Det kommer vara segt i min blogg fram tills imorgon.

Mot Ryd

NU ska jag packa ner lite små saker sedan ska jag sätta mig på tåget hem till Ryd. Datorn får stanna hemma denna gången också. 

Vi hörs sen ! <3

Slutade med gunga

Ika och jag skulle ut och gå men det slutade med att vi satte oss att gunga! Mysigt värre. Slutade med att jag kom på att ag hade lågt blodtryck men nu är det bättre. 

Ska ju till Ryd imorgon igen och försöka sy klart min klänning till balen. Vi får hoppas på det alltså :D 

Se så roligt blogg inlägg ! Ska försöka hitta den perfekta presenten till Ika <3

Lukten av sommar

Känna lukten av ny klippt  gräs och känna asfaltsdoften får en att förstå att snart är det sommar och snart är skolan slut. Hur underbart kan det kännas i kroppen. Man vill bara springa runt och skrika. Det är så underbart när man känner lukten efter sommar. 






Mycket plugg i alla fall

Gud vad jag nyser hela tiden.

Varit i skolan idag. Alla snackade om sina praktiker sedan gick vi igenom vad som händer fram till studenten. Alltså med andra ord händer det inte så mycket som det bruka, men det är en hel del plugg i alla fall. 

Om en timme sitter jag på puss in till Knutan för att möta upp Emma för hon ska ta och färga mitt hår brunt idag så mina slingor försvinner. Så vi får se hur det slutar ^

Vi hörs väl senare!

Hemma hemma alltså Ryd

Här har ni en bild på mitt hem i Ryd.
Obs: Vi håller på att renovera och bygga ut, men en sak vet jag att älskar stället under sommaren och framför allt nu när mamma har gjort vår trädgård sjuk fin ! <3


Film dags

Jag vet att det är hur fint väder som helst ute, men jag pallar inte ta mig ut är så satans trött så ska krypa ner under filten i soffan och kolla på en världens bästa filmer. 


Två lektioner blir en

Godmorgon :) 

Alltså vi har bara två lektioner idag i skolan och frågan är hur många i klassen som kommer komma. Haha, men jag ska dit på svenskan och så hoppar jag min samhälle för vi ska sitta vid datorn, men det pallar inte jag. Kan lika gärna göra det hemma ^

Vi hörs efter skolan :)

Sov morgon

Uss vad min blogg har blivit trist sen jag kom hem från min praktik. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om. Om mitt liv och vad jag gör om dagarna? Vad jag gör om dagarna är ju så intressant eller inte. Vi får se när jag får upp orken att skriva lite mer intressant. Våren är ju här och man blir så mycket gladare och man är mer ute så man har inte orken att sitta här heller. 

Men vi säger såhär för idag för imorgon har jag sov morgon så nu ska jag sova i 8timmar :D Natti Natti ! <3


Stå för det ni säger

Skitsnack vad är det?
I min värld existerar det inte. För mig är de det värsta som finns. Att snacka skit om någon vad tjänar det till? Vad jag vet så tjänar det inte till något. 

Snälla stå för vad ni säger! Ni krånglar bara till allt då ni ljuger någon rakt upp i ansiktet!

Hemma

Tjena hallå nu är jag hemma efter ha varit i skolan, stan, hemma hos Emma och sedan åkte vi och kollade in Emmas nya lägenhet. Så nu är jag ganska så trött så skriver kanske sedan.

Man borde snart sova

Hej hopp :) 

Mätt och nu är jag trött vill jag lova.

Efter jag och Ika hade simmat drog vi till Willys och handlade mat så jag kunde laga mat till mig och Bodil. Nu är jag sjuk mätt och trött och jag ska ta mig orken och skriva en bokrecension sedan hoppa in i duschen.


Inte törtt

Jag har lyckas ta mig igenom hela dagen utan att känna mig sjukt trött. 

Ska packa min väska för nu ska jag iväg och simma med Ika <3

Estelle är busig

Ojsan vågar man skriva ner i sin blogg att klockan är halv fyra på natten och jag ska upp vid sju för att ta mig till skolan? Nja jag vet ju att min moder läser detta om inte så läser Carin som kommer viska till min mamma och tala om hur busig jag är tihi (A) 

Jaja, första dagen i skolan får bli som den blir hum väldigt vad ska man säga trött eller mer övertrött. Bra start jag har, men ähh det löser sig. 

