Bra gjort

Mysigt värre. Jag, Carin, mamma, syster yster Biina och Jocke och precis ätit hemmagjord pizza. Det gjorde Biina och Jocke grymt bra =) Mätt som fan kan jag säga er. 

Måste säga att jag har värsta energin idag, men jag har ingen aning om vart den kommer ifrån. Jobbat tre långa arbetspass och har en dag var innan man är ledig, men kan det ha med att göra att jag är så glad? (A) 

Jaa jag vill bara så ni vet ;)

Upptäckt

Nu sitter jag här igen tidigt på morgonen för att dra till jobbet för att jobba. Som tur är så är jag inte lika trött idag, men det lär ju komma under dagen. 

Jag har gjort en fruktansvärt upptäckt! Jag har fått utslag på min haka! :O Om dom blir värre är det hej läkan skriv ut pencelin för då vet jag var det är. Inget farligt, men tråkigt. 

Vet ni vad jag vill ut och festa!

Överlever jag?

Om jag överlever denna dagen så är det verkligen ett under. 

Cesar står och skäller typ hela natten eftersom mamma jobbar natt och sen kom min syster hem mitt på natten och jag kunde helt enkelt inte sova. Inte nog med det så får jag vara på jobbet idag typ 100år tidigare eftersom ingen kan köra mig, men men. Bäst att jag kilar nu så jag inte missar bussen.

Jobb igen

Tjena. Nu är jag hemma från skåne igen. Har haft det underbart där nere. Imorgon ska man jobba igen. Kul ?? njaa har inte någon direkt lust om jag säger så. Fast man måste ju. 

Hallå jag har två väldigt söta syskon som tar minna linnen. Dom bara försvinner efter mamma har tvätta dom fast det står ett stort E i dom. Suck .... Aja hittade ett som log i tvätten, men vart är dom andra två då ????

Dom äter

Ligger just nu i sängen och jag borde gå upp. Ska ju jobba idag. Ni vet vissa gör lite nytta och ger dom gamla lite mat då och då ;) Dom vill väl också ha mat precis som vi eller? Vad vet jag. Jag kanske bara är ute och cyklar när det gäller det. 

Jobba och sedan blir det en tripp till skåne. Åker ju hem imorgon för jag ska jobba igen på torsdag. Ni ser dom gamla bara äter och äter. Finns inget stop på dom. Tycker dom kan ge sig nu :O Inget liv har man för dom ska äta. Okej nu ska jag inte sitta här och gnälla för ju ändå åka till skåne :D 

Hej svejs vi höööörs :D

Gammal bild

Mamma hittade en ca fyra år gammal bild på mig. Hade glömt bort att jag såg ut så. Se jag var smal och då tyckte jag att jag var tjock och nu är jag ännu tjockare. Uss uss! Träna kanske man skulle börja med? ? ? !!!!!!


Djävulshorn

Det har växt fram två STORA djävulshorn på mamma ni skulle bara veta! Man kan se dom där på hennes huvud ni skulle bara veta ! ;)



JAG VILL

Det är så att jag vill ner till skåne, men det finns problem som man måste fixa först. Suck... hum om jag vill så ska jag nog allt komma ner dit. Vi får se om det blir bra ^^ Eller jag hoppas på det bara. 

Nej nu ska man kanske göra lite nytta och prata lite mer med mamma (A)

Estelles tårta

Bakade en riktig god tårta till jobbet i fredags. 

Tårtbotten

3 ägg
1 ½ dl socker
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
3/4 dl potatismjöl

Häll smeten på en plåt. Grädda i ugnen på 200grader i ca 8min. Låt den svalna och dela sen den tre bitar. 

Fyllning 1
Smör
Florsocker
Bananer

Du vispar ihop smöret och florsockret lite poröst sedan lägger du i bananerna och blandar.

Fyllning 2

Du gör en en vaniljkräm.

Garnering
Granatäpplen
Grädde
Du vispar upp grädden och sedan häller du i granatäpplena och sedan brer du ut det över tårtan.



Jobba

JOBBBBBBB vi hörs sen !

Ute

Jag ligger just nu ute på tomten med min dator här framför mig. Njuter av att jag är ledig imorgon :) 




Passade på att ta morgon bilder på
blommorna med morgon daggen.




Just nu här hos mig. 


Typ ny duschad och håret har precis torkat (A) 
Ser ju ut som ett litet troll i huvudet. 


