Nää

Tro det eller ej, men jag har ingen bra dag alls idag .... 

Detta går inte. Skadat mig precis överallt i köket och humöret har varit nere och ingen är glad. Nää sova bort hela dagen och hoppas på det blir bättre imorgon. Fast jag vet inte. Tvivlar nästan på det idag... Fast vi får se om det blir som det är planerat imorgon. 

Föresten tack .... eller inte ..

Kommentarer
Postat av: prutt

Jag tycker du har blivit fruktansvärt dålig på att uppdatera din blogg. lite synd faktiskt. hade varit lite kul att ändå kunna hålla lite koll på dig. Jag saknar dig. det gör jag faktiskt och jag kan inte neka att jag inte tänker på dig, men det är väl kanske bäst såhär. Jag anser inte att vi är ovänner eller något. det funkar bara inte i längden att ha en sån vänskap som vi hade. Dock så kommer jag alltid anse dig som min vän även om vi inte pratar. så det hade varit kul att kunna följa dig iaf. och kanske prata lite grann någongång? ibland ? hade varit kul iaf. för både du och jag vet att detta inte är slutet. För allt som vi har klarat oss igenom är ändå äkta vänskap.

vet inte ens om du kommer läsa det här, men jag hoppas det. och jag kunde inte komma på något annat ställe jag kunde skriva det på. // puss prutt

2010-08-15 @ 23:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0