Jag kom från Emma för ca 30minuter sedan och vi har kollat film och ätit tomat sallad sen snackat en massa om mitt liv då jag bodde i Ryd. 

Nej nu ska jag sova. Ska ju upp om ca tre timmar jag är verkligen busig :D

Mina nya skor

Jag kom till Väla idag och min vän Jennie hängde på. Vilket letande det var på byxor till henne, men hon hittade sedan ett par.

Jag hittade detta




Ska till Väla hur eller hur

Det var mot Väla man skulle. Jag orkade ringa Berlina, men hon svarade inte sen fick jag ett litet sms av henne där hon säger att hon inte kunde, men det är lugnt för min del tänkte jag. Jag orkade knappt ta mig ur sängen. Vinglade lite granna så jag somnade som och gick upp halv elva istället och tog mig en skön dusch. 

Nu sitter jag här och väntar på att Jennie ska svara mig. Du hjärtat förlåt för igår, men om du svarar så får du veta (A) <3 

Sen ska vi se om Ikitop kan svara mig för sökt henne i natt (A) Stygg jag är söker folk mitt i nätterna när dom sover om hon sov. Jaja whatever ! 

Tack Emma för en rolig kväll/natt!


Det var att städa ?

Eller hur var det vi sa? ;) 

Nu har man städat hela natten lång eller nästan. Fram tills nu. Dansat och dansat och nu är trött  och ska sova ska ringa och väcka min vän Berlina vid nio för vi ska in till Väla en stund. Undra om jag orka!? God luck! 


Föresten tack för vänskapen du ger mig! Fundera på om man ska hänga den i julgranen eller inte eller bara skita i dig?!

Mot Helsingborg

Ika är min Pelle ^ <3

Idag åker man hem till Helsingborg igen och på måndag börjar skolan igen och det känns ju så underbart att man bara vill tillbaka or not! Man vill tillbaka till båten och leva på den ett tag till. Fast i och för sig så är det inte många veckor kvar i skolan och nu efter praktiken har jag tagit in att det är bal och student och hela kittet. Jag vill verkligen ta studenten nu och framför allt gå på balen fast jag inte skulle det. Se jag är en liten halvrolig person ;)

Ja vi får se vad som sker idag när man kommer hem :)


Kan det vara över?!

Det förstör hur det än blir.

Jag vill skrika mig hes, skrika tills jag inte längre kan skrika.
Skrika ut min ilska den jag inte kan visa dig, för jag älskar dig för mycket.

Snälla koppla och försök att se.
Jag har försökt att förklara i snart ett halvår, men du vill inte ta in.
Nu ger jag upp. Vill inte höra på. Vill inte se och jag vill bara att det vara över!


Vad sker?

Just det, jag är fast i Ryd i fem år till eller något. Ja vem vet jag kanske aldrig mer kommer från detta ställe. Nej så illa är det inte. Jag ska faktiskt hem imorgon och så ska jag, just det vad ska jag göra? Ingen aning om det än. Vad jag vet så ska Ika lana, Emma vet jag inte, Jennie ingen aning, Alex är upptagen som alltid, Anna är upptagen och så vidare så vi får väl la se va som sker i morgon det lär ju alltid märkas med andra ord.

Min klänning går framåt tror jag :O Mamma svär lite då och då. Hum ja den blir säkert klar till balen.

Vår








Pelle

Jag har en vän vid namn Pelle och ja hon är ju så rolig så.

Som i fredags när jag kom hem efter min praktik och på natten hamnade vi på efterfest hos mig och hon var inte så nykter, men det ända jag gjorde var att skratta för hon sa: Mitt sex har gått hem! Ja vad ska man göra gråta eller skratta. Skratta för Pelle ja hon får mig alltid glad för hon är inte det friskat lagret ;)

Pelle hon är en sådan filur som man bara kan rymma till och bara döda henne lite med en massa skit snack och det är så hon snart fyller år och frågan är vad ska man ge en sådan speciell person i present? :O

En hadduk kanske ;) Eller en hum, hatt! Om man inte kan komma på något bra kan hon väl bara få ett grattis! :)

Fast jag har kommit fram till att jag älskar denna filur!