Jag och Cesar


Kasper :)

Hemska var det va? ;)

Om skulle få fingrarna ur röven och kanske byta om så man kan ta sig till jobbet och jobba sina hemska fyra timmar idag. Eller vad säger ni? Det är pengar pengar pengar :D :D :D Ärligt så är det inte så jobbigt. Det går rätt fort eftersom jag är ju som jag är (A) Så det blir väl som vanligt att jag hoppar rundor och skrattar, mer säger jag inte. Ni som känner mig vet hur jag är ;) 

Nehe magen skriker efter frukost och det ska det bli nu =) Höööörs ! 


Blommor






Stressigt värre

Shit så stressigt det har varit idag på jobbet, svetten har runnit. Rullat över 400köttbullar och sedan stekt dom. Trodde jag aldrig skulle bli klar...
Nej så illa var det inte. På jobbet köper dom in färdiga köttbullar från Felix så det har varit hur lugnt som helst idag och jobba. Skönt det. 

Frågan är nu vad man ska hitta på. Tror det blir film ett tag sen sova.

På rymmen

Idag är det en sådan dag jag har tänkt på att rymma till Becca och det ska jag. Idag vid fem tar jag bussen till Becca <3 Där lär jag nog mer eller mindre ligga och halv sova i deras soffa och bara invänta morgondagen då man ska jobba. 



Fredags nattens citat:
Jag: Kan du bita dig själv i örat?
Sina: Jag kunde när jag var liten.

Du ger mig ett skratt

Seriöst ibland kan jag verkligen skratta åt dig!

Joshua Radin, 'I'd Rather Be With You'


Vi säger så

Det är som vanligt. Inget rast och ingen ro ;) Jo det är det. Förutom att min kära mor ville ha med mig och handla blommor idag och sedan när man kom hem så hängde man med och kollade på när Andreas städade. Rätt roande ;) 

Alltså på tisdag börjar mitt jobbiga pass på jobbet. Och det ska hålla på till 22augusti och sista veckan på jobbet ska man börja plugga till körkoret så hur kommer detta sluta. Estelle kör in i stolpar och bränner sönder mina armar och lagar helt galen fel av mat. Haha ja ni ser hur snäll jag är mot mig själv. 

Föresten jag saknar det.

Underbart

Igår så drog jag till Helsingborg och jag lovar att jag har haft det hur underbart som helst =) <3















































Tripp

Vet ni vad? Idag blir det Helsingborg. Ska ner och träffa Elli bla och vi ska festa och ha det hur skoj som helst. Fast innan jag åker ner måste jag diska, klippa lite gräsmatta, duscha och packa. Sedan är jag klar för en tripp till Helsingborg.

Tjenna hej :)

Hängmattan

Kolla vilka man hittade i hängmatten (: 


Bio igår

Tjena hallå. 

Igår var man på bio med min lillasyster och kollade på Eclipse. Har man sett dom andra två så måste man ju nästan tvungen att se denna också. 

Sanningen är lättare än lögner. Spelet mellan oss blir allt svårare, när ska vi komma till sanningen?


Plocka

Jobba i denna värmen är inget roligt, men man måste som sagt. 

Idag när jag och Lotta satt ute på bryggan så kom två killar förbi. 

Den ena killen: Han är polack, men inte jag. 
Den andra började skratta.
Lotta: Jaha
Jag och Lotta: Hahaha

Ja folk har verkligen fått solsting i denna värmen. Precis som jag. Jag funkar inte så bra i huvudet. Fast det är väl inget ovanligt ;)

Seamenkocks <3




Bilder

Det har varit sjukt varmt dom senaste dagarna. Vet inte vart man ska ta vägen direkt. Här är några bilder från idag. Föresten Carin kom förbi en sväng idag. Alltid lika trevligt (: 












<3


Saknar er ! <3

Det finns verkligen två personer som jag saknar sjukt mycket. Mina två galna vänner som inget annat får mig att le <3 <3


Plantera

Tjena hallå nu är man hemma efter jobbet och jag börjar blir trött, men ska hänga med mamma och gratta Per idag.
Nej nu ska man ut och plantera min fina ros :D

Mjukstart

Om en timme börjar man jobba. Första dagen på jobbet och andra sommaren på raken man jobbar i köket på Äppelgården. Denna sommaren tror jag det kommer att bli lättare eftersom nu skickar vi ut maten till avdelningarna än att stå att servera dom var dag. 

Det är härligt att första dagen är en sovmorgon och slutar vid tre. Hur härligt är inte det första dagen?? Sjukt skönt med mjukstart :D

RSS 2.0