Smakprov på vad jag gör hemma

Här kommer lita smakprov på det jag håller på att sy på.
Långt ifrån att vara klar!






Snått eller gömt

Hejsan hoppsan alla där ute.

Igår så efter vi hade kommit så långt vi skulle och lagat mat och bakat så drog jag iväg till andra sidan Ryd för att umgås lite med Andreas det var liksom inte i år det var typ två år sedan sist. Kan ni tänka er vad tiden går fort. Så där satt vi och snackade och kollade film.

Jag har tydligen fått en extremt annorlunda dilekt sen sist och det kan jag tänka mig att jag har fått.

Nej nu ska man kolla tv och bara ta det lugnt fram tills mamma vaknar så vi kan sy vidare på min klänning. 

Någon av mina syskon har snått mina byxor :O Eller har mamma bara gömt dom.

 


Sy, sy, sy

Tjena där ute, nu har jag lite tid att skriva här i.

Som sagt så håller jag och mamma på att sy min klänning till balen och vi har kommit en bra bit på vägen, men det är bra bit kvar. Just nu är det paus för mamma sover för hon ska jobba natten.

Jag sitter här och funderar på om jag ska hem till en kompis eller sitta hemma med syter.

Vi hörs!

Mot Ryd idag

Morgon morgon... (: 

Idag börjar typ alla mina vänner skolan medan jag är ledig fram till nästa vecka. Hur skönt är inte det? Jo det är rätt skönt. Medan mina vänner är i skolan så ska jag åka hem till Ryd och träffa familjen och Ruben. 

Jag sitter här och funderar på om jag ska ta med mig min egna dator eller om jag ska låna mina systers eller mammas. Ähh jag skiter i min för jag behöver den inte till något. Så nu har jag bestämt mig. Jag lämnar den hemma och med andra ord räkna inte med att det kommer vara så aktivt i denna blogg. Får se när jag kommer hem. 

Men vi hörs nästa gång ha det toppen så länge ! <3


Inte så mycket

Så seg man är på att blogga när det inte finns något att skriva om. Ska hem till Ryd imorgon det är vad jag vet och ska väl ligga i soffan och glo på tv ett tag nu och sedan ska man sova. 

Natti ! <3

Väntar på Ika

Ligger kvar i min soffa och väntar på att Ika ska höra av sig. Hon skulle till sin mamma och käka och lite så Vi får se när hon blir klar där. Sedan ska vi till Maxi bara för att jag vill det. Sen är det sagt att vi ska kolla på film. 

Just nu finns det inte så mycket att blogga om eftersom jag bara tar det lugnt här hemma, men vi hörs!

Forska mer i detta

Tjena Tjena känns helt mysko att sova länge nu när man är van att vara uppe vid klockan sex på morgonen. Fast är man ledig så är man. Och det ska nu veta att det är så sjukt skönt så. 

Igår låg jag för mesta delen bara hemma och dog lite halvt i min soffa, tills Ika sa att vi skulle ut och rasta hennes hund sedan gick jag upp och dog i soffan tills jag somnade fast inatt somnade jag i min egna säng. 

Det är ju så att jag har börjat på gå på p-piller bland annat för att se om det hjälper mot min extrema mensvärk. Tro ni det hjälper? Jag ska svara på denna fråga. Jag vaknade idag klockan sju av värsta smärtan. Kunde inte sov det gjorde så ont så jag tog mina vanliga tabletter som jag bruka käka, nej jag måste forska mer i detta för jag kommer dö av min värk! 

Armband

Jag har fått dille på armband. Det svarta längst upp lånar jag av Emma (A) 
Det andra är mitt som jag har köpt på GuldFynd (:

Andra Avenyn

Blir en kväll att kolla på de avsnitt jag har missat av Andra Avenyn som jag har missat nu när jag har varit borta på praktik. 


Att gå kanske

Hejsan svejsan (;

Idag är det söndag och det känns. Höhö. Ja idag får man se vad som sker. Skulle ju vara med Ika idag, men hon ska iväg, men vi ska ut och gå med Masse sen vet jag inte så mycket mer. Ska försöka ta mig orken att få tag på Jennie och se vad som sker hos henne annars har jag ingen aning. 

Vi hörs sen :)

Cupcakes

Idag har jag bakat cupcakes

100 gram

smör

2 st

ägg

1,5 dl

strösocker

1 tsk

vaniljsocker

2 dl

mjölk

1 st

citron, skalet

4 dl

vetemjöl

2 tsk

bakpulver

1 nypa

salt

100 gram

Philadelphiaost

60 gram

mjukt smör

300 gram

florsocker

0,5 st

citron, saften


1.     Smeten: Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

2.     Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. Fyll formarna till hälften.

3.     Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)

4.     Frosting: Chocolate frosting. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.Vispa i Philadelphiaosten.


Muffins med chokladbitar

100 gram

smör

2 st

ägg

1,5 dl

strösocker

1 tsk

vaniljsocker

2 dl

mjölk

4 dl

vetemjöl

2 tsk

100g

bakpulver

blockchoklad

 






1.     Smeten: Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

2.     Rör ner smält smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten. Hacka chokladen inte allt för smått och rör ner i smeten. Häll nu smeten i formar.

3.     Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "lite kladdiga" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara lite kladdig när du tar upp stickan)
4. Låt dom nu svalna en stund.

 


Det blev Elin

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag med Elin. Hon kom vid två och sen senare drog vi och åt och var på bio "The bounty hunter" En helt och okej film. Skratt fick man, men om jag hade vatt lite piggare så hade jag nog tyckt om den bättre.

Nu ska ja ta och äta mig en macka och krypa ner i soffan och kolla på filmen som går på 5:an för inatt ska jag sova i soffan för just nu känns allt lite läskigt. 


Vi snyggingar

Här kommer de bilder från igår innan vi kom iväg på fest :) 


















Karaoke

Här kommer en video när Fredrik sjunger :)
Kolla på hela :) 



Festa hela natten lång

Hejsan alla glada där ute. Sitter just nu i mina soffa hemma i Helsingborg. Var precis inte igår. Sprang iväg till Emma igår och sen hamnade vi på någon fest på plantan. Efter ett tag var jag så trött så jag fick låna sängen och sova ett tag. Och nej jag sov inte för att jag var för full utan att jag var trött eftersom det var första fången på minst två månader jag hade hade varit uppe så länge plus att jag har vatt uppe innan klockan sex varje morgon i fem veckor så det säger ju sig själv ;) 

Jaa sen vid fyra så vandrar jag, Emma och Emil hem till mig och för en stund hamnar vi inne hos dom mitt emot ett stund i alla fall jag. Sen ringde Ika full som en kastrull hahaha oom att hon var typ hemma när som och hon hade ju med sig värsta gänget så vi hamnade hos mig och jag somnade vid typ åtta på morgonen. hummm ja detta blev en massa babbel. 

När Elin kommer så ska jag dra med henne till Emma och hämta mina saker (A) Så kommer det dyka upp bilder på en flicka i denna blogg som ni inte kommer känna igen ;) 

Bra början att komma hem :D

HEMMA!

Nu är jag hemma ! Ska ut igen. Handla sedan festa med Emma! HÖÖÖÖRS !

Sista inlägget

NU ska jag stänga av min dator och detta blir mitt sista inlägg på denna båt. Lite trist faktiskt att denna resa är slut och det är dags att komma hem igen. Kommer ta och skriva mer när jag kommer hem. 

En sak kan jag tala om att jag har haft det hur bra som helst på denna båt och höjdpunkterna har vatt


En låt som passar!



Vi byter ut Stockholm till Helsingborg och hotellrum till hytt och att jag är på en båt och lagar mat istället för turné så verkar det funka ;) 
Nej älskar denna låt får en massa minnen upp förr när jag var hos mormor och morfar när Max och Felix också var där uppe. Jag, mina syskon och dom gick runt och sjöng på hans låtar. Framför allt denna. 

Just nu tycker jag den passar bra. Ska hem imorgon och jag längtar hem!

Mange och Petter





Slutat jobba

Hej alla glada där ute! :D Jag är super glad idag för jag ska hem imorgon efter fem veckor på havet. 

Nu har jag slutat jobba för idag och imorgon behöver jag inte ens jobba. Hur skönt kan det bli?! Mega skönt alltså!

Vi kanske hörs sen :)

Godmorgon

En underbar morgon på havet :D


RSS 2.0